Dodaj do ulubionych

Chłopak nie odpisuje po randce

17.06.24, 21:33
Byłam na randce z chłopakiem poznanym przez internet. Bardzo dobrze nam się rozmawiało i podczas rozmowy oboje stwierdziliśmy, że jest miło. Kiedy się żegnaliśmy, powiedział, że napisze do mnie, ale tak się nie stało. Czy powinnam wysłać mu jakąś wiadomość, czy zaczekać (a jeśli zaczekać, to jak długo)?
Obserwuj wątek
    • weron_ika002 Re: Chłopak nie odpisuje po randce 17.06.24, 22:02
      A ile czasu minęło? Może być typem kolesia co nie wie co napisać? ;) daj mu moze czas
      • juliaanna2024 Re: Chłopak nie odpisuje po randce 18.06.24, 07:18
        A ile czasu mu dać? Minęły 2 dni
        • eagle.eagle Re: Chłopak nie odpisuje po randce 18.06.24, 10:18
          Prawdopodobnie powiedział że było miło bo głupio jest powiedzieć inaczej - przynajmniej ja mam z tym problem.
          Napisz pierwsza do niego. Nic nie tracisz.
          • summerland Re: Chłopak nie odpisuje po randce 18.06.24, 14:20
            Ale po co ma pisać?
            Jak on powiedzial, ze napisze to lepiej poczekać.
            • eagle.eagle Re: Chłopak nie odpisuje po randce 18.06.24, 14:26
              Ile ?
              Co zmieni to że ona napisze?
              • summerland Re: Chłopak nie odpisuje po randce 18.06.24, 14:32
                Po prostu nie opisać, jeżeli on powiedzial, ze napisze. Po co się narzucać.
                • eagle.eagle Re: Chłopak nie odpisuje po randce 18.06.24, 14:33
                  summerland napisała:

> Po prostu nie opisać, jeżeli on powiedzial, ze napisze. Po co się narzucać.

Jest wolnym człowiekiem i może robić co chce.
                  • summerland Re: Chłopak nie odpisuje po randce 18.06.24, 14:43
                    Zrobi co zechce ale pytała się o radę.
                • obrotowy "narzucanie sie" - to nie jest 18.06.24, 17:07
                  summerland napisała:

> Po prostu nie opisać, jeżeli on powiedzial, ze napisze. Po co się narzucać.

odezwac sie pierwszej , to nie jest narzucanie sie - tylko przypomnienie sie.

narzucanie sie, - zaczyna sie od trzeciego razu.

• summerland Re: "narzucanie sie" - to nie jest 18.06.24, 17:38
                    Ja bym nie pisala. Jeżeli mu zależy to sam napisze.
                    • eagle.eagle Re: "narzucanie sie" - to nie jest 18.06.24, 18:17
                      summerland napisała:

> Ja bym nie pisala. Jeżeli mu zależy to sam napisze.

I pewnie też nie mówisz nie pytana.

Po pierwszej randce nie musi mu zależeć.
                      Może miał napisać następnego dnia, ale zapomniał i teraz po dwóch dniach mu głupio.
                      Ja bym napisała, zwykle cześć, jak leci, może coś dodała co było tematem rozmowy.
                      Nie odpisałby to by miała jasność. Jak odpisze to w różne strony to może pójść.
                      • summerland Re: "narzucanie sie" - to nie jest 18.06.24, 18:25
                        Chyba jestem bardziej cierpliwa.
                      • juliaanna2024 Re: "narzucanie sie" - to nie jest 18.06.24, 18:35
                        Tylko po jakim czasie pisać, jeśli już?
                        • obrotowy po trzech dniach. 18.06.24, 18:50
                          juliaanna2024 napisała:
                          > Tylko po jakim czasie pisać, jeśli już?

po trzech dniach.

a teraz powiem Ci co mowila moja babcia: :)

jak mezczyzna chodzi z kobieta i sie nie deklaruje - to kobieta PO ROKU bycia razem ma prawo postawic go pod sciana:

- deklarujesz sie, albo konczymy :)

• akle2 Re: Chłopak nie odpisuje po randce 19.06.24, 20:04
                  Ja myślę, że raz można rzucić coś niezobowiązującego. Może zgubił kontakt. Korona od tego nie spadnie. Drugi raz już bym nie ryzykowała, bo to byłoby jawne narzucanie się. Zgadzam się z eagle.eagle, że może nie umiał w oczy powiedzieć, że to nie to i ciągnął gadkę, bo nie wiedział, co zrobić, a nie chciał zrobić przykrości.
                  • stasi1 Re: Chłopak nie odpisuje po randce 20.10.24, 09:50
                    Kontakty w dzisiejszych czasach bardzo trudno gubić. Oglądałem kiedyś komedie (w dzisiejszych czasach) jak poznali się na rowerach . Jedno nie pamiętało swojego numeru i rozładował się telefon. To kobieta napisaa swój numer jego na dłoni, na wewnętrznej stronie. Wiadomo jaki tego skutek.
      • maaaciek89 Re: Chłopak nie odpisuje po randce 15.10.24, 23:28
        No raczej, że napisać. Stare kawalery są leniwe. Już nie ma tych hormonów co w wieku 20 lat, żeby latać z kwiatami
    • e-zybi Re: Chłopak nie odpisuje po randce 18.10.24, 06:13
      Widać nie jest zainteresowany, nic na siłę. Napalony facet sam zadba by Tobie było miło, nim położysz się spać po randce na dobranoc prześle buziaka ;-)
    • mariola2001 Re: Chłopak nie odpisuje po randce 31.10.24, 14:53
      nie pisz.
      Są dwie opcja:
      albo nie jest zainteresowany
      albo Cię przeciąga żebyś o nim myślała i sama napisała. Wtedy dasz mu przewagę.
      Zostaw to jak jest. Piłka po jego stronie, jak nie napisze to żyj dalej, idź na randkę z innym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka