Gość: ada Re: a co myślicie o smokach???? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:39 sprecyzuj pytanie, jakich smokach? ja znam kilka przynajmniej rodzajow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninaa Re: a co myślicie o smokach???? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:50 .. smoki są ok.. Wszystkie. Są po prostu ładne.., o ile rzecz jasna, są prawdziwymi smokami... Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: a co myślicie o smokach???? 22.04.02, 16:03 Gość portalu: ninaa napisał(a): > .. smoki są ok.. Wszystkie. Są po prostu ładne.., o ile rzecz jasna, są prawdz > iwymi smokami... zgadza sie. Zwlaszcza jak potrafia naprawde strasznie ziac ogniem. Widziano raz smoka ktory ledwo zial.... to bylo smutne... ale jak smok porzadnie zieje to jest piekny i w ogole jest ok. pzdrw, kulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fumiak Re: a co myślicie o smokach???? IP: *.alcatel.pl 23.04.02, 11:43 Najfajniejsze są smoki ze Świata Dysku! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie ma cos takiego jak smoki... 22.04.02, 16:13 ladek... ladek zdroj... to i oczywiscie... ale smoki to juz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu smoki sa nie bredz bukowski jak nie wiesz 22.04.02, 16:14 bukowski27 napisał(a): > ladek... ladek zdroj... to i oczywiscie... ale smoki to juz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kulka... ale nie sa... oczywscie ze nie sa... 22.04.02, 16:25 no co ty??? to zostalo udowodnione naukowo... juz mayerhofen pisal: "sam w sobie smok jest bytem nieistniejacym... podbobnie jak smoczyca... za to ladek zdroj istnieje..." wiec sama widzisz... co ci bede mowil... zgodze sie ze byl taki zepol... smoki... ale smoki jako smoki to juz nie... wiec wiesz jak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no , masz rację 22.04.02, 16:21 bukowski27 napisał(a): > ladek... ladek zdroj... to i oczywiscie... ale smoki to juz nie... ALE WSPÓŁPREZES JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 co do wspolprezesa... 22.04.02, 16:27 to jest to byt niudowodniony naukowo... jajusz bardziej wierze... w czarnosksieznika z oz albo w harcerza co szedl z wolna i wpad po pas... ale wspolprezesz to sama wiesz... ale ladek istnieje... byals w ladku? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: co do wspolprezesa... 22.04.02, 16:28 bukowski27 napisał(a): > to jest to byt niudowodniony naukowo... jajusz bardziej wierze... w > czarnosksieznika z oz albo w harcerza co szedl z wolna i wpad po pas... ale > wspolprezesz to sama wiesz... ale ladek istnieje... byals w ladku? jak to przecież ja na własne oczy współprezesa widziałam..parę razy..a drugiego to co dzień w lustrze przez przypadek całkowity widzę..serio. słowo zucha. nie, tylko w polanicy. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 w polanicy to nie... to bylem tylko przejazdem... 22.04.02, 16:33 dorabialem jako bawidamek i lokalnyu zigolak... zbieralem na skutera... ale ostatevccznie kupilem sobie bilet powrotny... maly popyt maly popyt... ja tam nie wiem kwik... no to powiedz czym sie zywiaz wspolprezesi, kiedy trwa okres godowy i ile trwa ciaza??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no to żałuj, bukovsky, żałuj... 22.04.02, 16:36 to som tajemnice firmowe i ja tu nie będę nic zdradzac ani uchylać. paniał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: a co myślicie o smokach???? IP: 212.160.165.* 22.04.02, 16:32 Smok to nieujazmiona dzikosc. Smok to rwaca gorska rzeka, to lodowe pustkowia, to osniezone szczyty Smok jest przerazajacy, fascynujacy, piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nochal Re: a co myślicie o smokach???? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 21:22 Smok jest jak potezny ptak szybujacy po bezkresach nieba. To pelna majestatu magiczna istota tak potezna, ze niemal niesmiertelna. Jego luski sa twardsze od stali, jego ryk glosniejszy od grzmotu, a zar plomienia wiekszy niz ten z piekielnej otchlani. Smok to sila i madrosc nabyta w czasie zywota dluzszego niz moglby sobie wyobrazic zwykly smiertelnik. Smoki sa bowiem straznikami czasu i nic nie jest w stanie im sie oprzec. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: a co myślicie o smokach???? 22.04.02, 22:43 moj facet ma takiego smoka ze hej!! to jest prawdziwy smok i zieje!! pzdrw, kulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: a co myślicie o smokach???? IP: *.chello.pl 22.04.02, 23:52 Gość portalu: Nochal napisał(a): > To pelna majestatu > magiczna istota tak potezna, ze niemal niesmiertelna. jakbym słyszała mojego syna. Uwielbia smoki (są piękne, inteligentne i ponadczasowe) i - choć nie jest już dzieckiem - nadal chyba w głębi duszy marzy, by je spotkać. Pod jego wpływem moje zdanie o smokach, kształtowane przez stereotypo smoka wawelskiego, uległo zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
alinca Re: a co myślicie o smokach???? 23.04.02, 01:13 Smoki sa okrutne. Porywaja dziewice (no wlasnie, po co to robia? zeby je zjesc??) zieja ogniem, maja trzy glowy, mowia NI!! oraz pilnuja skarbow. Poza tym maja smieszne, male skrzydelka. Zatkac wszystkie smoki smoczkami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsenia Dlaczego wymarły smoki? IP: *.bydgoska.krakow.pl 23.04.02, 01:24 za udzielenie właściwej odpowiedzi można wygrać: 1. nagrody niespodzianki 2. nagrody pocieszenia 3. nie-wiadomo-co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla14 Re: a co myślicie o smokach???? IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 23.04.02, 10:26 a ja jednego Szmoka kocham-we wzajemnoscia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qocur myślimy jak najlepiej ;-) IP: *.alcatel.pl 23.04.02, 13:10 Chińczycy twierdzą, że spod znaku smoka pochodzą najlepsze roczniki... i coś w tym musi być. Wiem, bom też smok ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: a co myślicie o smokach???? IP: 217.153.22.* 23.04.02, 15:07 Gość portalu: andy napisał(a): Smoki czyli np. rocznik '76? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: a co myślicie o smokach???? IP: 62.233.139.* 23.04.02, 15:19 Z dawnych lektur wiem, ze najgorsze sa takie smoki, ktore maja co najmniej 3 glowy i im te glowy odrastaja po scieciu. Najlepiej wtedy takiemu smokowi przystawic lusterko do oczu. Jak spojrzy na siebie, to sie przerazi i padnie. Albo podrzucic mu jakas zatruta owieczke na pozarcie. Wtedy z goryczy wypije pol Wisly i peknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: a co myślicie o smokach???? IP: 195.94.193.* 24.04.02, 16:20 ten od lusterka to bazyliszek (nie jestem pewien czy to smok) a historie o złych smokach wymyślili ludzie, którzy nierozumiejac czegoś chcą to zniszczyć. smoki są mądre i czuwają by nam się nic nie stalo na tym padole :) Odpowiedz Link Zgłoś