Gość: gosc IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.02, 21:08 10 lat temu zginela w Himalajach w wieku lat 49 polska wielka wspinaczka Wanda Rutkiewicz. To byla wspaniala kobieta.. Czesc Jej Pamieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: Pamieci Wandzie Rutkiewicz IP: *.ewave.at 24.05.02, 22:35 To byl naprawde wspanialy czlowiek.Znalam osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Pamieci Wandzie Rutkiewicz 24.05.02, 23:40 Nie znałam Jej, ale zawsze podziwiałam. To juz dziesięć lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Pamieci Wandzie Rutkiewicz IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 25.05.02, 00:47 A ja pamietam, przed ta ostatnia wspinaczka moj tata powiedzial: czemu ty kobieto nie siadzeisz na dupie, co ty jeszcze chcesz wiecej osiagnac, w koncu sobie krzywde jakas zrobisz, naprawde tak powiedzial i ona juz nie wrocila... Jak sie nazywal ten facet, tez wielki polski himalaista i tez zginal w himalajach> zapomnialam nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Pamieci Wandzie Rutkiewicz IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 25.05.02, 01:37 lalka74 napisał(a): > Jerzy Kukuczka Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Pamieci Wandzie Rutkiewicz 25.05.02, 01:40 Nie ma za co - fajna jesteś, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Pamieci Wandzie Rutkiewicz IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 25.05.02, 01:50 lalka74 napisał(a): > Nie ma za co - fajna jesteś, wiesz? :)) co ma powiedziec? Tez nie spie, mam pisanie, ale musze sobie robic przerwy bo inaczej zapomne polskiego;)) (kazda wymowka dobra, zeby nie pracowac) Moja praca ma nienormowany czas i czasemblogoslawie to a czasem klne i nie wiem czy w koncu dobrze mi an swiecie czy zle, dziwna noc.... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Pamieci Wandzie Rutkiewicz 25.05.02, 02:06 Moja praca jest podobna - i chyba jednak to błogosławię. A że noc dziwna - to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pamieci Wandzie Rutkiewicz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 11:27 Z Wandzia mialem okazje "robic" polnocna sciane Eigeru i Uszbe na Kalkazie. To byla wspaniala kobieta. Zostala tam gdzie bylo jej serce. . Odpowiedz Link Zgłoś