wietka 02.11.04, 18:18 przeczytałam dziś rano w jakimś brukowcu. Tak się uzależniła od netu, ze całkowicie zaniedbała troje dzieci,które zostały jej odebrane i tymczasowo umieszczone w domu dziecka. Matki i zony strzeżcie sie netu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_szczurka Re: kobieta w sidłach sieci 02.11.04, 18:26 strzege sie! ja wogole nie korzystam z netu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: kobieta w sidłach sieci 02.11.04, 18:29 tak trzymać! Net to narzędzie szatana! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: kobieta w sidłach sieci 02.11.04, 18:34 zawsze to wiedziałam dlatego trzymam sie od dziadostwa z daleka! tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: kobieta w sidłach sieci 02.11.04, 18:41 no, i krostów mozna dostac i choroby umysłowej - takie sa skutki nadmiernego netowania i masturbowania, acha! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: kobieta w sidłach sieci IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 02.11.04, 19:18 ruda_szczurka napisała: > strzege sie! ja wogole nie korzystam z netu ;) > W ogóle:-) A, to co jest?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: kobieta w sidłach sieci 02.11.04, 19:32 niewinne, kobiece pogaduszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: kobieta w sidłach sieci IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 02.11.04, 20:18 wietka napisała: > niewinne, kobiece pogaduszki :) Mężczyźni nie chcą słuchać, to tutaj trza sobie pogadać. A, oni niech idą sobie na ryby:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: kobieta w sidłach sieci 02.11.04, 20:29 no widzisz! to wszystko przez mężczyzn! a biednej kobiecie dzieci zabrali! na pewno ma paskudnego męża, który niechciał słuchac jej zwierzeń, o! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: kobieta w sidłach sieci 02.11.04, 20:34 wietka juz jej nie rozgrzeszaj! babsko w sieci siedzialo, pewnie do tego na forumach. Skandal. dziweczyny mowie powaznie - uwazajcie na ten caly net! i nigdy nie wchodzcie na forum. ja na forum nigdy nie wchodzilam ale wiem od kolezanek ze tam czai sie samo zlo! Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: kobieta w sidłach sieci 02.11.04, 20:41 to moze ona i na FK wchodziła? i to jej zaszkodziło? ja to bym w zyciu czegos takiego nie zrobiła! fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: kobieta w sidłach sieci 02.11.04, 21:02 Nie wiem co to jest FK ale brzmi groznie. Dobrze, ze naglasnia sie zgubny wplyw sieci. Mam nadzieje, ze dzieki takim notkom prasowym coraz wiecej ludzi bedzie zyc bez internetu - tak jak my! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: kobieta w sidłach sieci 02.11.04, 21:02 ale czemu, trzeba wiedzieć, z czym się walczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mOna Re: kobieta w sidłach sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:55 macie problemy... =] Odpowiedz Link Zgłoś