koncowka 26.01.05, 03:30 ja mam tuz kolo siebie dwa otwory by wlozyc sznur elektryczny czy to jest jedno czy dwa gniazdka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bylla Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" 26.01.05, 06:47 ja mysle ze gniazdko to 1 otwor. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" 26.01.05, 09:28 lepiej nie wkładaj gołego sznura, bo jeszcze cię prąd kopnie, lepiej najpierw kup wtyczkę, w niej zamontuj kabel i dopiero do gniazdka, to ma dwa otwory i czasem nawet bolec, jak ma uziemienie. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" 26.01.05, 09:38 Podchodzi świnia do gniazdka elektrycznego, patrzy i mówi z przekąsem: - I co? Zamurowali? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" 26.01.05, 10:32 gniazdko to słyszałam, ale żeby elektryczne? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:40 włóz paluchy po co sznur:> Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" 26.01.05, 10:44 Podpuuuucha!!!!!!!!! A poważnie - te dwie małe dziurki to 1 gniazdko. Kup wtyczkę, zamontuj sznur i dopiero wtedy cokolwiek wsadzaj w gniazdko. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Na pewno??? 26.01.05, 13:57 O co innego mnie chodzieło!!! >A poważnie - te dwie małe dziurki to 1 gniazdko Jak są cztery, to nie są dwa gniazdka tylko jedno podwójne ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Na pewno??? 26.01.05, 14:00 och, a ja myślałam, że może też chodzi o gniazdko telefoniczne jakies z czterema otwoarami??? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Na pewno??? 26.01.05, 14:16 Ale przeceż telefoniczne ma albo jedno, albo pięć ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Na pewno??? 26.01.05, 14:23 a jak jest wybrakowane ;-) Zawsze trzeba brać pod uwagę wszystkie mozliwości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Na pewno??? 26.01.05, 14:35 nie jarzę, ale cóż, nie można zrozumiec wszystkiego, wydawcy encyklopedii by splajtowali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUIZA Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:48 TO JEDNO GNIAZDKO- PIERWSZA DZIURKA TO "FAZA" A DRUGA TO "MASA" Odpowiedz Link Zgłoś
koncowka Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" 26.01.05, 12:06 ale z Was debile!!! spytalam normalnie bo faktycznie nie wiem Mieszkam od dziecinstwa we Francji i tez nie znam sie na technicznych sprawach to prawda ze POlacy to debile! Odpowiedz Link Zgłoś
koncowka Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" 26.01.05, 12:08 a najlepsze ze kobiety sa tak samo debilne jak faceci. az wstyd bierze ze Polacy to takie prostaki. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" 26.01.05, 12:18 koncowka napisała: > a najlepsze ze kobiety sa tak samo debilne jak faceci. az wstyd bierze ze > Polacy to takie prostaki. Nic dodać, nic ująć!! Że masz wszystkie te cechy przypisywane naszej nacji, to dałaś przykład powyżej. Jeżeli zadałaś debilne pytanie dostałaś odpowiedzi na takim samym poziomie. ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" 26.01.05, 13:36 Spytaj Francuza :P Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" 26.01.05, 14:38 i dlatego jak sie jedzie za granice to nie wolno wierzyc polakowi spotkanemu tam juz lepiej zaufac obcokrajowcowi niz naszemu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" 26.01.05, 13:59 Nie kompromituj się. I nie staraj się skompromitowac nas. Wiemy, co to jest gniazdko, wtyczka, końcówka, a nawet śrubokręt i wiertarko - wkręcarka. Klucz francuz tez jest mi znany i kombinerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec odp..... Re: co to dokladnie znaczy "gniazdko elektryczne" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:21 po czym debil debila poznaje?-bo sam jest debilem/ą a to takie proste jak prostackie uwagi.a w otwory kolo siebie najlepiej wlozyc klucz francuski na przemian!mozna go po wlozeniu rozsunac to nie wypadnie milej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś