Dodaj do ulubionych

Grill, kielbaski, piffko, gitary

24.04.02, 10:12
Forumowicze laczcie sie!

Jak juz wspominalem przed nami dluuugi weekend. By sie dobrze w niego wstrzelic
organizujemy dnia 26.04.2002 w Warszawie na Starym bemowie forumowe grilowanie.
Poczatek imprezy godz 18. Serdecznie wszystkich chetnych zapraszamy!

Blizszych informacji udzielam przez e-maila.
Obserwuj wątek
    • wierna1 Re: Grill, kielbaski, piffko, gitary 24.04.02, 10:31
      mario2 napisał(a):

> Forumowicze laczcie sie!
      >
      > Jak juz wspominalem przed nami dluuugi weekend. By sie dobrze w niego wstrzelic
      >
      > organizujemy dnia 26.04.2002 w Warszawie na Starym bemowie forumowe grilowanie.
      >
      > Poczatek imprezy godz 18. Serdecznie wszystkich chetnych zapraszamy!
      >
      > Blizszych informacji udzielam przez e-maila.

Pewnie mnie nie miałeś na myśli, ale i tak bym nie przyjechała, bo za daleko.
      Poczekam aż zorganizujecie coś nad morzem.

• mario2 Re: Grill, kielbaski, piffko, gitary 24.04.02, 12:13
        moze i dobrze, ze Cie nie bedzie!
        Dla Ciebie z pewnoscia byloby nudno i nieciekawie!
        • kulka_z_olowiu Re: Grill, kielbaski, piffko, gitary 24.04.02, 12:21
          mario kto sie juz zglosil?
          • wierna1 Re: Grill, kielbaski, piffko, gitary 24.04.02, 13:26
            kulka_z_olowiu napisał(a):

> mario kto sie juz zglosil?

A po co mają w ogóle przyjeżdżać? On się czuje najlepiej z sobą samym, więc inni
            będą wyrozumiali. (Moja Ty Odsieczo Wiedeńska).

• lastka Re: Grill, kielbaski, piffko, gitary 24.04.02, 13:29
              Ej jak nad morzem to w sierpniu poprosze bo na 3 tygodnie wpadam tam do was.
              • wierna1 Re: Grill, kielbaski, piffko, gitary 24.04.02, 13:30
                lastka napisał(a):

> Ej jak nad morzem to w sierpniu poprosze bo na 3 tygodnie wpadam tam do was.

Wychodzi na to, że ja zostanę organizatorką. To ja się lepiej zastanowię.

• mario2 Re: Grill, kielbaski, piffko, gitary 24.04.02, 13:41
              wierna1 napisał(a):

> A po co mają w ogóle przyjeżdżać? On się czuje najlepiej z sobą samym, więc inn
              > i
              > będą wyrozumiali. (Moja Ty Odsieczo Wiedeńska).

a okolo 20 osob. Nie martw sie nie bedziesz potrzebna! Kulke z olowiu sobie na
              kark powies i skocz do wody.
              Nic innego zrobic nie potrzebujesz!
              >

• wierna1 Re:Brawo, mario 24.04.02, 14:04
                mario2 napisał(a):

> wierna1 napisał(a):
                >
                > > A po co mają w ogóle przyjeżdżać? On się czuje najlepiej z sobą samym, wię
                > c inn
                > > i
                > > będą wyrozumiali. (Moja Ty Odsieczo Wiedeńska).
                >
                > a okolo 20 osob. Nie martw sie nie bedziesz potrzebna! Kulke z olowiu sobie na
                > kark powies i skocz do wody.
                > Nic innego zrobic nie potrzebujesz!
                > >
                >

Widzę, że odzyskałeś formę. Tylko, jak ich policzyłeś? Chyba, że każdą mnożysz
                razy 3. Ale to i tak nie daje liczby 20, więc chyba razy 4.
                Zresztą, jak się napijesz to i tak będziesz widział podwójnie.
                Życzę przyjemnego grilowania (tylko nie przysmaż sobie za mocno kiełbaski).
                (Ty chyba jesteś spod Ryby, taki uszczypliwy).
                • mario2 Re:Brawo, mario 24.04.02, 14:06
                  wystarczy tylko na towarzyskim policzyc!! O forum Warszawa nie wspomne!

Jak sobie wypije to widze bardzo dobrze i bardzo ostro

Wodnik!
                  • wierna1 Re:Brawo, mario 24.04.02, 14:12
                    mario2 napisał(a):

> wystarczy tylko na towarzyskim policzyc!! O forum Warszawa nie wspomne!
                    >
                    > Jak sobie wypije to widze bardzo dobrze i bardzo ostro
                    >
                    > Wodnik!

Byłam blisko. Kurna, niestety, chcesz tego czy nie, jesteśmy w jednym trygonie.
                    Czyli da się z Tobą żyć. Po co więc tu kreujesz się na kogoś kim nie jesteś?
                    Wiedziałam, że gdzieś w głębi duszy jesteśmy podobni. Masz dobre serce.
                    • kitek1 wierna, skocz na to ognisko.......... 24.04.02, 14:17
                      w imieniu QURWY:)
                      • lastka Re: wierna, skocz na to ognisko.......... 24.04.02, 14:20
                        No i zaraz mario coś wymyśli zapewne obrażliwego.
                        • wierna1 Re:Lastka 24.04.02, 14:22
                          lastka napisał(a):

> No i zaraz mario coś wymyśli zapewne obrażliwego.

Nie, czytałaś mój post, w ktorym wychwalam jego dobroć?

Akceptujesz nazwę QURWA?
                          • lastka Re:Lastka 24.04.02, 14:25
                            No pewnie że tak. Jak najbardziej tylko czy wszyscy ją akceptuja?
                            Czyli na hasło QURWA wszyscy stajemy na baczność i lecimy z pomocą ok!
                      • wierna1 Re: wierna, skocz na to ognisko.......... 24.04.02, 14:20
                        kitek1 napisał(a):

> w imieniu QURWY:)

Której?

Na poważnie, czyli nazwa się przyjęła. Co do skoku Ty masz chyba bliżej.

• kitek1 Re: wierna, skocz na to ognisko.......... 24.04.02, 14:24
                          450km:(
                          a nad nazwa mozemy jeszcze podebatowac:)
                          • wierna1 Re: wierna, skocz na to ognisko.......... 24.04.02, 14:45
                            kitek1 napisał(a):

> 450km:(
                            > a nad nazwa mozemy jeszcze podebatowac:)

No to ja ponad 350, a propozycję nazwy zobacz w wątku "Komu potrzebne forum"
                    • kulka_z_olowiu Przykro mi Mario 24.04.02, 14:24
                      Mario ale mowiac powaznie, jestes idealista. Czy ty wierzysz w takie akcje? Juz
                      probowano zorganizowac tego typu zloty ludzi z czata, mojego rodzimego czata
                      chociazby, na ktorym siedze odkad mam kompa. Probowano organizowac zloty ale
                      nigdy to sie jeszcze nie udalo, nigdy nikt sie na nich nie pojawial mimo
                      wczesniejszego deklarowanego entuzjazmu i pelnej gotowosci bojowej. To raz.
                      Spotkania w realu wypalaja tylko w bardzo malym gronie, dwu max trzyosobowym, a
                      mowi ci to doswiadczona czaciara. Mam takich spotkan za soba kilka i tylko one
                      moga sie udac. Zlot taki jak proponujesz nigdy nie dojdzie do skutku, pachnie
                      zakladowa majowka, nikt juz tego nie p-raktykuje, a poza tym forum jest po to
                      zeby pogadac sobie virtualnie, a nie spotykac sie w lakichs laskach w realu.
                      Gdyby ludzie potrzebowali realnych spotkan to by sie spotykali ze swoimi
                      przyjaciolmi a nie siedzieli na forum. Jestes idealista mario, idealista starej
                      daty, moze wlasnie ta data wszystko tlumaczy, ale tak sobie wyobraz, jak ty w
                      realu przy piffku zaczalbys swoje pieprzenie o cyckach i klerykach.... No way,
                      Mario, no way, pzdrw, kulka
                      • wierna1 Re: Kulko jesteś Wielka 24.04.02, 14:54
                        To samo bym powiedziała, ale dobrze, że mam Ciebie. Myślę, że po poznaniu
                        siebie, jacy jesteśmy w rzeczywistości, czar by prysł.
                        Mario chyba potrzebuje najbardziej kontaktu fizycznego (nie mylić ze stosunkiem
                        potencjalni moi prześmiewcy!) . Pa!
    • lastka Re: Kitek ty mi powiedz.... 24.04.02, 14:27
      a ile by tak było tych kilometerów z Białegostoku do Warszawy?
      • kitek1 Re: Kitek ty mi powiedz.... 24.04.02, 14:30
        e bliziutko,
        ze 200:)
        • lastka Re: hm... 24.04.02, 14:31
          A może zaraz wygrzebiemy kogoś kto jeszcze bliżej mieszka?
    • lena8 ja was jak zwykle nie rozumiem 24.04.02, 14:33
      ludzie o co wam chodzi??? Maryś zaprasza na ognisko a wy co zamiast ładnie
      podziękować, to jeszcze macie do niego jakieś pretensje. Nie macie ochoty
      przyjechać to nie wypisujcie tych swoich głupot. Ja chętnie bym przyjechała ale
      niestety dla mnie za daleko ale za zaproszenie dziekuje:)))
      • kitek1 Re: ja was jak zwykle nie rozumiem 24.04.02, 14:39
        no my tez lenko nie mozemy,
        ale probujemy znalezc jakies rozwiazanie,
        co sie drzesz, od razu:)
        • lena8 Kiteczku 24.04.02, 14:44
          a widziałeś jakies wykrzykniki??? nie darłam się tylko spokojnie wyraziłam
          swoje zdanie:)))
          • kitek1 Re: Kiteczku 24.04.02, 14:46
            ja zawsze mowie,
            ze sie dra,
            jak mnie opiepszaja:)
            • lena8 Re: Kiteczku 24.04.02, 14:59
              to nie było do Ciebie tylko do wiernej i kulki:))
      • Gość: Liver Re: ja was jak zwykle nie rozumiem IP: 157.25.84.* 24.04.02, 14:42
        Mam wrażenie, że ludzi to nie rajcuje.
        Po kiego mam się spotykać na takim spotkaniu ?
        Żeby wysłuchać tych samych opinii co na forum ?
        No way. To ja wolę wirtualnie a takie spotkania
        to wolę organizować ze znajomymi.
        • kulka_z_olowiu liver masz 100% racji 24.04.02, 14:44

vide moj post kilka linijek wyzej pt. przykro mi mario, pzdrw serd, kulka
          • kitek1 a watroba, to sie chyba z trzustka.............. 24.04.02, 14:48
            tylko realnie spotyka:)
        • wierna1 Re: ja was jak zwykle nie rozumiem 24.04.02, 14:59
          Gość portalu: Liver napisał(a):

> Mam wrażenie, że ludzi to nie rajcuje.
          > Po kiego mam się spotykać na takim spotkaniu ?
          > Żeby wysłuchać tych samych opinii co na forum ?
          > No way. To ja wolę wirtualnie a takie spotkania
          > to wolę organizować ze znajomymi.

Masz rację. Ja bym od razu zaczęła od horoskopów, bo wiem , że Cię to nudzi, albo
          wychwalała kobiety pod niebiosa, bo to wkurza Mario. A Viki to bym wytargała za
          włosy, bo sobie u mnie nagrabiła.

• kulka_z_olowiu Re: ja was jak zwykle nie rozumiem 24.04.02, 15:04
            wierna1 napisał(a):

> Gość portalu: Liver napisał(a):
            >
            > > Mam wrażenie, że ludzi to nie rajcuje.
            > > Po kiego mam się spotykać na takim spotkaniu ?
            > > Żeby wysłuchać tych samych opinii co na forum ?
            > > No way. To ja wolę wirtualnie a takie spotkania
            > > to wolę organizować ze znajomymi.
            >
            > Masz rację. Ja bym od razu zaczęła od horoskopów, bo wiem , że Cię to nudzi, al
            > bo
            > wychwalała kobiety pod niebiosa, bo to wkurza Mario. A Viki to bym wytargała za
            >
            > włosy, bo sobie u mnie nagrabiła.
            >

Wierna, ale pociesze Cie sloneczko, ze spotkania w realu naprawde sie odbyly,
            tylko nie w takiej formie jak proponuje mario, ja poznalam kilka osob, nie
            spotykamy sie czesto bo wszyscy strasznie daleko od siebie mieszkamy, ale w
            wakacje planuje znow cos zakombinowac i wybrac sie na weekend z jednym z moich
            cyber-real wspanialych przyjaciol, wlasciwie gdyby nie to, ze jest gejem to kto
            wie co by to bylo.... Ale jesli dobrze zrozumialam to Ty jestez znad morza to
            kurde pogarsza niesamowicie rokowania na nasz meeting zwazywszy ze ja okolice
            zakopca kurdemol. pzdrw, twoja kul.
    • Gość: mario2 Sceptycy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 17:32
      az sie pali wam z mozgownic. Wiedzcie, ze grupa z towarzyskiego, ok. 30 osob
      zna sie wlasnie z takich organizowanych przezemnie spotkan. No ale krytycy!
      Zawsze i wszystko MUSZA skrytykowac- nie?
      A chuj wam w dupe!
      • lena8 Dzięki Maryś 24.04.02, 17:38
        ale wolę gdzie indziej:))
        • kitek1 oj lenka, jak ty cos palniesz........... 24.04.02, 18:17
          nie odpowiada ci bemowo:)
          • lena8 oj kitkeczku... 24.04.02, 18:28
            nie odpowiada mi ostatnie zdanie Marysia ale to już mój problem:)))Wiem, ze
            Maryś chce jak najlepiej:)))
            • kitek1 Re: oj kitkeczku... 24.04.02, 18:32
              oj wiem,
              o co ci chodzi,
              o ta niesmialosc marysia,
              w spogladaniu sobie twarza w twarz:)
              • lena8 Re: oj kitkeczku... 24.04.02, 18:43
                dobre "twarzą w twarz":))))))))))))
                • kulka_z_olowiu mario sam sobie zapakuj w dupe 24.04.02, 22:07
                  Chamstwo twoje przechodzi wszelkie granice wyobrazni ludzkiej. Mozesz mi kurna
                  powiedziec po co ty organizujesz te spotkania chory organizatorze?? Te
                  spotkania to chyba w ogole odbywaja sie w twojej chorej wyobrazni jeszcze mi
                  powiedz ze koncza sie 30 osobowa orgia?? i wszyscy sobie daja w dupe i wyzywaja
                  sie tak jak na tym chorym forum a ty nie wstydzisz sie powiedziec ludzie oto ja
                  wasz mario cymbal do kwadratu, cham i prostak z forum witojcie na zlocie! ????
                  Bo ja jakbym byla na twoim miejscu to w zyciu nie przyznalabym sie do tego ze
                  jestem toba!!! w ogole wstyd by mi bylo pojawiac sie w promieniu 100 metrow od
                  ogniska wspolczucie i litosc, kulka
                  • mario2 Re: mario sam sobie zapakuj w dupe 25.04.02, 01:10
                    zal dopsko sciska, ze samej jakos nie zostalo sie zaproszonej ? :o)) I o to
                    wlasnie chodzi, bo gdybym mial ochote z takimi jak ty sie spotykac, to
                    pojechalbym na wycieczke do Tworek!
                    • wierna1 Re: Oto cały Mario! 25.04.02, 08:21
                      Mam jedngo Wodnika w pracy, też ma coś z glacą. Rozumiem więc Ciebie, nic na
                      siłę wyższą nie poradzisz. Teściową też mam spod Wodnika, też ma nierówno pod
                      sufitem. Ale Ty to mistrzostwo świata. Biedna była ta Twoja żona. NIepokoję się
                      czy Twoja choroba nie przeniosła się na dziecko.
                      • Gość: mario2 Re: Oto cały Mario! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 08:44
                        Z kretynami mam do czynienia sporadycznie, ale tak wrednego jak ty widze
                        pierwszy raz. Czepiasz sie wszystkiego, wszystko i wszystkich krytykujesz. Nie
                        interesuje cie ta impreza, to spadaj na drzewo, czyli tam potworku, skad przed
                        chwila zlazlas! Twoje kompleksy i mannia nizszosci stepily u ciebie nie tylko
                        umysl, ale takze odruchy zamozachowawcze. Powinnas sie zaczac leczyc na nogi,
                        bo na glowe juz duzo za pozno!
                        A my w piekny piatkowy wieczor, przy slicznej pogodzie, gitarze i grillu
                        pobawimy sie na calego. Tobie niech zal dupe sciska! O! Baw sie ze swoim
                        kretynkiem w lekarza. Z tym ze wam przydalby sie raczej weterynarz!
                        • lastka Re: O kurna ino się nie bijcie!!!!! 25.04.02, 09:02
                          • wierna1 Re: O kurna ino się nie bijcie!!!!! 25.04.02, 09:15
                            Spokojnie Lastko. Chorych na głowę nie ruszam, bo i tak mają przechlapane.
                            Poradziłam sobie z dwoma napastnikami na ulicy, to i z nim dam sobie radę.
                            • Gość: mario2 Re: O kurna ino się nie bijcie!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 09:50
                              ale kredki co sie wysypaly tym napastnikom z tornistra, to wyzbieralas?

Uwazaj nastepnym razem, bo natkniesz sie na takiego co moze miec w tornistrze
                              cyrkiel!
                              • wierna1 Re: O kurna ino się nie bijcie!!!!! 25.04.02, 09:54
                                Gość portalu: mario2 napisał(a):

> ale kredki co sie wysypaly tym napastnikom z tornistra, to wyzbieralas?
                                >
                                > Uwazaj nastepnym razem, bo natkniesz sie na takiego co moze miec w tornistrze
                                > cyrkiel!

Hi, hi! Jak tak wyglądają pierwszoklasiści w tym kraju, to ładny mamy kraj. Łysi,
                                w dresach, ok.18-19 lat.
                                Tak, boję się tak samo jakTy. I dlatego, jak widzę na ulicy przemoc to odrcama
                                głowę w drugą stronę. Właśnie takich jak ty cykorw chodzi najwięcej po ulicach i
                                dlatego w tym kraju jest, jak widać we wieczornych wiadomościach.

• Gość: mario2 Re: O kurna ino się nie bijcie!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 10:30
                                  Popatrz sobie na wiadomosci z Watykanu.
                                  Nasi dresiarze w porownaniu z tymi pedofilskimi bandytami w czarnych, lub
                                  purpurowych sukienkach, to pikus!

P.S. Ja sie raczej ze wzgledu na gabaryty nie boje :o)
                                  • lastka Re: Ciiiiiiiiiisza!!!! 25.04.02, 10:33
                                    Do diaska przestańcie się na siebie wydzierać!!!
                                    Po co się kłócic jak można się bić dajcie se po razie i będzie spokój!
                                    • Gość: mario2 Re: Ciiiiiiiiiisza!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 13:54
                                      jakos tak sie ze mna dzieje, ze gownem rak sobie nie brudze!
    • lastka Re: uff .... 25.04.02, 09:26
      a już myślałam, że będę musiała wkraczać do akcji.
      • kulka_z_olowiu Re: uff .... 25.04.02, 09:42
        Mario ne ludz sie, nikt nie przyjedzie, sam sobie bedziesz smazyl kielbase i
        pil piwo, sam se zaspiewasz i sam se zjesz. To tez cos, baw sie dobrze
        harcerzyku jeden i nie wlez w pokrzywy a wiernej nie obrazaj bo to ty jestes
        ten od krytykowania i narzekania na wszystko o obrazaniu i ublizaniu innym nie
        mowie... a jak cie ew. jacys ludzie z forum dopadna tam w tych laskach
        bielanskich czy gdzie to sie wybierasz to mam nadzieje ze ci nogi z tylka
        powyrywaja za te wszystkie obelgi niesluszne jakie z twojej chorej glowy
        splynely na to forum. NIe pozdrawiam, zycze salmonelli w kielbasie, kulka
        • Gość: mario2 Re: uff .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 09:48
          o kolejny przyklad niedojeb.... frustrata :o)) Zyczenia twoje sie nie spelnia.
          zajrzyj tylko na towarzyskie i przekonaj sie ilu przyjdzie! :o))

O mnie sie nie martw, znam tych ludzi w REALU od dosyc dawna i jedno musze
          powiedziec- ty do nich nie pasujesz! Wiesz dlaczego Bo oni maja jakiekolwiek
          inne zycie poza wirtualnym, z ktorym ty sie tak utorzsamiasz. A to objaw
          choroby!
          • wierna1 Re: Mario 25.04.02, 10:00
            Pierwsza uwaga (i, niestety, nie ostatnia), pisze się "UTOŻSAMIASZ".
            Druga to taka, że na TOWARZYSKIM (chociaż nie wiem o czym mówisz,bo tam się nie
            udzielam) piszą zapewne ludzie określonego pokroju. A moja niezawodna, kobieca
            intuicja podpowiada mi, że są to ludzie podobni do Ciebie, więc nic dziwnego,
            że na ognisko się wybierają.
            Trzecia - uważaj , co mówisz do Kulki, bo strasznie ją polubiłam.
            • Gość: mario2 Re: Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 10:32
              1. To jest net
              2. Tobie do ludzi z Towarzyskiego jest tak samo daleko, jak Poetzowi do
              heterosexualizmu. Wiec nie masz szans bycia przy nich normalna
              3. kulka to se mozesz w leb strzelic!
        • wierna1 Re: Kulka. 25.04.02, 09:55
          Jak on se kiełbasę usmaży to nie będzie już mężczyzną, no co ty!
          • Gość: mario2 Re: Kulka. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 10:33
            ja robie steki! :o)
            • wierna1 Re: Kulka. 25.04.02, 10:35

> ja robie steki! :o)

A ja z tyłka!

• kulka_z_olowiu Re: Kulka. 25.04.02, 13:56
                Mario nie wiesz nic o moim zyciu wiec spadaj na drzewo, poza tym jak ten twoj
                zjazd dojdzie do skutku to mi tu kaktus wyrosnie. Gdyby to bylo tak, ze masz
                jakiekolwiek inne zycie poza virtualnym to nie usilowalbys zwolac posiedzenia
                ludzi z netu, a raczej poszedl na prawdziwa impre ze swoimi realnymi
                przyjaciolmi, tak jak ja to robie, a nie usilowal robic spedy ludzi ktorych po
                prostu nie znasz. Spotykanie sie w realu z ludzmi z netu ma sens tylko wtedy
                gdy spotykaja sie konkretne osoby, dwie, trzy, a nie jakies masowe zloty, zlot
                to bedzie w lipcu w toronto, jak cie stac to sie wybierz, a nie do laskow... No
                ale nie dziwie, sie e nie masz przyjaciol, nawet znajomych, rozpaczliwie
                probujesz znalezc ich w necie ale nie tedy droga gosciu, najpierw trzeba nabrac
                troche oglady, oleju do glowy, potem moze cie ktos zechce na chlopaczka
                przynies podaj pozamiataj... tak jak na razie to tylko wrzeszczec potrafisz, a
                jak wiadomo, krzyk to bron ludzi slabych, zakompleksionych, biednych.... Nadal
                bez pzdrw, kulka
              • kulka_z_olowiu Re: Kulka. 25.04.02, 13:57
                Mario nie wiesz nic o moim zyciu wiec spadaj na drzewo, poza tym jak ten twoj
                zjazd dojdzie do skutku to mi tu kaktus wyrosnie. Gdyby to bylo tak, ze masz
                jakiekolwiek inne zycie poza virtualnym to nie usilowalbys zwolac posiedzenia
                ludzi z netu, a raczej poszedl na prawdziwa impre ze swoimi realnymi
                przyjaciolmi, tak jak ja to robie, a nie usilowal robic spedy ludzi ktorych po
                prostu nie znasz. Spotykanie sie w realu z ludzmi z netu ma sens tylko wtedy
                gdy spotykaja sie konkretne osoby, dwie, trzy, a nie jakies masowe zloty, zlot
                to bedzie w lipcu w toronto, jak cie stac to sie wybierz, a nie do laskow... No
                ale nie dziwie, sie e nie masz przyjaciol, nawet znajomych, rozpaczliwie
                probujesz znalezc ich w necie ale nie tedy droga gosciu, najpierw trzeba nabrac
                troche oglady, oleju do glowy, potem moze cie ktos zechce na chlopaczka
                przynies podaj pozamiataj... tak jak na razie to tylko wrzeszczec potrafisz, a
                jak wiadomo, krzyk to bron ludzi slabych, zakompleksionych, biednych.... Nadal
                bez pzdrw, kulka
              • Gość: mario2 Re: Kulka. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 14:04
                odpowiedz na twoim poziomie. Wiec tak samo niskich lotow jak ty sama. Masz
                pisac takie pierdoly- nie pisz w ogole!
                • Gość: kulka_z_olowiu Re: Kulka. IP: *.ath.spark.net.gr 25.04.02, 14:21

> odpowiedz na twoim poziomie. Wiec tak samo niskich lotow jak ty sama. Masz
                  > pisac takie pierdoly- nie pisz w ogole!

Mario, wiem, ze prawda boli ale zapanuj troche nad frustracja i sprobuj
                  odpowiadac mniej emocjonalnie, wiem, ze dotknelo cie to co napisalam, ale nie
                  dawaj tego az tak po sobie poznac:)) Teraz juz moge Cie pozdrowic, mysle, ze
                  nadszedl na to czes, a wiec serdecznosci, Kulka
                  • Gość: mario2 Re: Kulka. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 14:53
                    Mnie akurat ty nie jestes w stanie z rownowagi wyprowadzic. To maga zrobic
                    tylko madrzejsi odemnie. I nie schlebiaj sobie. Poprzednia wypowiedz byla
                    skierowana do Skwarki! Co jeszcze problemy z odczytywaniem forum? A moze w
                    ogole z czytaniem?

Post o grilu nie byl do takich palancic jak Wy skierowany, ale do ludzi, ktorzy
                    chca sie spotkac. Takich jest mnostwo. Wiem, ze siedzac w Grecji teskni sie i
                    zazdrosci innym mozliwosci spotykania sie w realu! Tak ja my teraz. Prawda jest
                    taka, ze duzo, bardzo duzo ludzi zglosilo swoj akces! Sol w oku. I bardzo
                    dobrze. My sie bedziemy bawic, wy sobie mozecie pomarzyc! I to wszystko pomimo
                    tego, ze od poczatku tego posta usilujecie idee storpedowac!
                    O istotki o malym mozdzku. Powodzenia w dalszej kreciej robocie, do ktorej
                    niestety, powolania, ni rozumku nie macie!
                    • Gość: kulka Re: Kulka. IP: *.ath.spark.net.gr 25.04.02, 15:30

>
                      > Co jeszcze problemy z odczytywaniem forum? A moze w
                      > ogole z czytaniem?
                      >
                      >
                      Mario tak, to prawda, mam powazne problemy z czytaniem, tym wieksze z pisaniem i
                      ganeralnie nie jesem w dobrej formie, facet mnie zostawil dla innej i probuję sie
                      wyzyc na samcach, takich jak np ty. Jesli chodzi o zjazd na bloniach to baw sie
                      dobrze, moze a nuz rzeczywiscie ktos sie pojawi oprocz Ciebie. I nie wyzywaj tak
                      gosciu bo to naprawde nie jest mile, robisz tu pokazowe tego na co cie stac? a
                      moze by tak od drugiego konca Twojej osobowosci? Wiem, ze jestes tez kulturalnym
                      facetem. Pzdrw, kulka
                      • Gość: mario2 Re: Kulka. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 15:44
                        co to za mikros gamnias Polke do wiatru wystawil?
                        Gamoti Ellas!
                        • Gość: kulka Re: Kulka. IP: *.ath.spark.net.gr 25.04.02, 15:48

> co to za mikros gamnias Polke do wiatru wystawil?
                          > Gamoti Ellas!

Daj spokoj, nie pytaj, malaka normalny malaka, wszyscy jestescie tacy sami,
                          malaki terata i katikia. Heretismos, twoja (znowu) kuleczka vel balla
                          • Gość: mario2 Re: Kulka. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 15:55
                            Oj nie wszyscy sa tacy sami! Niestety architi Ellas maja to do siebie, ze baby
                            jako worek treningowy, albo sprzet kuchennyuzywaja. Conieco wiem o tym :o(
                            • Gość: kulka Re: Kulka. IP: *.ath.spark.net.gr 25.04.02, 16:03

> Oj nie wszyscy sa tacy sami! Niestety architi Ellas maja to do siebie, ze baby
                              > jako worek treningowy, albo sprzet kuchennyuzywaja. Conieco wiem o tym :o(

No to, ze co nieco o tym wiesz to moge pojąć, ale nie pojmuje (wprawdzei jestem
                              blondyna) tej smutnej miny z tego powodu na koncu twojej wypowiedzi, czyzbys sie
                              tym martwil ty?? Wielki Mario z Forum, ktory robi szmate do podlogi z kazdej
                              kobiety ktora mu nie przytakuje??? naprawde nie rozumiem co cie martwi w
                              zachowaniu malaki greka, przeciez robisz to samo...
                            • Gość: kulka Re: Kulka. IP: *.ath.spark.net.gr 25.04.02, 16:03

> Oj nie wszyscy sa tacy sami! Niestety architi Ellas maja to do siebie, ze baby

blondyna) tej smutnej miny z tego powodu na koncu twojej wypowiedzi, czyzbys sie
                            • Gość: kulka Re: Kulka. IP: *.ath.spark.net.gr 25.04.02, 16:09

• Gość: mario2 Re: Kulka. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 16:14
                                ile razy mam powtarzac, ze wirtual, to nie real.???
                                Z Grekami mialem 12 lat do czynienia,
                                i wspolczuje wszystkim, ktorzy tego doswiadczaja!
                                • Gość: kulka Re: Kulka. IP: *.ath.spark.net.gr 25.04.02, 16:25

> ile razy mam powtarzac, ze wirtual, to nie real.???
                                  > Z Grekami mialem 12 lat do czynienia,
                                  > i wspolczuje wszystkim, ktorzy tego doswiadczaja!

to ty w grecji siedziales? myslalam ze w austrii .... ciekawe...
                                  • Gość: mario2 Re: Kulka. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 16:36
                                    Nie siedzialem w Grecji, ale w Niemczech nie ma szans, by z nimi nie obcowac!
                                    • Gość: kulka Re: Kulka. IP: *.ath.spark.net.gr 25.04.02, 17:11

> Nie siedzialem w Grecji, ale w Niemczech nie ma szans, by z nimi nie obcowac!

podobnie jak nie ma szans zeby nie obcowac z nami polakami pijakami, prostakami z
                                      zepsutymi zebami, zauwayles ze polacy maja zwykle cos z zebami? tragedia....
                                      pzdrw. kulka
                                      • Gość: mario2 Re: Kulka. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 17:49
                                        Wspolczuje Ci przebywania wtakim gronie.
                                        Moje zeby mam w porzadku :o)

A ze sobie lubie od czasu do czasu golnac.... to inna sprawa :o)
    • Gość: wierna Re: Grill, kielbaski, piffko, gitary IP: *.talnet.pl 25.04.02, 15:09
      Od..się od skwarki raz na zawsze ty odmóżdżony klonie własnej matki.
      Przed tobą rzeczywiście dłuuuuugi weekend, bo pies z kulawą nogą się do ciebie
      nie odezwie.
      Ty nawet nie masz problemu z inteligencją emocjonalną, bo po prostu jej nie
      posiadasz.
      • Gość: mario2 Re: Grill, kielbaski, piffko, gitary IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 15:33
        tobie juz nic nie pomoze. Ust nie otwieraj bo smrod z gnijacych resztek twojego
        mozgu zeby wykrzywia!
        Wiec odwal sie, i nie lecz za pomoca mojej osoby swoich kompleksow!
        • Gość: wierna Re: Kulka IP: *.talnet.pl 25.04.02, 15:43
          Daj spokój, do niego nie trafiają żadne słowa. To jest typ wirtualnego
          psychopaty i trzeba się z tym pogodzić. Ode mnie w każdym razie nie usłyszy już
          dobrego słowa , bo nie mam ochoty naprawiać błędów wychowawczych jego matki.
          Ja już kiedyś tu napisałam, poda mu się rękę, a on ją odgryzie. Nie mam ochoty
          go rozumieć, bo on po prostu nie chce być zrozumiany.
          Pa Kuleczko!
          • Gość: mario2 Re: Kulka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 15:52
            popaprancu z tworkowymi papierami. Wiesz co ty mi mozesz? Naskakac narcystyczna
            megalomanko! Przejmowanie sie toba i twoja pisanina, to bylaby obraza dla
            mojej inteligencji.
            Dlatego pozostaje tylko poblazanie!
          • Gość: kulka Re: Kulka IP: *.ath.spark.net.gr 25.04.02, 15:53
            Gość portalu: wierna napisał(a):

> Daj spokój, do niego nie trafiają żadne słowa. To jest typ wirtualnego
            > psychopaty i trzeba się z tym pogodzić. Ode mnie w każdym razie nie usłyszy już
            >
            > dobrego słowa ,

Wiesz. on jest dziwny, ja tez go nie rozumiem, nie wiem o co mu chodzi, bywa
            mily, czasem wstretny, moze jest tak bardzo falszywy, a moze sam nie wiem jaki
            naprawde jest, Mario wyjasnij nam!
            • Gość: mario2 Re: Kulka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 15:58
              tere fere. Pomyslcie troche! Niech w koncu do Was dotrze, ze tutaj jest SWIAT
              WIRTUALNY, ktory z rzeczywistym ma bardzo malo wspolnego! :o)
              • Gość: kulka Re: Kulka IP: *.ath.spark.net.gr 25.04.02, 16:17

> tere fere. Pomyslcie troche! Niech w koncu do Was dotrze, ze tutaj jest SWIAT
                > WIRTUALNY, ktory z rzeczywistym ma bardzo malo wspolnego! :o)

dlatego jestem teraz kulka z olowiu, potem zamierzam byc plaster na rane bo
                wierna zaproponowala, wczesniej bylam mirelka, najprawdziwsza byla mirelka, bo
                jeszcze nie wiedzialam, ze trzeba tu swirowac, zeby zaistniec, niemniej jednak,
                nie zamierzam nikomu ublizac, no moze tylko tobie, ani rzucac miechem bo nie
                rozumiem po co w swiecie wirtualnym robic z siebie chama, po prostu tego nie
                rozumiem pzdrw, renia
                • Gość: mario2 Re: Kulka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 16:28
                  wiec zastanow sie co mialy na celu te debilne wtorowanie Skwarce vel Wiernej!
                  Nie mozecie, nie chcecie- trudno!
                  Ale czy to powod, by wystepowac z takimi antagonistycznymi opiniami?
                  • Gość: kulka Re: Kulka IP: *.ath.spark.net.gr 25.04.02, 17:24

> wiec zastanow sie co mialy na celu te debilne wtorowanie Skwarce vel Wiernej!
                    > Nie mozecie, nie chcecie- trudno!
                    > Ale czy to powod, by wystepowac z takimi antagonistycznymi opiniami?

Opinia moja co do Twojego pomyslu na zlot jest calkowicie szczera, nie wierze w
                    takie impry i wiem z doswiadczenia, ze nie wypalaja... Dalibóg, w tym przypadku
                    bedzie inaczej. A nie wypalaja chocby z tego powodu, ze narod, ktorym dane bylo
                    nam sie urodzic ma to w sobie, ze gdzie nas dwoch, tam trzy stronnictwa, a
                    najbardziej tego mozna doswiadczyc chocby tu w tej grecji, gdzie jest iles tam
                    kolo 20 roznych zwiazkow, stowarzyszen, partii polskich, wszyscy sraja na siebie
                    wzajemnie i jeszcze nikt nigdy nikomu nie przyznal racji... Zorganizowac sie
                    Polakom w takiej chocby kwestii legalizacji pobytu, ktora w koncu dla wszystkoch
                    nas tutaj jest b. istotna, to jest po prostu niemozliwe do realizacji, dlatego
                    nie wierze tez, w to, ze Polacy nadciagna w tym samym dniu, w tym samym czasie w
                    to samo miejsce, dlatego, ze Ty, Dyrektor Duchowy tego Forum zapraszasz.... Sorki
                    Mario, ale nie wyobrazam sobie tego i obym sie mylila. Natomiast jesli
                    przesledzisz chronologicznie kto komu wtorowal to zobaczysz ze jedyna osoba
                    ktorej na tym forum kiedykolwiek wtorowalam byles Ty, nikt wiecej, ale dlaczego
                    nie odpowiadasz na pytania, strasznie lawirujesz zeby tylko uniknac odpowiedzi na
                    klopotliwe pytnia, naprawe trudno Cie zrozumiec. pzdrw, kulka
                    • Gość: mario2 Re: Kulka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 17:51
                      Nikogo nie zamierzam przekonywac do moich racji. A ile ludzi bedzie?
                      Zeby tylko nie za duzo. To jest moje zmartwienie!

Co do twojego doswiadczenia zyciowego, to masz go o polowe mniej niz ja.
                      Skoro twoje pokolenia jest takie wybredne i nieslowne- trudno- mecz sie z nimi.
                      My mamy nadzieje na dobra zabawe!
                    • florentynka Re: Kulka 25.04.02, 18:06
                      Wiesz, Kulka. Teoretycznie, to ty masz rację. Rzadko takie imprezy wypalają. Ale te z Towarzyskiego -
                      tak! I nie pytaj mnie dlaczego. Nie mam pojęcia:) Bywam na nich czasem (ta nie jest pierwsza) i jest
                      bardzo fajnie. I naprawdę przychodzi zwykle ok. 20 osób. Być może to taki wyjąteczek potwierdzający
                      regułę. Mam nadzieję, że uda ci się kiedyś przyjechać na taką imprezę.
                      Ciepło pozdrawiam.
                      • Gość: kulka Re: Kulka IP: *.ath.spark.net.gr 25.04.02, 22:08
                        florentynka napisał(a):

> Wiesz, Kulka. Teoretycznie, to ty masz rację. Rzadko takie imprezy wypalają. Al
                        > e te z Towarzyskiego -
                        > tak! I nie pytaj mnie dlaczego. Nie mam pojęcia:) Bywam na nich czasem (ta nie
                        > jest pierwsza) i jest
                        > bardzo fajnie. I naprawdę przychodzi zwykle ok. 20 osób. Być może to taki wyjąt
                        > eczek potwierdzający
                        > regułę. Mam nadzieję, że uda ci się kiedyś przyjechać na taką imprezę.
                        > Ciepło pozdrawiam.

Az se pojde na to Towarzyskie zobaczyc te Wasze deklaracje, zycze udanej zabawy,
                        pozdrawiam, kulka
                        • wierna1 Re: Do Kuleczki 26.04.02, 08:47
                          Kuleczko Kochana! Nigdy bym się nie domyśliła,że to ty byłaś Morelką, chociaż?
                          Ja też używałam kilku innych nicków, z jednym nawet się starłaś w dyskusji.
                          Przykro mi, ale nie powiem jakie nicki, bo ta szuja dwulicowa Mario, wykorzysta
                          to na Forum. Najważniejsze, że dostrzegłam w Tobie ludzkie cechy i mądrość
                          życiową, która jest rzadka na tym forum.
                          Ja piszę tu od listopada. Wystartowłam ostro i dostałam za swoje. Musiałam ok.
                          miesiąca odregować i nie pisałam. Zderzenie mojej rzeczywistości z tą wirtualną
                          wprawiło mnie na m-c w głęboki szok. Postanowiłam wrócić i nie dam się nikomu
                          wykolegować.
                          Mam swoje wartości i zasady w życiu, którymi się kieruję i będę je głosiła. Ale
                          jednocześnie nic nie stoi na przeszkodzie bym je weryfikowała, bo przecież
                          czasy się zmieniają i ludzie też. Dzieli nas zapewne duża różnica wieku (ja
                          kończę w tym roku 40 lat), ale to mi nie przeszkadza, bo widzę, że masz jako
                          nieliczna tu, normalne podejście do życia.
                          Co do konkluzji Mario, że tu jest inny świat, to się grubo myli. Tu jest taki
                          świat, jaki każdy z nas kreuje.Albo rzeczywisty albo nierealny, jak u Mario.
                          On już chyba nie zna innego życia. Dla niego prawdziwe życie to internet. Albo
                          ma problemy w kontaktach normalnych z ludźmi i tu szuka zrozumienia, albo nie
                          uzewnętrznia się w świecie realnym i gra kogo innego, a dopiero tutaj pokazuje
                          swoją prawdziwą twarz. Przyznam, że ta druga opcja jest przerażająca.
                          Pozdrawiam Cię gorąco jak greckie słońce i przepraszam za słowo, które
                          kierowałam do Mirelki (czasami Morelki).
                        • wierna1 Re: Kulka 26.04.02, 08:49
                          Gość portalu: kulka napisał(a):

> florentynka napisał(a):
                          >
                          > > Wiesz, Kulka. Teoretycznie, to ty masz rację. Rzadko takie imprezy wypalaj
                          > ą. Al
                          > > e te z Towarzyskiego -
                          > > tak! I nie pytaj mnie dlaczego. Nie mam pojęcia:) Bywam na nich czasem (ta
                          > nie
                          > > jest pierwsza) i jest
                          > > bardzo fajnie. I naprawdę przychodzi zwykle ok. 20 osób. Być może to taki
                          > wyjąt
                          > > eczek potwierdzający
                          > > regułę. Mam nadzieję, że uda ci się kiedyś przyjechać na taką imprezę.
                          > > Ciepło pozdrawiam.
                          >
                          > Az se pojde na to Towarzyskie zobaczyc te Wasze deklaracje, zycze udanej zabawy
                          > ,
                          > pozdrawiam, kulka

I co, byłaś? Ja na razie się nie wybieram, bo przeczuwam co to za "towarzystwo",
                          ale może jak Ty tam zagościsz... Pa!

• Gość: mario2 Re: Kulka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:06
                            won zmoro z rozwarta paszczeka!
                            tylko bruzdzic potrafisz narcyzko
                            z patologicznym kompleksem edypa.
                            O mnie sie nie martw, bo nawet gdyby wszyscy
                            moi znajomi sie tutaj znalezli i potwierdzili moje slowa
                            nie uwiezysz, bo uwierzyc nie chcesz, a nawet nie potrafisz!

Na opcje Twojego przyjazdu nie ma co liczyc!
                            Kto by chcial do stolu z taka zmora zasiasc?
                            • wierna1 Re: Mario 26.04.02, 09:30

> won zmoro z rozwarta paszczeka!
                              > tylko bruzdzic potrafisz narcyzko
                              > z patologicznym kompleksem edypa.
                              > O mnie sie nie martw, bo nawet gdyby wszyscy
                              > moi znajomi sie tutaj znalezli i potwierdzili moje slowa
                              > nie uwiezysz, bo uwierzyc nie chcesz, a nawet nie potrafisz!
                              >
                              > Na opcje Twojego przyjazdu nie ma co liczyc!
                              > Kto by chcial do stolu z taka zmora zasiasc?

Wiesz co prostaczku? Zajrzałam na Towarzyskie i rzeczywiście - towarzystwo godne
                              Ciebie. Życzę prostaczkowi dobrej zabawy i nie fatyguj się, bo nie będę już
                              więcej z tobą polemizowała. Dwa tygodnie wystarczyły mi na poznanie kim jesteś, w
                              świecie realnym byłby to jeden dzień.
                              Jesteś dla mnie niedojrzałym gówniarzem. Jak wydoroślejesz to ewentualnie
                              zamienię z tobą parę słów.
                              • Gość: mario2 Re: Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:54
                                to mialem racje, ze cie na 45 letnia, durna i niewyzyta krowe mialem!
                                Towarzystwo mnie godne, a Ty?
                                Masz JAKIEKOLWIEK????
                                • liloom Mario i wierna 26.04.02, 10:18
                                  sluchajcie, przestancie ja was prosze!
                                  mario ja WIEM ze w tobie sa poklady czegos fajnego - po prostu to wiem,
                                  poczytalam twoje posty, znam przyczyne twoich roznych reakcji - wiec nie
                                  potepiam, mario sprobuj nie rzucac miesem pls.
                                  wierna tez czesto czytam i wydaje mi sie fajna.
                                  bawcie sie dobrze na bemowie, chetnie bym zajrzala, ale jestem za daleko.
                                  kiedys samoa zorganizowalam taka impreze, moze nie bylo tak jak sobie
                                  wyobrazalam, i mimo ze calkiem inaczej to tez extra.
                                  optymistka
                                  • Gość: mario2 Re: Mario i wierna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 13:27
                                    naprawde szkoda, ze nie moze Cie byc :o(
                                    Co do mojej osoby- nie znasz mnie chyba az tak dobrze.
                                    Szansa poznania jednak nie jest zaprzepaszczona,
                                    obiecuje, ze nie jest to ostatnia impreza :o)

aaaaaaa Wierna? slow szkoda! maciwoda, obrazajaca nieznanych ludzi.
                                    nie chodzi o mnie, ale o nieznanych jej ludzi z towarzyskiego.
                                    ielkie dno nic wiecej. Usiluje zawsze na gore wyplywac, a nie jest to oliwa :o)
                                  • liloom Re: Mario i wierna 26.04.02, 13:55
                                    moze jak kiedys bede jechala do wawki to dam znac,
                                    mario bo ty sie naprawde zbyt szybko bulgoczesz i niektorych to razi,
                                    ja sie dalam raz poniesc nerwom i nabluzgalam (?) eh, czy to warto?
                                    ludzie, wiecej tolerancji i samoopanowania, wiem ze czasem az swierzbi, ze
                                    ludzie bzdury gadaja - tak bylo jest i bedzie
                                    nie znam cie mario, nie zaprzeczam, moze niektore watki sa nawet wymyslone,
                                    tego nikt nie moze wykluczyc, ale jesli to prawda co czytalam, to moge cie
                                    troche zrozumiec...moze...
                                    wierna tez patrzy przez pryzmat swojego zyia, ktore jest udane i moze nie
                                    rozumie ze jak komus cos sie nie uda to powstaja negatywne uczucia chocby po
                                    prostu zlosc
                                    pozdrawiam was oboje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka