niedzwiedzica_sousie 23.11.04, 13:28 jezu, jak mnie boli nadgarstek, to chyba od myszki komputerowej... przez to forum nabawię się kalectwa :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.zawodowiec Re: uraz :(( 23.11.04, 13:30 ja mysle ze staniesz sie tez bezpłodna i bedziesz musiała zakupic najlepsza sperme swiata czyli moją. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: uraz :(( 23.11.04, 13:34 a czy inseminacja naturalna wchodzi w grę?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: uraz :(( 23.11.04, 13:35 tak czemu nie:) nasz klient nasz pan. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: uraz :(( 23.11.04, 13:37 a ile taka przyjemność kosztuje? muszę zacząć zbierać! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: uraz :(( 23.11.04, 14:17 no, Ty uważaj. moja mama kiedys układała puzle na 5 tyś. kawałków. siedziała zawsze na podlodze, podpierając sie lewą ręka. po kilku tygodniach stwierdziła, że musi iśc do lekarza, bo drętwieje jej ręka, a to napewno od serca i umrze;)) a to prawie puzle ją wykończyły;) zresztą te, kótre dostałam od byłego męża na urodziny;)) Odpowiedz Link Zgłoś