Dodaj do ulubionych

Ile ważycie?

• Gość: Em niecałe 47 kg IP: *.nowodworek.krakow.pl / 195.150.20.* 24.11.04, 13:56
      Ale jestem niska, tak więc kości mi nie chrzęszczą :)))) Chociaż jak ostatnio
      spojrzałam w lustro, to się przestraszylam. Nieźle schudłam, wcale się nie
      odchudzając.
      • grubaska20 Re: niecałe 47 kg 24.11.04, 14:08
        hehe, mało snu, dużo pracy, nauki, imprez, alkoholu, papierosów i kawy
        wystarczy, heheh:)) nie trzeba żadnej diety:)
        no to jak wszyscy to wszyscy- 23lata, 164cm, 48kg
        • grubaska20 Re: niecałe 47 kg 24.11.04, 14:11
          hmm.. ale kości to chrzęszczą! normalnie strzelam nawet karkiem jak sie dobrze
          ułoży.. no tragedia.. nie wiadomo dlaczego tak się dzieje.. siłownia 3,4 razy w
          tygodniu, ani za mało, ani za dużo.. heheh, lekarz powiedział, ze taka już moja
          uroda, jeden ma piegi, drugi garbaty nos, a innemu strzelają kości:)) hehehe
          no powaga, tak mi babka powiedziała..:))
        • Gość: Em He he... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:20
          Coś w tym jest... Mało snu - tej nocy w ogole, dużo pracy - czyli nauki, nie az
          tak duzo, imprez - jak najbardziej, zwłaszcza ostatnio ;), alkoholu - też nie
          narzekam, ale papierosy i kawa to nie dla mnie, choc uwielbiam zapach kawy.
        • Gość: 23, 160, 45 kg Re: niecałe 47 kg IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 09.02.05, 10:18
          a cigle jakos tak sie mi odklada...i cwicze:((((((
    • Gość: Błażej Tere, chudzielcu... IP: *.nowodworek.krakow.pl / 195.150.20.* 24.11.04, 14:08
      Ja mam 175 cm wzrostu i 68 kg i to i tak nie jest wiele! Pewnie, że tłuszczu
      nie masz - lepiej zainwestuj w jakiś, bo żadnej dziewczyny nie poderwiesz!
      • bobika Re: Tere, chudzielcu... 09.02.05, 10:14
        ja mam 55 kg, i 168cm:D mała jestem, moze i dużo waże, ale wszyscy mowią ze
        jestem najzgrabniejsza:D!!
    • fenicja Re: Ile ważycie? 24.11.04, 14:08
      51,5 na 168 i sie nie wstydze :D. pozdro w tą zimną środę brrrrrrrrrr
      • Gość: agusia Re: Ile ważycie? IP: 217.153.10.* 24.11.04, 14:52
        A czego miałabyś się wstydzić?
        Przy Twoim wzroście idealna waga (wg kalkulatora na gazeta.pl) to 60kg. No
        chyba, że się wstydzisz, że tak mało:)
        Jak już pisałam wcześniej przy wzroście 161cm ważę 58-60kg i noszę rozmiar 36
        (choć pewnie według większości wypowiadających się tu osób ciuchy muszę kupować
        w sklepach dla puszystych)

Tak czy siak z każdym mailem na tym wątku jestem coraz bardziej przerażona!
        Skąd u nas taka mania bycią chudą?! Przecież to niezdrowe! I nieapetyczne! Nie
        chce mi się pisać wszystkiego co na ten temat myślę bo mi słabo.
        Zacytuję tylko mojego kolegę: "kochać się z chudą kobietą to jak obijać się o
        skały".

Pozdrawiam.
        • grubaska20 Re: Ile ważycie? 24.11.04, 14:56
          heheh:) no ja nie jestem jakoś przeraźliwie chuda, 8kg przy 164cm to jeszcze
          nie taka tragedia, a spotykałam się kiedyś z gościem, który strasznie sie
          bulwersował, ze nie jest pies i nie lubi leżeć na kościech.. hehehe:) i macie
          pojęcie- zostawil mnie..:))hehe, ale pewnie miał jakiś problem z berlinką i
          tyle..:P;)
          • grubaska20 Re: Ile ważycie? 24.11.04, 14:58
            hehe, mała errata do poprzedniego posta, 48, no 8 to by było przgięcie..:))))
    • kotekkk Re: Ile ważycie? 24.11.04, 14:09
      jeżeli nie masz ani grama tłuszczu to musisz paskudnie wyglądać :(
    • livia_m Re: Ile ważycie? 24.11.04, 15:43
      moim zdaniem autorka postu wcale nie waży idealnie.
      powinnaś ważyć max ok. 63kg.
      nie lubie wielkich i potężnych

teraz ja: 170cm 53kg
      • Gość: Marlena Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:07
        55 kg, 174
      • Gość: kobieta Re: Ile ważycie? IP: *.aster.pl 07.02.05, 17:00
        ale durny post znalazlam :)
        ja waze 75 kg przy wzroscie 170 i co z tego?
        gratuluje wszystkim lalkom, ktore sie wczesniej wpisywaly
        uroda z waga nie ma nic wspolnego!
    • Gość: ja Re: Ile ważycie? IP: *.chello.pl 24.11.04, 15:54
      Powiem szczerze, że podłamałam się zamieszczonymi odpowiedziami. Nie byłam do
      końca zadowolona ze swojej wagi, ale znosiłam to dzielnie :) i były dni, gdy
      czułam się atrakcyjna. Ale po tym, co przeczytałam, to tylko iść się pociąć.
      Mam 163cm wzrostu i ważę 54kg. Przy wymiarach poprzedniczek jestem niczym
      wieloryb. Załamałam się.
      • Gość: abik Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 16:23
        Ja czuję się okropnie = 1,66. a ważę 76 kg.
      • Gość: dzio Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 03:16
        idiotyzm.

ja - 21 lat, 160cm wzrostu, 55-57 kilo.
        w porównaniu z paniami, które wypowiadały się wyżej,
        jestem gruba, jak zapaśnik sumo.

a co na to wskaźnik BMI?
        "waga idealna - 53-58kg
        waga prawidłowa - 58-63kg"

teraz mała zagadka logiczna:
        jeżeli ktoś ma 170cm wzrostu i waży 51 kilo to jest:
        a) za gruby?
        b) za chudy?
        c) w sam raz?

podpowiedź - odpowiedzi a i c są błędne....

ręce mi opadają, jak czytam, że jakaś kretynka jest
        od trzech lat na diecie, bo ma 165 wzrostu i waży
        "aż 50 kilo". rozumiem, jeżeli ktoś ma taką wagę, bo
        go pan łaskawie obdarował taką budową ciała i dobrym
        metabolizmem. ale doprowadzanie się do omdlenia tylko dlatego
        że chce się wyglądać jak wieszakowate modelki, to jest
        poważne zaburzenie psychiczne...

ja nie miałabym nic, absolunie nic przeciwko
        szczuplejszym udom i odrobinę węższej talii.
        ale tak się składa, że odziedziczyłam geny po rodzinie
        mojej mamy, więc mam grube kości, dość masywne uda i słabo
        zaznaczoną talię. żeby doprowadzić moją figurę do stanu
        "idealnego", musiałabym zagłodzić się na amen. kilka
        pań, które wpisywały się tu wcześniej, w mojej sytuacji zapewne
        rzuciłoby się na poszukiwanie cudownej diety "50 kalorii i
        8 litrów wody", ale ja nie mam zamiaru. jestem taka, jaka jestem,
        jak mawia pewien czerwonowłosy kretyn. :) a robienie sobie
        ciężkiej krzywdy po to, żeby doścignąć jakiś nierealny
        "ideał" (do którego przytula się równie przyjemnie, jak do
        kaloryfera, więc kto na to poleci...), uważam za totalny
        idiotyzm, na dokładkę szkodliwy społecznie. to powinno być
        karalne.
    • ruda_szczurka Re: Ile ważycie? 24.11.04, 16:56
      45 deko i ciagle sie odchudzam. chce spasc do 36 deko!
      • uubawiona Re: Ile ważycie? 24.11.04, 23:15
        ruda_szczurka napisała:

> 45 deko i ciagle sie odchudzam. chce spasc do 36 deko!

Ooo! Jak ambitnie? To ja tez. Ja sobie zalozylam 26 deko. Dodam, ze przy
        wzroscie okolo 196 cm. Nie dam sie moim sznurkom na pranie! Bede od nich lepsza!
      • Gość: do Re: Ile ważycie? IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:00
        A moja szczurzyca wazy 300 gramów i tłuściutka jest. Jeżeli ważysz powyżej 40
        dekagramów to w jaki sposób łapy Cię jeszcze po ziemi noszą?
        :))
    • Gość: moniccc Re: Ile ważycie? IP: *.cybertech.pl 26.11.04, 21:01
      Przy wzroście 162cm wazę 69kg - swoją drogą niezła pozycja:), rozmiar 40,
      wymiary 96-75-100:), tłuszczu niewiele, głównie mięśnie. Dla mojego faceta mam
      najseksowniejsze silne i twarde jak skała uda, jędrny biuścik, umięśnione
      plecki i wspaniałą krągłą pupcię:)) szczęściarz z niego, nieprawdaż?
    • Gość: mac ap Re: Ile ważycie? IP: *.lom.vectranet.pl / *.lom.vectranet.pl 26.11.04, 22:12
      widać wyraźnie, że wiele pań ma ewidentnego zajoba. Anoreksja pleni się jak
      chwast. Nie wiem, czy odchudzacie się "z kości na ości" tak dla sportu, czy dla
      facetów. Ale jeśli to drugie, to czysta głupota. MĘŻCZYŹNI ZAZWYCZAJ LUBIĄ U
      KOBIET ZAOKRĄGLONE KSZTAŁTY! Być za chudą, to jeszcze gorzej niż mieć niewielką
      nadwagę. Na litość boską, żeby dążyć do wagi poniżej 40kg.? Najpierw mężczyźni
      Was wyśmieją, a potem traficie na cmentarz, do psychiatryka lub do normalnego
      szpitala.
      A tere, która zapoczątkowała temat, to klasyczny przykład kobiecej próżności i
      bezmyślności!
      • Gość: mariusz Zgadzam się w 100%.. IP: *.ipt.aol.com 27.11.04, 13:38
        Zdecydowanie bardziej podobaja mi się Pani która są okrąglejsze. Mają
        zdecydowanie więcej seksu w sobie. Moja ukochana Moniccc która się wypowiadała
        kilka postów wczesniej wąłśnie taka jest. Jest najpieknijeszą kobietą na
        świecie , nie zaminiłbym jej na żądną wychudzoną "laskę".

Kiedy patrze latem na te długie kościste nogi to mi przed oczami staje oświęcim.
        Drogie Panie wartość liczbowa na wadze domowej o niczym nie świadczy. Mięsnie
        mają większy cięzar objętościowy niż tłuszcz. Można wyglądać świetnie, waząc 69
        przy wzroscie 162-Naprawde. Wszystko zalezy od ukłądu kostnego i objętości
        mięśni.

A wy zadajcie sobie pytanie. Czy szczupły=chudy znaczy piękny?? Czy nie lepiej
        jest po prostu być cięższym a zdrowym i dbać tylko o zrzucenie zbednego
        tłuszczu.

Pozdrawiam.
        • Gość: kobietka Re: Zgadzam się w 100%.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:54
          Ja waże jakieś 53kg. na 170-w mojej figurze zmienilabym jedynie brzuszek na
          bardziej płaski, reszta jest ok:)
    • lapidus_woman 53 kg przy 165 cm wzrostu... 26.11.04, 22:24
      • Gość: formerA27 uroda takich watkow IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:58
        No wlasnie, jak to juz pewni panowie zauwazyli takie watki przycigaja glownie
        anorektyczki, ktorych idealem jes wazyc 45 przy wzroscie 170.
        • Gość: aaaaaaaa uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:12
          170 i 45kg to nie anoreksja

KTos moze byc po prostu tak zbudowany
          • Gość: formerA27 Re: uwaga IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:43
            UUUUUUmh, a ja jestem krolowa brytyjska
          • Gość: mgdaaa Re: uwaga IP: *.telia.com 27.11.04, 15:34
            Waze 56,57 przy 167 cm,obecny rozmiar 36,38.Mam 22 lata. trzy lata temu wazylam
            50 kg i wtaedy wygladalam najlepiej. od trzech dni jestem na malej dietce chce
            schudnac do 53. Nie chcem wygladac jak anoraksja, teraz jak waze 56 jestem
            bardziej zadowolona z mojego tylka bo zawsze byl za plaski. Mam sczuple nogi,
            maly tylek, za to mam biust 75C.Z czego jestem bardzo dumna to moj atut.Jedyna
            zmora jest tluszcz na brzuchu, robie brzuszki ale niereguralnie.Mam nadzieje ze
            teraz pojdzie mi lepiej bo na sylwestra chcem byc w szczytowej formie. Maly
            apel do facetow!, ktorzy maja "wiekszych rozmiarow" laski, nie gadajcie ze nie
            lubicie szczuplych, za mna wiekszosc facetow sie oglada bo mam ladna sylwetke,
            potrafie to podkreslic.A faceci ktorzy maja wieksze laski prawdopodobnie musza
            sie z tym pogodzic, zreszta jwsli kochaja swoje prtnerki to je akceptuja z ich
            nadwaga.Zmierzam do tego ze wiekszosc facetow woli szczuolejsze laseczki niz
            wieloryby.
    • Gość: ja Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:57
      ja ważę teraz każde słowo, szczególnie gdy ważę się zważyć a potem o tym
      opowiedzieć. Czego tobie zabrakło, grubasie.
    • Gość: ;-) Re: Ile ważycie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 18:47
      Moje drogie wysuszone panienki.
      Też się kiedys dałam ponieśc modzie na odchudzanie. Odchudzalam sie i jeszcze
      zastanawiał msie z czego zrezygnowac. Najpierw była czekolada, czipsy,
      paluszki, potem kolacja, potem czerwone mięso, wedlina... Ale wydoroślaam i
      nie jestem taka glupia!!! koniec z dietami, wróciłam do starych nawyków
      zywieniowych!!!! Waże 52 przy wzroście 155. w tym trochę mięsni, mam też swoje
      zaokraglenia. Ale kocham siebie i kocha mnie mój chlopak, który tez nie jest
      psem, zeby jesc kości. On sie smieje z wysuszonych kobiet z kilogramami tapety
      (nie mylic z tymi chudymi z natury). A ja też mam lepszy nastrój, jak moge
      pozwolic siobie na mała czekoladke :)))
      • Gość: rzymianka Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 18:55
        Dzięki, że nas oświecilaś swoją mądrością i doświadczeniem. Ja wolę zrezygnować
        z czekolady, a za to mieć szczupłe, jędrne i kształtne ciało. I ważę 47 kg przy
        wzroście 160 cm. Ciebie kocha Twój chłopak, co nie jest dowodem na Twoją
        atrakcyjność, bo największe paszczury potrafią mieć swoich kochających je
        chłopaków. Za to za mną ogląda się pół ulicy, a faceta też mam.
        • Gość: ;) Re: Ile ważycie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 17:09
          ale ja nigdzie nie pisałam, że jestem paszczurem!!! Poza tym nie uważam się za
          grubą. Zapomniałam dodac, że tez mam jędrne cialo, bo uprawiam sport!!! Gruba
          to ta, ktora przy moim wzroście (przypominam 156) wazy 60 i więcej i nie
          ćwiczy...
          Troche dystansu :)))) a swoją droga, może jestes sfustrowana z głodu??? Polecam
          małą czekoladke dla poprawienia nastroju ;)))))
          • Gość: !!! Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:50
            No kochani powinniście jeszcze dopisać wiek- bo dziewczyny młode powinny ważyć
            mało a starsze trochę więcej więc te wasze niedowagi o niczym nie świadczą
      • rachela180 Re: Ile ważycie? 07.02.05, 19:08
        Czytam i nie wierzę... naprawdę aż tyle jest chudzielców? Naprawdę tak mało
        ważycie? No nie wierzę...
    • rachela180 Re: Ile ważycie? 07.02.05, 18:57
      61kg 160cm, ponętny i apetyczny tłuszczyk tu i tam oraz wydatne piersi i krągła
      pupa :DDDDDD
      • daino Re: Ile ważycie? 07.02.05, 19:05
        okolo 180, 56kg. "odchudzalam sie" w liceum, troche na studiach(efekty nieco
        dramatyczne, z kosci na osci)teraz jem pudelko donuts w czekoladzie niemal
        dziennie(prosto z piekarni) pelne cukru winogrona, itd.ale unikam junk food, na
        rzecz organic. jedyna dieta to praca - i dawki stresu.niestety malo chodze
        duzo "sie woze".
        • Gość: aureliana Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:55
          nigdy sie nie odchudzalam i nie mam wagi nawet:D
          ale ostatnio na jakiejs imprezie u kogos w lazience znalazlam, jesli mnie oczy
          nie mylily to bylo ok 49kg.(teraz pewnie mniej bo nie mialam kuchni przez
          tydzien i nie jadlam cieplych posilkow:|) mierze 167. i wara ode mnie, od
          chudzielcow nie wyzywac, bo wygladam normalnie, tez sie za mna ogladaja :P,
          waga ma niewiele wspolnego z uroda. wygladam na jakies 55. chyba, bo nie wiem
          jak wyglada kobieta, ktora wazy 55;)
          aha i jem jak dzika slodycze
    • xxx80 po ch.. takie głupie posty 07.02.05, 19:02
      Moja ostatnia katowała się dietą Kopenhaską a ważyła tyle, że prawie nie czułem
      jak ją podnosiłem ( trochę ponad 40kg). Po tygodniu powiedziałem dosć bo szlag
      mnie trafiał: Straciła ochotęna seksm wkurzała się o wszystko
      • Gość: goscoowa zAzdrosne Grubaski! IP: *.telia.com 07.02.05, 22:57
        Co za bzdury czytalam wczesniej. Duzo ludzi z powodu chorob nie moze schudnac
        ale cala reszta?nie wierze ze ktos woli miec walki tluszczu w miejsce zgrabnego
        ciala. Nie jestem chudzielcem waze 54 przy wzroscie 167 , ale nie chcialabym
        wazyc wiecej. Czesto slysze ze jestem zgrabna, a lato nalezy do mnie. uwielbiam
        swoje cialo i wierze pana na slowo ze oni tez.
        • Gość: ggg ================================================== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:53
          Motywacja do odchudzania :D
          Wlasnie jestem na diecie
          www.crystalairs.de/Gallery/contest-07.jpg:D
        • xxx80 Re: zAzdrosne Grubaski! 08.02.05, 12:57
          Chodzi mi o to, że sporo dziewczyn przesadza. Jak dla mnie 170cm przy wadze<=
          50KG to już szkielety. Jeszcze jak wspólnie z zaczną się nakręcać to można oszaleć.
          Masz sporo racji bo duża część wcale nie dba o siebie a potem wstydzą się wyjść
          na plażę lub kochać przy świetle. Tyle, że one same dobrze o tym wiedzą a takie
          wątki jak ten, gdzie każdy może napisać o sobie 175cm/52kg i w niektórych
          główkach kiełkuje myśl o nowej diecie gdy wcale nie jest potrzebna ( biust i
          tyłek muszą zostać i koniec !!!!)
    • amusica Re: Ile ważycie? 08.02.05, 10:58
      45 kg na 168 wzrostu... Ale wiem, że jestem za chuda.

Co ciekawe, rok temu ważyłam 50 kg ale w międzyczasie facet mnie rzucił ://
      • Gość: agata Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:06
        Też kiedyś tyle ważyłam 168cm/45kg, ale mnie facet nie rzucił tylko utuczył,
        teraz ważę 50kg i jestem w sam raz.
    • pierozek_monika Re: Ile ważycie? 08.02.05, 11:04
      A ja jestem jakaś tłusta. Jak to pieróg.
    • padre_di_merda Re: Ile ważycie? 08.02.05, 11:55
      Ja waże 86 kilo wzrost 1,84
    • Gość: jir. Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:33
      ja waze 48kg a mam 167cm wzrostu. wczoraj wrocilam z tygodniowego wyjazdu i
      wkurzylam sie zauwazajac, ze schudlam 2kg. nie moge nic zrobic zeby przytyc.
      chcialabym wazyc miedzy 50-55 a jak tylko dociagne do 50, to moj organizm chyba
      automatycznie wraca do 48 i znowu tygodniami staram sie przytyc. w
      przeciwienstwie to tych pan narzekajacych na nadmiar tluszczyku, ja chcialabym
      poczuc ze kupione przed miesiacem spodnie- sa za male. tak sie sklada, ze w
      szafie mam 4 pary za duzych. z czasow wazenia 50kg. :/
      • Gość: madziucha Re: Ile ważycie? IP: *.telia.com 08.02.05, 18:55
        Nie przesadzaj moja waga caly czas sie wacha 3 kilko mniej lub wiecej i caly
        czas mam te same ciuchy, ten sam rozmiar 36, 38.
        • Gość: !!! Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:19
          kobieta w pewnym wiekupowinna mieć tu i tam gdy miałam 20 lat to przy wzroście
          160 ważyłam 46 kg, a terazkiedy mam 43lata i ważę 65 kg nie mam celulitu ani
          obwisłych fałd moje ciało est jędrne i ponętne mój mąż sie nim zachwyca, a nie
          powiem, że młodsi panowie też patrzą z pożądaniem mam czym oddychać i na czym
          siedzieć ale nie jestem cycasta ani dupiasta poprostu w sam raz zmarszczek też
          nie mam dobrze mi z tą wagą - boję się schudnąć bo to grozi zmarszczkami pa pa
      • Gość: jir. Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:02
        zapraszam do siebie. moge ci nawet odstapic te spodnie. niestety nie nadaja
        sie, wchodza mi w tylek niemilosiernie i odstaja w pasie. nie maja sie na czym
        trzymac. moze jestesmy inaczej zbudowane.
    • Gość: jurek Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:17
      ja mam 185cm wzrostu i 105kg, od 4 lat cwicze na slilowni i nie mam zadnego
      zbednego grama tluszczu
    • Gość: lisek Re: Ile ważycie? IP: *.icpnet.pl 08.02.05, 23:39
      48kg, 160cm wzrostu. Ale jeszcze 2 lata temu byłam małym pulpecikiem:)
      • Gość: ??? Re: Ile ważycie? IP: 134.220.3.* 13.02.05, 01:59
        a ja bym ciala wiedziec jak to sie tak robii?
    • Gość: kk Re: Ile ważycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 01:34
      168wzrtostu 55 kilo wagi,
    • Gość: martaagata Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 17:00
      167cm,50kg:D i dobrze mi z tym
      • Gość: serinde Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:28
        A ja ważę 43 kg przy wzroście 162. Od 15 roku życia (trochę latek juz minęło)
        bezskutecznie próbuję przytyć :(
        • ak30 Re: Ile ważycie? 09.02.05, 21:45
          a ja, laski, zaczynam dietę+ćwiczenia
          nie dlatego, że jestem psychiczną anorektyczką, jak niektóre z wypowiadających
          się tu pań, ale dlatego, że jestem grubasem
          trzymajcie za mnie kciuki
    • Gość: martaagata Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:54
      167cm/50kg :D.i jest mi z tym dobrze
    • Gość: kobietka Re: Ile ważycie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 22:19
      całe 52 przy 172 cm ;)
    • Gość: Ania Re: Ile ważycie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:00
      ILE????????????
      ja 174cm wzrostu i 55kg wagi ciała
      • natalia781 Re: Ile ważycie? 11.02.05, 14:21
        Mam wrażenie że czytam forum dla zakompleksionych panienek próbujących leczyć
        te swoje kompleksy kosztem innych...Zamiast gdybać nad swoją wagą zróbcie
        lepiej coś pożytecznego...jest tyle potrzebujących osób....Co to się porobiło z
        tym światem....Pozdrawiam wszystkie normalne:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka