Dodaj do ulubionych

Agnieszki laczcie sie!!!!! Nie dajcie sie nienawic

IP: 217.98.119.* 25.04.02, 16:17
Tak trzymac....
Obserwuj wątek
    • agick Re: Agnieszki laczcie sie!!!!! Nie dajcie sie nienawic 25.04.02, 16:26
      no pewnie - a niby dlaczego....??
    • wierna1 Re: Agnieszki laczcie sie!!!!! Nie dajcie sie nienawic 26.04.02, 08:29
      Coś niezawiele tych Agnieszek zareagowało na wezwanie do łączenia się w bólu,
      po tak perfidnym wyznaniu Wiernej, która wreszcie zrzuciła z siebie to brzemię.
      • Gość: Patryk Re: do wierna1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 08:35
        wierna1 napisał(a):

> Coś niezawiele tych Agnieszek zareagowało na wezwanie do łączenia się w bólu,
        > po tak perfidnym wyznaniu Wiernej, która wreszcie zrzuciła z siebie to brzemię.
        >
        Widocznie na forum nie ma za wiele Agnieszek:-)

• wierna1 Re: do wierna1 26.04.02, 09:04
          Gość portalu: Patryk napisał(a):

> wierna1 napisał(a):
          >
          > > Coś niezawiele tych Agnieszek zareagowało na wezwanie do łączenia się w bó
          > lu,
          > > po tak perfidnym wyznaniu Wiernej, która wreszcie zrzuciła z siebie to brz
          > emię.
          > >
          > Widocznie na forum nie ma za wiele Agnieszek:-)
          >
          I na ich szczęście.

• Gość: Patryk Re: do wierna1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 09:14
            wierna1 napisał(a):

> Gość portalu: Patryk napisał(a):
            >
            > > wierna1 napisał(a):
            > >
            > > > Coś niezawiele tych Agnieszek zareagowało na wezwanie do łączenia się
            > w bó
            > > lu,
            > > > po tak perfidnym wyznaniu Wiernej, która wreszcie zrzuciła z siebie t
            > o brz
            > > emię.
            > > >
            > > Widocznie na forum nie ma za wiele Agnieszek:-)
            > >
            > I na ich szczęście.
            >
            Co za mordercze instynkty z Ciebie wychodza po uslyszeniu jednego niewinnego
            slowa "Agnieszka'....

• wierna1 Re: do wierna1 26.04.02, 09:22

> wierna1 napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Patryk napisał(a):
              > >
              > > > wierna1 napisał(a):
              > > >
              > > > > Coś niezawiele tych Agnieszek zareagowało na wezwanie do łączeni
              > a się
              > > w bó
              > > > lu,
              > > > > po tak perfidnym wyznaniu Wiernej, która wreszcie zrzuciła z sie
              > bie t
              > > o brz
              > > > emię.
              > > > >
              > > > Widocznie na forum nie ma za wiele Agnieszek:-)
              > > >
              > > I na ich szczęście.
              > >
              > Co za mordercze instynkty z Ciebie wychodza po uslyszeniu jednego niewinnego
              > slowa "Agnieszka'....
              >
              Coś mi się popitoliło i odpowiedziałam ci w innym wątku. A więc replay.
              To nie jest żaden instynkt morderczy. To jest dobrze rozwinięty instynkt
              samozachowawczy matki broniącej swego stada. Ufff! (Nie lubię się powtarzać!)

• Gość: Patryk Re: do wierna1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 09:24
                wierna1 napisał(a):

>
                > > wierna1 napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: Patryk napisał(a):
                > > >
                > > > > wierna1 napisał(a):
                > > > >
                > > > > > Coś niezawiele tych Agnieszek zareagowało na wezwanie do łą
                > czeni
                > > a się
                > > > w bó
                > > > > lu,
                > > > > > po tak perfidnym wyznaniu Wiernej, która wreszcie zrzuciła
                > z sie
                > > bie t
                > > > o brz
                > > > > emię.
                > > > > >
                > > > > Widocznie na forum nie ma za wiele Agnieszek:-)
                > > > >
                > > > I na ich szczęście.
                > > >
                > > Co za mordercze instynkty z Ciebie wychodza po uslyszeniu jednego niewinne
                > go
                > > slowa "Agnieszka'....
                > >
                > Coś mi się popitoliło i odpowiedziałam ci w innym wątku. A więc replay.
                > To nie jest żaden instynkt morderczy. To jest dobrze rozwinięty instynkt
                > samozachowawczy matki broniącej swego stada. Ufff! (Nie lubię się powtarzać!)
                >

Ok wierna, wiec zeby sie Tobie juz nic nie pitolilo, dam tobie juz spokoj:-)
                pamietam twoje wczorajsze wypowiedzi (sprawdzalem tylko ich wiarygodnosc) :-)
                • wierna1 Re: Patryk 26.04.02, 09:32
                  A ile Ty masz lat, żeby sprawdzać moją wiarygodność? Mam 40 lat i jestem za
                  stara, żeby ktoś mnie sprawdzał.
                  • Gość: Patryk Re: Patryk IP: 217.98.119.* 26.04.02, 09:36
                    wierna1 napisał(a):

> A ile Ty masz lat, żeby sprawdzać moją wiarygodność? Mam 40 lat i jestem za
                    > stara, żeby ktoś mnie sprawdzał.

ja mam 35 wiec nie odstaje za bardzo od Ciebie i wcale nie chce sprawdzac Twojej
                    wiarygodnosci tylko powiedzialem ze pamietam Twoje wypowiedzi z wczoraj. Jezeli
                    czyms urazilem pania to przepraszam. Nie badz taka przewrazliwiona na swoim
                    punkcie.

• wierna1 Re: Patryk 26.04.02, 10:45

> wierna1 napisał(a):
                      >
                      > > A ile Ty masz lat, żeby sprawdzać moją wiarygodność? Mam 40 lat i jestem z
                      > a
                      > > stara, żeby ktoś mnie sprawdzał.

> ja mam 35 wiec nie odstaje za bardzo od Ciebie i wcale nie chce sprawdzac Twoje
                      > j
                      > wiarygodnosci tylko powiedzialem ze pamietam Twoje wypowiedzi z wczoraj. Jezeli
                      >
                      > czyms urazilem pania to przepraszam. Nie badz taka przewrazliwiona na swoim
                      > punkcie.
                      >
                      Wiesz co? Jak czytam tu posty większości ludzi to naprawdę wydaje mi się, że mam
                      doczynienia z małolatami. Stąd moja aluzja do wieku, bo po wypowiedziach oceniłam
                      cię na trochę ponad 20. Ja tu chyba rzeczywiście wyglądam na dinozaura, bo
                      problemy niektórych ludzi mnie śmieszą, a nie poruszają.
                      Nowotwór u dziecka mojej koleżanki- to jest dla mnie problem.A reszta to
                      drobiazgi. Jestem przewrażliwona na swoim punkcie i nic na to nie poradzę.
                      Zresztą, jak chyba każdy zdrowy człowiek. Pozdrawiam.
                      • Gość: Patryk Re: Do WIERNA1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 11:03
                        wierna1 napisał(a):

>
                        > > wierna1 napisał(a):
                        > >
                        > > > A ile Ty masz lat, żeby sprawdzać moją wiarygodność? Mam 40 lat i jes
                        > tem z
                        > > a
                        > > > stara, żeby ktoś mnie sprawdzał.
                        >
                        >
                        > > ja mam 35 wiec nie odstaje za bardzo od Ciebie i wcale nie chce sprawdzac
                        > Twoje
                        > > j
                        > > wiarygodnosci tylko powiedzialem ze pamietam Twoje wypowiedzi z wczoraj. J
                        > ezeli
                        > >
                        > > czyms urazilem pania to przepraszam. Nie badz taka przewrazliwiona na swoi
                        > m
                        > > punkcie.
                        > >
                        > Wiesz co? Jak czytam tu posty większości ludzi to naprawdę wydaje mi się, że ma
                        > m
                        > doczynienia z małolatami. Stąd moja aluzja do wieku, bo po wypowiedziach ocenił
                        > am
                        > cię na trochę ponad 20. Ja tu chyba rzeczywiście wyglądam na dinozaura, bo
                        > problemy niektórych ludzi mnie śmieszą, a nie poruszają.
                        > Nowotwór u dziecka mojej koleżanki- to jest dla mnie problem.A reszta to
                        > drobiazgi. Jestem przewrażliwona na swoim punkcie i nic na to nie poradzę.
                        > Zresztą, jak chyba każdy zdrowy człowiek. Pozdrawiam.

Dziekuje za odmlodzenie. Moje wypowiedzi moze i sa na poziomie 20 latka i mysle
                        ze z jednej strony to bardzo dobrze.Poza tym tutaj moge pozwolic sobie na
                        dywagacje na rozne, wg Ciebie blache i niezrozumiale, tematy i nie zaluje tego ze
                        nieraz ktos taki jak Ty "sprowadzi" mnie na ziemie:-).
                        Ale czy zawsze trzeba byc smiertelnie powaznym?

• wierna1 Re: Patryk 26.04.02, 11:08

> wierna1 napisał(a):
                          >
                          > > Gość portalu: Patryk napisał(a):
                          > >
                          > > > wierna1 napisał(a):
                          > > >
                          > > > > A ile Ty masz lat, żeby sprawdzać moją wiarygodność? Mam 40 lat
                          > i jes
                          > > tem z
                          > > > a
                          > > > > stara, żeby ktoś mnie sprawdzał.
                          > >
                          > >
                          > > > ja mam 35 wiec nie odstaje za bardzo od Ciebie i wcale nie chce spraw
                          > dzac
                          > > Twoje
                          > > > j
                          > > > wiarygodnosci tylko powiedzialem ze pamietam Twoje wypowiedzi z wczor
                          > aj. J
                          > > ezeli
                          > > >
                          > > > czyms urazilem pania to przepraszam. Nie badz taka przewrazliwiona na
                          > swoi
                          > > m
                          > > > punkcie.
                          > > >
                          > > Wiesz co? Jak czytam tu posty większości ludzi to naprawdę wydaje mi się,
                          > że ma
                          > > m
                          > > doczynienia z małolatami. Stąd moja aluzja do wieku, bo po wypowiedziach o
                          > cenił
                          > > am
                          > > cię na trochę ponad 20. Ja tu chyba rzeczywiście wyglądam na dinozaura, bo
                          >
                          > > problemy niektórych ludzi mnie śmieszą, a nie poruszają.
                          > > Nowotwór u dziecka mojej koleżanki- to jest dla mnie problem.A reszta to
                          > > drobiazgi. Jestem przewrażliwona na swoim punkcie i nic na to nie poradzę.
                          > > Zresztą, jak chyba każdy zdrowy człowiek. Pozdrawiam.
                          >
                          > Dziekuje za odmlodzenie. Moje wypowiedzi moze i sa na poziomie 20 latka i mysle
                          >
                          > ze z jednej strony to bardzo dobrze.Poza tym tutaj moge pozwolic sobie na
                          > dywagacje na rozne, wg Ciebie blache i niezrozumiale, tematy i nie zaluje tego
                          > ze
                          > nieraz ktos taki jak Ty "sprowadzi" mnie na ziemie:-).
                          > Ale czy zawsze trzeba byc smiertelnie powaznym?
                          >

Ty tu zdaje się jesteś od niedawna, albo masz przerwy w pisaniu, więc nie
                          zdążyłeś mnie poznać. Ja tu chyba jestem najmniej poważna. Oceniasz mnie chyba po
                          wypowiedziach w Twoim wątku?

• agniecha27 ? 29.04.02, 15:12
                        Jakoś forum nie obfituje w poważne wątki tworzone przez Ciebie. Nie rozumiem
                        również Twojego mentorskiego tonu...
                        • wierna1 Re: ? 29.04.02, 15:14
                          agniecha27 napisał(a):

> Jakoś forum nie obfituje w poważne wątki tworzone przez Ciebie. Nie rozumiem
                          > również Twojego mentorskiego tonu...

You talk to me?

• agniecha27 Jes of cros 29.04.02, 15:21
                            Raczej tworzysz wątki o tematach lekkich łatwych i przyjemnych, to skąd ten
                            zarzut, że nie porusza się tutaj bardzo poważnych tematów. Poza tym o ile
                            pamiętam było pare takich wątków, które z powodu "powagi" właśnie były
                            wyśmiane. To w końcu jak ma być: seiroznie czy nie?
                            • wierna1 Re: Jes of cros 29.04.02, 15:33
                              agniecha27 napisał(a):

> Raczej tworzysz wątki o tematach lekkich łatwych i przyjemnych, to skąd ten
                              > zarzut, że nie porusza się tutaj bardzo poważnych tematów. Poza tym o ile
                              > pamiętam było pare takich wątków, które z powodu "powagi" właśnie były
                              > wyśmiane. To w końcu jak ma być: seiroznie czy nie?

A ty co? Żre cię, że nie lubię Agnieszek. Do Ciebie nic nie mam więc się nie
                              czepiaj. A wątki zakładam kiedy mi się chce i takie, żeby mi się podobały , a nie
                              forumowiczom. Moje radzę ci omijać z daleka, jeżeli masz do mnie awersję.

• agniecha27 Re: Jes of cros 29.04.02, 15:43
                                Niestety nie ma moje - twoje. Będę se zaglądała gdzie mi się spodoba ;-P Ale
                                jakoś tak się zaplątałaś w zeznaniach... Trafność wątku zależy od podejścia do
                                sprawy i życia w ogóle. It's my opinion...
                                Do ataku na Agnieszki poczułam się, bo, chociaż wspominasz, że tylko jedna Cię
                                dotknęła, to deklarujesz niechęć do wszystkich...
    • Gość: grogreg Znam jedna Agnieszke................... IP: 212.160.165.* 26.04.02, 08:34
      .............i ma jedna wredna wade: jest zajeta.

• Gość: Patryk Re: Znam jedna Agnieszke................... IP: 217.98.119.* 26.04.02, 08:58
        Gość portalu: grogreg napisał(a):

> .............i ma jedna wredna wade: jest zajeta.

Ale poza tym to pewnie wspaniala kobieta. Jest mezatka?
        >

• Gość: grogreg Re: Znam jedna Agnieszke................... IP: 212.160.165.* 29.04.02, 16:45

> Gość portalu: grogreg napisał(a):
          >

> Ale poza tym to pewnie wspaniala kobieta.

Oj, tak.

>Jest mezatka?
          > >
          >

Oj, tak.

• agniecha27 Łączę się :-))) n/txt 29.04.02, 15:14
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka