Dodaj do ulubionych

Problem z odstajacymi wlosami

04.03.23, 14:32
Dzieczyny macie jakies sposoby na odstajace baby hair? Ja mam lekko krecone wlosy i one mi zawsze po suszeniu odstaja nad uszami, w formie haczykow. Moze bedziecie wiedziec o co chodzi.😟 juz sie w szkole ze mnie smiali, ze mam takie "banalne" wlosy😟 czuje sie jak jakas debilka z tymi klakami
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Problem z odstajacymi wlosami 04.03.23, 21:55
      przylizuj je czymś, jakimś żelem czy pastą.
    • okruchlodu Re: Problem z odstajacymi wlosami 05.03.23, 09:46
      Probowałaś olejowania? To może trochę obciążyć lekkie włoski. Nie wiem czy na tyle, żeby nie odstawały ale warto spróbować.
      Mnie taka aureolka z włosow zawsze wydawała się urocza. Moja przyjaciółka miała właśnie takie włosy i jako dziecko bardzo jej tego zazdrościłam.
      • listonoszka16 Re: Problem z odstajacymi wlosami 06.03.23, 16:29
        Musze wyprobowac. Fajnie to nazwalas aureolka🙂
    • horpyna4 Re: Problem z odstajacymi wlosami 05.03.23, 11:07
      Po umyciu trzeba zastosować odżywkę wygładzającą (taką do potrzymania chwilę na włosach i spłukania) i przy suszeniu modelować szczotką, przygładzając nią włosy tam, gdzie nie chcesz, żeby sterczały.

Ale przede wszystkim warto włosy porządnie wycieniować w okolicy uszu.
    • stasi1 Re: Problem z odstajacymi wlosami 06.03.23, 08:49
      A może takie włosy mężczyzną się podobają!
      • horpyna4 Re: Problem z odstajacymi wlosami 06.03.23, 10:17
        Litości... nie "mężczyzną", tylko "mężczyznom". Dlaczego tak wiele osób zastępuje celownik liczby mnogiej narzędnikiem liczby pojedynczej?
        • friend_of_women Re: Problem z odstajacymi wlosami 06.03.23, 10:38
          Bo w grupie mężczyzn, być mężczyzną to jest coś, co wcale nie musi się podobać pozostałym mężczyznom ;)
        • obrotowy wez Ty, horpcia, nie wybrzydzaj... :) 06.03.23, 15:29
          horpyna4 napisała:
          > ... nie "mężczyzną", tylko "mężczyznom".

wez Ty, horpcia, nie wybrzydzaj...

- bo te wlosy to chca byc z jednym mężczyzną - a nie sluzyc wszystkim mężczyznom :)
          • horpyna4 Re: wez Ty, horpcia, nie wybrzydzaj... :) 08.03.23, 10:33
            Wybrzydzam, bo coraz więcej ludzi tak mówi i pisze. A ja jestem osobą przedwczorajszą, więc zęby mnie bolą, jak coś takiego usłyszę albo zobaczę. Chyba czas umierać.
            • ta Re: wez Ty, horpcia, nie wybrzydzaj... :) 08.03.23, 14:15
              horpyna4 napisała:

> Wybrzydzam, bo coraz więcej ludzi tak mówi i pisze. A ja jestem osobą przedwczo
              > rajszą, więc zęby mnie bolą, jak coś takiego usłyszę albo zobaczę. Chyba czas u
              > mierać.

:) innym kobietą też trudno znosić takie błędy, także ten bynajmiej
            • obrotowy jeszcze nie, horpcia :) 08.03.23, 14:54
              horpyna4 napisała:
              Chyba czas umierać.

jeszcze nie, horpcia :)

- bo autor slynnego powiedzenia: - "nie chcem, ale muszem"- nasz Wielki Elektryk - zyje i ma sie dobrze...
            • teodor-k Re: wez Ty, horpcia, nie wybrzydzaj... :) 12.03.23, 08:44
              horpyna4 napisała:

> Wybrzydzam, bo coraz więcej ludzi tak mówi i pisze. A ja jestem osobą przedwczo
              > rajszą, więc zęby mnie bolą, jak coś takiego usłyszę albo zobaczę. Chyba czas u
              > mierać.
              Jeszcze pożyjesz bo Cię potrzeba .Zwłaszcza na pewnym forum .
      • listonoszka16 Re: Problem z odstajacymi wlosami 06.03.23, 16:30
        O tym nie pomyslalam, a moze tak🤔
        • stasi1 Re: Problem z odstajacymi wlosami 08.03.23, 08:17
          Więc musisz przesłać tutaj zdjęcie i ocenimy
          • teodor-k Re: Problem z odstajacymi wlosami 08.03.23, 08:20
            Są wątki gdzie faceci nie powinni zabierać głosu .Naprawdę .
            • friend_of_women Re: Problem z odstajacymi wlosami 08.03.23, 10:40
              Faceci może i nie powinni zabierać głosu, ale mężczyzna zawsze ma coś do powiedzenia ;)
    • zaczarowanyogrod Re: Problem z odstajacymi wlosami 06.03.23, 12:22
      Nic nie robię chodzę jak jest. Nikt się ze mnie nigdy nie śmiał z tego powodu. A jak chce wyglądać na bardziej uczesaną to rozpuszczam włosy wtedy tak nie widać.
      O takie Ci chodzi to moje włosy. I mi wszystko jedno, czy głupio to wygląda.
      • listonoszka16 Re: Problem z odstajacymi wlosami 06.03.23, 16:34
        Tak o takie wlosy mi chodzi, z tymze u mnie ciagna sie one jeszcze z 3cm do gory. Mi sie nawet krotkie wloski tak podkrecaja.
    • obrotowy ja to mam Problem z odstajacymi uszami... 06.03.23, 15:31
      listonoszka16 napisał(a):
      czuje sie jak jakas debilka z tymi klakami

ja to mam Problem z odstajacymi uszami...

- tez czuje sie podobnie, ale ratuje sie czapką :)
      • listonoszka16 Re: ja to mam Problem z odstajacymi uszami... 06.03.23, 16:36
        O wiesz dales/dalas mi do myslenia, to ja juz chyba na te moje nieszczesne wlosy narzekac nie bede :)
        • horpyna4 Re: ja to mam Problem z odstajacymi uszami... 08.03.23, 10:37
          Pewnie, że nie warto narzekać. Ale pamiętaj, że podstawą dobrej i twarzowej fryzury jest właściwe dla danej osoby ostrzyżenie. Tyle, że trudno trafić na inteligentnego fryzjera, który nie trzyma się sztampy.
    • ta Re: Problem z odstajacymi wlosami 08.03.23, 14:12
      Masz włosy kręcone o innej strukturze, niż proste i tego nie zmienisz.
      Nic w tym dziwnego, ani tym bardziej brzydkiego.
      Ciesz się, że rosną i są zdrowe i zapewniam cię, że takie włosy wielu się bardzo podobają.
      Taka niesforna aureolka jest urocza.

Efekty ujarzmiania są widoczne, a efekt taki sobie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka