bruce.lee 15.05.02, 08:46 sa za chude i wpadaj aw butelki po winie... zgroza... tezba je owijac papierem... aboco. mojim postem dziele sie mojimi przemysleniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: (b) swieczki w czechach 15.05.02, 09:14 czarlee, to bardzo ważny i życiowy problem. szczerze ci współczuję. łączę się bólu. kpt. Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee wydaje mi sie ze 15.05.02, 09:26 masz racje... w polsce wchodza te swieczki w sam raz.. a w czechach wpadaja to i jak sie maja palic??? a przeciez nie bede kupywal takich szescianow za 30 zlotych... ja oszcedzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik masz rację ale 15.05.02, 09:29 oni też oszczędzają, przeciez to kraj na dorobku (zdaje sie, że musza się d omorza przekopać) stąd świeczki o mniejszej średnicy. i to takie dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee kwixon... w sumie 15.05.02, 09:31 to masz i racj emoze... a do ktorego chca sie dokopac? do naszego? i co jak sie juz dokopia? chyba nie spuszcza wody??? cooo? nieeeeee... no tego toby nie zrobili... zrobiliby? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik mnie pytasz? 15.05.02, 09:46 no, kto jak kto ale ty powinieneś ich znać. pepików nie znasz?:) ale przeciez mamy nasze wojsko, ja jestem kapitanem, damy radę. nie martw się. a jak jest po czesku: ja w klubie disco mogę zrobić wszystko, ja jestem king b.l. karate mistrz albo twoje łzy kapią mi na koszulę? Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee a ja w tom disku, mohu 15.05.02, 09:56 roboc wszisku... ja jsem bruslik... a pola monola plus kokakola, to tak samo brzmi... ahoj. lasko nebeska. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:08 Oczywiście, że jak się dokopią to zabiorą. Tak to z nimi jest. Nawet ostatnio któryś z nich wystąpił o korytarz eksterytorailny przez Polskę... Tylko nie pamiętam dlaczego przez Królewiec... Znaczy Kaliningrad... A może to byli te, Słowaki..? dzień dobry, .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:11 y. to może im przypadnie bandżi bez liny? wtedy nie będą się trudzić z przekopywaniem tunelu tylko wystrzelą w powietrze i znajdą się od razu w zasolonych wodach bałytku, pośród śledzi ala matias? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:15 Współprezesie, to jest myśl przednia. A pamiętasz pomysł "ekstreme"? Możnaby Szwedom też proponować przelot do Czech (bez paszportów ect)... Ale by było śmiesznie... O ile nie spadaliby w okolicach Poznania... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:17 narazie spadają w stolycy. u mnie :) podtrzymuję pomysł ekstrim dla nordyckich człeków, prosto do czech. tam im dobrze będzie. ps. y. podtrzymuję pytanie o 1 prawde objawioną. da radę? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:23 Jaką prawdę objawioną? Ja wiem o czymś takim? Może będę to sprzedawał? To z tymi zimnokrwistymi jest dobre. Tylko jak oni bez tych paszportów wrócą do swojego socjalnego raju? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:25 to jest bilet w jedną stronę. na zwrotny nas nie stać bo czarlee oszczędza na świeczkach. jak obserwuję, oni się świetnie dogadują. ps. dostaleś sms o prawdzie objawionej w pon.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: mnie pytasz? IP: *.ewave.at 15.05.02, 10:11 ydorius napisał(a): > > Oczywiście, że jak się dokopią to zabiorą. Tak to z nimi jest. Nawet ostatnio > któryś z nich wystąpił o korytarz eksterytorailny przez Polskę... Tylko nie > pamiętam dlaczego przez Królewiec... Znaczy Kaliningrad... A może to byli te, > Słowaki..? > > dzień dobry, > .y. A ja mam dziewczyne po slowackiej stronie...moze sie jej zapytac co planuja? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:13 Nie powiedzo. Zresztą oni tam mówią po naszemu, ale przekręcają złośliwie tak, że nic się nie da skumać. Wiem, bo ich słyszałem. Zaprzańcy. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: mnie pytasz? IP: *.ewave.at 15.05.02, 10:16 To moze im wperdal spuscic-tak na wszelki wypadek-no wiesz, profilaktycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:24 Nee... Po co? Jeszcze dostaniemy w dziób i będziemy musieli wrócić na tarczy. A wiesz jakaż to konfuzja dostać w dziób od takiego Słowakiego? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek dzindybry:)))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 10:29 Ja dzis na chwilke doslownie... Ale slonecznie sie witam i odhaczam sie na liscie obecnosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dzindybry:)))) 15.05.02, 10:30 cześć kasiulek. jak pierogi i gołąbki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee czesc kaska... 15.05.02, 10:35 z nikim cie nie zdradzam. nic nie wiem. ona to moja siostra.... zarobiony jestem... ydorius. w n. jade do o. kupic 2? bo jak rozumiem z. aktualne? slowacy sa ok. tylko mundurowi nieprzymierzajac dodupy i lapowkarze. kwik. jak bedziesz sie tak domagac co to lajcik lto ci w koncu zrobie 'na motorówke'. wiec cicho byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: czesc kaska... IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 10:38 Czesc bohaterze Kung-Fu!:) A czy ja sie czepiam? A o kim mowa w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ??? 15.05.02, 10:43 ja się nie domagam tylko proszę. nie chcesz powiedziec, to nie. twoja sprawa. i kpt rozkazów nie wydawaj, to jest ostatnie ostrzeżenie. później zaczynam strzelać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: dzindybry:)))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 10:35 Kwisiu, YUMMY:)))) Mamusiowa kuchnia jest najlepsza na swiecie:) Szkoda tylko, ze urlopik byl taki krotki... Ale za to bylam w fajnych gorach i na dziobie sie niezle opalilam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dzindybry:)))) 15.05.02, 10:42 zapraszam na kawę na łylsonie... taaa pomarzyć można? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: mnie pytasz? IP: *.ewave.at 15.05.02, 10:33 EEEEEtam!Nas jest wiecej i lubimy schabowe z kapusta.A oni co?!Tylko knedliczki zra.To nie daje sily tylko sadlo.A poza tym:"nie rzucim ziemi skad nasz rod" i poza tym:"morze ,nasze morze,bedziem ciebie wiernie strzec"!!!!!!!Niech sobie zapamietaja raz na zawsze,bo jak nie,to..... Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: mnie pytasz? 15.05.02, 10:43 Ja bym ich napadł. Aby wiecej znaczków na ich autostrady uczciwym ludziom nie wciskali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: mnie pytasz? IP: *.ewave.at 15.05.02, 10:54 gero1 napisał(a): > Ja bym ich napadł. Aby wiecej znaczków na ich autostrady uczciwym ludziom nie > wciskali. Izeby przestali budowac te swoje przeklete elektrownie atomowe.Zarazy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek na kawe to ja zawsze chetnie:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 10:44 Espresso? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: na kawe to ja zawsze chetnie:))) 15.05.02, 10:46 wedle życzenia. :)) wiesz jak jest tam zielono teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: na kawe to ja zawsze chetnie:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 10:48 A wiesz, Kwisiu, jak tu mnie tez zielono i jak pieknie krzaczory kwitna... A wczoraj to w ogole widzialam kasztany kwitnace na ROZOWO!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: na kawe to ja zawsze chetnie:))) 15.05.02, 10:49 czy wszyscy pili i czy widzimy to samo? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek he he ja pilam wczoraj...:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 10:59 Winko chilijskie cabernet pilam:) Dobre bylo i tanie, 2 Euro za butelke w moim lokalnym supermarktcie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: he he ja pilam wczoraj...:))) 15.05.02, 11:01 no cóż. ja nie - obserwowałam burzę w stolycy (z góry, bo wczoraj latałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: he he ja pilam wczoraj...:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:02 Z samolotu widzialas burze? Brrrrrrrrrrrrr... boje sie burzy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: he he ja pilam wczoraj...:))) 15.05.02, 11:03 nieeee, nie z samolotu. dawno cię nie było - ja latam i lewituję. dobra burza nie jest zła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: he he ja pilam wczoraj...:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:06 Nio, Kwisiu, ja zapozniona jestem... Tak mi sie sklada ostatnio... A dzisiaj akurat mam chwilke wolniejsza, to i przyszlam pochlupac sie w bagienku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: he he ja pilam wczoraj...:))) 15.05.02, 11:10 to git. fajnie, że wpadłaś. ps. wracasz do kraju nad wisłą, czy zostajesz dłużej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: he he ja pilam wczoraj...:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:12 Jeszcze zostaje, ale nie powiem, zeby byla to najbardziej wymarzona rzecz w moim zyciu. Nie dosc, ze daleko do domu, do mamy i taty, do maj bejbi, to jeszcze musze tu znosic niezwykle przyjemnych (he he!) naszych zachodnich sasiadow w pracy... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: he he ja pilam wczoraj...:))) 15.05.02, 11:15 jak kcesz to moge z nimi zrobić porządek. kapitański :))albo kapitalny. your choice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Kapitanie Kwiku!!! IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:17 Podrzuc no tu jakas bombe albo co:))) PS. A wiecie, ze dzisiaj 'na zakladzie' jest strajk? I grzecznie jest i spokojnie, ale niestety strajkuje tez stolowka...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kapitanie Kwiku!!! 15.05.02, 11:25 wolę bardziej pokojowe metody. ale jak mus to mus. WASIA! szykujemy się na wojnę :) ps. wasia jest moim najlepszym adiutantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Kwiku IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:27 A moze jednak metody Konrada Wallenroda?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Kasiulu 15.05.02, 11:33 nie, muszę cię zmartwić, mamy z wasią opracowaną niezłą strategię i plan przetrwania w trudnych warunkach bojowych. i tego bedziem sie czymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek OK, OK IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:35 Jak dla mnie akceptowalne sa wszystkie metody:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: OK, OK 15.05.02, 11:38 no dobra, to finalizujemy wojennego dila? gdzie i kiedy?:))) musimy z wasią przygotować broń i prowiant ps. a ten strajk u cieibe... gracie w kręgle czy co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Strajk IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:42 My nie strajkujemy...:(((( Bo jestesmy externami na goscinnych wystepach w fabryce i pracowac musimy, bo sie nam budzet wywali i deadline zabije... I nawet obiadu dzis nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Strajk 15.05.02, 11:43 > I nawet obiadu dzis nie bedzie... a jeżeli chodzi o obiad to dla Ciebie mam tu przygotowaną porcję. smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Mniam-mniam:))) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:46 Cos bez mieska i bez sosu bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Mniam-mniam:))) 15.05.02, 11:48 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > Cos bez mieska i bez sosu bedzie? lasagne warzywne z beszamelem, pasi? ewentualnie kurczak bez kurczaka w zalewie cytrynowo-cynamonowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee e.kwik. 15.05.02, 11:50 ktoby tam takie gupoty jadl... kaska chodz do mnie... moje jedzenie da ci siele do zycia i energie. Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee tak jest kaska... dzisiaj ja jestem kucharzem... 15.05.02, 11:49 oczywiscie danie lekko strawne... specjalnosc szefa zakladu: tluczone ziemniaki z kwasnym mlekiem polane skwarkami... na desr kompot z truskawek. pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek TAK, TAk, TAK!!! IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:50 Poprosze i lasagne (nawiasem piszac robilam lasagne w niedziele:)) i ziemniaczki z kwasnym mlekiem, ale bez skwarek! Kompocik truskawkowy tez git:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: TAK, TAk, TAK!!! 15.05.02, 11:56 Poprosze i lasagne (nawiasem piszac robilam lasagne w niedziele:)) i ja też. ale mięsną:)pychota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Ja tez miesna IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:58 bo specjalnie dla mojego bejba:) Troszke za krotko trzymalam ja w piekarniku i odrobinke za twarda wyszla... Ale dobra i tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Ja tez miesna 15.05.02, 12:00 lasagne rulez! a na deser tłuczone ziemniaki:) z koperkiem Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee widzisz kwik... 15.05.02, 11:59 ode mnie wziela 3 rzeczy (zeimnaiki, mleko i kompot) a od ciebie tylko jedna... ech... gorycz porazki... ale wiesz.. kaska mnie kocha... to niech ci nie bedzie smutno... aha... kasak bede w tylko w takim sliniaczku z napisem kis the kuk... egeszmege... czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: widzisz kwik... 15.05.02, 12:01 a wiesz ile w tej lasanii rzeczy, więcej niż 3, kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee ha- ha- ha- 15.05.02, 12:03 (zasmial sie triumfujaco nie zauwazajac ze mu koszula wyszl aze spodni i powiedzial): ale w ziemniakach jest skrobie... a nawet sa skrobie... w kartoflach zreszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlie A gdzie bedzie ten sliniaczek? IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 12:02 Na szyi?:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: A gdzie bedzie ten sliniaczek? IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 12:03 Hehehe, ale gapa ze mnie:)))))))))))) To bylo moje pytanie do Bukosia:)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee no wiesz... 15.05.02, 12:08 mozemy poeksperymetowac... rozne takie sa urzadzenia w kuchni... a to chochelka.. a to odcedzak... a to dru... dur... dryszlak... a to bita smietana.. a to zurek... a to otwierane szuflady... ato kucharz w sliniaczku.. a to kucharz bez sliniaczka... a to kucharz znowu w sliniaczku... takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Mistrzu karate... IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 12:10 Eeeee... tego... co to? Egeszmege czy jakos tak?:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee nie wiem co to egeszmege... 15.05.02, 12:19 to z laskowika: pojechal do budapesztu i powiedzial: egeszmege buroki... i buraki kupil... ale ze ja bede w tym sliniaczku to prawda... ja ci kaska powiem ze ja tak troche wygladam jak fabio... w kuchni mam ustawiony wemtylator i ona mi rozwiewa wlosy... polecisz na mnie... zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek A kto to FABIO??? IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 12:20 Taki Thomas Anders moze?:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee tak. taki tomas andres. 15.05.02, 12:30 tylko ze blondyn i miesniak. nie wiesz kto to fabio??? on ma opalenizne piersza klasa, a ty nien wiesz kto to fabio??? Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee no dobra dobra... 15.05.02, 11:08 pogadalyscie juz sobie, to teraz kaska moze sz juz powiedziec jak bardzo za mna tesknilas... kwik. a na poludnie latals tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Tesknilam, tesknilam... IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:10 A jakze by inaczej:) Podrywales babki? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: no dobra dobra... 15.05.02, 11:11 > kwik. a na poludnie latals tez? dziś pytanie, dziś odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
bruce.lee kaska/kwik 15.05.02, 11:17 jaaaa??? babki??? no co ty... zapytaj kogo chcesz... kwika zapytaj... na przyklad... no... cos ty... ja ciagle o tobie myslalem... ty jestes ta wysoka szczupla blondyna z duzymi... no.... co nie??? kwik... no niezle niezle...:) no dobra, powiem ci co to ten lajcik. zupelnie najpowazniej. light=lighcik=lajcik... bo wiesz, ja uzywam slow: spoko i git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Brusie Li:) IP: *.daimler-benz.com 15.05.02, 11:18 He he, ja blondina? No niezle, niezle... Ale bym wygladala w blondzie:)) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik aha 15.05.02, 11:24 > kwik... no niezle niezle...:) no dobra, powiem ci co to ten lajcik. zupelnie > najpowazniej. light=lighcik=lajcik... bo wiesz, ja uzywam slow: spoko i git. ok, spoko lajcik debeściak git kulersko. brus, na południe też latam. będę tam jutro między 18.07 - 18.10. ostatnio jakiś nieuczesany jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kto zabrał marchewki? 15.05.02, 13:04 przyznać się. oddam życie za marchewki. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Adiutant już kupił nowe. Oto one :-))) (n/txt) 15.05.02, 17:15 kwik napisał(a): > przyznać się. oddam życie za marchewki. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Adiutant już kupił nowe. Oto one :-))) (n/txt) 15.05.02, 17:18 waśka, dzięki. na Ciebie zawsze można liczyć. a selerek jakiś się znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia One selerek coming right/left up :-))) (n/txt) 15.05.02, 17:33 kwik napisał(a): > waśka, dzięki. na Ciebie zawsze można liczyć. a selerek jakiś się znajdzie? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: One selerek coming right/left up :-))) (n/txt) 15.05.02, 17:36 ałłłłłłłłłłłłłłłłłł, waśka, jakiś on ciężkawy, CO TO MA BYĆ ??????????????????????? ZAMACH NA ME KAPITANSKIE ŻYCIE????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Nigdy!!!! (n/txt) 15.05.02, 17:40 kwik napisał(a): > ałłłłłłłłłłłłłłłłłł, waśka, jakiś on ciężkawy, > CO TO MA BYĆ ??????????????????????? > ZAMACH NA ME KAPITANSKIE ŻYCIE????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Nie byłabym w stanie popełnić zamachu 15.05.02, 17:48 ... na kpt. Kwika. Nigdy!! Co mam się długo tłumaczyć, jak po prostu takie podejrzenia bardzo mnie bolą :((( kocham kpt. Kwika prawie tak bardzo jak moją mężczyznę, a tu takie zarzuty (sic!) :-(((( pzdr, wasia vel zrozpaczona blondie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu 15.05.02, 17:51 prawie?prawie?wojsko ponad euforią! no dobra. wierzę. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu IP: *.ewave.at 15.05.02, 18:13 kwik napisał(a): > prawie?prawie?wojsko ponad euforią! > no dobra. wierzę. :)))))) A ja mam czeskie swiece dymne i gaz rozsmieszajacy!!!!!Moge zrobic zadyme.Przyniesc? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu 15.05.02, 18:16 czeskie? sorry odpadają, mają za małą średnicę, patrz posty powyżej. ale dzięki za chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu IP: *.ewave.at 15.05.02, 18:26 Ale one sa sowieckiej produkcji.Ukradlam je sowietom jak bylam szpiegowac czy sie wynosza do siebie.Czesi tylko sfalszowali nazwe fabryki.Jak to zwykle oni. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu 15.05.02, 18:28 a to zmienia postać rzeczy. albo rzecz postaci. w takim razie dawaj. masz 3 zgrzewki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu IP: *.ewave.at 15.05.02, 18:35 Noooooooo!I gaz lzawiacy.Trzymaj!Ale uwazaj przy odpalaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Nie byłabym w stanie popełnić zamachu 15.05.02, 18:39 kpt. nie odpala. i musi już odpłynąć. pod szerokim żaglem zawiszy..... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś