Dodaj do ulubionych

Orgazm za orgazm

27.04.21, 14:48
Mam 57 lat a mąż 52. On ma cukrzycę i problemy ze wzwodem. Nie zawsze potrafi doprowadzić mnie do orgazmu co mnie denerwuje. Kiedy dziś zaproponował seks powiedziałam, że chcę że jeśli nie doprowadzi mnie do orgazmu to żeby on też nie miał a że ostatnio tylko on miał to dziś orgazm tylko dla mnie. Wydaje mi się to sprawiedliwe. On się strasznie oburzył i mówi że on się dla mnie stara, kupuje viagrę i gadżety i jak czasem mnie się nie uda osiągnąć orgazm to co mi zależy żeby on chociaż nie miał. No i że ja go nie kocham. Co wy o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • kanna Re: Orgazm za orgazm 27.04.21, 19:37
      Myślimy, ze seks się bierze z głowy a nie wiagry i gadżetów.

Może nauczysz męża, jak Ci zrobić dobrze? Do Twojego orgazmu jego wzwód serio nie jest niezbędny . :)
      • bominka Re: Orgazm za orgazm 27.04.21, 21:52
        Nie wierzę..
        • kanna Re: Orgazm za orgazm 27.04.21, 22:47
          W co? Czy w kogo?
          • horpyna4 Re: Orgazm za orgazm 28.04.21, 09:41
            Pewnie w to, że osoba w tym wieku jeszcze nie skumała, jak zapewnić sobie orgazm. Wygląda to na wypociny trolla, np. nastolatka znudzonego zdalną nauką.
            • lumeria Re: Orgazm za orgazm 28.04.21, 12:19
              horpyna4 napisała:

> Pewnie w to, że osoba w tym wieku jeszcze nie skumała, jak zapewnić sobie orgazm.
              > Wygląda to na wypociny trolla, np. nastolatka znudzonego zdalną nauką.

Wystarczy poczytać forum "Brak seksu w małżeństwie" - by zobaczyć, ze takie podejście (u kobiet) jest nadal jednak częste.
              • obrotowy no dobrzi, obie mozecie miec racje... 28.04.21, 15:27
                - bo to wyglada na zapytania mlodzi - "jak to jesti jak sobie dobrze zrobic"

albo kobieta nie jest "miastowa" - tylko "wsiowa" i boi sie grozacego palca proboszcza...
            • buldog2 Re: Orgazm za orgazm 01.05.21, 09:38
              E tam. leszab ćwiczy się przed kolejną premierą przed większą publicznością.
      • mariannapi Re: Orgazm za orgazm 29.04.21, 01:57
        Mam na imię Piotr i jestem tym zdołowanym podejściem żony mężem. Chciałem poznać opinię kobiet w mojej sprawie. Dziękuję za wypowiedzi i proszę o dalsze opinie.
    • lumeria Re: Orgazm za orgazm 27.04.21, 22:53
      Dlaczego sama nie doprowadzisz się do orgazmu?
    • obrotowy mariangupi - seks sie robi dla samego seksu. 28.04.21, 06:30
      dla samego faktu bliskosci...

a jak orgazm ktorejs ze stron nie wychodzi - to nalezy "dorobic" sobie go samemu.
    • kanna Re: Orgazm za orgazm 28.04.21, 09:42
      Rozumiem, że Pan ma słaby wzwód, krótki i trzeba się nad nim napracować. Sam koniec jest szybki i Ty nie dochodzisz.

Wiec technicznie to tak - uczysz pana jak ci robić dobrze, żebyś doszła przed samym stosunkiem jako takim. Już raz zaspokojona zabierasz się za pana, ewentualny dodatkowy orgazm będzie miłym bonusem.

Droga - "ja nim mam, więc ty tez nie będziesz miał" - jest najlepsza droga do tego, żeby odejść od seksu w ogóle. Chyba, że to jest Twój cel.
      • eriu Re: Orgazm za orgazm 28.04.21, 23:39
        Nad wzwodem się też pracuje idąc do lekarza oraz dbając o tryb życia i zdrowie fizyczne. Tabletki problemu nie rozwiążą. Jest też szansa, że na wzwód przy takim podejściu partnerki ma wpływ psychika. Bo kto chce usłyszeć taki szantaż: "ja nie mam, to ty też nie będziesz miał". Każdemu wszystko opadnie po takim tekście.
        • kanna Re: Orgazm za orgazm 29.04.21, 14:26
          Cos tam było o cukrzycy... zakładam , być może optymistycznie, ze pan nie poprzestał na diagnozie.
          • eriu Re: Orgazm za orgazm 29.04.21, 16:46
            Diagnoza a nawet i stosowanie insuliny to jedno. A druga rzecz to schudnięcie, bo często cukrzyca wynika z nadwagi, zdrowsza dieta, większa dawka ruchu i zadbanie o siebie. Jeśli nie nastąpiła zmiana w trybie życia to naczynia krwionośne nadal będą niszczone.
    • buldog2 Re: Orgazm za orgazm 01.05.21, 01:16
      w całości głupowaty :D
    • mariuszg2 Re: Orgazm za orgazm 04.05.21, 11:56
      nie wiedziałem, że problemy ze wzwodem powoduje cukrzyca. Jeśli tak by było to już po jednej dawce insuliny miałby orgazm bez Twojego udziału.

Jeśli o mnie chodzi to problemy ze wzwodem pojawiają się u mnie w mózgu zanim dotrą do qtasa na samą myśl o seksie z 57 latką.

Co więcej też mam problemy ze wzwodem kiedy nie kocham kobiety, którą bzykam. Dlatego kupiłem żonie wibrator wypasiony na rocznicę ślubu.

A na koniec orgazmy o facetów po 50tce są bardziej bolesne niż te przed. Lepiej obejrzeć mecz w TV.
      • lumeria Re: Orgazm za orgazm 04.05.21, 12:16
        >nie wiedziałem, że problemy ze wzwodem powoduje cukrzyca. Jeśli tak by było to już po jednej dawce insuliny miałby orgazm bez Twojego udziału.

Nie znasz się na chorobie, to nie pisz takich rzeczy. Cukrzyca to poważna, systemowa choroba, i dawka insuliny nie odwraca problemu. Tak samo jak inne choroby i ich leki (np. nadciśnienie) nie maja szybkich sposobów na uleczenie związanej z nimi impotencji.
        • mariuszg2 Re: Orgazm za orgazm 04.05.21, 12:25
          niebieska tabletka też nie działa?
          Pa3! czyli jednak farma koncerny wciskają nam placebo za grubą kasę... myślisz, że szczepionka AstryZeneki ma taką zła prasę bo nie dogadała się z Microsoftem na wszczepianie ludziom mikroczipów?
          • lumeria Re: Orgazm za orgazm 04.05.21, 12:57
            To są tematy na rozmowę z lekarzem.
            • mariuszg2 Re: Orgazm za orgazm 04.05.21, 13:39
              o prasie i mikroczipach? Chora jesteś?
              • lumeria Re: Orgazm za orgazm 04.05.21, 13:44
                Zauważ, ze to ty o tych rzeczach piszesz, nie ja. Jak się ma urojenia, to trzeba sie leczyć.
                • mariuszg2 Re: Orgazm za orgazm 04.05.21, 14:06
                  o jakich rzeczach nie piszesz? spróbuj je nazwać. Nie bój się emocji, które mogą się pojawić przy okazji.
                  Nie warto chować się za ciężką i ciemną kotarą trików, które chcąc nie chcą stosujemy dla zwodzenia samych siebie. Z pewnością domyślasz się, że chodzi mi o racjonalizowanie tzw. inteligencją lub zamiatanie pod dywan domniemanych dobrych manier. Tu na grupie wspólnie rozwiązujemy swoje problemy...lekarz tylko przepisuje te tabletki i przepisuje ale one nie działają ... korzystają tylko koncerny farmaceutyczne dla których lekarze są wyjątkowo skutecznym kanałem dystrybucji.
    • heidek2022 Re: Orgazm za orgazm 10.11.22, 02:57
      ja zawsze najpierw doprowadzam moją kobietę ustami łechtaczkowo, dopiero potem mogę sam kończyć. to fundament udanego związku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka