Dodaj do ulubionych

co myslicie o kobietach STRZELCACH?

IP: *.w.club-internet.fr 22.04.02, 18:11
Obserwuj wątek
    • Gość: t Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 18:45
      Gość portalu: Sas napisał(a):

Ja - nic. Nie wierzę w takie bzdury jak astrologia.
      • Gość: Izabella Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.vgernet.net 22.04.02, 20:19
        Wspaniale kobiety, znam jedna bardzo dobrze. Wielkie serce, szczodra,
        towarzyska, podzieli sie ostatnim kawalkiem chleba. Nie latwo maja w zyciu gdyz
        czsto sa wykozystywane. Sa wspanialymi przyjaciolmi, na zawsze. Nie sa msciwe
        ale jak je skrzywdzisz odchodza i nie ma mocnych aby odbudowac ich zaufanie.
        • Gość: t Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 21:00
          Gość portalu: Izabella napisał(a):

> Wspaniale kobiety, znam jedna bardzo dobrze. Wielkie serce, szczodra,
          > towarzyska, podzieli sie ostatnim kawalkiem chleba. Nie latwo maja w zyciu gdyz
          >
          > czsto sa wykozystywane. Sa wspanialymi przyjaciolmi, na zawsze. Nie sa msciwe
          > ale jak je skrzywdzisz odchodza i nie ma mocnych aby odbudowac ich zaufanie.

Czy możesz mi wyjaśnić jak można kierować się czyimś znakiem zodiaku oceniając
          człowieka? Pytam poważnie.
          • Gość: Izabella Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.vgernet.net 22.04.02, 21:24
            T wyluzuj sie troche i podchodz do tego z przymrozeniem oka :)))Pozdrawiam :))
        • Gość: Sagitari Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.dsl.mindspring.com 23.04.02, 00:43
          Gość portalu: Izabella napisał(a):

> Wspaniale kobiety, znam jedna bardzo dobrze. Wielkie serce, szczodra,
          > towarzyska, podzieli sie ostatnim kawalkiem chleba. Nie latwo maja w zyciu gdyz
          >
          > czsto sa wykozystywane. Sa wspanialymi przyjaciolmi, na zawsze. Nie sa msciwe
          > ale jak je skrzywdzisz odchodza i nie ma mocnych aby odbudowac ich zaufanie.

A ja sie tylko pod tym podpisze. Jestem strzelcem i tak sobie
          poczytalam...Wszystko Prawda!!! Chociaz nie twierdze ze nalezy sie tym kierowac.
    • Gość: Silvio Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.g1.pl 23.04.02, 01:41
      Sa namietne i szczere. Lubia dzialac.
      Fajne sa Strzelce.
      Silvio
      • toja10 Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? 23.04.02, 03:50
        Hmmm... Kobieta Strzelec to ja wiec ... poslucham co sadza inni. ;)).

• wierna1 Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? 23.04.02, 10:06
          Są dwulicowe. A reszta się zgadza.
          • Gość: królik kobieta STRZELeC tragedia!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 10:30
            znam jedną i o jedną za dużo, moze to akurat wyjątek więc strzelce nie
            gniewajcie się....dwulicowa w celu osiągnięcia swojego, żle myśli o ludziach,
            których nie zna dobrze, jeśli jest jak było w pierwszych postach dobra dla
            ludzi w potrzebie to na pokaz i czesto o tym mówi- jaka ja jestem dobra nie
            przejdę obojętnie obok biednego, uczuciowa i żywiołowa= w tym wypadku wieczne
            klimakterium to chyba wystarczy jak na jeden znak zodiaku
            • wierna1 Re: kobieta STRZELeC tragedia!!! 23.04.02, 10:32
              Gość portalu: królik napisał(a):

> znam jedną i o jedną za dużo, moze to akurat wyjątek więc strzelce nie
              > gniewajcie się....dwulicowa w celu osiągnięcia swojego, żle myśli o ludziach,
              > których nie zna dobrze, jeśli jest jak było w pierwszych postach dobra dla
              > ludzi w potrzebie to na pokaz i czesto o tym mówi- jaka ja jestem dobra nie
              > przejdę obojętnie obok biednego, uczuciowa i żywiołowa= w tym wypadku wieczne
              > klimakterium to chyba wystarczy jak na jeden znak zodiaku

Ale to i tak mało w porównaniu z BLIŻNIETAMI. Te są dopiero pokręcone (kobiety
              oczywiście).

• Gość: królik Re: kobieta STRZELeC tragedia!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 10:34
                ja miałam do czynienia z facetem bliźniakiem coś strasznego brrrrrrr
                • wierna1 Re: kobieta STRZELeC tragedia!!! 23.04.02, 10:48
                  Gość portalu: królik napisał(a):

> ja miałam do czynienia z facetem bliźniakiem coś strasznego brrrrrrr

Ja mam brata spod Bliźniąt, ale, delikatnie mówiąc, nie rozumiem go.

• Gość: km Re: kobieta STRZELeC tragedia!!! IP: 2.2.STABLE* / 212.244.59.* 23.04.02, 10:51
              Też potwierdzam. I zupełny brak umiaru w wydawaniu pieniędzy... Choroba
              sklepowa w ostatnim stadium.
    • kwik a to samo co o innych (czyli ntxt) 23.04.02, 15:01
      • Gość: szary a nie prawda Kwiku ,kobiety strzelce sa zupełnie.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 15:11
        inne ,Wiem coś o tym;)
        • kwik marzenie? (ntxt) 23.04.02, 15:13
          • Gość: szary Ah ty Kwiku ciekawski...,powiem powiem:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 21:08
    • Gość: greg Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: 217.98.124.* 24.04.02, 00:20
      mam żone strzelca- nie jestem już tym kim byłem zanim j a poznałem...,
      najważniejsze (jak mi sie wydaje typowe cechy strzelca kobiety)
      1. łatwośc nawiązywania kontaktów,rozmów i to z zupełnie obcymi ludzmi
      2. skłonnośc do niesienia pomocy ale z elementami pokazu - nigdy nie anonimowo,
      okazywanie przy tym swej pozycji i skłonnosc do zaskakiwania swą
      dobroczynnośćią- np prezenty dla koleżanki z pracy niespodziewającej sie
      niczego poza kwiatkami za pare baniek :)
      3. powierzchownosc sadów umiejetność nadrabiania erudycją braków merytorycznych
      impulsywnośc i wyjatkowa łatwośc podejmowania decyzji- często istotnych(zakupy,
      organizacja czasu..)
      4. Krzykilwy sposób ubierania- nie ma żadnego obciachu lubi szokować ale ubiera
      sie starannie jest pedantyczna (góra po 2 latach stara garderoba ląduje u
      ubogich krewnych i niezamożnych znajomych)
      5. żyje życiem innych ludzi- lubi podpatrywać , zapamiętale krytykuje, nigdy
      nie chwali nikogo poza najbliższymi
      6. jak sie zapomni - wychodzi z niej egocentryzm do sześcianu, ona decyduje o
      wszystkim cała rodzina pije jej ulubiona herbate, je jej ulubioną czekolade
      kupujemy tylko jeden gatunek kawy, określone tygodniki - rządzi pilotem do
      telewizora
      7. nie interesuje sie niczym co jest jej nie potrzebne z praktycznego punktu
      wdzenia (np. jeśli czyta to po to żeby sie pochwalic określona wiedza, w życiu
      nie poszłaby do muzeum , nie traci czasu na hobby i inne pierdoły
      8. Chwalipięta!
      9. W łóżku... - mogłaby nie wychodzic, lubi te sprawy i w zyciu nie przyzna
      sie że cos nie tak, (choć czasem odwalam łatwizne)zawsze zadowolona-lipa!!!
      10. ZABORCZA - dlatego myśle o rozwodzie..
      11. Nie pozostawia mnie w spokoju nawt jak jestesmy osobno, telefony, sms-y
      karteczki , instrukcje, zawiadomienia,
      12. Z kasą sie nie liczy (ale to juz chba wszystkie baby), nie zapłaci czynszu
      ale kupi 15 kostium bo ma wyjście...
      13. Skłonnośc do podejmowania ryzyka - na zasadzie poradze sobie!jakos to
      będzie! Życiowe decyzje zajmują jej 2 minuty.
      TO TYLE , BYC MOŻE NIEKTÓRE CECHY TO CECHY INDYWIDUALNE MOJEJ ŻONY ALE JAK BY
      SIE ZBYT CZESTO POWTARZAŁY U INNYCH TO MOŻE COŚ W TYM JEST.... czesć
      • Gość: alka Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.oc.oc.cox.net 24.04.02, 01:06
        W sumie calkiem fajna kobitka.
        Zalety goruja nad wadami, a kto ich nie ma?
        Moze dlatego ja lubie, bo troche jestem podobna. Ten optymizm, sklonnosci
        ryzykanckie i pare innych takich...
        Swoja droga-niezly z Ciebie obserwator.
        A co Cie najbardziej razi, ktora z cech? A moze ....zalet?
        pozdrawiam,
        a., tez strzelec
        • Gość: królik Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 09:49
          tak greg nic tylko sie rozwiesc:))))))))))
      • wierna1 Re: Greg 24.04.02, 10:42
        Biedny jesteś. Serdecznie współczuję, bo poza moją ukochaną ciocią (ale rzadko
        ją widuję), mam z każdą kobietą spod Strzelca na pieńku. Nie da się z nimi na
        dłuższą metę żyć w zgodzie.
        Może źle się dobraliście zodiakalnie? Istnieją ewenementy w doborze znaków, ale
        o tym decydują ascendenty tych znaków, a trudno stwierdzić , która planeta jest
        jest ascedentem danego znaku bez astrologa. Ciekawi mnie spod jakiego znaku
        jesteś Ty? Pewnie z zupełnie innej grupy niż żona. Strzelec to Ogień, Ziemia
        albo Powietrze, nie pamiętam. Z tych wszystkich punktów jedynie 6 to ja , ale z
        winy męża, bo woli, jak ja decyduję (tak jest mu wygodniej). Odezwij się
        jeszcze. Pozdrawiam serdecznie. Rak
        • Gość: alka Re: do wiernej IP: *.oc.oc.cox.net 25.04.02, 00:48
          Strzelec=ogien
          • wierna1 Re: do wiernej 25.04.02, 08:26
            Gość portalu: alka napisał(a):

> Strzelec=ogien

Dzięki.
            Woda (czyli Rak)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka