Dodaj do ulubionych

Gdy facet mnie juz nie chce...

IP: *.crowley.pl 22.11.04, 20:07
Jestem od 3 lat z facetem. Parę dni temu powiedział mi, że mnie juz nie
pragnie i nie tęskni ale nadal kocha i mam dać mu czas. Przyrzekł, że nie ma
innej.
Czy jest szansa na uratowanie takiego związku ? Jestem zrozpaczona.
Błagam, pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Gdy facet mnie juz nie chce... 22.11.04, 20:55
      na co mu masz dać czas? Na to, żeby zatęsknił za seksem z Tobą?
      • Gość: adrienna Re: Gdy facet mnie juz nie chce... IP: *.spray.net.pl 22.11.04, 21:01
        ma inną, nie jarasz go.... przejadło mu się i nie bądź wariatką! niech się nad
        Tobą nie lituje! znaj swoją warttość! przecież osoba któa kocha tak nie
        postępuje. poszukaj sobie osoby któa będzie Cię kochała i szanowła.....a
        zobaczysz że ten związek, będziesz wspominała jako mało ważny epizod w twoim
        zyciu, mimo tego, że trwał 3 lata..... co ot jest 3 lata :-)
    • Gość: ania Re: Gdy facet mnie juz nie chce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:04
      heh--wg mnie wasze odpowiedzi sa banalne i baaardzo niesprawiedliwe
      u nie jest odwrotna sytuacja--> ja mojego chłopaka kocham ale on mnie nie
      pociaga, wypaliło sie, to tesh długi zwiazek-->3 latka
      tez potrzebuje czasu na przrmyslenie pewnych spraw........to trzeba czasu...nie
      mozna tak hop-siup i wszyscy wszystko wiedza i jest ładnie
      to dlugi zwiazek i musisz zrozumiec (nie trzeba innej) moze poprostu chodzi o
      to ze on jest troche zagubiony w tym wszystkim..sama przyznasz...3 latka to
      jush sporo (nie bez przyczyny tez duzo zwiazkow po upływie tego czasu przechdzi
      kryzys)

to jest tem dziwny 3 rok....tutaj sie duzo spraw rozstrzyga...wiesh woz albo
      przewoz...za duzo lat razem by ot tak je wyrzucic i za duzo jesli na dobroa
      sprawe nie chesz sie z tym swoim partnerem wiazac na dluzej....to o to chodzi

hmmm czy warto probowac ratowac ten zwiazek?? sadze ze tak..bo to napewno były
      3 cudowne lata..tyle wspolnych wspomnien itd (nie tylko sex---jak twierdza co
      poniektorzy)

on albo zateskni albo nie...albo zdecyduje sie na spedzenie dluzszego czasu z
      toba albo nie...to jest bardzo trudna decyzja
      on musi miec czas..by zrozumiec czego chce od zycia....

daj mu czas i zacznij ratowac zwiazek
      moze to tez dobry moment dla ciebie by przemyslec mimo wszystko twz swoje
      zachowanie-->moze mu czegos brakuje(ale nie che ci powiedziec czego??)

w kazdym razie powodzenia
      • jas12 Re: Gdy facet mnie juz nie chce... 23.11.04, 11:55
        A co powiesz po 30 latach? Co wy wiecie o związkach! Tak ochoczo nazywacie
        ZWIĄZKIEM ( od związać!) coś co nawet nigdy do siebie nie przylegało. Nie
        pragnie, nie tęskni, ale kocha? to jakiś czubek! A cóż to jest miłość? Czy to
        nie chęć bycia razem, tęsknota, gdy kogoś nie ma blisko, przyjemność z
        potrzymania za rękę, chęć zbliżenia, wspólne tajemnice, zaufanie, wzajemna
        troska i opieka? Cóż to jest miłość, jeśli nie to?
        • totempotem Re: Gdy facet mnie juz nie chce... 23.11.04, 12:18
          Jasiu...ależ ja Ci zazdroszczę
          • Gość: jas12 Re: Gdy facet mnie juz nie chce... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 23.11.04, 13:24
            Jeśli idę do nieba, to idę , gdzie chcę.
    • boski.zawodowiec skocz z taboretu w konską kupe. 23.11.04, 13:25
      mysle ze dizeki temu swiat wyda ci sie inny mniej brutalny i trudny.
      • Gość: do boskiego.tabore sam jestes taboret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 00:29
        a wiesz co jest najgorsze ze jakbys spadl to bys sie nie mial na co nadziac bo
        masz za malego :)))))))))))))))))))))))
    • Gość: Zośka Re: Gdy facet mnie juz nie chce... IP: *.czerwonak.iwg.pl / 213.17.226.* 24.11.04, 21:46
      mam podobny problem...wiem jak to boli i jakie głupie myśli przychodzą do
      głowy...warto poczekać...przynajmniej ja tak zrobię...ale nie wiem jak długo, w
      końcu może mi sie znudzić jego niepweność i puszczę go z torbami...
      • Gość: Misia Re: Gdy facet mnie juz nie chce... IP: *.bredband.comhem.se 25.11.04, 00:51
        Gdy cos nie jest jak trzeba to zawsze kryje sie za tym inna kobieta. Chce czasu
        bo nie jest pewien tej nowej, moze nie wypali, zachowuje szanse powrotu.
        kiedys w to nie wierzylam ale tak jest , przekonasz sie.
        Utnij , niech on cierpi to moze wtedy wroci, ale czy kocha nadal?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka