borsuczyca 23.09.04, 16:04 ktoś zrobi za mnie to wszystko, co mam dzisiaj do zrobienia, bo ja nie dam rady:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopov Re: niech 23.09.04, 16:07 bierę na siebie tylko to z papierem toaletowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: niech 23.09.04, 16:22 no i znowu nie skumałam, jaśniej proszę się wypowiadać:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: niech 23.09.04, 16:31 to co porządnym ludziom dupe zawracasz jak juz wszystko zrobione, a chciałem pomóc qrD:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: niech 23.09.04, 16:32 kopov, zrób mi zakupy w hipie, bo z tym to za chiny ludowe nie zdążę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: niech 23.09.04, 16:36 nie nawidzę, i jeszcze te durne baby w białych spodniach i stringach tylko na zakupy tak sie ubierają łeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: niech 23.09.04, 16:45 no co Ty, to się nie oglądaj za tymi babami, ja to pędzę z tym wózkiem utartą ścieżką, robię zapasy i tyle mnie widzieli, byle by tylko kolejki w kasie nie było i samochód żebym miała, to luz, ale niestety autkiem dzisiaj facet pojechał, a ja tramwajami, błech, tramwajem nie zdążę Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: niech 23.09.04, 16:50 zaszalej zrób zakupy przez internet, macie to chyba nie? a ja się za dupami nie oglądam tylko u nasz na wsi to chyba jakas epidemia wszystkie w białych portkach i oczywiście do nich stringi bo jakis pretekst musi być:) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: niech 23.09.04, 17:17 u nas na wsi to samo, dzisiaj widziałam nie dość, że w białych portkach, to jeszcze stringi czarne miała, nawet ja wzroku oderwać nie mogłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: niech 23.09.04, 17:19 więc mnie rozumiesz, one wkładja te stringi a usprawiedliwieniem sa białe spodnie a nie odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: niech 23.09.04, 17:26 no coś Ty, a ja myślałam, że spodnie białe po to żeby stringi było widać, zresztą nic nie myślę na ten temat, jak chcą, to niech pokazują, to nie mój problem, chociaż chciałabym mieć taki problem, bo to by znaczyło, że nie mam problemów:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: niech 23.09.04, 17:27 :))) to załóż stringi białe portki i idx na zakupy :)))) do jutra cze Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: niech 23.09.04, 17:31 nie mam ani stringów, ani białych portek, do jutra:)) Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: niech 23.09.04, 16:17 borsuczyca napisała: > ktoś zrobi za mnie to wszystko, co mam dzisiaj do zrobienia, bo ja nie dam > rady:( Posiedź jeszcze trochę na Forum, to na pewno zdążysz wszystko zrobić:-))) :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_jm Re: niech 23.09.04, 16:30 a czas leci....oj leci na formu szybciutko :)) do roboty ! :)) sama siebie pogonić też muszę... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: niech 23.09.04, 17:30 spoko, ani się nie zorientujesz, a bedzie po robocie... a potem fajrant :) i szaleństwa :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: niech 23.09.04, 17:33 :)))), czyli byle do 23:), szleństwa, to raczej nie, bo jutro od 8 rano:), ale za to w sobotę, ejjj!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: niech 23.09.04, 17:39 przeciagnij trochę (chociaż na papierze). 8h odpoczynku Ci sie nalezy ;) a w sobote, tak jak planujesz, odbij sobie stresy ;) do poniedziałku przejdzie :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś