Gość: Nikki IP: *.prem.tmns.net.au 27.04.02, 13:17 Nie wiem skad Ci przyszlo do glowy ze jestem facetem ale dla jasnosci nie, nie jestem mezczyzna jestem kobieta i to w 100% :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: Wierna1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:52 Nie martw sie- ona jest uczulona. Przy szczepieniach na glupote okazalo sie, ze jej system immunologiczny, nie jest w stanie dac sie przeciwko tej przypadlosci zaszczepic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Wierna1 IP: *.ath.spark.net.gr 27.04.02, 15:05 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Nie martw sie- ona jest uczulona. > Przy szczepieniach na glupote okazalo sie, > ze jej system immunologiczny, > nie jest w stanie dac sie > przeciwko tej przypadlosci zaszczepic! Mario dlaczego zatam nie powiesz wprost - ona jest glupia? Boze kochany, jaki z ciebie palant, silisz sie na poczucie humoru czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wierna1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 15:49 Sama na tym forum pokazuje co jest warta! A Ty wtorujac jej doskonale sie z nia zgrywasz! O Twojej slownosci nie wspomne- Zaraz pomyslalem, ze twoj post w ktorym tak czule sie zegnalas z forum byl postem populistycznym! Ale czego mozna sie spodziewac po takich indywiduach jak ty i wierna!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Wierna1 IP: *.ath.spark.net.gr 27.04.02, 17:07 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Sama na tym forum pokazuje co jest warta! No niby CO jest warta, mozesz sprecyzowac?Bo juz nie mow mi, ze z postow Wiernej wynika, ze szczepionka przeciwko glupocie...itd.. > A Ty wtorujac jej doskonale sie z nia zgrywasz! Jeszcze raz Ci mowie, nikomu, juz nawet Tobie, nie wtoruje. Sprawdz w slowniku moze co znaczy >wtorowac< Madry Tlumaczu > > O Twojej slownosci nie wspomne slownosci? Chodzi Ci o to, ze nadal zabieram glos na tym forum? No coz, mowilam, ze CHYBA nie bede sie tutaj juz udzielac, ale net jak wiadomo wciaga i uzaleznia, czego wybitny dowod sam stanowisz, wiec gadam jeszcze do Ciebie mimo, iz nie warto... - Zaraz pomyslalem, > ze twoj post w ktorym tak czule sie zegnalas z forum > byl postem populistycznym! Cóż za wnikliwosc, coz za zdolnosc odczytywania tego co miedy wierszami, zaimponowales mi ta bystroscia umyslu!! > Ale czego mozna sie spodziewac po takich indywiduach jak ty i wierna!? A czego chcialbys sie spodziewac? Litosci? wspolczucia, pomocy w odnalezieniu sensu Twojej egzystencji? No czego chcialbys sie spodziewac Mario? Najlepiej nie oczekuj zbyt wiele od zycia i od takich indywiduów jak ja, wtedy szanse na to, ze sie zawiedziesz znacznie maleja. pzdrw.r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wierna1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:21 Wlasnie o to chodzi, ze nie jest nic warta! Powoli przekonuje sie, ze ty tez! Wlasnie dlatego, ze stanowisz doskonaly wtor dla jej jeczenia i zawodzenia! O mnie sie nie martw, 40 lat przezylem bez znajomosci z toba czy wierna, to nastepne 40 tez dam sobie rade. Tym bardziej, ze jeszcze nigdy niczego wartosciowego od was nie slyszalem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Wierna1 IP: *.ath.spark.net.gr 27.04.02, 17:58 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Wlasnie o to chodzi, ze nie jest nic warta! Powoli przekonuje sie, ze ty tez! Co Cie o tym przekonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wierna1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 18:17 caloksztalt! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Do Renatki, Wiernej i Marysia 27.04.02, 18:42 Prawda jest taka, że gdybyście spotkali się w realnym świecie to z pewnością byście się polubili bo KTO SIĘ CZUBI TEN SIĘ LUBI:))) Serdecznie pozdrawiam trzech muszkieterów, czyli waszą wspaniałą trójkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Do Renatki, Wiernej i Marysia IP: *.ath.spark.net.gr 28.04.02, 00:55 lena8 napisał(a): > Prawda jest taka, że gdybyście spotkali się w realnym świecie to z pewnością > byście się polubili bo KTO SIĘ CZUBI TEN SIĘ LUBI:))) Serdecznie pozdrawiam > trzech muszkieterów, czyli waszą wspaniałą trójkę:)) Tez tak mysle. Zastanawia mnie tylko, na ile bylabym w stanie oddzielic realnego Maria od tego typa spod ciemnej gwiazdy z Forum. Bo ja wiem, ze on nie jest taki zly, odezwal sie do mnie pare razy jak czlowiek, poza tym napisal cieple maile, to na pewno jest dusza - czlowiek, w realu (te maile to rozumiem bardziej realu siegaja niz virtualu bo naprawde jest w nich cieply i mily) pewnie usmiechniety, szpakowaty, inteligentny, brzydki jak sam utrzymuje, ale tylko zewnetrznie. Natomiast tu na tym forum.... no trudno, nic sie nie da zrobic , trzeba czekac na telefon od Mario gdy zajedzie do Aten, wyciagnie mnie na piwo i wtedy pogadamy jak ludzie. Na razie poziom naszych wirtualnych pogawedek jaki jest, kazdy widzi... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do Renatki, Wiernej i Marysia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 07:51 Poziom naszych rozmow jest jaki jest, a to ze wzgledu na to, ze caly czas blizej Ci mentalnie do Wiernej, niz do mnie! Ja sie nie mam zamiaru schylac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Do Renatki, Wiernej i Marysia IP: *.ath.spark.net.gr 28.04.02, 08:28 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Poziom naszych rozmow jest jaki jest, a to ze wzgledu na to, ze caly czas > blizej Ci mentalnie do Wiernej, niz do mnie! Ja sie nie mam zamiaru schylac ! Mario co ty masz do tej Bogu ducha winnej, milej osoby? Przestan juz pliz i daj pysia, bo nie moge sie za dlugo na nikogo gniewac, nawet na Ciebie. Wiem, ze to wymaga schylenia sie do poziomu mojego policzka, ale w koncu nie prosze Cie, bys calowal mnie w stope, nawet nie w kolano, wiec cmok? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Do Marysia................. 28.04.02, 08:30 wymień z renatką znak pokoju, a w atenach skoczymy z nią na piwko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do Kitka................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 09:09 Kitus, znasz mnie! Niestety taki juz moj charakter, ze nie trawie glupoty. Niestety jest to cecha kol. Wiernej. Nie wiem w czym kol. Renata dostrzega jej zalety, ale to jej slodka tajemnica. Ja tam po lekturze kilkunastu watkow, w ktorych kol. Wierna pozostawila swoje wydzieliny nie jestem w stanie niczego pozytywnego o tym malpoludzie powiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Do Marysia................. 28.04.02, 09:14 każdy orze, jak może, żeby w wirtualnym świecie zaistnieć, nam też nie same najmądrzejsze rzeczy wychodzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanczacy_z_wilkami Re: Do Marysia................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 09:29 Owszem nam tez nie zawsze wszystko wychodzi! Ale jej ZAWSZE wychodzi wielkie i smierdzace gowno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Wierna1 IP: *.ath.spark.net.gr 28.04.02, 14:07 Mario zaproponowalam Ci pojednawczego buziaka w policzek. Czy Twoje milczenie w tym temacie mam odczytac jako nierzucanie perel przed wieprza? (swinie, wszystko jedno) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 renatko............. 28.04.02, 14:15 ja chetnie, twego buziaczka przyjme, a marysiowi piwnym przelewem, przy okazji zwroce:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: renatko............. 28.04.02, 19:32 lubie renatke, i ciebie lubie, i nic na to nie poradze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: renatko............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 22:58 Czy dla chwaly naszego lubienia sie mam ja od razu calowac? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: renatko............. 29.04.02, 09:47 przeciez nie musisz od razu realnie, a ja mam duzo wdziecznosc, do jakiejs polki, co mieszka w grecji, tylko za duzo o niej nie wiem, moze, to byla renatka:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Cześć wszystkim! 29.04.02, 09:36 Poczytałam sobie, to co napisaliście, i ponieważ sporo się mówiło również o mnie, muszę odpowiedzieć. Lena zasugerowała, że w realu byśmy się z Mario polubili. Nie sądzę. Jest to typ człowieka, który potrafi opluwać człowieka nie widząc go, stając zaś ze mną oko w oko na pewno nie miałby tyle tupetu i nie miałby tak mocnej gęby. Co do mnie jestem szczera do bólu i mam cywilną odwagę powiedzieć komuś w oczy , co o nim myślę, i nie ręczę za siebie w realu. Tak więc lepiej niech pozostanie tak jak jest. I nie interesuje mnie czy w tym momencie uznacie to za moją wadę. Co do stwierdzenia Mario, że nie usłyszał ode mnie miłego słowa, to, jak zwykle, kłamie. Czyżbyś Mario już nie pamiętał ocieplenia w naszych kontaktach? To ja próbowałam rozluźnić żartami atmosferę, w pewnym momencie złapałam się nawet na tym, że myślę o Tobie w domu i to wcale nie negatywnie. Proponowałeś nawet spotkanie. Na szczęście jestem już za stara (ale nie krowa, jak nie omieszkałeś mnie nazwać) żeby dawać się nabierać facetom i odebrałam Twoją propozycję jako drwinę ze mnie. W którejś z moich wypowiedzi do Ciebie (dot. znaku zodiaku) powiedziałam, że masz dobre serce, bo wszyscy faceci spod Wodnika, których znam, są na zewnątrz szorscy, ale mają dobre serca i są uczynni. Nie interesuje mnie, czy to przeczytałeś czy nie. Jeżeli uczyniłeś sobie ze mnie wroga trzeba było szczegółowo czytać co napisałam, wówczas nie wygadywałbyś głupot. Zwracając się dzisiaj do Ciebie złamałam obietnicę, że więcej Ci nie odpowiem, ale muszę się bronić, bo nie pozwolę się obrażać na forum publicznym. Życzę wszystkim w kraju udanego wypoczynku i samych słonecznych dni, a Renatce dużo wytrwałości i hartu ducha (chociaż go na pewno ma, po tym co napisała o sobie). Odpowiedz Link Zgłoś