Dodaj do ulubionych

Ile ważycie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:26
Bo ja idealnie.177 cm/67 kg.Ani grama tłuszczu.No nie wstydźcie się.
Obserwuj wątek
    • Gość: v Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:36
      55 kg
      • piega97 Re: Ile ważycie? 21.11.04, 22:21
        172cm/64kg,o 10kg za duzo:((
        • Gość: A. Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:23
          165cm/48kg - ale to po chorobie tak zostalo
          • Gość: tere Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:26
            Gość portalu: A. napisał(a):

> 165cm/48kg - ale to po chorobie tak zostalo

Ale to świetna waga.Tak trzymaj.
            • Gość: ola Re: Ile ważycie? IP: *.gdynia.mm.pl 22.11.04, 08:28
              172 i 54 kg
              • stephanie_s Re: Ile ważycie? 24.11.04, 16:06
                167cm 51 kg
                • Gość: hihih Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 13:28
                  170 i 65 kg porazka:((((((((((((
            • daimona że co? świetna waga? to NIEDOWAGA! 22.11.04, 15:02

• Gość: Ani71 Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:50
              jeśli uważasz że przy 165cm wzrostu, 48 jest idealną wagą to idź do psychologa
              bo chyba nie z wagą u ciebie nie w porządku lecz z psychiką, nie chciałbym
              oglądać bez ubrania kobiety o takeij wadze, to szkielet.
              • Gość: mała Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:30
                Gość portalu: Ani71 napisał(a):

> jeśli uważasz że przy 165cm wzrostu, 48 jest idealną wagą to idź do
                > psychologa bo chyba nie z wagą u ciebie nie w porządku lecz z psychiką, nie
                > chciałbym oglądać bez ubrania kobiety o takeij wadze, to szkielet.

To jest dobra waga, oczywiście nie dla każdej, bo kobiety są róznie zbudowane.
                To, że ty gustujesz w pulchnych nie znaczy, że szczupłe są szkieletami. I co
                jesteś taki przewrażliwiony?
              • Gość: sic! Re: Ile ważycie? IP: *.sothfd01.mi.comcast.net 10.02.05, 08:20
                !
              • Gość: aaga Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:00
                Popieram mojego przedmówcę, 165 i 48 kg to zdecydowanie za mało, też kiedyś
                tyle ważyłam i jak oglądam zdjęcia z tamtych czasów to aż ciarki mi po plecach
                chodzą... teraz waże 55 i wyglądam super kobieco.
              • Gość: anonim Re: Ile ważycie? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 22.02.05, 19:42
                nie kazda kobieta musi miec tylek jak szafa zeby dobrze wygladac.. ja mam 166
                cm, tez 48 kg i przy tym idealne wymiary.. wiec nie nazywaj ludzi szkietelami..
                nie nasza wina ze masz nadwage ;)
          • Gość: Ewa Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:41
            165/48 bez choroby
          • Gość: IWONA Re: Ile ważycie? IP: 193.201.167.* 22.11.04, 13:25
            tyle wazyłam, a teraz o zgrozo 3,5 kg więcej co niesty bardzo widac!:(
          • Gość: mimi Re: Ile ważycie? IP: *.union01.nj.comcast.net 12.02.05, 22:19
            168cm/48kg- ale to nie waga jest wazna. tluszcz malo wazy;)
          • owieczka22 A CZY TO WAZNE?????????? 16.02.05, 16:41
            ??????????
          • Gość: Maja Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:48
            186cm wzrostu 75kg , zrzucę 5kg do urodzin :) mam na to 6 tygodni DAM RADĘ!
        • Gość: Hansi No jakbys mi, przy Twoim wzroscie, wazyla 54 kg IP: *.arcor-ip.net 21.11.04, 22:27
          to bym Cie nie tknal.
          Nie lubie jak mi same kosci chrzeszcza miedzy palcami.
          • Gość: cosmo Re: No jakbys mi, przy Twoim wzroscie, wazyla 54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:29
            190 i 40 kg - chyba jestem za gruba!!!

(jakie pytanie - taka odpowiedż)
            • Gość: tere Re: No jakbys mi, przy Twoim wzroscie, wazyla 54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:32
              Gość portalu: cosmo napisał(a):

> 190 i 40 kg - chyba jestem za gruba!!!
              >
              > (jakie pytanie - taka odpowiedż)

Co jakie pytanie taka odpowiedź?Pytanie było proste.No chyba że nie dla ciebie.
              Trzeba było poprostu napisac ile się waży.
              • Gość: grubaskaa ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:35
                162 cm a waga waha mi sie wciąż miedzy 50-53 ...chcialabym wazyc o 10 kg
                mniej..czulabym sie wtedy idealna ..perfekcyjna i piękna..dopiero wtedy
                pokochałabym ssiebie samą..
                • Gość: hansi Re: ...... IP: *.arcor-ip.net 21.11.04, 22:37
                  no wlasnie...
                  wazac te 40 kg musialabys juz tylko kochac sama siebie...
                  bo jaki facet chcialby przytulac sie do samych kosci...
                  • andreyka Re: ...... 21.11.04, 22:39
                    1.66 - 62kg
                    o 6 za duzo.

ale musimy sie liczyc ze to zalezy od wieku tez
                    Kobieta 50+ powinna wazyc duzo wiecej.
                • Gość: como Re: ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:38
                  masz niską samoocenę, nikt ci komplementów nie mówi, chcesz się pochwalić,
                  dowartościować, czy jakąś statystykę opracowujesz???
                  • Gość: cosmo Re: ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:40
                    p.s. nie znasz powiedzenia "głupie pytanie - głupia odpowiedż"?
                    • Gość: Kobietka21 Re: ...... IP: *.devs.futuro.pl 24.11.04, 14:59
                      170cm wzrostu,waga55kg
                      IDEALNIE!!:-]
                      • Gość: kkk Re: ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:22
                        ten sam wzrost i waga, ale nie uważam, żeby było idealnie:(
                  • Gość: KICIA Re: ...... IP: *.net / *.pl 21.11.04, 22:43
                    168 cm i 46-47 kg zalezy ile zjem ;))
                • Gość: virtuallady grubaskoo IP: *.vline.pl 21.11.04, 22:42
                  No to witaj w moim przedziale wagowo-wzrostowym!
                  160 cm wzrostu, waga od 48 kg do 51kg.. Moje marzenie to 45 kg.
                • Gość: karo Re: ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:20
                  ja mam 170 cm wzrostu i ważę blisko 78 kg, to moja życiowa tragedia...mam 23
                  lata. Nie daje rady...nie mogę schudnąć, choć wciąż próbuję. Nie potrafię
                  normalnie funkcjonować, nie czuję się ani trochę atrakcyjna, kobieca, godna
                  zainteresowania.
                  Depresja mnie dopada.
                  Codziennie zaczynam na nowo walkę, by pokochać siebie.....
                  • Gość: rilka Re: ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:17
                    zapisz sie do jakiegos klubu fittness, spaceruj, nie siadaj w autobusie, wysiadz
                    przystanek wczesniej i zacznij odzywiac sie wg jakijs sensownej diety (dieta to
                    moim zdanie 90% sukcesu)
                • Gość: nadlewska@gazeta.p Re: ...niezłe podejście... IP: *.tih.pl 11.02.05, 23:54
                  nie wiem Kim jesteś i co tam w sobie w życiu robisz ale troche rozwagi..
                  dziewczyno. kobieto.. opamiętaj się!!!!!!! Wszystkie się opamiętajcie!!!!!!
                  jeśli te Wasze liczby są prawdziwe to tylko siedzieć i płakać.. no i co że
                  moda, że będziesz trendy??????? A Wy same, wasze zdrowie??????? mam wrażenie,
                  że troche mało czytacie na te tematy... a rzczej mało myslicie w odpowiednią
                  stronę.. inne laski są super sexy i "idealne" bo mieszczą sie w ciuszki dla
                  dziwczynek... nie tędy droga.. proponuje zajrzec do jakiejś mądrzejszej ksiązki
                  poczytać, policzyć wskaźnik BMI i dopiero myśleć- pozytywnie!!! masz dużo
                  schudniesz masz mniej to też da sie z tym coś zrobić.. nie ma ideału.. pisze
                  tak ale też nie jestem taka mądra.. choć jeszcze rok temu przy wzroście 153
                  ważyłam 78 kg! tak tak.. co Ty na to? ale byłam potwór!! teraz od pół roku mam
                  60 kg i strasznie mi trudno zejść poniżęj, ale nie biore tego tak poważnie..
                  mój mąż cieszy się ze schudłam a ja jestem szczęśliwa i z takiej wagi, bo nie
                  dość , no powiedzmy nie jest jeszcze dobrze, ale jast już ok., to jestem
                  zdrowa.. i mam nadzieje i spokojną myśl, że nie będzie kompilkacji ze zdrowiem
                  kiedyś.. Zyczę CI więcej wiary w siebie i troche dystansu, bo nie tylko w życiu
                  liczy się figura, choć nie przecze pomaga.. ale są jeszcze inne wartości..
                  pozdro
            • Gość: rilka Re: No jakbys mi, przy Twoim wzroscie, wazyla 54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:14
              ;-)) jakies 40 kg za duzo
          • Gość: agucha czasami nie można ważuć mniej IP: *.net.pl 14.02.05, 20:55
            MAm 171 i ważę jakieś 61-2, w tym mam jakieś 12% tłuszczu czyli koło 6,5 kilo.
            Jakbym ważyla 54, to teoretycznie mój organizm byłby na totalnym wyczerpaniu. Po
            prosty ktoś może mieć większą masę kostną, lub tak jak w moim przypadku mięśniową.

Po mojej wadze można by było uznać, że jestem średnia, ale wg. wskażników
            tłuszczu mam niedowagę, bo u kobiet w tabelach poziom tkanki zaczyna się od
            jakichś 14%.

Więc spoko laski
        • nadja Re: Ile ważycie? 22.11.04, 18:08
          Twoja idealna waga to 62, wiec nie bredz :)
          n
      • Gość: ka$ka Re: Ile ważycie? IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 11.02.05, 11:17
        przy wzroście 172cm, 55 kg
    • kobbieta Re: Ile ważycie? 21.11.04, 22:41
      anorektyczki czy co??

nie slyszalyscie o IBM ilorazie?
      wedlug niego kobieta 1.65 SEKSY powinna wazyc od 52 - 56
      ale 62 jest nadal w normie.
      • Gość: kasia Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:21
        chyba BMI - body mass index
    • reniatoja Re: Ile ważycie? 21.11.04, 22:44
      Więc ja odpowiem Ci słowami Judyty, bohaterki znanego bestseleru:

"Zaczęłam od zważenia się. Nie powiem, ile. To można sprawdzić — oczywiście pod
      przymusem.
      Ale niewielkim, uśpić, zważyć bez mojej wiedzy i uważać, żebym nigdy się o tym
      nie
      dowiedziała, bo znajdę i zabiję."

I niechaj tak zostanie.
      • arrroma O rany Polki sa pokrecone! 22.11.04, 00:23
        waga i wiek to wielka tajemnica!
        • Gość: rilka Re: O rany Polki sa pokrecone! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:20
          tylko wtedy, kiedy jest sie za starym badz za grubym...
    • kawal Durne babsztyle! 22.11.04, 00:33
      co za bzdury wypisujecie - ktos pisze ze 1.62 i chce wazyc 45; reszta z Was
      takie same perdolone poglady.Czy Wy jestescie facetami ze sie wstydzicie
      ksztaltow, albo bylyscie molestowane ze chcecie by znikaly w chudosci?
      Wam trzeba psychiatry a nie diety.
      Moja zona wazy 62 na 162 i jest super babka za ktora kazdy jeden sie obejrzy
      Potem czyta takie idioctwa tutaj i idzie na glodowke, corka 10letnia tez juz
      wariuje.
      • natka33 Re: Durne babsztyle! 22.11.04, 01:26
        wszystko zależy, wcale nie znaczy,ze jesli mam 166cm i waze 48 kg, to
        jestem "durnym babsztylem", wychudzonym i nieseksownym . Za niekobiecą się nie
        uważam, noszę stanik 75D, i nie zamierzam przytyć, bo tak mi dobrze
        • pollka Re: Durne babsztyle! 22.11.04, 01:50
          naprawde przy 48kilogramach mozna miec naturalnie 75D?
          • natka33 Re: Durne babsztyle! 22.11.04, 01:57
            pollka napisała:

> naprawde przy 48kilogramach mozna miec naturalnie 75D?

Mozna, mozna. czasem natura płata figle...
            pozdrawiam!!! natka
            • gapka Re: Durne babsztyle! 22.11.04, 02:16
              ja mam 167 i 49 kg i biust 75 E (dziedziczne chyba)
              ale lekarz stwierdzil ze to przerost hormonow
              a ludzie zawsze pytaja czy to naturalny.
            • stephanie_s Re: Durne babsztyle! 24.11.04, 16:23
              no akurat co do biustu to sie zgodze ze jest mozliwy dyzy przy nawet bardzo
              szczupłej sylwetce ja mam 70D ale cos czuje ze 4 kg do tyłu i to juz by
              wygladała niefajnie
          • Gość: rilka Re: Durne babsztyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:27
            mozna, ja mam swoje 54 przy wzroscie 176, a staniki zamawiam w avocado, bo nie
            moge dostac. Ostatnio kupilam juz 70f (przy obwodzie 70 miseczki sa nieco
            mniejsze, niz przy wiekszych obdowach), zalezy jaka sie ma budowe, u mnie
            tluszcz odklada sie generalnie na biuscie. moja kolezanka nosi D choc jest
            chudzielcem (ja nie wygladam chudo)
        • stephanie_s Re: Durne babsztyle! 24.11.04, 16:21
          tia jak czytam te posty to popadam w kompleksy jak juz pisałam 167cm i 51 kg i
          jestem bardzo szczupła...szczuplejsza nie chciałabym byc a mój facet i tak
          twierdzi ze jestem za chuda i popadam w anoreksje ,ale on ma po prostu
          paranoje...
        • Gość: nadlewska@gazeta.p Re: Durne babsztyle! IP: *.tih.pl 12.02.05, 00:10
          nie chce być zgryżliwa ale na co zakładasz sobie ten stanik?, bo rozmiar mam
          ten sam wiec wiem jaki jest i nie bardzo moge sobie wyobrazić .. a wyobrażnię
          mam o........ ale tak poważnie nie gniewaj sie ale jesli to prawda i twoje
          wymiary i wzrost i stanik są prawdziwe to albo jesteś super laska albo
          czegoś... coś mi tu nie pasuje.. nie wnikam w szczegóły....
          • Gość: rilka Re: Durne babsztyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:15
            na serio, nie podejrzewaj nikogo o nic, czasami mozna takie odziedziczyc takie
            potwornie wielkie, ze najpierw sie placze i owija bandazem elastycznym, a potem
            nosi sie ze soba gaz pieprzowy i straszaka
          • Gość: oliwia gdzie IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 08:18
            mam problem gdzie można kupic biustonosze na duży biust.mam straszny problem
            noszę 80G.może jakiś adres slepu w intern.z gory dziękuję:((
      • jedwabna Re: Durne babsztyle! 22.11.04, 01:52
        idealna waga to wzrost - 100
        np 178 - 100 = 68 kg
        czyli idealna jest tutaj chybaa tylko autorka watku
        • Gość: .................. Re: Durne babsztyle! IP: *.dialup.sprint-canada.net 22.11.04, 02:06
          Idealna? Moze! Zalezy tez, jak te kilogramy sa rozlozone (ulozone).
          • Gość: tere Re: Durne babsztyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 02:09
            Gość portalu: .................. napisał(a):

> Idealna? Moze! Zalezy tez, jak te kilogramy sa rozlozone (ulozone).

Nie idealna.Przy moim wzroście laska powinna ważyć gdzieś z 58 kg max.
          • Gość: Em Ja słyszałam... IP: *.nowodworek.krakow.pl / 195.150.20.* 24.11.04, 14:00
            ... że wzrost - 114. To wtedy autorka wątku powinna ważyć 4 kg mniej.
        • Gość: tere Re: Durne babsztyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 02:08
          jedwabna napisała:

> idealna waga to wzrost - 100
          > np 178 - 100 = 68 kg
          > czyli idealna jest tutaj chybaa tylko autorka watku

Jak dla Ciebie 178 minus 100 to jest 68 to się załamać idzie.No ale wiem o co
          ci chodziło.Poza tym wątek jest autora nie autorki.
          • jedwabna Re: Durne babsztyle! 22.11.04, 02:12
            po co te zlosliwosci???
            pomylilam sie - mialo byc - 110
            ale co do zalamania to sie zalamuj, prosze bardzi, zyczie Tobie tego.
            • Gość: tere Re: Durne babsztyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 02:17
              jedwabna napisała:

> ale co do zalamania to sie zalamuj, prosze bardzi, zyczie Tobie tego.

I skąd tyle złości w Tobie o drugiej w nocy?Nie mam się czym załamywać.
              Mam idelną wagę i piękną harmonijną sylwetke.
              • spiaca_krolevvna Re: Durne babsztyle! 22.11.04, 02:23
                moj mezczyzna ma 1.92 i wazy 95 kg. Jest cudowny taki meski duzy
                Kobiety nie moga oczu od niego oderwac.
          • kohanek Re: Durne babsztyle! 22.11.04, 02:18
            Tere jako facet wazysz za maaaaaaalo zdecydowanie, chyb nie masz zadnych miesni.
            • Gość: tere Re: Durne babsztyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 02:19
              kohanek napisał:

> Tere jako facet wazysz za maaaaaaalo zdecydowanie, chyb nie masz zadnych
              > miesni

Właśnie mam same mięśnie,nie mam za to grama tłuszczu.
              • kohanek Re: Durne babsztyle! 22.11.04, 02:21
                powiniens wazyc minimum 78kg
          • Gość: Stella Re: Durne babsztyle! IP: *.gorzow.mm.pl 07.02.05, 17:51
            hehe wiec wychodzi na to ze ja tez idealna jestem...
            168-110=58kg :D tyle wlasnie mam , ale faza a ja sie zawsze wkurzam ze jestem
            za gruba
            Pozdrawiam:*
        • conveyor Re: Durne babsztyle! 22.11.04, 18:29
          Po pierwsze to jest wzor ale dla mezczyzn a nie dla kobiet. Po drugie nie umiesz liczyc...

------------------
          Forum bez cenzury
          Prawdziwy Mężczyzna
        • Gość: zebrra Re: Durne babsztyle! IP: *.nowiny.net 09.02.05, 20:02
          jak dla mnie to 178-100 wclae nie równa sie 68 kg tylko 78 kg...chyab cos ci
          sie pokręciło troszeczke.NO to w końcu jaka jest ta idealna waga?
          ja przyu wzroście 165 cm waże 57 kg,ile mi brakuje do ideału wg ciebie ??? :D
        • Gość: rilka Re: Durne babsztyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:29
          kalkulator ci sie popsul
      • Gość: Ewa Re: Durne babsztyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:03
        To twoja zona moze nie durny babsztyl, ale tlusty babsztyl na pewno!
        a nie bierzesz pod uwage, ze niektore tak maja, ze sa szczuple? ja jem ile chce
        i kiedy chce a ciagle waze 48 kg, tak mam, po prostu. Nie wyobrazam sobie, abym
        miala stosowac jakies glodowki i diety
        • Gość: agusia Re: Durne babsztyle! IP: 217.153.10.* 24.11.04, 14:29
          Ja mam 161 cm wzrostu i moja waga waha się między 58-60kg.
          I wcale nie jestem "tłustym babsztylem" - noszę rozmiar 36.
          Waga o niczym nie świadczy- jak mówię ile ważę to nikt mi nie wierzy. Każdy
          myśli, że ważę w granicach 50kg.
          Te wszystkie wzory na idealną wagę to bzdury - wg przelicznika moją idealną
          waga są 53kg - ale wiem, że wtedy wyglądałabym jak chodzący kościotrup.
          A wtedy napewno ani nie czułabym się ani nie byłabym atrakcyjna.
          • Gość: aguśka Re: Durne babsztyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:08
            ja mam 167 i waże 58-60 kg. wszyscy mi mówią że jestem chuda a ciuchy nosze xs
            lub 34 !! Nie jest ważna waga bo ja np. wyglądam na 50 kg a waże 10 kg
            więcej i nie uważam się za nie atrakcyjną!!!!!!!!!!!!!!
            A te wzory wsadżcie sobie bo one nie są wiarygodne!!!!!!!!!1
      • Gość: rilka Re: Durne babsztyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:21
        no to ta twoja zona to jakis durny babsztyl, corka tez sie niezle zapowiada ;-))
      • zenia78 Re: Durne babsztyle! 04.07.05, 08:50
        Ja chyba z innej bajki.
        To juz nie mozna ważyc wiecej niz 60?A jak ktos sie ztym dobrze czuje, to tez
        ma sie odchudzac.Opamietajcie sie.Czy tylko waga jest miarą wartości czlowieka?
    • tomasdyg Re: Ile ważycie? -EROTYKA i anoreksja 22.11.04, 02:20
      EROTYKA i anoreksja
      Narzekacie, że mężczyźni oglądają czasem filmy erotyczne, porno. Czy
      widziałyście na tych filmach -a kobiety mają tam podniecać męskie oczy-
      anorektyczne, wieszaki. Nie i jeszcze raz nie, bo to bzdura wylansowana, przez
      bezpłciowych, stetryczałych "dyktatorów mody". Normalna kobieta ma piersi,
      biodra, talię te wszystkie wypukłości, które piszczą usta i dłonie hmmmmm......
      Na kościach i żebrach ponoć najlepiej zupa wychodzi.

Pozdrowienia dla KOBIET
      • safrane1 tomasdyg super :))))) 22.11.04, 09:20
        Bardzo spodobało mi się to co napisałeś :D
        A już słowa "Na kościach i żebrach ponoć najlepiej zupa wychodzi" ubawiły mnie
        setnie :) Pozdrawiam serdecznie
      • blanchet a "Intymność" widziałeś-był w Marie Clair? 22.11.04, 13:07
        babka tam miała takie -nie wiem jak to ująć-zwykłe chyba-ciało- z brzuchem i
        celulitem-i wszystko tak jakoś naturalistycznie ujęte w tym filmie- w kazdym
        razie odechciało mi się po tym filmie. ale prawda że chude nie przyciąga a
        nawet nie wzbudza zaufania- jednak ( to banał)- wszędzie musi być umiar i
        równowaga
      • Gość: anka Re: Ile ważycie? -EROTYKA i anoreksja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:36
        > Czy widziałyście na tych filmach -a kobiety mają tam podniecać męskie oczy-
        > anorektyczne, wieszaki.

Nie, ale widziałyśmy baby z tlenionymi, żółtymi włosami, pomarańczową karnacją,
        wielkimi silikonowymi wargami i monstrualnymi silikonowymi cycami. Czy to też
        jest jakiś ideał wyglądu kobiety?
    • brytan Re: Ile ważycie? 22.11.04, 03:09
      Jennifer Lopez - jedna z najbardziej pozadanych kobiet ma 1.66 i 56kg
      • Gość: verte Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 03:12
        brytan napisała:

> Jennifer Lopez - jedna z najbardziej pozadanych kobiet ma 1.66 i 56kg

Z czego 16 kilo waży jej tyłek.Ja tam jakoś nie pożądam J.Lo.
        • brytan Re: Ile ważycie? 22.11.04, 05:25
          Kournikowa: 1.68 waga 58
          • Gość: verte Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 05:52
            brytan napisała:

> Kournikowa: 1.68 waga 58

Też ma w sumie prostacką urodę.Wygląda jak taka pucułowata,kołchozowa dujka.
            Ale ona to ma jeszcze mięśnie to pół biedy i tak jest za gruba.
            • Gość: .................. Re: Ile ważycie? IP: *.dialup.sprint-canada.net 22.11.04, 07:08
              Ja tam kobiete kocham z cala jej waga. Nadmiar niestety jest
              nieapetyczny, jak tez i kosc sterczaca jest grozna (to w czulym
              wydaniu) w dotyku.
            • brytan Re: Ile ważycie? 22.11.04, 07:31
              no to kto Tobie sie podoba Verte??
              • maya2006 Re: Ile ważycie? 16.02.05, 20:18
                pewnie podoba jej sie kate moos... czytam i czytam i mam wrazenie, ze to jakis
                obled... polecam tym dziewczynom ktore mierza 178 i chca wazyc 40 kilo jakies
                strony dla anorektyczek.
            • grazynka18 Re: Ile ważycie? 23.11.04, 06:40
              a ja jestem pewna ze verte to kobieta albo zniewiescialy chlopak.
              • grazynka18 Re: Ile ważycie? 23.11.04, 06:41
                sorki mialo byc tere
      • Gość: Em Ona tak mówi! IP: *.nowodworek.krakow.pl / 195.150.20.* 24.11.04, 14:04
        Założę się, że ma więcej. Choć udowodnić nie mogę.
      • Gość: anka Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:38
        brytan napisała:

> Jennifer Lopez - jedna z najbardziej pozadanych kobiet ma 1.66 i 56kg

Ja bym powiedziała, że 76 kg ;).
    • s_s Re: Ile ważycie? 22.11.04, 07:11
      170cm/57kg
    • Gość: Słoneczko Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:39
      49-50 kg, wzrost 161 cm
    • Gość: zofik Re: Ile ważycie? IP: *.crowley.pl 22.11.04, 09:22
      176cm, 55kg
    • listek_a Re: Ile ważycie? 22.11.04, 09:36
      tysiąc piecset sto dziewiecset
      • sw.mikolaj Re: Ile ważycie? 22.11.04, 13:04
        135 kilo
    • Gość: obierzyna do wszystkich myslacych tylko o wygladzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:54
      ciekawe, czy bedziecie takie dumne ze swojej figury, kiedy zachorujecie na
      nowotwor np? naprawde, sa w zyciu rzeczy wazniejsze niz brak tluszczyku tu i
      tam.
      • blanchet Re: do wszystkich myslacych tylko o wygladzie 22.11.04, 13:00
        nie tylko rzeczy ważne i najwazniejsze liczą się w życiu- na szczęście.
        ja mam 174 i waże 57kg obecnie.
        • Gość: obierzyna Re: do wszystkich myslacych tylko o wygladzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:15
          dlaczego "na szczescie"? a jak bys wazyla 10 kg wiecej to juz nie bylabys
          szczesliwa? wlasnie o to mi chodzilo, jak latwo kobiete unieszczesliwic w
          dzisiejszych czasach. wystarczy jej wmowic, ze wazy za duzo i juz cala jej
          radosc z tego, ze po prostu JEST znika. zycie zamienia sie w koszmar. to moze
          lepiej je sobie odebrac niz przezywac , ze nie jest sie szczyplym i zatruwac
          innym zycie?
          • blanchet Re: do wszystkich myslacych tylko o wygladzie 22.11.04, 13:23
            "na szczęście" odnosiło się do tego że nie tylko liczy się to co ważne i
            najważniejsze w naszym życiu. moja waga nie jest dla mnie ważna obecnie bo
            wyglądam ładnie i się nad wagą nie zastanawiam.
            • Gość: obierzyna Re: do wszystkich myslacych tylko o wygladzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:26
              nie, wyraznie napisalas "na szczescie" przy podanych wymiarach. mysle, ze
              probujesz teraz wyjsc "z twarza".
              • blanchet Re: do wszystkich myslacych tylko o wygladzie 22.11.04, 13:33
                przed "na szczęśie" jest myślnik-co wskazuje do jakiego zdania jest
                odniesieniem, po "na szczęście" jest kropka. po kropce moje wymiary. cała
                sprawa jest nipoważna i nie wymaga wychodzenia z niej z jakąkolwiek twarzą.
          • Gość: rilka Re: do wszystkich myslacych tylko o wygladzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:39
            jestes bardzo dziwna, zmień środowisko (na lądowe)
      • Gość: rilka Re: do wszystkich myslacych tylko o wygladzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:38
        slusznie, mam wszystko w dupie i od jutra sie nie myje, moge przeciez kiedys
        zachorowac na jakas nieuleczalna chorobe, powinnam myslec wlasnie o tym, a nie o
        ty, zeby ladnie wygladac
    • yes22 Re: Ile ważycie? 22.11.04, 13:09
      Wzrost 168 cm - waga 56 kg
    • inezja21 Re: Ile ważycie? 22.11.04, 13:11
      165 cm,51kg
      • Gość: m&m Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 22:29
        a ja mam 163cm.i waze55kg z czego jestem baaaaardzo duuuuumnaaa!!!!nie uważam się za grubasa ani kobiete mniej atrakcyjna,dla mojego męża liczę się ja nie moje kilogramy-zbędne czy nie jestem szczęśliwa taka jaka jestem mam dwoje malutkich dzieci i waga jest nie ważna Oby zdrowie dopisywało

NIEKTÓRE JETSEŚCIE CHORE!!!ZAPRASZAM DO PSYCHIATRY!!

• jsolt nie mam wagi. n/t 22.11.04, 13:14
    • Gość: yo:) Re: Ile ważycie? IP: *.pl / 62.233.173.* 22.11.04, 13:41
      ja przy wieku 16lat i wzroście 175cm ważę 68kg. kości mam grube. tyłek gruby
      biodra szerokie. talia się odznacza ze względu na biodra. jestem raczej srednio-
      mocnej budowy. brzuszek mi wystaje ale piersi nie mam prawie w ogóle. no i od
      brzucha w górę jestem bez tłuszczu praktycznie ;(
    • Gość: bloos Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:07
      167/48 kg. po ostatniej sesji i klopotach milosnych tak zostalo.
    • martyna14 Re: Ile ważycie? 22.11.04, 14:27

Ale w tym watku brakuje jeszcze podania jaki rozmiwar sie nosi bo waga wadze
      nie rowna . Dwie osoby noszace ten sam rozmiar i z tym samym wzrostem moga
      wazyc roznie. A nawet ta co wazy wiecej moze nosic mniejszy rozmiar bo ma
      wiecej miesni i miej tluszczu.
      • Gość: Em Słuszna uwaga IP: *.nowodworek.krakow.pl / 195.150.20.* 24.11.04, 14:10
        Mój rozmiar to 34, ale w 32 też wejdę.
        • Gość: Osobnik Re: Słuszna uwaga IP: *.euro.ge.com / 193.173.33.* 24.11.04, 14:19
          Kobietki, kobietki. Jedna może ważyc 60 przy 160cm wzrostu i wyglądać bosko(bez
          ubrania), a inna 10 kilo mniej, mieć idealne rozmiary i w ubraniu wyglądać
          kopia Gisele, ale...wiecie o co mi chodzi. Tak naprawdę nie waga jest ważna a
          kondycja moje Panie. Odchudzanie poprzez niedojadanie to idiotyczny pomysł
          godny chłopaków z Jackassa ale nie Was. Zasługujecie na dużo więcej. Więcej
          ruchu, bogatsza w składniki odżywcze dieta i padamy Wam do stóp.
          Pozdrawiam!
          • Gość: Em ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 20:00
            A ktoś tu mówił, że nie dojada?
        • Gość: dino22 a co powiecie na mnie :-) IP: *.zaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:12
          Ja jestem facetem mam 176 wzrostu i 22 wiosny, waże około 63 kg, mnie to
          odpowiada :P
    • kohol Re: Ile ważycie? 22.11.04, 14:39
      A ja nie napiszę. I co. Nico.
      • Gość: nina Re: Ile ważycie? IP: 212.160.172.* 22.11.04, 15:23
        171 cm/53 kg i chcę zejśc do 50, ale truuuuuuuuuudnooo mi to zrobić :(
        • Gość: furia Re: Ile ważycie? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.11.04, 16:18
          zastanawiam się czy kobiety maja inne problemy w zyciu tez?????ja waze przy
          168cm 64 kg i nie zamierzam nic z tym robic bo wygladam normalnie i nie
          narzekam na popularnosc..jakas paranoja z tym odchudzaniem .A potem co druga do
          mnie na terapie przychodzi a to anoreksja a to bulimia i inne cuda. dziweczyny
          wyluzujcie
          • Gość: Em Kobieto, zrozum.... IP: *.nowodworek.krakow.pl / 195.150.20.* 24.11.04, 14:12
            My MAMY na głowie inne sprawy. Tylko niekoniecznie chce nam się o nich pisać na
            Forum Kobieta.
    • Gość: Krystyna Re: Ile ważycie? IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:46
      Zatem są tu same szczuple kobiety.
      Ja przy wzroście 174 cm ważę 71 kilo. Daleko mi do chudości, ale nie narzekam
      na brak powodzenia i zainteresowania ze strony facetów. Trzeba znać swoje mocne
      strony, podkreślać je, a te słabsze (mam ich parę) zakrywać.
      parę lat temu moje budowa ciała spędzała mi sen z powiek. KOMPLEKSY zjadały
      pewnośc siebie. Aż w końcu, trzy lata temu odmieniłam się. Uwierzyłam w siebie,
      zaczęlam sie częściej usmiechać i przede wszystkim kochac sie i nie porownywac
      z chudymi koleznakami (oczywiscie zawsze wypadalam na niekorzysc). Jestem
      sekoswną kobietą, zabawną, niebanalną a przede wszystkim inteligentną.
      Nie liczy się waga, wzrost oi długośc włosów. Mam koleżanki ważące 48 kilo,
      które są aseksual;ne, brak kobiecości, zmyslowości....
      Ważę swoje i nie wstydzę się tego. A mój facet mnie ubóstwia. Podniecam go
      każdym mm swojego - zapewne dla większości chudych i zakompleksionych -
      paszteciarskiego ciała (tak o sobie mysłalam bedac jednymw ielkim kompleksem).
      Pozdrawiam grube i chude.
      • tomasdyg Krystyno, bo dużo tu leekich dziwcząt, mało kobiet 22.11.04, 19:43
      • Gość: werk Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 03:02
        coz, ja moja zone tez akceptuje, ale nie ukrywam, ze jako osoba 3 cm od ciebie
        wyzsza i jakies 15 kg szczuplejsza jest dla mnie daleko bardziej kobieca niz ty
        w swoim opisie, ale ona nigdy sie nie odchudzala, a biustonosze na prezenty
        zamawiam przez internet, bo w sklepach takich rozmiarow nie maja, po prostu jest
        drobna
        moze byc szczupla, moze byc gruba (choc to pewnie zaszkodziloby jej zdrowiu),
        zawsze bede ja kochal calym soba, ale obiektywnie rzecz biorac wlasnie z takim
        wygladem jest naprawde piekna i pociagajaca kobieta, niestety nie tylko dla mnie...
        wiekszosc mezczyzn woli szczuple kobiety, wydaja sie ybc bardziej tajemnicze i
        zmyslowe, jakas uchachana tlusta babka tez jest mila, ale nie dla mnie

• borsuczyca Re: Ile ważycie? 22.11.04, 17:05
      a ja jestem zmęczona już tym gadaniem ile kto waży, i w pracy i na forum, te
      szalone radości ze schudnięcia, te rozpacze z utycia, te zasłabnięcia i zawroty
      głowy, "a jadła pani śniadanie?", "nie", "dlaczego?", "bo się odchudzam", ręce
      mi opadają normalnie...
    • Gość: Natasha Re: Ile ważycie? IP: *.fnet.pl 22.11.04, 18:38
      nie wiem czy 67 przy 177 to tak idealnie...zalezy ile masz lat...ja waze 58
      przy 170 i wcale nie uwazam ze to idealne...mam nawet troche do zrzucenia...
      • Gość: Martyna Re: Ile ważycie? IP: *.bflony.adelphia.net 22.11.04, 19:31

A jaki rozmiar nosisz? To oczywiscie zalezy co dla kogo znaczy idealnie. Np
        dla kogos idealna sylwetka to 80 kilo a dla innej osoby 50 przy takim samym
        wzroscie
    • laura.bellini Re: Ile ważycie? 22.11.04, 19:45
      170/55 kg
    • Gość: Krystyna Re: Ile ważycie? IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:57
      Być moze tez mam cos do zrzucenia, ale co tam.
      Nie kazdy musi byc doskonaly. Niech inni odpowiadaja kanonom mody i uorody, ja
      pozostane soba.
      Mam 25 lat/
    • agnida Re: Ile ważycie? 22.11.04, 22:20
      tere napisala:

"Ile wazycie? Bo ja idealnie.177 cm/67 kg.Ani grama tłuszczu.No nie wstydźcie
      się"

wiecie slusznie ktos pomyslal ze tere to kobieta.
      - tematyka
      - Forum
      - slowa jakie uzywa i to ze
      - jakos solidaruzyjue sie w tym wzgledzie z kobietami

Ma sie wwrazenie ze to faktycznie kobieta napisala, albo 100% gej
      • Gość: rilka Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 02:40
        ale mu dołożyłaś ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka