listek_a Re: JA JA CHCE!!!! 05.10.04, 13:49 ty bedziesz mial najwyzej taka z tarpanem! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ja chce Lamborghini:)))) nie tarpana 05.10.04, 13:52 To grzeczny badz!! Odpowiedz Link Zgłoś
facetciacho Re: ja chce Lamborghini:)))) nie tarpana 05.10.04, 13:53 ale dla kogo mam byc grzeczny? Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ja chce Lamborghini:)))) nie tarpana 05.10.04, 14:09 Dla mnie:)heheh Odpowiedz Link Zgłoś
facetciacho Re: ja chce Lamborghini:)))) nie tarpana 05.10.04, 14:13 kupisz mi lamborgini ?? takie zółte najnowsze? z czrna skorzaną tapicerka?? wiesz bedziemy sobie jezdzic , bedziemy sie kochac:) bedziemy sie szanowac:)) kiedy sie zgłosic po kluczyki? Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ja chce Lamborghini:)))) nie tarpana 05.10.04, 14:19 Jasne, a Ty zalatwisz mi taka prace zeby mnie bylo na to stac. w mojej na pewno na to nie zarobie! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: JA JA CHCE!!!! 05.10.04, 13:56 dobra kolego jakie masz IQ? Odpowiedz Link Zgłoś
facetciacho wg. kilku testow około 143 czasami mniej czasem 05.10.04, 14:04 wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 14:18 facetciacho napisał: > wiecej a co to za testy?z internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
facetciacho Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 14:31 z Mensy opublikowane w kilku gazetach i tak jakos kupowałem i rozwiazywałem Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 14:46 facetciacho napisał: > z Mensy opublikowane w kilku gazetach i tak jakos kupowałem i rozwiazywałem hahaha nie pilnując limitu czasu?hehehehehe z pomocą kumpla? masz mi przedstawić albo wynik testu u psychologa na IQ (nie mniej niż 131),albo wynik mensańskiego testu organizowanego przez Mensę,a nie z gazety,inaczej zapomnij o lamborghini a ja miałam na teście pytanie,co to jest eschatologia Odpowiedz Link Zgłoś
facetciacho Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 14:48 a ty ile masz? hmm? ja chce i tak lamborghini:)) Kup mi kup!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 14:58 facetciacho napisał: > a ty ile masz? hmm? > ja chce i tak lamborghini:)) > Kup mi kup!!! a kto mówił o kupnie?jak będziesz grzeczny,to cię może przewiozę poza tym,jak się chce lamborghini,to się nie pyta właścicielki o inteligencję Odpowiedz Link Zgłoś
facetciacho Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 15:14 Przewieziesz tylko? Dla miłosci bys nie poswieciła samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: wg. kilku testow około 143 czasami mniej czas 05.10.04, 15:19 facetciacho napisał: > Przewieziesz tylko? > Dla miłosci bys nie poswieciła samochodu? przepraszam,dla jakiej miłości? i takiego drogiego? a ty byś poświęcił?hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 13:56 kopov napisała: > już jest śliczny i malutki Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:02 a to z tego powodu lamborghini zamiast rolsa? no podziwiam, ja bym sobie fiuta nie zmnieszył dla odrzutowca albo dla bolida F1:) kobiety to jednak są:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:17 kopov napisała: > a to z tego powodu lamborghini zamiast rolsa? a co ty mi kolego w portfel patrzysz,hę?to chamskie no podziwiam, ja bym sobie fiuta nie widzę związku między biustem a fiutem,możesz mi wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:39 daleki jestem od chamskich zachowań, chociaż nadinterpretacja i bujna wypobraźnia robia swoje ale juz tłumaczę jak ja to widzę, otóż mniejszy biust jest wymogiem sportowego auta w rolsie było ok. a w lamborghini za ciasno, (myślę, że to komplement) a ja przez analogię w odrzutowcu tez jest mało miejsca podobnie jak w bolidzie i dla takich zabawek mimo wszystko fiuta bym sobie nie zmniejszył po to tylko zeby w nich wygodnie siedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:43 kopov napisała: > > mimo wszystko fiuta bym sobie nie zmniejszył po to tylko zeby w nich wygodnie > siedzieć:) fiuta na taczkach wozisz?biedaczek Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:50 nie, to jak mówiłem tylko wyobraźnia lub nadinterpretacja, ale większe przciązenia mogą wywoływać powiększanie sie niektórych częsci naszego ciała do calkiem sporych rozmiarów, (równiez biustu) stąd moje pytanie. Zresztą jakbym mial go na taczce, to do wożenia bym wynajał jakąś miłą hostessę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:46 kopov napisała: > daleki jestem od chamskich zachowań, chociaż nadinterpretacja i bujna > wypobraźnia robia swoje ale juz tłumaczę jak ja to widzę, > otóż mniejszy biust jest wymogiem sportowego auta w rolsie było ok. a w > lamborghini za ciasno, (myślę, że to komplement) źle myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:52 moze i źle ale faceci kierują się jednak rozmiarem, przy komplementowaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 14:57 kopov napisała: > moze i źle ale faceci kierują się jednak rozmiarem, przy komplementowaniu:) a co mnie faceci,to nie oni muszą latać z wielkim cycem,więc zmniejszyłam Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a co z operacją biustu? nt:) 05.10.04, 15:12 no i jak sie z tym dobrze czujesz to najważniejsze: Odpowiedz Link Zgłoś