Dodaj do ulubionych

KOBIETY - NIE MAM PRACY!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:52
prosze mnie dobić...lub podnieść na duchu...
mam 31 lat.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sagis Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 08.12.04, 17:00
      Smieszne:-)Nie jesteś jedyna taka w Polsce.
      • reniatoja Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 08.12.04, 17:01
        To miało być dobicie, czy podniesienie na duchu?
        • sagis Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 08.12.04, 17:14
          Po prostu reakcja na czyjąś chęć zwrócenia na siebie uwagi:-)
          • Gość: ola Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 17:38
            buracka reakcja - ale może być...
            • sagis Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 08.12.04, 17:45
              A, czego oczekiwałaś?:-))))
              • reniatoja Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 08.12.04, 17:56
                Dlaczego uwazasz, ze chęc zwrócenia na siebie uwagi zasługuje na buracką
                reakcje? Dziewczyna jest rozgoryczona, czuje się niepotrzebna, zdołowana, czy
                nawet nie wolno jej napisać jednego zdania o tym na forum, bo zostanie
                potraktowana z góry przez "równiejszych" od siebie? Sagis, odrobina empatii
                nikomu nie zaszkodziła jeszcze. poza tym ten wątek wcale nie wydał mi się próba
                zwrócenia na siebie uwagi, raczej bezradnym westchnięciem.
                • sagis Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 08.12.04, 19:26
                  W ten sposób tylko chciała na siebie tutaj zwrócić uwagę:-)))
                  Bezbarwne westchnięcie napisane dużymi literami:-)
                  Wiele jest osób w takiej sytuacji. To jest ogólna tragedia. A, najciężej jest
                  tym, którzy nie objawiają w ten sposób swojego problemu.
                  Najłatwiej jest nie szukać czyjeś uwagi i pocieszenia, tylko samemu komuś
                  pomagać.
                  Sama coś wiem o tym. Szok łatwiej komuś pomóc w szukaniu pracy, niż ją samemu
                  znaleźć.
                  A, Ci którzy szukają czyjeś uwagi, nie pomagają innym. Taka jest prawda.
    • Gość: ola Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:06
      dokładnie reniatoja - odrobina empatii i ciut ludzkiej reakcji - twoja
      przedmówczyni poza bełkotem prezentuje poziom intelektualny robotnicy w fabryce
      cukierków...
      • sagis Re: :-)))) 08.12.04, 21:19
        Gość portalu: ola napisał(a):

> dokładnie reniatoja - odrobina empatii i ciut ludzkiej reakcji - twoja
        > przedmówczyni poza bełkotem prezentuje poziom intelektualny robotnicy w
        fabryce
        >
        > cukierków...
        ----------

Olu. Nie wiemy na początku, przy pierwszym kontakcie z kim mamy do czynienia i
        jakie są intencje tej osoby. Ale, po Twoich wypowiedziach nie pomyliłam się:-)
        Tutaj na forum jest wiele osób, które szukają pracę i nie okazują tak tutaj
        swojego problemu.
        Nie dziwię się, że nie możesz znaleźć pracy, a pewnie też dlaczego już jej nie
        masz. Kto chce z kimś takim pracować.
        • Gość: ola Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:27
          a jednak zabolało robotnice...
          • Gość: Mark Re:Olu IP: *.arcor-ip.net 09.12.04, 00:46
            Wez sie w garsc i tyle.
            To moze potrwac i rok i dwa
            i bedziesz musiala miec sile, aby to przezyc.
            Dlatego nie obrazaj sie na kazdy zart.

pozdrawiam.
          • reniatoja Re: :-)))) 09.12.04, 07:39
            Ola wybacz, ale Twoje ostatnie dwie wypowiedzi, te wstawki o robotnicy są... no
            cóż, żałosne. Masz coś do robotnic? Pamiętaj - ludzi trzeba sznowac, równiez
            robotników i robotnice, o ile nie są osobami podłymi, złodziejami,
            gwałcicielami itp. Nawet jeśli ich poziom intelektualny nie jest najwyższy.
            Tym bardziej pisząc wątek pt NIE MAM PRACY - te robotnice maja przynajmniej
            prace w tej fabryce cukierków, a Ty prosisz o dobicie, bo nie masz żadnej
            pracy, a dysponujesz przeciez niewątpliwie wyzszym poziomem intelektualnym.
            Wiec sama rozumiesz... trzeba myśleć co się pisze, żeby nie wypaśc na głąba.
    • losiu4 Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 09.12.04, 08:03
      spokojnie. Jeśli szukasz, jest tylko kwestią czasu, kiedy znajdziesz zajęcie

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: ona OLA TROCHE POKORY IP: *.238.84.95.adsl.inetia.pl 09.12.04, 08:50
        NIE ZACZYNA SIE OD OBRAZANIA LUDZI
        ZASTANOW SIE DLACZEGO TAK JEST CO Z TOBA NIE TAK PRZEANALIZUJ WSZYSTKO I
        ZACZNIJ DZIAŁAC
    • Gość: ona Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! IP: *.238.84.95.adsl.inetia.pl 09.12.04, 08:48
      musisz sie zmobilizowac i zaczac szukac a nie uzalac sie nad soba
      • reniatoja Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 09.12.04, 08:59
        Trzeba tez wziąc pod uwagę stworzenie sobie samemu miejsca pracy, podjęcie
        działalności na własną ręke, otwarcie czegoś własnego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka