molly_wither 23.10.15, 18:01 Robiliscie sobie test na pierwszej stronie GW, do ktorej partii ci najblizej? Ja robilam, i wyszlo mi,ze do Kukiz15, czyli tak, jak na wiosne:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziala_nawalony Re: Test w Wybiorczej 23.10.15, 18:19 do ktorej najblizej? Zdaje sie,ze zadna nie ma placowek zamiejscowych, wiec do kazdej mam rowno..1700km. Wystarczajaco, to bezpieczny dystans. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Test w Wybiorczej 23.10.15, 21:10 Łatwo sie rozgrzeszyc.Moze blizej masz do konsulatu? dziala_nawalony napisał: > do ktorej najblizej? Zdaje sie,ze zadna nie ma placowek zamiejscowych, wiec > do kazdej mam rowno..1700km. Wystarczajaco, to bezpieczny dystans. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Test w Wybiorczej 23.10.15, 22:10 molly_wither napisał(a): > Łatwo sie rozgrzeszyc.Moze blizej masz do konsulatu? akurat odleglosc nie ma zadnego znaczenia, natomiast lekarz sugerowal, bym bardziej zadbal o siebie i czas jakis unikal wiekszych emocji..8) ,..wiec rozumiesz Molly dla wlasnego dobra tym razem musze odpuscic ,bo zdrowie najwazniejsze..swietnie poradzicie sobie beze mnie.THx. Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: Test w Wybiorczej 23.10.15, 19:24 Mnie wyszło, że Zjednoczona Lewica :) Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Test w Wybiorczej 23.10.15, 21:10 I super! mysliciel662 napisał(a): > Mnie wyszło, że Zjednoczona Lewica :) Odpowiedz Link Zgłoś
kura_wuja Re: Test w Wybiorczej 23.10.15, 21:41 Ale co super? Gnoje od 25 lat robia walki a debile dalej na nich glosuja. Nie rozumiem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Test w Wybiorczej 23.10.15, 21:59 A Ty Kuro wujowa na jaką głosujesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś