Dodaj do ulubionych

Była żona i dziecko

13.10.18, 14:36
Hej mam problem i chciałabym usłyszeć myśli innych na ten temat !
Mąż 7blat temu się rozwiódł .Mial widywać dziecko w każdy weekend i wakacje .Kobieta często robiła wszystko żeby tak się nie stało i ja z nią byłyśmy na spieszcie wojennej .Wielokrotnie wyjeżdżała z kraju i po błaganiach męża wracała.Kobieta jest Rosjanka .Miala partnera , z którym się jej nie ułożyło dochodziło do rękoczynów i zabrała dziecko podczas naszej nieobecności w kraju i uciekła do Rosji .Przez 3 lata nie mieliśmy kontaktu z dzieckiem.Dluga historia wiec w skrócie powiem ze kobieta jest zawistna i zazdrosna wciąż o męża . Dziecko ma teraz 9 lat i sama poprosiła matkę o kontakt z ojcem .Maz pojechał ze szwagrem i się okazało ze kobieta ma ochotę na powrót . Mąż chce wynająć jej mieszkanie kupić wyposażenie i finansować dopóki nie znajdzie pracy .Jestem w szoku bo nie potrafię pojąć ze można porwać dziecko na 3 lata i nie ponieść z tego tytułu żadnych konsekwencji ( na drodze sadowniczej nic nie zdzialalismy niestety ) i mąż nie widzi w tym nic złego tak jakby się nic nie stało wraz z jego cała rodzina .Wciaz słyszę ze przecież to nie o kobietę chodzi tylko o dziecko .. tylko ze przez 7 lat to ja użeram się z ta kobieta chociaż to nie ja wzięłam z nią rozwód ! Mamy razem córkę i jak najbardziej uważam ze dzieci maja takie sama prawa nie zmienia to faktu , ze ta kobieta zeruje na mężu i karta przetargowa jest dziecko .Doprowadza mnie to do szału , ponieważ nie mogę powiedzieć nie nie chce żeby twoje dziecko wróciło ale nie jestem w stanie dać sobie rady z patologia tej sytuacji!
Obserwuj wątek
    • dziala_nawalony Re: Była żona i dziecko 13.10.18, 15:52
      ,..patologia? nie, nie widze jej tu, owszem masz kłopot,

/..../tylko ze przez 7 lat to ja użeram się z ta kobieta chociaż to nie ja wzięłam z nią rozwód ! Mamy razem córkę /.../

a to prawda,tyle tylko,ze to ty wzielas sobie rozwodnika ! wiec widzialy galy co braly,wiec i dalsze konsekwencje tego musisz brac pod uwagę.Czy jest wyjscie z tego? nie widze.
      • obrotowy ze smutkiem... 13.10.18, 19:44
        wypada sie z Toba zgodzic.

- Dobrego wyjscia tu nie ma.
    • baba67 Re: Była żona i dziecko 14.10.18, 18:40
      9 lat nie cale życie, wytrzymasz.Potem tylko ew alimenty, mamusia może sobie wracać.
    • derff Re: Była żona i dziecko 16.10.18, 10:11
      biblia.deon.pl/rozdzial.php?id=298
      Z akcentem na "nie unosi sie gniewem,nie pamięta złego"
      • kalllka Re: Była żona i dziecko 16.10.18, 11:39
        A wiesz, ze dopiero teraz odkryłam Amerykę /ciekawe który stan/ ze do tylu derf jest fred
    • wiarusik Re: Była żona i dziecko 16.10.18, 19:33
      rosja to w ogóle patologiczne państwo więc co zrobisz?
    • obrotowy Była żona i obecne dzieci... 16.10.18, 22:15
      Była żona , ale teraz juz nia nie jest.

jestes nia teraz Ty.
      natomiast dzieci, to poprzednie i to Twoje nadal zyja...
      - i potrzebuja pomocy.
      i dla dobra wlasnego dziecka pomga sie czasem nawet bylej zonie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka