14.04.24, 15:28
Szukam kobiet, które oszukano jak mnie… 3 miesiące temu poznałam dość przystojnego blondyna, pracującego w Niemczech, jeżdżącego jasnozłotym bmw o tablicach początek LLU. Wiele obiecywał ale skończyło się to szybko bez jakichkolwiek wyjaśnień. Czy ktoś jeszcze zna tą sytuację? Piszę tu bo czuję że nie jestem jedyną poszkodowaną. Wykorzystał mnie i zastanawiam się czy da się uchronić przed takim typem innych…
Obserwuj wątek
    • obrotowy widzac jasnozlote BMW 14.04.24, 15:36
      to juz bym sie mial na bacznosci - i nie spodziewal sie niczego innego poza romansem.

"normalni" mezczyzni nie jezdza takimi wozami - tylko livelasi (jesli nie mafiosi)
    • eagle.eagle Re: Oszukana 14.04.24, 17:33
      Warto to zgłosić na policję. Może już i inna kobieta zgłosiła.
      • obrotowy nie tak predko 14.04.24, 18:04
        eagle.eagle napisała:
        > Warto to zgłosić na policję. Może już i inna kobieta zgłosiła.

nie tak predko. wprawdzie za niedotrzymanie obietnicy malzenstwa mozna poniesc konsekwencje

- ale dopiero po wygraniu procesu sadowego (musza byc swiadkowie itd)
      • eriu Re: Oszukana 14.04.24, 20:22
        Ale co zgłosić? Że facet ją zghostował po seksie? Bo z wpisu nie wynika nic innego. Niemiła sytuacja, ale nie jest karalna.
        • eagle.eagle Re: Oszukana 14.04.24, 20:28
          Nie wiem co zgłosić. Ale pewnie coś jest do zgłoszenia. Nie wierzę że kobieta aż tak czuję się oszukana tylko dlatego że facet kłamał. Chyba bardziej o pieniądze chodzi.
          • eriu Re: Oszukana 14.04.24, 23:03
            A jednak.
            • eagle.eagle Re: Oszukana 15.04.24, 09:45
              No to mi to nie przyszło do głowy. Za małą mam wyobraźnię. A może za dużo pozwalam innym?
    • eriu Re: Oszukana 14.04.24, 20:19
      Ale oszukano w jaki sposób? Na pieniądze? Przedmioty wartościowe? Czy oszukano jako naobiecywał, był seks i się zmył?
      • limea Re: Oszukana 14.04.24, 20:28
        To ostatnie… nawiązał bliską więź, padły zobowiązujące słowa, a potem się zmył bez jakichkolwiek wyjaśnień.
        • eriu Re: Oszukana 15.04.24, 10:03
          Takich sytuacji jest bardzo dużo. Jedyny sposób żeby temu zapowiedzieć to rozwój siebie.
        • shellyanna Re: Oszukana 15.04.24, 23:10
          Mój Boże… gdyby to było karalne, musieliby nabudowac sporo nowych zakładów karnych… 😁
    • mav.2000 Re: Oszukana 15.04.24, 12:19
      Może napisz, o jakie obietnice Ci chodzi?
      • obrotowy szukająca. 15.04.24, 14:04
        mav.2000 napisał:
        > Może napisz, o jakie obietnice Ci chodzi?

czytaj uwazniej.

Slub po grob i Wspolny Dom.

- bajka - as usual.
        • eagle.eagle Re: szukająca. 15.04.24, 14:13
          Wierzyć facetom to tak jak wierzyć politykom. Obiecają wszystko co tylko się będzie chciało.
          • obrotowy tworzenie kobiecie iluzji - to chamstwo - viem 15.04.24, 14:21
            eagle.eagle napisała:
            > Wierzyć facetom to tak jak wierzyć politykom.
            Obiecają wszystko co tylko się będzie chciało.

Pisalem juz - nigdy tego nie robilem, nie czynilem zludzen - a jestem kobieciarzem.

2/3 napotkanych kobiet - mi odmawialo (nie widzac dla siebie perspektywy ze mna )

ale ta 1/3 (ktora byla mimo to chetna) pozwalala mi spojrzec sobie spokojnie w twarz - przy porannym goleniu...

• eriu Re: tworzenie kobiecie iluzji - to chamstwo - vie 15.04.24, 15:07
              A kto się golił? Ona czy Ty? :)
              • obrotowy jestem tradycjonalistą :) 15.04.24, 18:53
                eriu napisała:
                > A kto się golił? Ona czy Ty? :)

jestem tradycjonalistą

i cenie tylko BUSZ. - przez ktory trza sie przedzierac... :)
                .
                katharsis2.com/wp-content/uploads/2014/01/23-paprociowy-busz.jpg
            • stasi1 Re: tworzenie kobiecie iluzji - to chamstwo - vie 10.07.24, 08:17
              Ale chyba żonę oszukujesz?
    • akle2 Re: Oszukana 16.04.24, 09:42
      Ale jak wykorzystał? Okradł? Zgwałcił? Pobił? Jeśli tak, to pędź na komisariat, może przyjmą zgłoszenie.Teraz policja niby trochę bardziej empatyczna, więc jest szansa, ze coś z tym zrobią.

Czy tylko naściemniał? Bo gdyby tak na każdego ściemniacza wzywać policję, to Alcatraz okazałoby się za małe.
      • stasi1 Re: Oszukana 21.04.24, 00:09
        Obiecał związek i się wycofał. Ale może to mogło nie byc nawet złośliwe, spróbował stwierdził że nie to i poszedł dalej szukać
    • noctilucent30 Re: Oszukana 16.04.24, 23:08
      Hmm, a może napisz np. na facebooku (z anonimowego konta) na jakiejś lokalnej grupie kobiecej, miejskiej czy wojewódzkiej, ale dla kobiet.
      Może są jakieś grupy o oszustach, toksycznych facetach.
      Albo.. po prostu zapomnij. I idź dalej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka