lovesacid 28.11.18, 20:18 Hej ostatnio kupilam martensy mary jane i pomimo dobrego rozmiaru buty mnie strasznie obdzieraja z tylu. Probowalam juz chyba wszystkiego zeby je rozluznic, moze wy polecacie cos innego? A mozr trzeba isc do szewca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derff Re: Problem z butami 29.11.18, 09:21 U mnie na wsi to się tył buta rozklepywało młotkiem i pomagało.Trzeba but nałożyć na coś twardego, ostatecznie róg stołu i powlić lekkim młotkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy a i tak... 30.11.18, 18:46 derff napisał: > Zapomniałem, zupełnie jak schabowy moze byc zbity i na smierc, a bez dobrego sosu i tak nie do zjedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Problem z butami 29.11.18, 10:16 Postaw im flaszkę to się rozluźnią. Kobiety nigdy nie kierują się rozumem w decyzjach ... tak to jest jak się kupuje cokolwiek kierując się emocjami... a potem, że uwiera, boli, że zdradza... kobiety powinny być zamykane na najwyższej wierzy z dostępem do kuchni, pralni i żelazka a zakupy tylko przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: Problem z butami 29.11.18, 12:38 mariuszg2 napisał: > Postaw im flaszkę to się rozluźnią. Kobiety nigdy nie kierują się rozumem w dec > yzjach kobiety powinny być zamykane na najwyższej wi > erzy z dostępem do kuchni, pralni i żelazka a zakupy tylko przez internet. > tak, mariusz, tak. Jak zacznie kupować buty przez internet to jej się na bank problemy z niedopasowanym obuwiem skończą. Jakie to szczęście, że my , biedne , nielogicznie myslące istoty mamy jeszcze was... Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Problem z butami 01.12.18, 22:08 Skoro obcierają, to nie mają dobrego rozmiaru, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
star250 Re: Problem z butami 03.12.18, 18:15 Cześć, jestem Jowita i od dziś będę użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
la.monique Re: Problem z butami 14.12.18, 11:21 ostatnio, czyli kiedy? martensy mają to do siebie, że długo mogą obcierać zanim się dopasują. zawsze zostaje rozbijanie buta albo specjalne preparaty rozciągające skórę. Odpowiedz Link Zgłoś