mariuszg2 07.03.23, 17:21 wzięlibyście udział w takim programie? - poza obrotowym bo wiadomo, że on by wziął o ile już tam go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy chetnie, ale nie w tym sezonie. 07.03.23, 17:50 mariuszg2 napisał: > wzięlibyście udział w takim programie? > - poza obrotowym bo wiadomo, że on by wziął o ile już tam go nie było. chetnie, ale nie w tym sezonie. piwny brzuchol mi troche wyskoczyl, tak, ze Malego prawie nie widac. to co mialbym pokazac ? - postepujaca lysine ? Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Magia nagości 07.03.23, 19:04 Gdzieś w necie można to zobaczyć? Musiałabym najpierw sprawdzić jak to wygląda i jaka konkurencja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Magia nagości 08.03.23, 23:46 Znalazłam na YT brytyjską wersję: youtu.be/f8KKNurTq94 Jestem pozytywnie zaskoczona. Oczywiście nie jest to rozrywka wysokich lotów ale dostrzegam pewnie walory edukacyjne. Spodziewałam się konkursu piekności, tym czasem w programie biorą udział normalni ludzie. W tym odcinku był chłopak ze stomią co może oswajać nas z różnymi zjawiskami i otworzyć osoby, które z takimi problemami się borykają. Taka naturalność i ciałopozytywność w świecie przesiąkniętym sztucznoscią i perfekcjonizmem jest nam potrzebna. Do tego sekspozytywność. Wisienką na torcie była dla mnie Nicola, dojrzała kobieta w manifestująca swoją seksualność. W programie nie wystąpie ale przyznam się, że po obejrzeniu tego odcinka spojrzałam na swoje ciało w mniej krytyczny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Magia nagości 09.03.23, 01:12 W życiu nieważna jest uroda .Liczy się serce ,rozum i charakter człowieka .W tych programach występują różne osoby i nie ma tam idealnych modeli ludzkich .Jak oglądałem to większości po randkach się rozstawali . Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: Magia nagości 10.03.23, 00:19 Brytyjska wersja jest fajna i pozytywna. Polska z tego co słyszałam zaściankowa i utrwalająca stereotypy niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Magia nagości 10.03.23, 10:58 Szkoda. Znowu można powiedzieć, że BRITS DO IT BETTER. Przynajmniej nie będę żałować, że nie mam możliwości zobaczenia tej polskiej wersji. Brytyjskiej połknęłam już cztery odcinki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Magia nagości 10.03.23, 18:09 Polska wersja była na Zoom ,ale wstrzymana bo to kraj katolicki . www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/koniec-magia-nagosci-polska-znika-wiosna-zoom-tv&ved=2ahUKEwjCuqnO7NH9AhWp-ioKHUqoCaEQFnoECA8QAQ&usg=AOvVaw0DrETj4t_WdJfpaXC51byK Odpowiedz Link Zgłoś