Dodaj do ulubionych

a co myślicie o smokach????

IP: 212.76.35.* 22.04.02, 15:36
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: a co myślicie o smokach???? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:39
      sprecyzuj pytanie, jakich smokach? ja znam kilka przynajmniej rodzajow.
    • Gość: ninaa Re: a co myślicie o smokach???? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:50
      .. smoki są ok.. Wszystkie. Są po prostu ładne.., o ile rzecz jasna, są prawdziwymi smokami...
      • kulka_z_olowiu Re: a co myślicie o smokach???? 22.04.02, 16:03
        Gość portalu: ninaa napisał(a):

> .. smoki są ok.. Wszystkie. Są po prostu ładne.., o ile rzecz jasna, są prawdz
        > iwymi smokami...

zgadza sie. Zwlaszcza jak potrafia naprawde strasznie ziac ogniem. Widziano raz
        smoka ktory ledwo zial.... to bylo smutne... ale jak smok porzadnie zieje to jest
        piekny i w ogole jest ok. pzdrw, kulka
      • Gość: fumiak Re: a co myślicie o smokach???? IP: *.alcatel.pl 23.04.02, 11:43
        Najfajniejsze są smoki ze Świata Dysku!
    • bukowski27 nie ma cos takiego jak smoki... 22.04.02, 16:13
      ladek... ladek zdroj... to i oczywiscie... ale smoki to juz nie...
      • kulka_z_olowiu smoki sa nie bredz bukowski jak nie wiesz 22.04.02, 16:14
        bukowski27 napisał(a):

> ladek... ladek zdroj... to i oczywiscie... ale smoki to juz nie...

• bukowski27 kulka... ale nie sa... oczywscie ze nie sa... 22.04.02, 16:25
          no co ty??? to zostalo udowodnione naukowo... juz mayerhofen pisal: "sam w
          sobie smok jest bytem nieistniejacym... podbobnie jak smoczyca... za to ladek
          zdroj istnieje..." wiec sama widzisz... co ci bede mowil... zgodze sie ze byl
          taki zepol... smoki... ale smoki jako smoki to juz nie... wiec wiesz jak jest...
      • kwik no , masz rację 22.04.02, 16:21
        bukowski27 napisał(a):

> ladek... ladek zdroj... to i oczywiscie... ale smoki to juz nie...

ALE WSPÓŁPREZES JEST!
        • bukowski27 co do wspolprezesa... 22.04.02, 16:27
          to jest to byt niudowodniony naukowo... jajusz bardziej wierze... w
          czarnosksieznika z oz albo w harcerza co szedl z wolna i wpad po pas... ale
          wspolprezesz to sama wiesz... ale ladek istnieje... byals w ladku?
          • kwik Re: co do wspolprezesa... 22.04.02, 16:28
            bukowski27 napisał(a):

> to jest to byt niudowodniony naukowo... jajusz bardziej wierze... w
            > czarnosksieznika z oz albo w harcerza co szedl z wolna i wpad po pas... ale
            > wspolprezesz to sama wiesz... ale ladek istnieje... byals w ladku?

jak to przecież ja na własne oczy współprezesa widziałam..parę razy..a drugiego
            to co dzień w lustrze przez przypadek całkowity widzę..serio. słowo zucha.

nie, tylko w polanicy.
            • bukowski27 w polanicy to nie... to bylem tylko przejazdem... 22.04.02, 16:33
              dorabialem jako bawidamek i lokalnyu zigolak... zbieralem na skutera... ale
              ostatevccznie kupilem sobie bilet powrotny... maly popyt maly popyt... ja tam
              nie wiem kwik... no to powiedz czym sie zywiaz wspolprezesi, kiedy trwa okres
              godowy i ile trwa ciaza???
              • kwik no to żałuj, bukovsky, żałuj... 22.04.02, 16:36
                to som tajemnice firmowe i ja tu nie będę nic zdradzac ani uchylać. paniał?
    • Gość: grogreg Re: a co myślicie o smokach???? IP: 212.160.165.* 22.04.02, 16:32
      Smok to nieujazmiona dzikosc.
      Smok to rwaca gorska rzeka, to lodowe pustkowia, to osniezone szczyty
      Smok jest przerazajacy, fascynujacy, piekny.

• Gość: Nochal Re: a co myślicie o smokach???? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 21:22
        Smok jest jak potezny ptak szybujacy po bezkresach nieba. To pelna majestatu
        magiczna istota tak potezna, ze niemal niesmiertelna. Jego luski sa twardsze od
        stali, jego ryk glosniejszy od grzmotu, a zar plomienia wiekszy niz ten z
        piekielnej otchlani. Smok to sila i madrosc nabyta w czasie zywota dluzszego
        niz moglby sobie wyobrazic zwykly smiertelnik. Smoki sa bowiem straznikami
        czasu i nic nie jest w stanie im sie oprzec.
        • kulka_z_olowiu Re: a co myślicie o smokach???? 22.04.02, 22:43
          moj facet ma takiego smoka ze hej!! to jest prawdziwy smok i zieje!! pzdrw,
          kulka
        • Gość: kunce Re: a co myślicie o smokach???? IP: *.chello.pl 22.04.02, 23:52
          Gość portalu: Nochal napisał(a):

> To pelna majestatu
          > magiczna istota tak potezna, ze niemal niesmiertelna.

jakbym słyszała mojego syna. Uwielbia smoki (są piękne, inteligentne i
          ponadczasowe) i - choć nie jest już dzieckiem - nadal chyba w głębi duszy marzy,
          by je spotkać.
          Pod jego wpływem moje zdanie o smokach, kształtowane przez stereotypo smoka
          wawelskiego, uległo zmianie.
    • alinca Re: a co myślicie o smokach???? 23.04.02, 01:13
      Smoki sa okrutne. Porywaja dziewice (no wlasnie, po co to robia? zeby je
      zjesc??) zieja ogniem, maja trzy glowy, mowia NI!! oraz pilnuja skarbow. Poza
      tym maja smieszne, male skrzydelka. Zatkac wszystkie smoki smoczkami!!
    • Gość: xsenia Dlaczego wymarły smoki? IP: *.bydgoska.krakow.pl 23.04.02, 01:24
      za udzielenie właściwej odpowiedzi można wygrać:
      1. nagrody niespodzianki
      2. nagrody pocieszenia
      3. nie-wiadomo-co
    • Gość: ulla14 Re: a co myślicie o smokach???? IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 23.04.02, 10:26
      a ja jednego Szmoka kocham-we wzajemnoscia!!!
    • Gość: qocur myślimy jak najlepiej ;-) IP: *.alcatel.pl 23.04.02, 13:10
      Chińczycy twierdzą, że spod znaku smoka pochodzą najlepsze roczniki... i coś w
      tym musi być. Wiem, bom też smok ;-)
    • Gość: Sonia Re: a co myślicie o smokach???? IP: 217.153.22.* 23.04.02, 15:07
      Gość portalu: andy napisał(a):

Smoki czyli np. rocznik '76?
      • Gość: frisky2 Re: a co myślicie o smokach???? IP: 62.233.139.* 23.04.02, 15:19
        Z dawnych lektur wiem, ze najgorsze sa takie smoki, ktore maja co najmniej 3
        glowy i im te glowy odrastaja po scieciu. Najlepiej wtedy takiemu smokowi
        przystawic lusterko do oczu. Jak spojrzy na siebie, to sie przerazi i padnie.
        Albo podrzucic mu jakas zatruta owieczke na pozarcie. Wtedy z goryczy wypije
        pol Wisly i peknie.
        • Gość: smok Re: a co myślicie o smokach???? IP: 195.94.193.* 24.04.02, 16:20
          ten od lusterka to bazyliszek (nie jestem pewien czy to smok) a historie o
          złych smokach wymyślili ludzie, którzy nierozumiejac czegoś chcą to zniszczyć.
          smoki są mądre i czuwają by nam się nic nie stalo na tym padole :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka