Dodaj do ulubionych

bo będziesz gruba

IP: 217.153.23.* 07.10.04, 08:36
wczoraj wieczorem w szpitalu moja córa zachciała jeść, jako że lubi salami to
skoczyłem do sklepu i nabyłem jej. Wzięła dziewczyna bułę, parę plasterków,
wcina, aż jej się uszy trzęsą. Koleżanka z sali (Weronika) patrzy na moją
małą i mówi do mamy, że jest głodna. Jej mama, że dostanie wafelka ryżowego.
Dziecko na to, że ono nie chce wafelka, że chce coś innego. A mama "nie bo
będziesz gruba"... Ale chętnie bym tej pani przygadał... Dodam, że i pani i
dziecko są szczupłe i nie widzę powodu do paranoi.
A moja Pani jest fajna babka przy kości, a chudych nie tykam,
pozdrówka ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: bo będziesz gruba IP: *.238.89.158.adsl.inetia.pl 07.10.04, 08:44
      no i zdrowe podejscie gratuluje
    • Gość: Asik Re: bo będziesz gruba IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 07.10.04, 08:53
      Najgorsze jak ktoś nie zdaje sobie sprawy ze swoich lęków i przelewa je na
      dziecko. Można niczemu niewinne dziecko wpędzić w jakąś chorobę.
      Kiedyś koleżanka opowiadała mi o dziewczynce, którą mama przyprowadzała do
      przedszkola. Jej mama cały czas bała się, że jej córka nie jest lubiana przez
      innych. To były jedynie jej lęki. Pewnie sama boi się, nie jest lubiana. Jej
      córka miała świetny kontakt z innymi dziećmi. Była lubiana przez rówieśników.
      Nic i nikt mamę nie mógł przekonać. Jakby tylko to było w jej głowie.
      Nieszczęście dla dziecka, bo jest wpędzana przez swoją mamę w jakiś problem.

Pozdrawiam.
    • Gość: obierzyna no i prawidlowo Chudy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:56
      szczuple kobiety sa dla mezczyzn slusznej postury, a dla Chudyych - grubaski.
      wyobrazasz sobie dwa kaszaloty kotłujace sie pod pierzyna, albo dwa szkieletory
      obijające sobie żebra na materacu?! musi byc zachowana w przyrodzie jakas
      rownowaga.
      • maretina Re: no i prawidlowo Chudy! 07.10.04, 10:04
        Gość portalu: obierzyna napisał(a):

> szczuple kobiety sa dla mezczyzn slusznej postury, a dla Chudyych - grubaski.
        > wyobrazasz sobie dwa kaszaloty kotłujace sie pod pierzyna, albo dwa
        szkieletory
        >
        > obijające sobie żebra na materacu?! musi byc zachowana w przyrodzie jakas
        > rownowaga.
        zobaczylam to oczami wyobrazni....;) hmmm moze ta mamusia wcale nie jest taka
        glupia?:)
    • mario2 Chudy!!!! 07.10.04, 10:01
      Dostales wczoraj maila?
      • chudyy_reaktywacja Re: Chudy!!!! 07.10.04, 11:30
        Mario,
        napisałem do Ciebie z nowego adresu, bo mnie tamten spamem zabili i skasowałem.
        pozdrówka
    • Gość: Lena Re: bo będziesz gruba IP: 80.48.96.* 07.10.04, 13:05
      A może tą panią nie stać było na salami /łapówki na lekarzy zrójnowały jej
      budżet/ a tylko na wafelki. Ja z uśmiechem zapraoponowałabym pani zawieszenie
      diet na czas szpitala /i tak dziecko cierpi/ i poczęstowałabym dziewczynkę bułą
      z salami.
      • Gość: chudyy zasobność Pani IP: 217.153.23.* 07.10.04, 13:14
        hm, Pani raczej mniej zarabia niż ja, ale to nie to. Potem dała dziecku
        grejfruta. Moim zdaniem Pani przesadza. Dziecko jest szczupłe. Moje zresztą
        jest równie chude jak ja i zawsze jej dawałem co chciała i jeśli w połowie
        mówi, że już nie chce to nigdy gadek nie prawię tylko wyrzucam czego nie
        zjadła. Pomyślcie o ile gorzej działa na ludzi to, że nie potrafią skończyć
        jeść póki nie opróżnią talerza pomimo tego, że już się najedli oraz rodzice,
        którzy zjadają resztki swoich dzieci bo żal wyrzucić. I wcale nie trzeba dzieci
        katować.

Albo inny mój ulubiony obrazek: dziecku nie wolno napić się kawy, ale wolno
        przy nim palić ;)

pozdro
        • abigail_g Re: zasobność Pani 07.10.04, 14:02
          Gość portalu: chudyy napisał(a):

> hm, Pani raczej mniej zarabia niż ja, ale to nie to. Potem dała dziecku
          > grejfruta. Moim zdaniem Pani przesadza. Dziecko jest szczupłe. Moje zresztą
          > jest równie chude jak ja i zawsze jej dawałem co chciała i jeśli w połowie
          inny mój ulubiony obrazek: dziecku nie wolno napić się kawy, ale wolno
          > przy nim palić ;)
          >
          > pozdro

tez to "lubie". Czesto sie widuje jak rodzice nawet malym dzieciom prawie dmuchaja tym swinstwem w twarz. Na zwrocenie uwagi reaguja tak samo jak kiedy im sie powie, zeby nie palili na przystanku - swietym oburzeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka