Dodaj do ulubionych

Dlaczego nie zapisujecie partnerów na siłownię?

18.12.24, 20:32
Obserwuję w kręgu swoich znajomych, że po zawarciu stałego związku (np. małżeństwa) zwykle u chłopaka/mężczyzny pogarsza się wygląd. Głównie chodzi mi o skłonność do nadwagi, ale też safandułowaty (misiowaty) wybór ubrań.

Pomysł mój jest następujący. Umawiać się z chłopakiem/mężem na 1 dzień w tygodniu na jego siłownię. Wówczas w domu będzie miał tylko dzień wolny, żadnych obowiązków. Korzyść z efektów jest w końcu głównie dla was. Ja zaczęłam od umowy na 2 dni w tygodniu, ale z czasem przekonałam się, że to chyba za dużo (ale zależy od tego, co/kto wam się podoba).
Obserwuj wątek
    • eagle.eagle Re: Dlaczego nie zapisujecie partnerów na siłowni 18.12.24, 21:12
      Zrobiłaś sobie też taki jeden dzień wolny na kosmetyczkę - też dla wspólnego dobra ;)

Co do nadwagi to każdy dietetyk czy trener personalny Ci powie że w 80 % to dieta o tym decyduje.
      • platki.lez Re: Dlaczego nie zapisujecie partnerów na siłowni 18.12.24, 22:33
        Zupełnie czym innym jest męskie ciało jedynie wychudzone skąpą dietą niż zbudowane przez siłownię.
        • eagle.eagle Re: Dlaczego nie zapisujecie partnerów na siłowni 18.12.24, 22:38
          Nie skąpą dietą tylko zdrową dietą, a dodatkowo może być i siłownia - zauważ że kulturyści mają bardzo ścisłe diety. Więc sama siłownia, bez odpowiedniego jedzenia niewiele co da.
    • obrotowy bo uwazamy to za mode na idiotyzm. 18.12.24, 21:24

jazda roverem - co drugi dzien - zupelnie wystarcza.
    • aroden bo wolimy zaprosic ich od razu do lozka. 19.12.24, 21:09
      a dwu-godzinny seks - to tez silownia.
      • permet Re: bo wolimy zaprosic ich od razu do lozka. 04.01.25, 17:28
        taa, zaprosisz takiego do lozka, to od razu wyjdzie, ze kondycji nie ma i o dwoch godzinach seksu mozesz tylko pomarzyc.
        a wyciagnij na silke, czy inne zajecia sportowe, to misiu bedzie plakal, ze chcesz go zmieniac :d
    • 3-mamuska Re: Dlaczego nie zapisujecie partnerów na siłowni 27.12.24, 01:57
      Bo mężczyzni do dorosle osoby z wolna wola, zdolne do podejmowania własnych decyzji dotyczacych ich ciała.
      Jesli jest inaczej nalezy zdiagnozować meza i oddać pod opiekę mamusi.

Wspolczuje twojemu facetowi kontrolujacej fanatyczki, nie wiedziałam ze obowazki domowe to jakas karta przetragowa. Seksem tez "handlujesz"
      Jak jest grzeczny i slucha zono-mamusi to ma seks, a jak nie to kara na tydzień czy miesiac?
      • obrotowy mamuska, 27.12.24, 16:35
        3-mamuska napisała:
        nie wiedziałam ze obowazk i domowe to jakas karta przetragowa.
        Seksem tez "handlujesz"
        > Jak jest grzeczny i slucha zono-mamusi to ma seks, a jak nie to kara na tydzień czy miesiac?

mamuska,
        te polityke handlu seksem i limitowania go uprawia (w/g badan) 1/3 wszystkich zon

zaslaniajac sie a to bolem glowy, a to zmeczeniem, niedyspozycja itd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka