Dodaj do ulubionych

(b) swieczki w czechach

15.05.02, 08:46
sa za chude i wpadaj aw butelki po winie... zgroza... tezba je owijac
papierem... aboco. mojim postem dziele sie mojimi przemysleniami.
Obserwuj wątek
    • kwik Re: (b) swieczki w czechach 15.05.02, 09:14
      czarlee, to bardzo ważny i życiowy problem. szczerze ci współczuję.
      łączę się bólu.
      kpt.

• bruce.lee wydaje mi sie ze 15.05.02, 09:26
        masz racje... w polsce wchodza te swieczki w sam raz.. a w czechach wpadaja to
        i jak sie maja palic??? a przeciez nie bede kupywal takich szescianow za 30
        zlotych... ja oszcedzam.
        • kwik masz rację ale 15.05.02, 09:29
          oni też oszczędzają, przeciez to kraj na dorobku (zdaje sie, że musza się d
          omorza przekopać) stąd świeczki o mniejszej średnicy. i to takie dziwne?
          • bruce.lee kwixon... w sumie 15.05.02, 09:31
            to masz i racj emoze... a do ktorego chca sie dokopac? do naszego? i co jak sie
            juz dokopia? chyba nie spuszcza wody??? cooo? nieeeeee... no tego toby nie
            zrobili... zrobiliby?
            • kwik mnie pytasz? 15.05.02, 09:46
              no, kto jak kto ale ty powinieneś ich znać. pepików nie znasz?:)
              ale przeciez mamy nasze wojsko, ja jestem kapitanem, damy radę. nie martw się.
              a jak jest po czesku: ja w klubie disco mogę zrobić wszystko, ja jestem king b.l.
              karate mistrz albo twoje łzy kapią mi na koszulę?

• bruce.lee a ja w tom disku, mohu 15.05.02, 09:56
                roboc wszisku... ja jsem bruslik...

a pola monola plus kokakola, to tak samo brzmi...

ahoj. lasko nebeska.
                • gero1 bagno od morza do morza... 15.05.02, 10:01
                  kapitanie prowadz...
                • kwik git 15.05.02, 10:11
                  powiedz mi w końcu co znaczy: "lajcik"? chłopak?
              • ydorius Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:08

Oczywiście, że jak się dokopią to zabiorą. Tak to z nimi jest. Nawet ostatnio
                któryś z nich wystąpił o korytarz eksterytorailny przez Polskę... Tylko nie
                pamiętam dlaczego przez Królewiec... Znaczy Kaliningrad... A może to byli te,
                Słowaki..?

dzień dobry,
                .y.
                • kwik Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:11
                  y. to może im przypadnie bandżi bez liny? wtedy nie będą się trudzić z
                  przekopywaniem tunelu tylko wystrzelą w powietrze i znajdą się od razu w
                  zasolonych wodach bałytku, pośród śledzi ala matias?

• ydorius Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:15

Współprezesie, to jest myśl przednia. A pamiętasz pomysł "ekstreme"? Możnaby
                    Szwedom też proponować przelot do Czech (bez paszportów ect)... Ale by było
                    śmiesznie... O ile nie spadaliby w okolicach Poznania...

.y.
                    • kwik Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:17
                      narazie spadają w stolycy. u mnie :)
                      podtrzymuję pomysł ekstrim dla nordyckich człeków, prosto do czech. tam im dobrze
                      będzie.

ps. y. podtrzymuję pytanie o 1 prawde objawioną. da radę?
                      • ydorius Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:23

Jaką prawdę objawioną? Ja wiem o czymś takim? Może będę to sprzedawał?

To z tymi zimnokrwistymi jest dobre. Tylko jak oni bez tych paszportów wrócą
                        do swojego socjalnego raju?

.y.
                        • kwik Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:25
                          to jest bilet w jedną stronę. na zwrotny nas nie stać bo czarlee oszczędza na
                          świeczkach.
                          jak obserwuję, oni się świetnie dogadują.

ps. dostaleś sms o prawdzie objawionej w pon.?

• Gość: Vika Re: mnie pytasz? IP: *.ewave.at 15.05.02, 10:11
                  ydorius napisał(a):

>
                  > Oczywiście, że jak się dokopią to zabiorą. Tak to z nimi jest. Nawet ostatnio
                  > któryś z nich wystąpił o korytarz eksterytorailny przez Polskę... Tylko nie
                  > pamiętam dlaczego przez Królewiec... Znaczy Kaliningrad... A może to byli te,
                  > Słowaki..?
                  >
                  > dzień dobry,
                  > .y.

A ja mam dziewczyne po slowackiej stronie...moze sie jej zapytac co planuja?
                  • ydorius Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:13

Nie powiedzo. Zresztą oni tam mówią po naszemu, ale przekręcają złośliwie tak,
                    że nic się nie da skumać. Wiem, bo ich słyszałem. Zaprzańcy.

.y.
                    • Gość: Vika Re: mnie pytasz? IP: *.ewave.at 15.05.02, 10:16
                      To moze im wperdal spuscic-tak na wszelki wypadek-no wiesz, profilaktycznie?
                      • ydorius Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:24

Nee...
                        Po co? Jeszcze dostaniemy w dziób i będziemy musieli wrócić na tarczy. A wiesz
                        jakaż to konfuzja dostać w dziób od takiego Słowakiego?

.y.
                        • Gość: kasiulek dzindybry:)))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 10:29
                          Ja dzis na chwilke doslownie...
                          Ale slonecznie sie witam i odhaczam sie na liscie obecnosci:)))
                          • kwik Re: dzindybry:)))) 15.05.02, 10:30
                            cześć kasiulek.
                            jak pierogi i gołąbki? :)

• bruce.lee czesc kaska... 15.05.02, 10:35
                              z nikim cie nie zdradzam. nic nie wiem. ona to moja siostra.... zarobiony
                              jestem...

ydorius. w n. jade do o. kupic 2? bo jak rozumiem z. aktualne?

slowacy sa ok. tylko mundurowi nieprzymierzajac dodupy i lapowkarze.

kwik. jak bedziesz sie tak domagac co to lajcik lto ci w koncu zrobie 'na
                              motorówke'. wiec cicho byc.
                              • Gość: kasiulek Re: czesc kaska... IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 10:38
                                Czesc bohaterze Kung-Fu!:)
                                A czy ja sie czepiam? A o kim mowa w ogole?
                              • kwik ??? 15.05.02, 10:43
                                ja się nie domagam tylko proszę. nie chcesz powiedziec, to nie. twoja sprawa.
                                i kpt rozkazów nie wydawaj, to jest ostatnie ostrzeżenie. później zaczynam
                                strzelać.

• Gość: kasiulek Re: dzindybry:)))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 10:35
                              Kwisiu, YUMMY:)))) Mamusiowa kuchnia jest najlepsza na swiecie:) Szkoda tylko,
                              ze urlopik byl taki krotki... Ale za to bylam w fajnych gorach i na dziobie sie
                              niezle opalilam:)))
                              • kwik Re: dzindybry:)))) 15.05.02, 10:42
                                zapraszam na kawę na łylsonie... taaa pomarzyć można? :))
                        • Gość: Vika Re: mnie pytasz? IP: *.ewave.at 15.05.02, 10:33
                          EEEEEtam!Nas jest wiecej i lubimy schabowe z kapusta.A oni co?!Tylko knedliczki
                          zra.To nie daje sily tylko sadlo.A poza tym:"nie rzucim ziemi skad nasz rod" i
                          poza tym:"morze ,nasze morze,bedziem ciebie wiernie strzec"!!!!!!!Niech sobie
                          zapamietaja raz na zawsze,bo jak nie,to.....
                          • gero1 Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:43
                            Ja bym ich napadł. Aby wiecej znaczków na ich autostrady uczciwym ludziom nie
                            wciskali.
                            • Gość: Vika Re: mnie pytasz? IP: *.ewave.at 15.05.02, 10:54
                              gero1 napisał(a):

> Ja bym ich napadł. Aby wiecej znaczków na ich autostrady uczciwym ludziom nie
                              > wciskali.

Izeby przestali budowac te swoje przeklete elektrownie atomowe.Zarazy!
    • Gość: kasiulek na kawe to ja zawsze chetnie:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 10:44
      Espresso?
      • kwik Re: na kawe to ja zawsze chetnie:))) 15.05.02, 10:46
        wedle życzenia. :))

wiesz jak jest tam zielono teraz?
        • Gość: kasiulek Re: na kawe to ja zawsze chetnie:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 10:48
          A wiesz, Kwisiu, jak tu mnie tez zielono i jak pieknie krzaczory kwitna... A
          wczoraj to w ogole widzialam kasztany kwitnace na ROZOWO!!!:))))
          • kwik Re: na kawe to ja zawsze chetnie:))) 15.05.02, 10:49
            czy wszyscy pili i czy widzimy to samo? :))
            • Gość: kasiulek he he ja pilam wczoraj...:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 10:59
              Winko chilijskie cabernet pilam:) Dobre bylo i tanie, 2 Euro za butelke w moim
              lokalnym supermarktcie:)))
              • kwik Re: he he ja pilam wczoraj...:))) 15.05.02, 11:01
                no cóż. ja nie - obserwowałam burzę w stolycy (z góry, bo wczoraj latałam :)
                • Gość: kasiulek Re: he he ja pilam wczoraj...:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:02
                  Z samolotu widzialas burze?

Brrrrrrrrrrrrr... boje sie burzy...
                  • kwik Re: he he ja pilam wczoraj...:))) 15.05.02, 11:03
                    nieeee, nie z samolotu. dawno cię nie było - ja latam i lewituję.

dobra burza nie jest zła :)

• Gość: kasiulek Re: he he ja pilam wczoraj...:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:06
                      Nio, Kwisiu, ja zapozniona jestem...
                      Tak mi sie sklada ostatnio...
                      A dzisiaj akurat mam chwilke wolniejsza, to i przyszlam pochlupac sie w
                      bagienku:)))
                      • kwik Re: he he ja pilam wczoraj...:))) 15.05.02, 11:10
                        to git. fajnie, że wpadłaś.
                        ps. wracasz do kraju nad wisłą, czy zostajesz dłużej?

• Gość: kasiulek Re: he he ja pilam wczoraj...:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:12
                          Jeszcze zostaje, ale nie powiem, zeby byla to najbardziej wymarzona rzecz w
                          moim zyciu. Nie dosc, ze daleko do domu, do mamy i taty, do maj bejbi, to
                          jeszcze musze tu znosic niezwykle przyjemnych (he he!) naszych zachodnich
                          sasiadow w pracy... bleee...
                          • kwik Re: he he ja pilam wczoraj...:))) 15.05.02, 11:15
                            jak kcesz to moge z nimi zrobić porządek. kapitański :))albo kapitalny. your
                            choice.

• Gość: kasiulek Kapitanie Kwiku!!! IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:17
                              Podrzuc no tu jakas bombe albo co:)))

PS. A wiecie, ze dzisiaj 'na zakladzie' jest strajk? I grzecznie jest i
                              spokojnie, ale niestety strajkuje tez stolowka...:(((
                              • kwik Re: Kapitanie Kwiku!!! 15.05.02, 11:25
                                wolę bardziej pokojowe metody. ale jak mus to mus.

WASIA! szykujemy się na wojnę :)

ps. wasia jest moim najlepszym adiutantem.
                                • Gość: kasiulek Kwiku IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:27
                                  A moze jednak metody Konrada Wallenroda?:)))
                                  • kwik Kasiulu 15.05.02, 11:33
                                    nie, muszę cię zmartwić, mamy z wasią opracowaną niezłą strategię i plan
                                    przetrwania w trudnych warunkach bojowych. i tego bedziem sie czymać.

• Gość: kasiulek OK, OK IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:35
                                      Jak dla mnie akceptowalne sa wszystkie metody:)))))))))))
                                      • kwik Re: OK, OK 15.05.02, 11:38
                                        no dobra, to finalizujemy wojennego dila? gdzie i kiedy?:))) musimy z wasią
                                        przygotować broń i prowiant

ps. a ten strajk u cieibe... gracie w kręgle czy co :)
                                        • Gość: kasiulek Strajk IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:42
                                          My nie strajkujemy...:(((( Bo jestesmy externami na goscinnych wystepach w
                                          fabryce i pracowac musimy, bo sie nam budzet wywali i deadline zabije...
                                          I nawet obiadu dzis nie bedzie...
                                          • kwik Re: Strajk 15.05.02, 11:43
                                            > I nawet obiadu dzis nie bedzie...
                                            a jeżeli chodzi o obiad to dla Ciebie mam tu przygotowaną porcję. smakuje?

• Gość: kasiulek Mniam-mniam:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:46
                                              Cos bez mieska i bez sosu bedzie?
                                              • kwik Re: Mniam-mniam:))) 15.05.02, 11:48
                                                Gość portalu: kasiulek napisał(a):

> Cos bez mieska i bez sosu bedzie?

lasagne warzywne z beszamelem, pasi? ewentualnie kurczak bez kurczaka w zalewie
                                                cytrynowo-cynamonowej :)
                                                • bruce.lee e.kwik. 15.05.02, 11:50
                                                  ktoby tam takie gupoty jadl... kaska chodz do mnie... moje jedzenie da ci siele
                                                  do zycia i energie.
                                              • bruce.lee tak jest kaska... dzisiaj ja jestem kucharzem... 15.05.02, 11:49
                                                oczywiscie danie lekko strawne... specjalnosc szefa zakladu: tluczone ziemniaki
                                                z kwasnym mlekiem polane skwarkami... na desr kompot z truskawek. pasi?
                                                • Gość: kasiulek TAK, TAk, TAK!!! IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:50
                                                  Poprosze i lasagne (nawiasem piszac robilam lasagne w niedziele:)) i
                                                  ziemniaczki z kwasnym mlekiem, ale bez skwarek! Kompocik truskawkowy tez git:)
                                                  • kwik Re: TAK, TAk, TAK!!! 15.05.02, 11:56
                                                    Poprosze i lasagne (nawiasem piszac robilam lasagne w niedziele:)) i

ja też. ale mięsną:)pychota
                                                  • Gość: kasiulek Ja tez miesna IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:58
                                                    bo specjalnie dla mojego bejba:)
                                                    Troszke za krotko trzymalam ja w piekarniku i odrobinke za twarda wyszla... Ale
                                                    dobra i tak:)
                                                  • kwik Re: Ja tez miesna 15.05.02, 12:00
                                                    lasagne rulez!
                                                    a na deser tłuczone ziemniaki:) z koperkiem
                                                  • bruce.lee widzisz kwik... 15.05.02, 11:59
                                                    ode mnie wziela 3 rzeczy (zeimnaiki, mleko i kompot) a od ciebie tylko jedna...
                                                    ech... gorycz porazki... ale wiesz.. kaska mnie kocha... to niech ci nie bedzie
                                                    smutno... aha... kasak bede w tylko w takim sliniaczku z napisem kis the kuk...
                                                    egeszmege... czy jakos tak...
                                                  • kwik Re: widzisz kwik... 15.05.02, 12:01
                                                    a wiesz ile w tej lasanii rzeczy, więcej niż 3, kuku.

• bruce.lee ha- ha- ha- 15.05.02, 12:03
                                                    (zasmial sie triumfujaco nie zauwazajac ze mu koszula wyszl aze spodni i
                                                    powiedzial): ale w ziemniakach jest skrobie... a nawet sa skrobie... w
                                                    kartoflach zreszta tez.
                                                  • Gość: Charlie A gdzie bedzie ten sliniaczek? IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 12:02
                                                    Na szyi?:)))))))))))))))))
                                                  • Gość: kasiulek Re: A gdzie bedzie ten sliniaczek? IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 12:03
                                                    Hehehe, ale gapa ze mnie:))))))))))))
                                                    To bylo moje pytanie do Bukosia:))))))))))))))))))))))))))
                                                  • bruce.lee no wiesz... 15.05.02, 12:08
                                                    mozemy poeksperymetowac... rozne takie sa urzadzenia w kuchni... a to
                                                    chochelka.. a to odcedzak... a to dru... dur... dryszlak... a to bita
                                                    smietana.. a to zurek... a to otwierane szuflady... ato kucharz w sliniaczku..
                                                    a to kucharz bez sliniaczka... a to kucharz znowu w sliniaczku... takie tam...
                                                  • Gość: kasiulek Mistrzu karate... IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 12:10
                                                    Eeeee... tego... co to? Egeszmege czy jakos tak?:))))))))))
                                                  • bruce.lee nie wiem co to egeszmege... 15.05.02, 12:19
                                                    to z laskowika: pojechal do budapesztu i powiedzial: egeszmege buroki... i
                                                    buraki kupil... ale ze ja bede w tym sliniaczku to prawda... ja ci kaska powiem
                                                    ze ja tak troche wygladam jak fabio... w kuchni mam ustawiony wemtylator i ona
                                                    mi rozwiewa wlosy... polecisz na mnie... zobaczysz...
                                                  • Gość: kasiulek A kto to FABIO??? IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 12:20
                                                    Taki Thomas Anders moze?:)))))))))))
                                                  • bruce.lee tak. taki tomas andres. 15.05.02, 12:30
                                                    tylko ze blondyn i miesniak. nie wiesz kto to fabio??? on ma opalenizne piersza
                                                    klasa, a ty nien wiesz kto to fabio???
                    • bruce.lee no dobra dobra... 15.05.02, 11:08
                      pogadalyscie juz sobie, to teraz kaska moze sz juz powiedziec jak bardzo za mna
                      tesknilas...

kwik. a na poludnie latals tez?
                      • Gość: kasiulek Tesknilam, tesknilam... IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:10
                        A jakze by inaczej:)
                        Podrywales babki?
                      • kwik Re: no dobra dobra... 15.05.02, 11:11
                        > kwik. a na poludnie latals tez?

dziś pytanie, dziś odpowiedź :)
                        • bruce.lee kaska/kwik 15.05.02, 11:17
                          jaaaa??? babki??? no co ty... zapytaj kogo chcesz... kwika zapytaj... na
                          przyklad... no... cos ty... ja ciagle o tobie myslalem... ty jestes ta wysoka
                          szczupla blondyna z duzymi... no.... co nie???

kwik... no niezle niezle...:) no dobra, powiem ci co to ten lajcik. zupelnie
                          najpowazniej. light=lighcik=lajcik... bo wiesz, ja uzywam slow: spoko i git.
                          • Gość: kasiulek Brusie Li:) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:18
                            He he, ja blondina? No niezle, niezle... Ale bym wygladala w blondzie:))
                            HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • kwik aha 15.05.02, 11:24
                            > kwik... no niezle niezle...:) no dobra, powiem ci co to ten lajcik. zupelnie
                            > najpowazniej. light=lighcik=lajcik... bo wiesz, ja uzywam slow: spoko i git.

ok, spoko lajcik debeściak git kulersko.

brus, na południe też latam. będę tam jutro między 18.07 - 18.10. ostatnio jakiś
                            nieuczesany jesteś:)

• kwik kto zabrał marchewki? 15.05.02, 13:04
      przyznać się. oddam życie za marchewki.
      • wasia Adiutant już kupił nowe. Oto one :-))) (n/txt) 15.05.02, 17:15
        kwik napisał(a):

> przyznać się. oddam życie za marchewki.

• kwik Re: Adiutant już kupił nowe. Oto one :-))) (n/txt) 15.05.02, 17:18
          waśka, dzięki. na Ciebie zawsze można liczyć. a selerek jakiś się znajdzie?

• wasia One selerek coming right/left up :-))) (n/txt) 15.05.02, 17:33
            kwik napisał(a):

> waśka, dzięki. na Ciebie zawsze można liczyć. a selerek jakiś się znajdzie?
            >

• kwik Re: One selerek coming right/left up :-))) (n/txt) 15.05.02, 17:36
              ałłłłłłłłłłłłłłłłłł, waśka, jakiś on ciężkawy,
              CO TO MA BYĆ ???????????????????????
              ZAMACH NA ME KAPITANSKIE ŻYCIE?????????????????????????????????????
              • wasia Nigdy!!!! (n/txt) 15.05.02, 17:40
                kwik napisał(a):

> ałłłłłłłłłłłłłłłłłł, waśka, jakiś on ciężkawy,
                > CO TO MA BYĆ ???????????????????????
                > ZAMACH NA ME KAPITANSKIE ŻYCIE?????????????????????????????????????

• kwik ???????????????????????/ 15.05.02, 17:41
                  jakieś mikre te wyjaśnienia?
                  • wasia Nie byłabym w stanie popełnić zamachu 15.05.02, 17:48
                    ... na kpt. Kwika. Nigdy!! Co mam się długo tłumaczyć, jak po prostu takie
                    podejrzenia bardzo mnie bolą :((( kocham kpt. Kwika prawie tak bardzo jak moją
                    mężczyznę, a tu takie zarzuty (sic!) :-((((

pzdr, wasia vel zrozpaczona blondie
                    • kwik Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu 15.05.02, 17:51
                      prawie?prawie?wojsko ponad euforią!
                      no dobra. wierzę. :))))))
                      • Gość: Vika Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu IP: *.ewave.at 15.05.02, 18:13
                        kwik napisał(a):

> prawie?prawie?wojsko ponad euforią!
                        > no dobra. wierzę. :))))))

A ja mam czeskie swiece dymne i gaz rozsmieszajacy!!!!!Moge zrobic
                        zadyme.Przyniesc?
                        • kwik Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu 15.05.02, 18:16
                          czeskie? sorry odpadają, mają za małą średnicę, patrz posty powyżej.
                          ale dzięki za chęci.

• Gość: Vika Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu IP: *.ewave.at 15.05.02, 18:26
                            Ale one sa sowieckiej produkcji.Ukradlam je sowietom jak bylam szpiegowac czy
                            sie wynosza do siebie.Czesi tylko sfalszowali nazwe fabryki.Jak to zwykle oni.
                            • kwik Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu 15.05.02, 18:28
                              a to zmienia postać rzeczy. albo rzecz postaci.
                              w takim razie dawaj. masz 3 zgrzewki?
                              • Gość: Vika Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu IP: *.ewave.at 15.05.02, 18:35
                                Noooooooo!I gaz lzawiacy.Trzymaj!Ale uwazaj przy odpalaniu.
                                • kwik Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu 15.05.02, 18:39
                                  kpt. nie odpala. i musi już odpłynąć. pod szerokim żaglem zawiszy.....
                                  pzdr

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka