Dodaj do ulubionych

Jestem przerażona

09.04.22, 20:24
Ludzka głupota wobec osób samotnych, bez rodziny. Tych głupich ludzi jest na pęczki. Są zdziwieni ,że nie masz męża. Są zdziwieni ,że nie masz nikogo na świecie ,są zdziwieni ...że ludzie się zabijają. No tak ich to nie dotyczy. Mogła co najwyżej współczuć bądź gardzić takimi ludźmi. Na nic nie ma się wpływu . Albo taki buc ,którego okazję miałam poznać w dosyć niesprzyjających ,warunkach zdziwiony był ,zę nie chciałam z nim współżyć . Nazwał mnie normalna. Typ, nie zakumal,zenie każdy ma ochotę z kimś obcym.
Obserwuj wątek
    • obrotowy masz tfoje wontki ponizej - nie otwieraj nowych 09.04.22, 21:57
      cos pomoglem ?
      • eriu Re: masz tfoje wontki ponizej - nie otwieraj nowy 10.04.22, 14:49
        Teraz zmieniła wersję: typ ją nazwał normalną!!! Wyobrażasz sobie?!
        • brawurka887 Re: masz tfoje wontki ponizej - nie otwieraj nowy 10.04.22, 20:26
          Bawi Cię to , wez czytaj coś innego skoro moja osobą ci nie odpowiada.
    • gocha033 Jestes przerażona - moze niepotrzebnie ? 10.04.22, 16:06
      brawurka887 napisała:
      Typ, nie zakumal, ze nie każdy ma ochotę z kimś obcym.

No tak, ale ten pierwszy raz - to jest zawsze z "kims obcym".
      • brawurka887 Re: Jestes przerażona - moze niepotrzebnie ? 10.04.22, 20:25
        No wątpię. Obcym mam na myśli nie bliskim, nie zaufanym.
    • znana.jako.ggigus Re: Jestem przerażona 11.04.22, 14:28
      Mogliscie sie lepiej poznac, jesli nie sypiasz z obcymi.
    • agawiklinianka13 Re: Jestem przerażona 01.07.22, 15:45
      Mam 30 lat, nie mam męża i cały czas się kształcę. Skończyłam studia magisterskie, a teraz robię szkoły policealne (Cosinus bo jest za darmo) na pewno zrobię florystę, a dalej może technik bhp? zobaczymy. na razie wolę się uczyć niż z kimś spotykać. lubię swoją niezależność.
      • j-k Jestes przerażona ? - niepoczebnie. 01.07.22, 17:14
        agawiklinianka13 napisała:
        > Skończyłam studia magistersk ie, a teraz robię szkoły policealne (Cosinus bo jest za darmo) na pewno zrobię
        > florystę, a dalej może technik bhp?

a jakiez tio studia magisterskie - ze zamiast dalej isc w tym kierunku

chcesz zostac florystka ? - do tego nie trzaba sobie zawracac glowy i czasu studiami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka