Gość: OLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:52 prosze mnie dobić...lub podnieść na duchu... mam 31 lat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagis Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 08.12.04, 17:00 Smieszne:-)Nie jesteś jedyna taka w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 08.12.04, 17:01 To miało być dobicie, czy podniesienie na duchu? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 08.12.04, 17:14 Po prostu reakcja na czyjąś chęć zwrócenia na siebie uwagi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 17:38 buracka reakcja - ale może być... Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 08.12.04, 17:56 Dlaczego uwazasz, ze chęc zwrócenia na siebie uwagi zasługuje na buracką reakcje? Dziewczyna jest rozgoryczona, czuje się niepotrzebna, zdołowana, czy nawet nie wolno jej napisać jednego zdania o tym na forum, bo zostanie potraktowana z góry przez "równiejszych" od siebie? Sagis, odrobina empatii nikomu nie zaszkodziła jeszcze. poza tym ten wątek wcale nie wydał mi się próba zwrócenia na siebie uwagi, raczej bezradnym westchnięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 08.12.04, 19:26 W ten sposób tylko chciała na siebie tutaj zwrócić uwagę:-))) Bezbarwne westchnięcie napisane dużymi literami:-) Wiele jest osób w takiej sytuacji. To jest ogólna tragedia. A, najciężej jest tym, którzy nie objawiają w ten sposób swojego problemu. Najłatwiej jest nie szukać czyjeś uwagi i pocieszenia, tylko samemu komuś pomagać. Sama coś wiem o tym. Szok łatwiej komuś pomóc w szukaniu pracy, niż ją samemu znaleźć. A, Ci którzy szukają czyjeś uwagi, nie pomagają innym. Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:06 dokładnie reniatoja - odrobina empatii i ciut ludzkiej reakcji - twoja przedmówczyni poza bełkotem prezentuje poziom intelektualny robotnicy w fabryce cukierków... Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: :-)))) 08.12.04, 21:19 Gość portalu: ola napisał(a): > dokładnie reniatoja - odrobina empatii i ciut ludzkiej reakcji - twoja > przedmówczyni poza bełkotem prezentuje poziom intelektualny robotnicy w fabryce > > cukierków... ---------- Olu. Nie wiemy na początku, przy pierwszym kontakcie z kim mamy do czynienia i jakie są intencje tej osoby. Ale, po Twoich wypowiedziach nie pomyliłam się:-) Tutaj na forum jest wiele osób, które szukają pracę i nie okazują tak tutaj swojego problemu. Nie dziwię się, że nie możesz znaleźć pracy, a pewnie też dlaczego już jej nie masz. Kto chce z kimś takim pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:27 a jednak zabolało robotnice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re:Olu IP: *.arcor-ip.net 09.12.04, 00:46 Wez sie w garsc i tyle. To moze potrwac i rok i dwa i bedziesz musiala miec sile, aby to przezyc. Dlatego nie obrazaj sie na kazdy zart. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: :-)))) 09.12.04, 07:39 Ola wybacz, ale Twoje ostatnie dwie wypowiedzi, te wstawki o robotnicy są... no cóż, żałosne. Masz coś do robotnic? Pamiętaj - ludzi trzeba sznowac, równiez robotników i robotnice, o ile nie są osobami podłymi, złodziejami, gwałcicielami itp. Nawet jeśli ich poziom intelektualny nie jest najwyższy. Tym bardziej pisząc wątek pt NIE MAM PRACY - te robotnice maja przynajmniej prace w tej fabryce cukierków, a Ty prosisz o dobicie, bo nie masz żadnej pracy, a dysponujesz przeciez niewątpliwie wyzszym poziomem intelektualnym. Wiec sama rozumiesz... trzeba myśleć co się pisze, żeby nie wypaśc na głąba. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 09.12.04, 08:03 spokojnie. Jeśli szukasz, jest tylko kwestią czasu, kiedy znajdziesz zajęcie Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona OLA TROCHE POKORY IP: *.238.84.95.adsl.inetia.pl 09.12.04, 08:50 NIE ZACZYNA SIE OD OBRAZANIA LUDZI ZASTANOW SIE DLACZEGO TAK JEST CO Z TOBA NIE TAK PRZEANALIZUJ WSZYSTKO I ZACZNIJ DZIAŁAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! IP: *.238.84.95.adsl.inetia.pl 09.12.04, 08:48 musisz sie zmobilizowac i zaczac szukac a nie uzalac sie nad soba Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: KOBIETY - NIE MAM PRACY!! 09.12.04, 08:59 Trzeba tez wziąc pod uwagę stworzenie sobie samemu miejsca pracy, podjęcie działalności na własną ręke, otwarcie czegoś własnego. Odpowiedz Link Zgłoś