Dodaj do ulubionych

spierdziałam sie na swojego chłopaka co robic?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:06
Czytałam w powaznym pismie kobiecym ze to forum jest najlepsze gdy cos nas
gryzie ja mam problem

poprostu siedziałam obok głowy mojego faceta i pierdnełam! on
pwoedizał:rzucam cie , jak mozna pierdnoc człowiekoi ktorego sie kocha prosto
w twarz!

Czy moj powazny jak dotad zwiazek oparty na zcementownych juz fundlamentach
oraz wzajmnym zaufaniu , tolerancji i akceptacji wytrzyma te ciezkie chwile?

Obserwuj wątek
    • alpepe poszukać takiego, co to lubi n/t 16.09.04, 18:52
    • Gość: zingara Re: spierdziałam sie na swojego chłopaka co robic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:03
      A co byś powiedziała na to
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=10951280
      • Gość: iwet Re: spierdziałam sie na swojego chłopaka co robic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 09:10
        W telewizji też oglądałam program z byłymi partnerami. Eks randka czy cos
        takiego. dziewczynie przytrafił się dokładnie taki sam przypadek jaki poruszono
        w odsyłaczu wczesniej.
        Słuchaj zatem, no cóż natura to natura . dziwne, iz z takiego powodu można z
        kimś zerwać.
        Nie wiem jak to jest gdzieś indziej ale u mnie w domu mój mąż robi to często
        fakt nie przy kochaniu itp. Ale tak wogole. Nawet córka zwraca mu uwagę-
        wyrzócałyśmy go do łazienki.... klęska.
        Więc tak naprwdę miłe to nie jest ale fizjologia prawidlowa. Szkoda czasu na
        tamtego faceta. Ja bym męża nie wyżuciła bo go kocham, a te problemy czysto
        fizjologiczne zdarzają się.
        Trzymaj się ciepło:)
    • reniatoja Re: spierdziałam sie na swojego chłopaka co robic 17.09.04, 09:23
      Palnij sie w łeb.
      • Gość: kohol Re: spierdziałam sie na swojego chłopaka co robic IP: *.crowley.pl 17.09.04, 13:48
        Reniu, a jesteś pewna, że on wtedy wróci?
        ;)
    • Gość: pi Re: spierdziałam sie na swojego chłopaka co robic IP: *.olnet.com.pl / *.olnet.com.pl 17.09.04, 09:33
      kocham czytac takie posty w czasie pracy:)))
    • Gość: mm Re: spierdziałam sie na swojego chłopaka co robic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:38
      Ale mam ubaw jak czytam takie rzeczy ;-))
      jemu po prostu zrobiło sie głupio i nie umiał zaeragowac ze śmiechem,a on to
      nie wali pod kołdrą,suuper temacik ;-)))
    • Gość: gri Re: spierdziałam sie na swojego chłopaka co robic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:47
      ...teraz pozostaje Ci jedynie zesrać mu sie na klatę.
    • blanchet Re: spierdziałam sie na swojego chłopaka co robic 17.09.04, 13:49
      podobny watek był swego czasu na cosmo chyba, był o wiele śmieszniejszy.
    • niuniek6 Jak moglas mi to zrobic!!!! bo ja ... 17.09.04, 14:56
      bo ja wlasnie udaje ze pracuje ciezko na komputerze, i jak to przeczytalem to
      nie wytrzymalem ze smiechu i buchnalem i wszsytko sie wydalo ze jestem
      obibok!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Banderas Re: Jak moglas mi to zrobic!!!! bo ja ... IP: 217.17.44.* 17.09.04, 15:11
        No i właśnie, ten wątek chyba po to służy, żeby ludziska się pośmiały ! Więcej
        takich wątków, pleeeeeease ! (Ha ha ha, ja pitolę).
        Ale nie pozostawię człowieka bez pomocy: urządźcie konkurs, kto lepiej
        wyp...dzi "Międzynarodówkę" i ...będzie lux.
    • Gość: zezem Re: spierdziałam sie na swojego chłopaka co robic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 18:23
      życzliwy, zlituj się!
      przecież te twoje posty to na kilometr tobą jadą
      • Gość: Belzebub KONTRATAKUJ IP: *.pl / *.elektrosat.pl 17.09.04, 18:28
        Porządny bąk go tylko pobudził i mu się głupio zrobiło. Ja ci mówię wszyscy
        faceci to lubią. Przecież narobic komuś na klatę lub puscić soczystego bąka to
        ekstra frajda :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka