wiioollaa 10.10.15, 20:51 Witam,nie daje mi spokoju pewne stwierdzenie,mianowicie jak byście zinterpretowali "Przyjąłem do wiadomości"-co przez to rozumiecie? Proszę o poważne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Potwierdzam, że się dowiedziałem 10.10.15, 20:59 Nie bardzo wiem, z czym masz problem. Wyznałaś panu uczucie i tak odpowiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
wiioollaa Re: Potwierdzam, że się dowiedziałem 10.10.15, 21:02 tak wyznałam ale nie uczucia i co o takiej odpowiedzi myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick a co sama myślisz? 10.10.15, 21:05 kompletnie nic? równie dobrze mógłby mówić po chińsku? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Potwierdzam, że się dowiedziałem 10.10.15, 21:37 wiioollaa napisała: i co o takiej odpowiedzi myśleć? to , ze owa osoba poznawszy Twoje zdanie - pozostaje przy swoim... - jakas Ameryke odkrywam ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Interpretacja 10.10.15, 21:01 wiioollaa napisała: > Witam,nie daje mi spokoju pewne stwierdzenie,mianowicie jak byście zinterpretow > ali > "Przyjąłem do wiadomości"-co przez to rozumiecie? > Proszę o poważne odpowiedzi. >>zapisalem to w pamieci operacyjnej mozgu,ale nie moge na ten moment potwierdzic,ze sie z ta wiadomoscia zgadzam<<..to mniej wiecej tyle,tak bym to rozumial, gdybys mi ktos to powiedzial~a hardcorowa wersja, to cos w stylu,... dobra wiem,no i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Interpretacja 10.10.15, 21:06 dziala_nawalony napisał: > wiioollaa napisała: > > > Witam,nie daje mi spokoju pewne stwierdzenie,mianowicie jak byście zinter > > >>zapisalem to w pamieci operacyjnej mozgu,ale nie moge na ten moment > potwierdzic,ze sie z ta wiadomoscia zgadzam<< Nawalony, coś kręcisz. Z wiadomością nie można się zgadzać albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Interpretacja 10.10.15, 21:15 taki-sobie-nick napisała: > dziala_nawalony napisał: > > > wiioollaa napisała: > > > > > Witam,nie daje mi spokoju pewne stwierdzenie,mianowicie jak byście > zinter > > > > >>zapisalem to w pamieci operacyjnej mozgu,ale nie moge na ten m > oment > > potwierdzic,ze sie z ta wiadomoscia zgadzam<< > > Nawalony, coś kręcisz. Z wiadomością nie można się zgadzać albo nie. nic nie krece Bejbe,otoz moze na wyrost?raczej nie ,. zapewne chodzi o relacje damsko~meskie a te slowa to fragment ich jakiejs rozmowy,gdzie ona oznajmia mu wlasne zamierzenia wzgledem tego pana, no i ten w odpowiedzi aplikuje jej taki zwrot, proste jak drut, gosc chce postawic na swoim i niniejszym dal pani do zrozumienia, gadaj sobie co chcesz ja obstaje przy swoim i robie dalej to co mi sie podoba..se-la-vi..8) Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Interpretacja 11.10.15, 13:18 tam, zaraz od jednej nie bedzie miazdzycy, moja wersja to ecodream,na goracy tost cienko smaluszek,na to plasterki kiszonego ogorasa, drobna cebulowa kostka i na to duzo czarnego pieprzu & szczypta soli. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy To, ze "przyjalem do wiadomosci Twoje zdanie" 10.10.15, 21:31 - ale zachowuje swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Interpretacja 10.10.15, 21:54 Wysłuchał, zrozumiał co mówiłaś i zanotował w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Interpretacja 10.10.15, 22:32 oczekujesz poważnych odpowiedzi, mimo, że nie podałaś kontekstu? jesteś młoda czy tępa? "nie lubię lodów truskawkowych"+"przyjąłem do wiadomości"= następnym razem kupię ci waniliowe "nie lubię seksu"+"przyjąłem do wiadomości"=więcej się nie zobaczymy "lubię bzykać panów sztucznym prąciem"+"przyjąłem do wiadomości"= zastanowię się, czy spróbować czy spie...ć "kocham cię"+"przyjąłem do wiadomości' = nie kocham cię, ale pomyślę jak wybrnąć, żeby jeszcze sobie poru... Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: Interpretacja 10.10.15, 23:12 > jesteś młoda czy tępa? :D Ziuta, Ty złośniku. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Wy dajcie dziewczeciu sie ogarnac... 10.10.15, 23:46 bo jak sie przejmie tym, co sie jej tu sypie do ucha, miast jedynie przyjac to do wiadomosci (a potem wysypac to do kosza) - to jeszcze platznie na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus sama tak ostatnio napisałam:) 11.10.15, 12:44 no to znaczy że reakcja jest, że iwadomość dotarła, ale że nie wiadomo, co z tym fantem zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynkaizapalniczka Re: Interpretacja 11.10.15, 14:13 Tak się mówi, jak wie wiadomo jak skomentować to co się usłyszało. Odpowiedz Link Zgłoś