Gość: @ldo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:14 silikony? Znajome mi mówią że napewno tak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @neta Re: Czy DODA ma ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:17 Oczywiście. Przecież to wiadać na pierwszy "rzut oka". Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Czy DODA ma ... 30.11.04, 21:35 Gość portalu: @neta napisał(a): > Oczywiście. > Przecież to wiadać na pierwszy "rzut oka". poza tym sama się do tego przyznała i nie wstydzi się tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ldo Re: Czy DODA ma ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:20 no to pięknie przegrałem zakład, a byłem pewien ze nie! Po czym to poznać? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Czy DODA ma ... 30.11.04, 11:47 nie trzeba "poznawac", ona sie do tego publicznie przyznala i nie robi z operacji tajemnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Czy DODA ma ... 30.11.04, 09:21 Chyba ma :) Ale kogo to interesuje w ogole :) hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Czy DODA ma ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:19 z takimi problemami idz na cosmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @neta Re: Czy DODA ma ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:23 Widzicie,że chłopak się założył i przegrał.Niestety:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Czy DODA ma ... 30.11.04, 12:33 nie wiem, czty ma silikony, ale rozumku i skromnosci niewiele. Mimo wysokiego ilorazu inteligencji :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach czy to wazne co ma w cyckach? 30.11.04, 12:49 wazne ze ma 156 IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: czy to wazne co ma w cyckach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:08 ja nie wiem czy ona ma czy nie taki iloraz ale buzie ma tak prymitywna ze glowa boli Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: czy to wazne co ma w cyckach? 30.11.04, 13:09 no to uwierz, ze ma. dostalaz MENSY potwierdzenie na pismie i tym samym znalazla sie w MENSIE. i jak ci teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: czy to wazne co ma w cyckach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:29 Wiem że dostała czytałam ,ogladałam w telewizji nie mniej jednak dla mnie to nie jest materiał ani na żonę juz tym bardziej na matke.Boże chroń wszystkich od takiej osoby.Wystarczy posłuchać jej wypowiedzi.Włos się jeży Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec zazdrościsz jej? nie lubie dody ale na tle polek 30.11.04, 12:52 to pieknośc. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Czy DODA ma ... 30.11.04, 21:49 nie wiem, czy ma silikony, natomiast kumoszki po wsi mówią, że Doda ma elektroda... cokolwiek by to nie znaczyło :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś