Gość: nobby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:25 Po przeczytaniu postów z wątku „Co Was wkurza w facetach” nasunęły mi się dwa pytania. 1. Gdzie Wy znajdujecie takich brudasów, leni i palantów? 2. Dlaczego z nimi jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nobby Chyba zadałem za trudne pytania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:10 skoro nikt na nie nie odpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: 2 pytania. IP: *.crowley.pl 25.10.04, 15:17 Wprawdzie się tam nie wypowiadałam, ale: 1. Swojego znalazłam na studiach. 2. Jestem z nim, bo go kocham, bo to facet mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobby Re: 2 pytania. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:42 Dziękuje za odpowiedź:) Jedna odważna:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: 2 pytania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:03 bo niestety większość facetów ma podobne przywary, ale to się okazuje dopiero po czasie niestety. i tak was kochamy, co mamy zrobić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pająk Re: 2 pytania. IP: *.infocoig.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:01 To prawda. Po czasie. Przecież na randkę wszyscy się myją. Odpowiedz Link Zgłoś