Gość: studentka IP: 62.233.193.* 23.11.04, 00:43 Mój ukochany namawia mnie do rzucenia studiów(chce ślubu,dzieci).Bardzo go kocham.Nie wiem co mam zrobić.Pomóżcie! PS On już skończył swoje studia i ma dobrze płatną pracę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: miłość czy nauka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:46 To wyjątkowy głąb.Niby jak mamy ci pomóc?Zresztą widziały gały co brały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: miłość czy nauka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:46 A na którym jesteś roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIUR DORADCA Re: miłość czy nauka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:49 powiem tak;jebacc dzieci i slub ,milosc jest w sercu a nie na papierku, dzeci to straszne gowno, bedziesz po nij gruba i "rozwleczona" a maz predzej czy pozniej znajdzie sobie " ciasna " kochanke.a studi ajak chcesz , jesli dobrze ci idzie to kontynuuj a jeslio nie to rzuc w cholere bo one i trak nie gawarantuja pracy a raczej tylko preztis, oto sa moj eradyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
brunchild_a Re: miłość czy nauka? 23.11.04, 07:41 nie badz glupia, skoncz studia, a slub mozesz wziac w trakcie wszak ale studiow nie rzucaj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm do studentki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:20 Skoncz studia!!! Z kod wiesz co bedzie za naprzyklad 10 lat?! moze w tedy ty tez bedziesz musiala pracowac a z srednim wyksztalceniem bedzie ci trudno! Ja tez tak mialam "po co studiujesz ja mam pieniadze to nam wystarczy" ale po dlugich rozmowach i przekonywaniach zrozumial mnie ide na studia A milosc trwa nadal studia nie wykluczaja slubu itd bo sa tez studia zaoczne!!! pa pa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jas12 Re: do studentki!! 23.11.04, 11:46 Slu możesz wziąć, a z dziećmi poczekaj, aż skończysz studia. Jak kocha, to zrozumie. Miłość jest piękna, ale będzie trwała dłużej, jeśli nie będziesz całkiem uzależniona od męża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b oczywiscie ze rzuc studia i nie słuchaj starych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:45 panien z tego forum ktore radza ci tak abys i ty skonczyła jako stara panna. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: oczywiscie ze rzuc studia i nie słuchaj stary 23.11.04, 11:58 CO ZA PIERDOŁY??!! lalunia, kontynuuj naukę i rozwijaj się. rób to dla siebie, niekoniecznie jako asekuracja, w sensie zabespieczenie na wypadek porzucenia, po prostu poszerzaj swoje horyzonty.. a z drugiej strony.. wszyscy mówią: 'a co będzie jeśli on cię zostawi za ileśtam lat.." ok, może faktycznie nigdy nie przyszłoby mu to do główki, może bedzie cię kochał całym sobą, ok.. ale sa straszne choroby, wypadki, katastrofy lotnicze itp.. uważam, że każdy powinien dążyć do sytuacji, gdzie niezależnie od okoliczności bedzie w stanie sam sobie poradzić, bo tak jak napisałam, zdarzają sie różne rzeczy, nigdy nie można przewidzieć wszystkich okoliczności.. dlatego z całym przekonaniem opowiadam się za opcją, abyś jednak dokończyła te studia pozdrawiam i życzę podjęcia trafnej decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm do b oczywiscie ze rzuc studia i nie słuchaj stary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:32 Ja nie jestem taka stara, chyba nawet przeciwnie jestem mlodasza od studentki!! Tak wiec wiem co mowie bo sama jestem w takiej sytuacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
jas12 Re: miłość czy nauka? 23.11.04, 12:03 Miłość to też zrozumienie potrzeb drugiego...Nie rezygnuj ze studiów. Jak dobrze zarabia, może cię utrzymać na studiach - jak dobry mąż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: miłość czy nauka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:36 Ja wcale nie mowie tylko o tym ze on cie zostawi bo jak cie kocha to mimo problemow nigdy cie nie zostawi Mowie o tym zebys nie stala sie hmm kobieta ktora siedzi w domu i tylko zajmuje sie dziecmi Ty tez jestes czlowiekiem i potrzebujesz samorealizacja a nia beda naprzykld studia poytem praca Porozmawiaj ze swoim facetem i jak chcesz to pochwal sie co postanowiliscie!! pa powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
thistle Re: miłość czy nauka? 23.11.04, 14:03 Nie rezygnuj ze studiów, dla dobra dzieci właśnie :) W pobraniu się studia w zaden sposób nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś