Dodaj do ulubionych

Wspolne mieszkanie

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.04, 23:24
Od czwartku wieczorem bede mieszkac ze swoim facetem,miloscia mojego zycia.
Ja przeprowadzam sie z innego miasta, aby z nim zamieszkac.

Jakich bledow mam unikac?
Co radzicie? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Wspolne mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:31
      nie zadawać debilnych pytań na głupim forum, nie czytać durnych poradników, nie
      słuchać tępych "przrzyjaciół", nie oglądać Baru, po porstu: żyć, mysleć, kochać
      • deser_t Re: Wspolne mieszkanie 24.11.04, 08:01
        Moim zdaniem, należy nie skupiać się na drobiazgach, acz nie ustępować
        przy "priorytetach". Jeśli np. odrzuca Cię od porozrzucanych skarpet, ale gary
        w zlewie moga sobie leżeć tygodniami - odpuść mu te gary, ale tęp za skarpety.
        Nigdy się nie "poświęcaj", nie rób z siebie cierpiętnicy w imię zasad "dobrej
        gospodyni". Nie patrzcie ślepo w rodziców, ustalcie, drogą kompromisu, swoje
        własne zasady. I nigdy, nigdy nie chowaj w sobie urazy; o wszystkim co Cię
        drażni od razu mów, tłumacz, szukaj rozwiązania...
        Kochajcie się! ;-))
    • Gość: JohnMalkovitch Re: Wspolne mieszkanie IP: *.toya.net.pl 24.11.04, 08:20
      Ale nie próbuj omawiać z nim szczegółowo każdej najdrobniejszej sprawy, bo dostanie szłu...
      Nie wyrzucaj jego rzeczy, choćby ci się wysdawały nie wiem jak ohydne i bezużyteczne ŻADNYCH!!!!!!!!!!!
      itd.
      Prawda jest taka, że prędzej, czy później nie wytrzymasz, zaczniesz robić pewne rzeczy w przecież WASZYM mieszkaniu po swojemu.
      I już...
      Bo tak...
      A czemu nie..?

Okrutny świecie...
    • Gość: asdf Re: Wspolne mieszkanie IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 24.11.04, 08:37
      Nie inwestowac zbyt wiele w ostatecznie nieswoje mieszkanie.Tylko połowe
      kosztow utrzymania.
      Sprawdzic, czy to mieszkanie własnosciowe, komunalne czy spółdzielcze.
      Zorientowac sie, kto po nim dziedziczy.
      Uwazac, zeby Cie z tego mieszkania nie wyrzucili, jakby mu się cos stało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka