Gość: Sas IP: *.w.club-internet.fr 22.04.02, 18:11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 18:45 Gość portalu: Sas napisał(a): Ja - nic. Nie wierzę w takie bzdury jak astrologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.vgernet.net 22.04.02, 20:19 Wspaniale kobiety, znam jedna bardzo dobrze. Wielkie serce, szczodra, towarzyska, podzieli sie ostatnim kawalkiem chleba. Nie latwo maja w zyciu gdyz czsto sa wykozystywane. Sa wspanialymi przyjaciolmi, na zawsze. Nie sa msciwe ale jak je skrzywdzisz odchodza i nie ma mocnych aby odbudowac ich zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 21:00 Gość portalu: Izabella napisał(a): > Wspaniale kobiety, znam jedna bardzo dobrze. Wielkie serce, szczodra, > towarzyska, podzieli sie ostatnim kawalkiem chleba. Nie latwo maja w zyciu gdyz > > czsto sa wykozystywane. Sa wspanialymi przyjaciolmi, na zawsze. Nie sa msciwe > ale jak je skrzywdzisz odchodza i nie ma mocnych aby odbudowac ich zaufanie. Czy możesz mi wyjaśnić jak można kierować się czyimś znakiem zodiaku oceniając człowieka? Pytam poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.vgernet.net 22.04.02, 21:24 T wyluzuj sie troche i podchodz do tego z przymrozeniem oka :)))Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagitari Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.dsl.mindspring.com 23.04.02, 00:43 Gość portalu: Izabella napisał(a): > Wspaniale kobiety, znam jedna bardzo dobrze. Wielkie serce, szczodra, > towarzyska, podzieli sie ostatnim kawalkiem chleba. Nie latwo maja w zyciu gdyz > > czsto sa wykozystywane. Sa wspanialymi przyjaciolmi, na zawsze. Nie sa msciwe > ale jak je skrzywdzisz odchodza i nie ma mocnych aby odbudowac ich zaufanie. A ja sie tylko pod tym podpisze. Jestem strzelcem i tak sobie poczytalam...Wszystko Prawda!!! Chociaz nie twierdze ze nalezy sie tym kierowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silvio Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.g1.pl 23.04.02, 01:41 Sa namietne i szczere. Lubia dzialac. Fajne sa Strzelce. Silvio Odpowiedz Link Zgłoś
toja10 Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? 23.04.02, 03:50 Hmmm... Kobieta Strzelec to ja wiec ... poslucham co sadza inni. ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? 23.04.02, 10:06 Są dwulicowe. A reszta się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik kobieta STRZELeC tragedia!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 10:30 znam jedną i o jedną za dużo, moze to akurat wyjątek więc strzelce nie gniewajcie się....dwulicowa w celu osiągnięcia swojego, żle myśli o ludziach, których nie zna dobrze, jeśli jest jak było w pierwszych postach dobra dla ludzi w potrzebie to na pokaz i czesto o tym mówi- jaka ja jestem dobra nie przejdę obojętnie obok biednego, uczuciowa i żywiołowa= w tym wypadku wieczne klimakterium to chyba wystarczy jak na jeden znak zodiaku Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: kobieta STRZELeC tragedia!!! 23.04.02, 10:32 Gość portalu: królik napisał(a): > znam jedną i o jedną za dużo, moze to akurat wyjątek więc strzelce nie > gniewajcie się....dwulicowa w celu osiągnięcia swojego, żle myśli o ludziach, > których nie zna dobrze, jeśli jest jak było w pierwszych postach dobra dla > ludzi w potrzebie to na pokaz i czesto o tym mówi- jaka ja jestem dobra nie > przejdę obojętnie obok biednego, uczuciowa i żywiołowa= w tym wypadku wieczne > klimakterium to chyba wystarczy jak na jeden znak zodiaku Ale to i tak mało w porównaniu z BLIŻNIETAMI. Te są dopiero pokręcone (kobiety oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik Re: kobieta STRZELeC tragedia!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 10:34 ja miałam do czynienia z facetem bliźniakiem coś strasznego brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: kobieta STRZELeC tragedia!!! 23.04.02, 10:48 Gość portalu: królik napisał(a): > ja miałam do czynienia z facetem bliźniakiem coś strasznego brrrrrrr Ja mam brata spod Bliźniąt, ale, delikatnie mówiąc, nie rozumiem go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: kobieta STRZELeC tragedia!!! IP: 2.2.STABLE* / 212.244.59.* 23.04.02, 10:51 Też potwierdzam. I zupełny brak umiaru w wydawaniu pieniędzy... Choroba sklepowa w ostatnim stadium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary a nie prawda Kwiku ,kobiety strzelce sa zupełnie.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 15:11 inne ,Wiem coś o tym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Ah ty Kwiku ciekawski...,powiem powiem:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 21:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: 217.98.124.* 24.04.02, 00:20 mam żone strzelca- nie jestem już tym kim byłem zanim j a poznałem..., najważniejsze (jak mi sie wydaje typowe cechy strzelca kobiety) 1. łatwośc nawiązywania kontaktów,rozmów i to z zupełnie obcymi ludzmi 2. skłonnośc do niesienia pomocy ale z elementami pokazu - nigdy nie anonimowo, okazywanie przy tym swej pozycji i skłonnosc do zaskakiwania swą dobroczynnośćią- np prezenty dla koleżanki z pracy niespodziewającej sie niczego poza kwiatkami za pare baniek :) 3. powierzchownosc sadów umiejetność nadrabiania erudycją braków merytorycznych impulsywnośc i wyjatkowa łatwośc podejmowania decyzji- często istotnych(zakupy, organizacja czasu..) 4. Krzykilwy sposób ubierania- nie ma żadnego obciachu lubi szokować ale ubiera sie starannie jest pedantyczna (góra po 2 latach stara garderoba ląduje u ubogich krewnych i niezamożnych znajomych) 5. żyje życiem innych ludzi- lubi podpatrywać , zapamiętale krytykuje, nigdy nie chwali nikogo poza najbliższymi 6. jak sie zapomni - wychodzi z niej egocentryzm do sześcianu, ona decyduje o wszystkim cała rodzina pije jej ulubiona herbate, je jej ulubioną czekolade kupujemy tylko jeden gatunek kawy, określone tygodniki - rządzi pilotem do telewizora 7. nie interesuje sie niczym co jest jej nie potrzebne z praktycznego punktu wdzenia (np. jeśli czyta to po to żeby sie pochwalic określona wiedza, w życiu nie poszłaby do muzeum , nie traci czasu na hobby i inne pierdoły 8. Chwalipięta! 9. W łóżku... - mogłaby nie wychodzic, lubi te sprawy i w zyciu nie przyzna sie że cos nie tak, (choć czasem odwalam łatwizne)zawsze zadowolona-lipa!!! 10. ZABORCZA - dlatego myśle o rozwodzie.. 11. Nie pozostawia mnie w spokoju nawt jak jestesmy osobno, telefony, sms-y karteczki , instrukcje, zawiadomienia, 12. Z kasą sie nie liczy (ale to juz chba wszystkie baby), nie zapłaci czynszu ale kupi 15 kostium bo ma wyjście... 13. Skłonnośc do podejmowania ryzyka - na zasadzie poradze sobie!jakos to będzie! Życiowe decyzje zajmują jej 2 minuty. TO TYLE , BYC MOŻE NIEKTÓRE CECHY TO CECHY INDYWIDUALNE MOJEJ ŻONY ALE JAK BY SIE ZBYT CZESTO POWTARZAŁY U INNYCH TO MOŻE COŚ W TYM JEST.... czesć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.oc.oc.cox.net 24.04.02, 01:06 W sumie calkiem fajna kobitka. Zalety goruja nad wadami, a kto ich nie ma? Moze dlatego ja lubie, bo troche jestem podobna. Ten optymizm, sklonnosci ryzykanckie i pare innych takich... Swoja droga-niezly z Ciebie obserwator. A co Cie najbardziej razi, ktora z cech? A moze ....zalet? pozdrawiam, a., tez strzelec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik Re: co myslicie o kobietach STRZELCACH? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 09:49 tak greg nic tylko sie rozwiesc:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Greg 24.04.02, 10:42 Biedny jesteś. Serdecznie współczuję, bo poza moją ukochaną ciocią (ale rzadko ją widuję), mam z każdą kobietą spod Strzelca na pieńku. Nie da się z nimi na dłuższą metę żyć w zgodzie. Może źle się dobraliście zodiakalnie? Istnieją ewenementy w doborze znaków, ale o tym decydują ascendenty tych znaków, a trudno stwierdzić , która planeta jest jest ascedentem danego znaku bez astrologa. Ciekawi mnie spod jakiego znaku jesteś Ty? Pewnie z zupełnie innej grupy niż żona. Strzelec to Ogień, Ziemia albo Powietrze, nie pamiętam. Z tych wszystkich punktów jedynie 6 to ja , ale z winy męża, bo woli, jak ja decyduję (tak jest mu wygodniej). Odezwij się jeszcze. Pozdrawiam serdecznie. Rak Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: do wiernej 25.04.02, 08:26 Gość portalu: alka napisał(a): > Strzelec=ogien Dzięki. Woda (czyli Rak) Odpowiedz Link Zgłoś