Dodaj do ulubionych

jak często?

15.04.02, 11:12
Nie śmiejcie się, ale ja już zgłupiałam. Może wy mi powiecie: jaka
jest "właściwa" częstotliwość spotykania się z facetem po miesiącu znajomości.
Dwa razy w tygodniu, częściej? Tak, żeby nie "przedobrzyć". Ja bym chciała mieć
go przy sobie bez przerwy, ale wiem, że nie jest to najlepsze wyjście,
przynajmniej na razie.
Wiem, że nie ma żadnych norm, ale jakie są wasze doświadczenia?

Obserwuj wątek
    • viper40 Re: jak często? 15.04.02, 13:37
      Najlepiej zrób sobie grafik i choćby cię skręcalo z ochoty na randkę to trzymaj
      się sztywno terminu.
      • slimaczysko Re: jak często? 15.04.02, 13:44
        No i koniecznie sprawdz zgodnosc swojego znaku zodiaku i jego. Brak zgodnosci
        moze miec katastrofalne nastepstwa..... Pamietaj, ze Osama bin Laden tez ma
        rodzicow....
      • Gość: andy Re: jak często? IP: 212.76.35.* 15.04.02, 16:25
        viper40 napisał(a):

> Najlepiej zrób sobie grafik i choćby cię skręcalo z ochoty na randkę to trzymaj
        >
        > się sztywno terminu.
        zgadzam się. a jeszcze lepiej jak pójdziesz z tym problemem do seksuologa; on ci
        wypisze receptę, którą będziesz przestrzegać!!! ważne, żeby nie przedawkować!!!
        pozdr.

• zlakobieta Re: jak często? 15.04.02, 13:51
      Najlepiej pozostawic inicjatywe facetowi. Skoro tak bardzo pragniesz z nim
      przebywac, to na pewno jestes w stanie dac mu to do zrozumienia swoim
      zachowaniem.
      On na pewno zauwazy i bedzie proponowal spotkania z taka czestotliwoscia, na
      jaka ma ochote. Faktycznie niektorzy latwo sie "płoszą", jak widza, ze babka
      chce za często się spotykać ;) (tak slyszalam, bo zadnego nie udalo mi sie
      sploszyc he he he...)
      Jeżeli chodzi o mnie, to zawsze wolałam, zeby meżczyzna tesknil... (szczegolnie
      ukochany) i jakos mi sie udawalo.

Pozdroofka.
    • Gość: elve Re: jak często? IP: *.netland.gda.pl 15.04.02, 19:26
      u mnie jakos zawsze sie tak skladalo, ze oboje szlismy na calosc juz po dwoch
      dniach... wiec nie ma reguly, nic madrego Ci nie doradze, bo jak powiadaja
      psycholodzy - "to zalezy". A od czego? - "od wielu czynnikow". Święta
      prawda!!! :))))
    • Gość: Pom Re: jak często? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 19:48
      Nie ma reguły. Ale z pewnością lepiej by było, gdyby on tęsknił za Tobą a nie
      miał Ciebie zawsze pod ręką... Sama też jestem z kimś od niedawna i spotykamy
      się dwa, trzy razy w tygodniu, ale przede wszystkim dlatego, że oboje mamy
      sporo zajęć. Ale zawsze staramy się wygospodarować dla siebie czas, choć co raz
      częściej chcemy być razem, to przychodzi z czasem i chyba tak powinno być. Na
      pewno nie poganiaj go, bo to bez sensu. Jeśli będzie tęsknił to będzie Ciebie
      szukał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka