Dodaj do ulubionych

sprzedałam rollsa,kupiłam lamborghini,mogę mieć

05.10.04, 13:48
każdego!
Obserwuj wątek
    • facetciacho JA JA CHCE!!!! 05.10.04, 13:48
      • listek_a Re: JA JA CHCE!!!! 05.10.04, 13:49
        ty bedziesz mial najwyzej taka z tarpanem!
        • facetciacho ja chce Lamborghini:)))) nie tarpana 05.10.04, 13:51
          • listek_a Re: ja chce Lamborghini:)))) nie tarpana 05.10.04, 13:52
            To grzeczny badz!!
            • facetciacho Re: ja chce Lamborghini:)))) nie tarpana 05.10.04, 13:53
              ale dla kogo mam byc grzeczny?
              • listek_a Re: ja chce Lamborghini:)))) nie tarpana 05.10.04, 14:09
                Dla mnie:)heheh
                • facetciacho Re: ja chce Lamborghini:)))) nie tarpana 05.10.04, 14:13
                  kupisz mi lamborgini ?? takie zółte najnowsze? z czrna skorzaną tapicerka??
                  wiesz bedziemy sobie jezdzic , bedziemy sie kochac:) bedziemy sie szanowac:))

kiedy sie zgłosic po kluczyki?
                  • listek_a Re: ja chce Lamborghini:)))) nie tarpana 05.10.04, 14:19
                    Jasne, a Ty zalatwisz mi taka prace zeby mnie bylo na to stac. w mojej na pewno
                    na to nie zarobie!
      • kochanica.francuza Re: JA JA CHCE!!!! 05.10.04, 13:56
        dobra kolego jakie masz IQ?
        • facetciacho wg. kilku testow około 143 czasami mniej czasem 05.10.04, 14:04
          wiecej
          • kochanica.francuza Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 14:18
            facetciacho napisał:

> wiecej
            a co to za testy?z internetu?
            • facetciacho Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 14:31
              z Mensy opublikowane w kilku gazetach i tak jakos kupowałem i rozwiazywałem
              • kochanica.francuza Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 14:46
                facetciacho napisał:

> z Mensy opublikowane w kilku gazetach i tak jakos kupowałem i rozwiazywałem
                hahaha
                nie pilnując limitu czasu?hehehehehe
                z pomocą kumpla?

masz mi przedstawić albo wynik testu u psychologa na IQ (nie mniej niż 131),albo
                wynik mensańskiego testu organizowanego przez Mensę,a nie z gazety,inaczej
                zapomnij o lamborghini

a ja miałam na teście pytanie,co to jest eschatologia

• facetciacho Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 14:48
                  a ty ile masz? hmm?
                  ja chce i tak lamborghini:))
                  Kup mi kup!!!
                  • kochanica.francuza Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 14:58
                    facetciacho napisał:

> a ty ile masz? hmm?
                    > ja chce i tak lamborghini:))
                    > Kup mi kup!!!
                    a kto mówił o kupnie?jak będziesz grzeczny,to cię może przewiozę

poza tym,jak się chce lamborghini,to się nie pyta właścicielki o inteligencję
                    • facetciacho Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 15:14
                      Przewieziesz tylko?
                      Dla miłosci bys nie poswieciła samochodu?
                      • kochanica.francuza Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 15:19
                        facetciacho napisał:

> Przewieziesz tylko?
                        > Dla miłosci bys nie poswieciła samochodu?

przepraszam,dla jakiej miłości?
                        i takiego drogiego?
                        a ty byś poświęcił?hehe
    • kopov a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 13:50

• kochanica.francuza Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 13:56
        kopov napisała:

> już jest śliczny i malutki
        • kopov Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:02
          a to z tego powodu lamborghini zamiast rolsa? no podziwiam, ja bym sobie fiuta
          nie zmnieszył dla odrzutowca albo dla bolida F1:)
          kobiety to jednak są:)
          • kochanica.francuza Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:17
            kopov napisała:

> a to z tego powodu lamborghini zamiast rolsa?
            a co ty mi kolego w portfel patrzysz,hę?to chamskie

no podziwiam, ja bym sobie fiuta
            nie widzę związku między biustem a fiutem,możesz mi wyjaśnić?
            • kopov Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:39
              daleki jestem od chamskich zachowań, chociaż nadinterpretacja i bujna
              wypobraźnia robia swoje ale juz tłumaczę jak ja to widzę,
              otóż mniejszy biust jest wymogiem sportowego auta w rolsie było ok. a w
              lamborghini za ciasno, (myślę, że to komplement) a ja przez analogię w
              odrzutowcu tez jest mało miejsca podobnie jak w bolidzie i dla takich zabawek
              mimo wszystko fiuta bym sobie nie zmniejszył po to tylko zeby w nich wygodnie
              siedzieć:)
              • kochanica.francuza Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:43
                kopov napisała:

>
                > mimo wszystko fiuta bym sobie nie zmniejszył po to tylko zeby w nich wygodnie
                > siedzieć:)
                fiuta na taczkach wozisz?biedaczek
                • kopov Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:50
                  nie, to jak mówiłem tylko wyobraźnia lub nadinterpretacja,
                  ale większe przciązenia mogą wywoływać powiększanie sie niektórych częsci
                  naszego ciała do calkiem sporych rozmiarów, (równiez biustu) stąd moje pytanie.
                  Zresztą jakbym mial go na taczce, to do wożenia bym wynajał jakąś miłą
                  hostessę:)
              • kochanica.francuza Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:46
                kopov napisała:

> daleki jestem od chamskich zachowań, chociaż nadinterpretacja i bujna
                > wypobraźnia robia swoje ale juz tłumaczę jak ja to widzę,
                > otóż mniejszy biust jest wymogiem sportowego auta w rolsie było ok. a w
                > lamborghini za ciasno, (myślę, że to komplement)
                źle myślisz
                • kopov Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:52
                  moze i źle ale faceci kierują się jednak rozmiarem, przy komplementowaniu:)
                  • kochanica.francuza Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:57
                    kopov napisała:

> moze i źle ale faceci kierują się jednak rozmiarem, przy komplementowaniu:)
                    a co mnie faceci,to nie oni muszą latać z wielkim cycem,więc zmniejszyłam
                    • kopov Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 15:12
                      no i jak sie z tym dobrze czujesz to najważniejsze:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka