Dodaj do ulubionych

Problem z butami

28.11.18, 20:18
Hej ostatnio kupilam martensy mary jane i pomimo dobrego rozmiaru buty mnie strasznie obdzieraja z tylu. Probowalam juz chyba wszystkiego zeby je rozluznic, moze wy polecacie cos innego? A mozr trzeba isc do szewca?
Obserwuj wątek
    • derff Re: Problem z butami 29.11.18, 09:21
      U mnie na wsi to się tył buta rozklepywało młotkiem i pomagało.Trzeba but nałożyć na coś twardego, ostatecznie róg stołu i powlić lekkim młotkiem.
      • derff Re: Problem z butami 29.11.18, 09:22
        Zapomniałem,zupełnie jak schabowy
        • obrotowy a i tak... 30.11.18, 18:46
          derff napisał:
          > Zapomniałem, zupełnie jak schabowy

moze byc zbity i na smierc, a bez dobrego sosu i tak nie do zjedzenia...
    • mariuszg2 Re: Problem z butami 29.11.18, 10:16
      Postaw im flaszkę to się rozluźnią. Kobiety nigdy nie kierują się rozumem w decyzjach ... tak to jest jak się kupuje cokolwiek kierując się emocjami... a potem, że uwiera, boli, że zdradza... kobiety powinny być zamykane na najwyższej wierzy z dostępem do kuchni, pralni i żelazka a zakupy tylko przez internet.
      • makinetka82 Re: Problem z butami 29.11.18, 12:38
        mariuszg2 napisał:

> Postaw im flaszkę to się rozluźnią. Kobiety nigdy nie kierują się rozumem w dec
        > yzjach

kobiety powinny być zamykane na najwyższej wi
        > erzy z dostępem do kuchni, pralni i żelazka a zakupy tylko przez internet.
        >

tak, mariusz, tak. Jak zacznie kupować buty przez internet to jej się na bank problemy z niedopasowanym obuwiem skończą. Jakie to szczęście, że my , biedne , nielogicznie myslące istoty mamy jeszcze was...
    • kanna Re: Problem z butami 01.12.18, 22:08
      Skoro obcierają, to nie mają dobrego rozmiaru, nie?
      • makinetka82 Re: Problem z butami 02.12.18, 08:10
        Niekoniecznie.
    • star250 Re: Problem z butami 03.12.18, 18:15
      Cześć, jestem Jowita i od dziś będę użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam
    • la.monique Re: Problem z butami 14.12.18, 11:21
      ostatnio, czyli kiedy? martensy mają to do siebie, że długo mogą obcierać zanim się dopasują. zawsze zostaje rozbijanie buta albo specjalne preparaty rozciągające skórę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka