kitek_maly 28.09.15, 13:18 Polecicie jakąś perfumerię internetową? Taką, co mi dostarczy zamówienie na środę najpóźniej. :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coffei.na Re: Ej, specjalistki od perfum 28.09.15, 16:29 na środę? kąpiel dopiero w sobotę...aha :P Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Ej, specjalistki od perfum 28.09.15, 16:36 sobote? dobrze, a kto wyszoruje plecki? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na ha! 28.09.15, 17:02 dziala_nawalony napisał: > sobote? dobrze, a kto wyszoruje plecki? to taka Śląska tradycja,chłop z gruby wraco,w sobota dopiero zażywa kąpieli relaksacyjnej...wiesz jak jest-kilof idzie na bok,piórko z czapki w dłoń...takie tam,przyziemne zabawy... aczkolwiek licząc od niedzieli do tejże soboty...ufff.... no ale kto powiedział,że życie ryla/kreta oraz jego największej (dosłownie) ozdoby lekkim być musi.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolba.kukurydzy Re: Ej, specjalistki od perfum 28.09.15, 17:45 To wszystko zależy czy mają perfumy w magazynie tzw. od ręki. Jeśli zamówisz za pobraniem zamówienie powinno zostać dostarczone na 2 dzień. Druga sprawa jak szybko działają kurierzy. Najlepiej zadzwoń do polecanych perfumerii i zapytaj czy perfumy dostarczą na środę za pobraniem (Nie płać wcześniej) Ja zamówiłam na perfumeriawarszawa.pl/ wieczorem i miałam perfumy na 2 dzień. Zaskoczona byłam, ale najlepiej zadzwoń, bo nie zawsze tak musi być z dostępnością. Nie wiem jak jest zawsze, bo zamawiałam tam tylko raz, oczywiście bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
amb25 Re: Ej, specjalistki od perfum 29.09.15, 11:10 ja korzystam z sephory (internetowa), zamawiam glownie perfumy na ktore maja wylacznosc, i u mnie za granica ich nie ma. Tylko koszty dostawy wysokie, ale dostawa terminowa i bez problemowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Ej, specjalistki od perfum 30.09.15, 15:30 Byłam bardzo sceptycznie nastawiona, ale ... iperfumy.pl :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
sid_15 Re: Ej, specjalistki od perfum 03.10.15, 14:05 Też polecam, a do Kitka - i co, udało się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ej, specjalistki od perfum 05.10.15, 23:08 W końcu kupiłam w Super-pharm. Popularny zapach, więc mieli a nie chciałam ryzykować, że nie dojdzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś