Dodaj do ulubionych

kto chce sie troche rozerwac?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 00:02
www.newgrounds.com/portal/content.php?id=50323
Obserwuj wątek
    • Gość: Vika Re: kto chce sie troche rozerwac? IP: *.ewave.at 16.05.02, 00:21
      Pytanie bardzo zasadne.Co proponujesz?Male BUM!!!?
      • Gość: mario2 Re: kto chce sie troche rozerwac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 07:35
        e tam- chodzi przeciez o rozerwanie sie- nie pekaj! :o)
    • Gość: grogreg Re: kto chce sie troche rozerwac? IP: 212.160.165.* 16.05.02, 07:56
      Mario, czas zmienic zestaw lekow. Te juz Ci nie pomagaja.
      • Gość: mario2 Re: kto chce sie troche rozerwac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 08:01
        Twoj weterynarz ci to powiedzial?
        • Gość: grogreg Re: kto chce sie troche rozerwac? IP: 212.160.165.* 16.05.02, 12:37
          Tresc jaka reprezentuje tak zachwalana przez Ciebie pozycja mozna zakwalifikowac co najmniej jako niesmaczny zart zdeprowowanego szczeniaka, albo wizualizacje chorych fantazji.
          Biorac pod uwaga jakikolwiek brak wyrazu dezaprobaty z twojej strony dla tego apletu, zakladam ze podzielasz upodobania jego autora.
      • Gość: Vika Re: Do Mario IP: *.ewave.at 16.05.02, 08:22
        Gość portalu: grogreg napisał(a):

> Mario, czas zmienic zestaw lekow. Te juz Ci nie pomagaja.
        To ten ciapciak jeszcze zyje?!Przeciez niedawno sie chwalil,ze jest chory na
        ciezka odmiane zapalenia wlosow a na to sie umiera.

• Gość: mario2 Re: Do Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 08:25
          Wlosy mu wypadly! Wiec to jest cudowne ozdrowienie :o)
          • Gość: Vika Re: Do Mario IP: *.ewave.at 16.05.02, 08:34
            Ale niedobrze to wyglada.Chyba...I przyznal sie wmoim wadku pt"Dobranoc,ze ma
            tylko dziasla(bezzebne)
            • Gość: mario2 Re: Do Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 08:37
              wampir na emeryturze?
              • Gość: Vika Re: Do Mario IP: *.ewave.at 16.05.02, 08:41
                A ja mam w domu czosnek i osikowy kolek...
                • Gość: mario2 Re: Do Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 11:52
                  myslisz, ze to na terrorystow wystarczy?
                  Juz dawno mowilem, ze z Arabami powinno sie tak postepowac, jak ze stadem krow,
                  w ktorym przypadek BSE stwierdzono!
                  • Gość: Vika Re: Do Mario IP: *.ewave.at 16.05.02, 14:16
                    Gość portalu: mario2 napisał(a):

> myslisz, ze to na terrorystow wystarczy?
                    > Juz dawno mowilem, ze z Arabami powinno sie tak postepowac, jak ze stadem krow,
                    >
                    > w ktorym przypadek BSE stwierdzono!

Hmm,ale to nieestetycznie wyglada.To stado krow przed i po zabiegach
                    eliminacyjnych.
                    On mi tu jakegos Ciaptaka proponuje!Swintuszek.Jakby minie chcial sprzedac.Czy to
                    nalog u wszyskich slugusow Osamka czy raczej dzialanie budyniu mozgowego (Tego
                    co go sie od krow nabawil).Mario!Czy masz jakiegos znajomego konowala zeby sie
                    nim zajal?Choroby odzwierzece sa bardzo niebezpieczne.Trzebaby mu pomoc.Uspic go
                    moze?
        • Gość: grogreg Re: Do Mario IP: 212.160.165.* 16.05.02, 12:45
          Dla Ciebie Pan Ciapak smarkulo.

Pragne Cie zapewnic, ze zyje, a pogloski o moim zgonie sa dalece przesadzone.

Co do mojej postepujacej lysiny. To ze jej obecnosc wzbudzila twoja negatywna reakcje jest dla mnie jeszcze jednym powodem abym uznal ja za niezwykle porzadany element mojej powierzchownosci.
      • Gość: . Re: ZAJEBISTE!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 16.05.02, 13:55
        ZAJEBISTE!!!
    • wierna1 Re: TO NIECH SE KUPI GRANAT! 16.05.02, 14:22
      • Gość: Vika Re: TO NIECH SE KUPI GRANAT! IP: *.ewave.at 16.05.02, 14:56
        Niektorym wystarczy wystrzelac po pysku.Obostronna rozrywka zapewniona!
        • Gość: Gucwa Re: TO NIECH SE KUPI GRANAT! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 17.05.02, 14:41
          to strzelaj!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka