e_werty 30.11.05, 20:02 Śmiac mi sie chce z samego siebie... wysyłam kupon Lotto jak jest kumulacja... :) przynajmniej wiecej moge nie wygrać... :) ale obserwując losowania - to nie tylko ja tak reaguje... wiecej nas - idiotow...!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anty Re: Lotto... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:46 Was idiotow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Marzenia kosztuja...he he he IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 01.12.05, 01:05 Hey werty, Wiecej... Nie kupuje 6X49 zbyt czesto lecz gdy wygrana wiest wysoka kupuje i to duzo... Moje szanse wygranej sa tak samo male jak poprzednio...jednak...pomarzyc dobra rzecz... Jednak nawet te loteryjne marzenia kosztuja... he he he Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Lotto... 01.12.05, 07:25 werty, nie narzekaj za 1,25 masz nadzieję :) to nie drogo Ja wygrałam - 1,25 - bo nie wysłałam kuponu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Lotto... 01.12.05, 07:44 szansa na "wtrafienie" :) wynosi 1:13 000 000 więc oczywiście warto grać Ja dorzucam się do szczęścia tych co wygrali jak pula przekracza 15 mln zł. Poniżej tej kwoty, tymi drobnymi nie ma co sobie głowy zawracać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Zamykam forum he he he (jak wygram ) IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 01.12.05, 09:21 Hey mrowka, Wlasnie sprawdzilem moje kupony 6x49. Trafilem 1 raz na ziesiec zkuponow...he he he Bylo 15 milionow do wygrania... Na szcescie nikt nie wygral.. W sobote OCZYWISCIE sprobuje znowu. Wygrana wynosi teraz 18 milionow... Jak przestane pisac na tym forum to znaczy ze wygralem.. Wlasciwie to nikt pisac nie bedzie bo kupie ta zakichana Gazeta i zamkne raz na zawsze to paskudne forum ... he he he he Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś