Dodaj do ulubionych

Wrocław i Kobieta

16.07.15, 23:13
Mieszka któraś stamtąd i mi powie co tam ze sobą zrobić albo oprowadzi czy coś?
Bo mi już przyklepali, że na amen i na dłużej.
Obserwuj wątek
    • leanne_paul_piper Re: Wrocław i Kobieta 16.07.15, 23:40
      Ja co prawda nie mieszkam, ale akurat byłam tam jeszcze przedwczoraj, więc jestem na bieżąco. Otóż, na rynku, na placu Solnym jest taka fajna knajpka, która bodajże Spiż się nazywa. Musisz tam koniecznie zamówić tzw. próbnik piw i do tego dostaniesz pajdy ze smalcem. Reszta jakoś sama się ułoży;).
    • piataziuta Re: Wrocław i Kobieta 17.07.15, 09:41
      W sukiennicach jest dobry wegetarianski bar mleczny, wieczorem odwiedź Mleczarnię, a do Spiża tylko jeśli lubisz piwo z proszku.
      Festiwal filmowy jest, był lub będzie.
      Jestem też w posiadaniu mapy z zaznaczonymi przez wrocławian najlepszymi knajpami we Wrocławiu, ale nie oddam :P.
      • raohszana Re: Wrocław i Kobieta 17.07.15, 13:42
        To zeskanuj chociaż i mnie skanem poratuj, a nie na pewne straszności i brak ochleju a zagrychy wystawiasz :P
        • mariuszg2 Re: Wrocław i Kobieta 17.07.15, 13:46
          żaden skan Cię nie uratuje ani ochlej... potrzeba Ci wewnętrznego wyciszenia i medytacji na łonie
          • raohszana Re: Wrocław i Kobieta 17.07.15, 13:55
            A może być ochlej przed łonem? I czyje to łono ma być, jakieś wytyczne unijne są?
            • mariuszg2 Re: Wrocław i Kobieta 17.07.15, 14:03
              raohszana napisał:

> A może być ochlej przed łonem? I czyje to łono ma być, jakieś wytyczne unijne s
              > ą?
              >

łono ma być jakieś wrocławskie... jeżeli ma wytatuowane CE to chyba certyfikowane unijnie...jak dasz radę to może być i przed...
              • raohszana Re: Wrocław i Kobieta 17.07.15, 14:41
                To po knajpach, jak mi już trasę Ziutka zapoda, będę tegoż łona tatuowanego i wrocławskiego szukać!
                A przesiedlone może być? Czy się nie nada i cała medytacyja na chusteczkę się zda?
                • piataziuta Re: Wrocław i Kobieta 17.07.15, 15:47
                  Mapę mam w drugim mieszkaniu, będę w nim pewnie za kilka dni, ale Mleczarnia najlepsza na ochlej, serio. I koncerty jazzowe czasami mają. A obok Mleczarni knajpa żydowska, dobre placki ziemniaczane.
                  • raohszana Re: Wrocław i Kobieta 17.07.15, 17:37
                    To burżua, mieszkania dwa! ;)
                    No ja też jeszcze parę dni mam do zwiedzania nowego miejsca, ale zbieram opcje :]
                    • kino.mockba Re: Wrocław i Kobieta 17.07.15, 18:41
                      Jedno to apartament w Tokio, a drugie w Paryżu- wiadomo.
                      • raohszana Re: Wrocław i Kobieta 17.07.15, 19:00
                        Ale w Nju Jorkie nie ma, to bida! Ani w Moskiwie.
                      • piataziuta Re: Wrocław i Kobieta 17.07.15, 20:12
                        ale jeszcze mogę zdążyć!
                        • raohszana Re: Wrocław i Kobieta 18.07.15, 01:14
                          piataziuta napisała:

> ale jeszcze mogę zdążyć!
                          *
                          Przed niejakim P. Bozią?
                    • piataziuta Re: Wrocław i Kobieta 17.07.15, 20:13
                      >To burżua, mieszkania dwa! ;)

żadne moje :/
                      • raohszana Re: Wrocław i Kobieta 18.07.15, 01:14
                        Ale i tak ładnie brzmi ;)
      • tiuia Re: Wrocław i Kobieta 22.07.15, 21:48
        Byłam tam ostatnio w knajpie o nazwie Nietota, blisko Świdnickiej. Co prawda było już późno (albo i wcześnie, zależy jak spojrzeć). Ale była to najlepsza knajpa tamtego wieczoru:>
    • magnusg Re: Wrocław i Kobieta 20.07.15, 14:32
      Idziesz do informacji turystycznej i mowisz,ze chcesz mape z krasnalami.Zanim wszystkie znajdziesz to ci do konca roku czas zejdzie:),a przy okazji miasto poznasz.
      Gdybys jednak chwilke wolnego wytrzasnela pomiedzy krasnalem n.p. nr 89 i 90 to uderzaj najlepiej w tygodniu do Afrykarium-oplaca sie.
      • raohszana Re: Wrocław i Kobieta 20.07.15, 21:34
        Czas mam ;) Mapa z krasnalami, zapisane.
        Afrykarium też, już wcześniej wyczaiłam.
        • magnusg Re: Wrocław i Kobieta 22.07.15, 09:38
          Dam ci tu link do wedlug mnie bardzo fajnej relacji podrozniczej o Wrocku-znajdziesz tu zapewne mnostwo ciekawych miejsc do odwiedzenia i krasnali tez co nie miara:)
          www.trip4cheap.pl/forum/inne-regiony-miasta/wroclaw-co-warto-czego-nie-warto-ja-mysleze-wszystko-warto
          • raohszana Re: Wrocław i Kobieta 22.07.15, 21:41
            O, fajny wątas! Dziękju! :)
    • mendiga Re: Wrocław i Kobieta 27.07.15, 23:52
      Kombinerek tam mieszka. A w każdym razie we Wrocławiu się na ustawkę ze mną umawiał. Zagadaj. Zacznij o wyżelowanych Arabach, a potem niby przypadkiem zahacz o atrakcje turystyczne (że niby chcesz Ahmeda odprowadzić czy coś).
    • facettt Lubie Wrocław... 29.07.15, 10:20
      Szczegolnie od czasu, gdy moge go omijac obwodnica zachodnia (S 8)
      cenie tez Nadodrze.
      Bo ma klimat warszawskiej Pragi.
      www.google.pl/search?site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1034&bih=895&q=wroclaw+nadodrze&oq=wroclaw+nadodrze&gs_l=img.3..0.1876.5958.0.6538.16.16.0.0.0.0.97.987.16.16.0....0...1ac.1.64.img..0.16.981.tkXDe5kUu3E#tbm=isch&tbs=rimg%3ACeqRVETQ0mlwIjgwd2nvo3Krz6fwuwVy9uYq_1qxXbRK-Nkq8V8VBcMT_1KNiFG1VhHNifd1zhpUMQiTx73RuIncK7XioSCTB3ae-jcqvPEbUbgVXWxRO5KhIJp_1C7BXL25ioRm95_1yNSRvkgqEgn-rFdtEr42ShESbtM2o3n3xioSCbxXxUFwxP8oEfsmNy8UCb7LKhIJ2IUbVWEc2J8RrB885ombXUcqEgl3XOGlQxCJPBHbqN-oddD1DCoSCXvdG4idwrteESuYOkT4yGNT&q=wroclaw%20nadodrze&imgrc=e90biJ3Cu15HyM%3A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka