Gość: listek_a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:13 czegoś co będzie mi wypełniało czas i dawało radość, jak praca okropna to chociaż poza nią muszę mieć przyjemność jakas.A Wy? Jakie macie pasje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: szukam pasji 06.12.04, 14:22 możeee: zacznij zbierać liście, dopóki jeszcze są? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek_a Re: szukam pasji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:24 to jesienia tylko moge:)))) ale dzieki za cenna rade:))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: szukam pasji 06.12.04, 14:30 wiosną możesz się przerzucić na kwiatki :) ja np. uwielbiam grę w karty, a jak nie mam z kim to pasjanse :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: szukam pasji 06.12.04, 14:24 ale to ma być bardziej sportowe, czy bardziej intelektualne? w chacie czy na powietrzu? z innymi lub indywidualnie? miałaś wcześniej jakieś hobby? masz jakieś talenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek_a Re: szukam pasji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:27 Moze byc i sportowe i intelektualne w domu na dworze, czym bede mogla zajac sie sama. Talentów brak. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: szukam pasji 06.12.04, 14:39 no, skoro talentów brak to odpada granie i malowanie, zespół muzyczny itd. chociaz możesz się zapisać na kurs garncarstwa jak na amerykańskich filmach albo kurs tańca :))) możesz chodzić na basen albo aerobic, albo jeździć na koniu, możesz zostać wolontariuszką, w dowolnym zakresie czasowym - od jednorazowego odwiedzania kogoś np. w domu starców czy robienia zakupów raz w miesiącu, do codziennej opieki. może to nie pasja, ale pomoże pożytecznie wypełnić czas możesz sobie dorabiać w chacie tłumaczeniami lub porobić jakieś dodatkowe kursy, które pomogą ci znaleźć lepsza pracę możesz zająć się fotografowaniem zawsze możesz też czytać ksiązki - nie ma nic przyjemniejszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: szukam pasji IP: *.mad.east.verizon.net 06.12.04, 14:51 Ja niewiem jak bez jakiejs pasji zyc. Ja mam ich pare:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: szukam pasji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:54 moze jakies tańce latynoskie;-))?? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: szukam pasji 06.12.04, 14:57 mój młodszy brat- w sumie wg mojej rodziny to dziecko :) ma jakiś programik do animacji i robi sobie filmiki-bardzo go to wciągnęło i chyba sama zacznę się tym bawić. a ja obcnie rysuję i maluję, biegam, uczę się języków i marzę o fotografowaniu ptaków i hodowaniu szczura Odpowiedz Link Zgłoś
inez_82 Re: szukam pasji 06.12.04, 16:29 podziwiam ludzi którzy mają wiele pasji, mi zbyt często kończą się chęci żeby coś robić.Na przykład postanowiłam uczyć się sama języka włoskiego ale na razie mam dwutygodniową przerwę- czasu mi nie brakuje ale silnej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek_a Re: szukam pasji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:16 Dziekuje za pomysły:) Ksiazki czytam, czasami dwie w tygodniu,tańce latynoskie zawsze mnie interesowaly! kiedys byłam we Francji na dyskotece dla latynosow (szwagier z Peru to mi sie udalo:)Bawiłam sie jak na zadnej innej imprezie...Ale ostatnio czuje, ze trace czas, dzien za dniem mija a ja nie zdaze zrobic nic ciekawego!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuya capoeira 07.12.04, 11:03 A ja sobie wymyslilam capoeire, tylko jeszcze nie zlokalizowalam miejsca w Krakowie gdzie by mozna to hobby pouskuteczniac. Bardzo mi sie podoba, tak wizualnie, to prawie jak taniec a wycisk fizyczny podobno tez jest niezly. Na razie mam wizje i ciesze sie nia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata.z Re: szukam pasji IP: 195.136.77.* 07.12.04, 11:07 chciałabym mieć CZAS na jakąś pasję... a radość można czerpać nawet z zycia codziennego, pasja, hobby - to tylko dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam Re: szukam pasji IP: *.unknown.uunet.be 07.12.04, 11:26 skrecanie dlugopisow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata.z Re: szukam pasji IP: 195.136.77.* 07.12.04, 11:29 oooo...to daje również dochód ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: szukam pasji 07.12.04, 14:39 nauka języka... ja osobiście jestem muzykiem,jest to moja pasja,ale na to trzeba ćwiczeń od dziecka...:) może być nauka robienia biżuterii.Ja sama chętnie bym się do tego wzięła,gdybym wiedziała jak,poza tym,można zarobić.:) Odpowiedz Link Zgłoś