Gość: ximenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:34 Czy naprawdę jest aż taki niezdecydowany, czy tylko mi się tak trafiło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagis Re: facet RYBA 28.12.04, 10:48 Tutaj znajdziesz o Rybach:-) horoskop.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1247322&kat=15074 serwisy.gazeta.pl/magia/1,36422,966890.html I, jak Twoja Ryba pasuje do tych opisów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: facet RYBA IP: *.acn.waw.pl 28.12.04, 12:13 Jest niezdecydowany.Ale jak sie juz uprze, to jak osiol.Dobra cecha u faceta. Jak Cie juz wybierze, to tabuny misek nic nie wskoraja:-) Ma tez inne zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Fajna strona:-) IP: 81.168.138.* / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.04, 17:09 Nawet z wrozkami:-) To chyba jakis watek przedszkolakow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: facet RYBA IP: *.crowley.pl 29.12.04, 15:27 Jak tu można pasowac, jak sprzeczne informacje podają: Ich wiernymi przyjaciółmi mogą być zodiakalne Raki, Panny, Skorpiony i Koziorożce. Z kim najlepiej czuje się pani Ryba? (...) Źle z: Rakiem, Lwem, Panną, Strzelcem, Koziorożcem. E tam. Ja jakaś dziwna ryba jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: problemowa Re: facet RYBA IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 28.12.04, 15:27 Też mam do czynienia z Rybą:( Wiele by pisać o jego wrażliwości, uporze i niezdecydowaniu. Jak na razie odradzam, uważam, że są niereformowalnii!!! A tak na marginesie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=18459499 - to wątek,który sama założyłam i główną rolę gra własnie RYBA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda A ile ty masz lat ze takie dziecinne pytanie IP: 81.168.138.* / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.04, 17:07 zadajesz? Mama wie ze ty na necie siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam 28 lat Re: A ile ty masz lat ze takie dziecinne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 21:59 naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: facet RYBA 28.12.04, 19:42 Jezeli chesz porady astrologicznej to idz do profesjonalisty. Musisz mu dac dokladne dane obu stron: dzien, miesiac, rok godzinie i miejsce urodzenia. Gazeciane pseudohoroskopy czytaj tylko dla zabawy albo olej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: facet RYBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:20 Nie spotykam sie z facetami-rybami, bo maja skórę pokrytą łuską i śluzem i temperaturę ciała ponizej 36,6. Mężczyźni gatunku ludzkiego są znacznie przyjemniejsi w dotyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isabelle Re: facet RYBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:51 Uśmiałam się :)) fajne poczucie humoru masz ! Z rybek polecam leszczyki a szczgólnie wesołego leszczyka:)) A z ludzi to Ci z pasją i dobrym sercem no i mądrością! pozdrawiam Izabella P>S Wodniki górą! ja i Zosia jesteśmy właśnie takie! No i taka rybka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrolog idz do profesjonalisty? :-))))))))))))) IP: 221.15.5.* 29.12.04, 00:35 Kobieto idz do garazu i walnij sie w czolko jakim mlotem! Trudno uwierzyc ze ludzie sa tacy naiwni:-( Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: idz do profesjonalisty? :-))))))))))))) 29.12.04, 08:23 Gość portalu: Astrolog napisał(a): > Kobieto idz do garazu i walnij sie w czolko jakim mlotem! > Trudno uwierzyc ze ludzie sa tacy naiwni:-( No coz: jedni sa naiwni, inni szukaja pasji a jeszcze inni sa nie tyle rowni co prosci, o czym swiadczy ich poziom wypowiedzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: idz do profesjonalisty? :-))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 13:35 Gdy spotkasz faceta-rybę -Pamiętaj zawsze spluń 8 razy przez lewe ramię, 3 przez prawe i 2 do przodu oraz raz w tył. Następnie przepłucz usta zmęczone pluciem i pocałuj faceta-rybę, a zamieni się w królewicza :-)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: facet RYBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 16:40 Moj mąz był Ryba.....beznadzieja:) Odpowiedz Link Zgłoś