tirol1 07.09.15, 20:57 Nie pozwolimy Was ubrac w hidzaby i czadory !z uwodzicielskim pozdrowieniem pozdrawiaja Was polscy faceci z jajami;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czoklitka Re: Kobiety obronimy Was 07.09.15, 21:05 uwodzicielskie pozdrowienia mówią same za siebie, a raczej za obronę przed czadorami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Kobiety obronimy Was 07.09.15, 21:20 m.youtube.com/watch?v=CGYdQaq9JfM Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Kobiety obronimy Was 07.09.15, 21:28 tirol1 napisał: > Nie pozwolimy Was ubrac w hidzaby i czadory! A w jaki sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus a kto napiera na burki? 07.09.15, 22:32 przy czym ja chusty na włosach u kobiet arabskich rozumiem. Mają takie piękne, błyszczące włosy, że to naprawdę jest niebezpieczne dla otoczenia. Nawet jak się zafarbują na blond, to mają ładny kolor starego złota. Czy (uogólniam) europejskie włosy mogą być przy takim dobrodziejstwie natury jakimkolwiek wabikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: a kto napiera na burki? 07.09.15, 22:40 a ja chust nie rozumiem, nosić je tylko dlatego, żeby menszczyśni nie zgrzeszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus przy moich włosach nikt nie zgrzeszy, 08.09.15, 07:32 natomiast przy ładnych, błyszczących włosach to i owszem. Trzeba się chronić! Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: przy moich włosach nikt nie zgrzeszy, 08.09.15, 08:21 niech mężczyźni się jakoś chronią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: przy moich włosach nikt nie zgrzeszy, 08.09.15, 18:01 niech spuszczają wzrok na przykład. Czemu zawsze to kobieta ma się starać, aby facet nie zgrzeszył? To jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
miau.weglowy Re: przy moich włosach nikt nie zgrzeszy, 08.09.15, 18:39 no wlasnie, niech zakladaja czapki z daszkami i wara od rozgladania sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus takie włosy to wabik i już 08.09.15, 22:32 Nic na to nie poradzą właścicielki. nie, czoklitko, nie piszę ja 100% serio. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Kobiety obronimy Was 07.09.15, 23:06 tirol1 napisał: > Nie pozwolimy Was ubrac w hidzaby i czadory !z uwodzicielskim pozdrowieniem poz > drawiaja Was polscy faceci z jajami;) faceci oprócz jaj posiadają także mózg, tenże nakazuje wspomnieć o tym, że konwertytki nakładają hidżaby zupełnie dobrowolnie, otumanione kozimi oczyma swoich habibi zdziwiłbyś się jak zapiekłe i pozbawione zdrowego rozsądku potrafią być w/w, więc zupełnie mi ich nie żal, bo Polka zadająca się z muzułmaninem i dla niego zmieniająca swój światopogląd jest godna nie obrony, a najwyżej politowania Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 11:20 niektóre tego nie życzą sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 17:03 Takiś pewny? A może będzie tak jak z tymi chłopami syryjskimi? Co to zamiast siedzieć na miejscu i walczyć, pozbierali dupy w troki i w nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 17:07 Ależ oni przyjechali walczyć! Sorry, nie mogłam się powstrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 17:17 Nie walczyć, tylko wysadzać w powietrze niemowlęta. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 18:03 No właśnie, te kobiety, które tam zostały na miejscu, mają więcej jaj, niż ci ci ci... Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 17:11 Oczywiście, że nas obronicie. Jako zażarci zwolennicy wolności przekonań i swobód obyczajowych, gorący orędownicy tolerancji i szacunku dla drugiego człowieka staniecie na drodze wszelkiej opresji... A nie zaraz, inaczej - jako gorący przeciwnicy opresji innej niż jedyna i sprawiedliwa nasza polska opresja zwana gdzie indziej prawem naturalnym tudzież boskim, względnie normalnością staniecie do walki z opresją obcą. Tak wam dopomóż. A baby i ich szmaty to tylko rekwizyty. Tak więc tego - fak ju, obejdzie się. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 17:15 Tak apropos tej obrony wolności i godności kobiet polskich to jutro w Sejmie czytanko na temat całkowitego zakazu aborcji. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 17:32 Bo wiesz, jakby się okazało, że Allah lepiej chroni życie (bo w pakiecie z cnotą kobiety polskiej, którą katolicy terlikowscy spisali już na straty, jako że muszą wybierać, w których bitwach warto się wykrwawiać), to mógłby być poważny cios w tożsamość prawdziwego Polaka katolika normalnego zdrowego mężczyzny co mu baba nie będzie ani jakiś pedał. W ogóle, zastanów się nad tym - prawica musi być w opozycji wobec wszelkich wysadzających niemowlęta, ale jak być w opozycji do kogoś, z kim właściwie dzieli się mentalność? No jak to zrealizować, żeby być w opozycji i nie być zmuszonym do liberalizacji poglądów? To jest naprawdę trudny problem. Prawica nie ma liderów, którzy by go udźwignęli. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 17:54 No, muszą się biedacy pogimnastykować :) Komcie na Frądzi, te o roli kobiety zwłaszcza, podane na czysto bez podpisu, spokojnie można wziąć za refleksje jakiegoś Mahmeda od kebabów. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 17:16 mendiga napisał(a): > Oczywiście, że nas obronicie. /.../ Tak wam dopomóż. > A baby i ich szmaty to tylko rekwizyty. Tak więc tego - fak ju, obejdzie się. > ,..nie wiem, oj nie wiem, jesli nie obronia to andaluzji, ani nic hiszpanskiego w oryginale juz nie zobaczysz, co raz bylo islamskie ponownie bedzie i nie ma zmiluj..8) Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 17:34 Sugerujesz, że nasza polska kiełbacha i piwko islamskie kiedyś były? Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 17:42 ,..wystarczy,ze poslugujesz sie guma i cyfra arabska, wiec juz pozamiatane, Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 19:13 mendiga napisał(a): > Arabskich gum nie tykam. ,..niestety chyba jednak tak, bo jest stabilizatorem w niektorych napojach. > Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 19:25 mendiga napisał(a): > Ach taka guma... nie zawsze musi byc o tym jednym,.. 8) no, wlasnie taka. Zelki spozywcze tez maja ja w swoim skladzie. > Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 19:28 Uwielbiam żelki. Cymes rządzi. I Jutrzenka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 20:59 mendiga napisał(a): > Uwielbiam żelki. Cymes rządzi. I Jutrzenka. owszem cymes byl, kiedy jutrzenka byla jeszcze w bydgoszczy,a teraz to juz nie wiem. > Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot... 08.09.15, 17:32 rzeczywiscie: islamstwo jest dla ciebie lepsze od katolstwa Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: belkot... 08.09.15, 17:36 Taki wniosek, jasiu, wyciągasz? Czyżbyś ty także uważał, że jak się komuś białe nie podoba, to musi od razu preferować czarne? Skąd taka ciasnota poglądów u takiego mistrza sztuk wszelakich jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal belkot... 08.09.15, 17:39 na tym Swiecie, dziewcze - nie ma wyboru miedzy dobrym - a lepszym. na tym Swiecie jest wybor miedzy zlym - a jeszcze gorszym. Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: nadal belkot... 08.09.15, 18:05 He, he. Jasne, dziadziu. Z tym że niczemu nie muszę przyklaskiwać. Mało tego, mogę sobie wręcz pyskować (jeszcze - a przypis ten dotyczy dyktatury obu dyskutowanych tu opcji światopoglądowych). Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I tylko tyle... 08.09.15, 18:24 mendiga napisał(a): > mogę sobie... pyskować i tylko tyle. Buenas Noches. Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: I tylko tyle... 08.09.15, 18:30 No, ściśle rzecz biorąc, to nie tylko, ale to i tak nie jest dyskusja na twoje serce. Dobrze robisz - idź się położyć, odpocznij i się więcej nie przemęczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I nadal tylko tyle... 08.09.15, 23:54 mendiga napisał(a): > No, ściśle rzecz biorąc, to nie tylko, - no, fact, mozesz sie jeszcze poseksowac, nieprawdaz ? Dobrze robisz - idź się położyć, odpocznij i się więcej nie przemęczaj. - thanks, odpoczalem. - a w Twoich "mozliwosciach" cos sie zmienilo ? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: belkot... 08.09.15, 17:46 >Skąd taka ciasnota poglądów u takiego mistrza sztuk wszelakich jak ty? bo się najwyraźniej taki urodził, ciasny. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k trafna uwaga 08.09.15, 18:04 czoklitka napisała: > bo się najwyraźniej taki urodził, trafna uwaga. popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Kobiety obronimy Was 08.09.15, 19:25 A czy my prosimy o ochrone? Zeby nie bylo tak,jak z uchodzcami.Pierwsi beda uciekac mlodzi i zdrowi polscy mezczyzni. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Mnie by się przydała ochrona 08.09.15, 19:37 chociaż "was" oznacza zapewne "moją własną babę". No i nadal ciekawa jestem, w jaki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Mnie by się przydała ochrona 09.09.15, 16:53 taki-sobie-nick napisała: > chociaż "was" oznacza zapewne "moją własną babę". > > No i nadal ciekawa jestem, w jaki sposób. ,..obronie jedna,a moge i dwie,to zadna roznica.w jaki sposob? juz sam moj wyglad budzi respekt,..8) Nickki w razie czego wystarczy sie pofatygowac tu do nas..8) Odpowiedz Link Zgłoś