Dodaj do ulubionych

Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............

27.01.05, 11:05
Dzisiaj na forum często się przewija wątek cosmo..... Przez ciekawośc tam
zajrzałam i co...??????? O qrcze, one mają straszne problemy... ale żeby tak
od razu na forum...

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=520
Obserwuj wątek
    • mamba30 sorki, to ten adresik 27.01.05, 11:06
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=10951280
      • Gość: mm aaa nie lada problem:-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:40
        ten to się doczeka rocznicy:-)))
        z poczatku czytałam i zrywałam boki:-))
    • Gość: baba Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ IP: *.crowley.pl 27.01.05, 11:21
      Oj to stary wątek jak świat, dokładnie poszukaj to znajdziesz więcej
      podobnych "perełek".
      • mamba30 Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 11:22
        a może to jest poszukiwana odpowiedź na wątek "cosmopozycje" ????
        • nat.ka Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 11:25
          że jaka niby? na gazownika?
          • mamba30 Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 11:26
            może byc na gazownika ze szczytowaniem odbytniczym....:)))))
            • nat.ka Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 11:27
              hie hie, tylko żeby iskry w pobliżu nie było...
              • mamba30 Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 11:28
                bo wtedy byłby cosmozapłon....
                • pietrek666 Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 11:30
                  To się nazywa: Ognie Bengalskie :-DDD
                  • mamba30 Ognie Bengalskie są.... 27.01.05, 11:31
                    takie cosmo.... :)))))))
                    • pietrek666 Oczywiście!!! Sorki :) 27.01.05, 11:34
                      Cosmoognie Cosmobengalskie :-DDD
                • nat.ka Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 11:41
                  i pożoga dookoła:) gorąca kobita!
                  • mamba30 Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 12:10
                    Qrcze, przy niej jestem cienki pikuś, a licznik przekręciłam na 3... To jaka
                    ona będzie w moim wieku...???? Aż strach pomyślec...
                    • nat.ka Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 13:14
                      kto taki?
                      • mamba30 Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 13:21
                        ta od cosmoogni cosmobengalskich... :)))
                • pietrek666 Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 13:26
                  mamba30 napisała:

> bo wtedy byłby cosmozapłon....

Ale (szukając pozytywów tej sytuacji) koleś miałby na dłużej spokój z goleniem
                  i fryzjerem. To się nazywa usługa kompleksowa: golenie, strzyżenie, peeling i
                  solarium w jednym. :-DDDDD
                  • mamba30 Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 13:29
                    zastanowię się nad tą opcją. Ciekawe, co na to powie mój ukochany..... :)))))
                    Hmm... taki mały cosmobengalski salon odnowy biologicznej w łóżku....
                    • pietrek666 Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 13:39
                      mamba30 napisała:

> Hmm... taki mały cosmobengalski salon odnowy biologicznej w łóżku....

Echhhh... Znowu źle!!! cosmobengalski cosmosalon cosmoodnowy cosmobiologicznej
                      w cosmołóżku :-DDD
                      • mamba30 Qrcze, masz rację, ech to cosmo..... 27.01.05, 13:41
                        • Gość: baba Re: Qrcze, masz rację, ech to cosmo..... IP: *.crowley.pl 27.01.05, 13:55
                          no i nie zapominaj o najważniejszym - musisz to koniecznie zrobić z
                          COSMOCHŁOPEM, ze "zwykłym" to zapewne w dzisiejszych czasach sie nie liczy :P

COSMOLASKI WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!! :D
                          • mamba30 Baba, help!!!!!!!!!!!!!!!........ 27.01.05, 13:58
                            u mojego nie zauważyłam żadnych objawów cosmo, qrcze, chyba on jest zwykły... I
                            co ja biedna męczennica mam zrobic. W tym wypadku chyba nie będzie cosmosexu w
                            cosmopozycji, na cosmołóżkui z cosmochłopem. Buuuuuu.......
                            • pietrek666 Re: Baba, help!!!!!!!!!!!!!!!........ 27.01.05, 14:29
                              Kup mu beret z antenką, a będzie wystarczający cosmo!!! :-DDD
                              • mamba30 Re: Baba, help!!!!!!!!!!!!!!!........ 27.01.05, 14:34
                                a Ty swojego przepoczwarzasz w cosmochłopa? :)))))
                                • pietrek666 Re: Baba, help!!!!!!!!!!!!!!!........ 27.01.05, 14:49
                                  mamba30 napisała:

> a Ty swojego przepoczwarzasz w cosmochłopa? :)))))

Co przepoczwarzam? Ptaka w cosmoptaka? :-DDD
                                  • mamba30 Re: Baba, help!!!!!!!!!!!!!!!........ 27.01.05, 14:54
                                    no ostatecznie może byc w antenkę...:))))))))
                                    • pietrek666 Re: Baba, help!!!!!!!!!!!!!!!........ 27.01.05, 14:59
                                      Jak na ptaka przystało jest raczej w dechę niż w antenkę :-DDD
                                      • mamba30 Pietrek !!!!! 27.01.05, 15:05
                                        Qrcze, ja już nie ogarniam. Od niedawna wchodzę na forum i już troszkę poznałam
                                        niektórych forumowiczów. Ale czasami niektóre nick'i mieszają mi w głowie tak,
                                        że nie wiem czy to kobieta, czy mężczyzna... Czasami też niektórzy w jednym
                                        wątku piszą o sobie -ałam a za chwilę -ałem. Wiem, że to głupie pytanie, ale
                                        czy ty jesteś mężczyzną?
                                        • pietrek666 Re: Pietrek !!!!! 27.01.05, 15:20
                                          Po pierwsze. Jako Pietrek666 nigdy nie pisałem o sobie jak o kobiecie. Czasami
                                          piszę dla jaj jako 666miriam.
                                          Po drugie. Tak!!! Jestem facetem!!! Byłem to przed chwilą sprawdzić to w
                                          kibelku. Wszystko jest na swoim miejscu... Chociaż na razie... Jak zniknie, to
                                          się wtedy będę martwił :)
                                          A po trzecie. To rzeczywiście było głupie pytanie. Hihihiii
                                          • mamba30 Re: Pietrek !!!!! 27.01.05, 15:28
                                            Jestem w domu, jestem chora i moje komórki nie pracują dzisiaj zbyt sprawnie.
                                            • pietrek666 Dobra, dobra... 27.01.05, 15:32
                                              Paluszek i główka...
                                              Złej baletnicy... itd, itp. Nie z nami te numery... Bruner :-DDD
                                              • mamba30 Re: Dobra, dobra... 27.01.05, 15:36
                                                jesteś okrutny, zero współczucia dla chorego bliźniego. Nawet Bruner by się
                                                ulitował..... :)))))))
                                                • pietrek666 Re: Dobra, dobra... 27.01.05, 16:09
                                                  mamba30 napisała:

> jesteś okrutny, zero współczucia dla chorego bliźniego. Nawet Bruner by się
                                                  > ulitował..... :)))))))

Bruner może tak! Ale ja jestem Kloss :-DDD
                                                  • mamba30 Re: Dobra, dobra... 27.01.05, 16:33
                                                    Uff !!! To kamień spadł mi z serca. Już się przestraszyłam, że James Bond :)))))
                                                  • pietrek666 Re: Dobra, dobra... 27.01.05, 17:41
                                                    James Bond? Ten farbowaniec иэ запада?
                                                  • mamba30 Re: Dobra, dobra... 27.01.05, 17:44
                                                    Ale skoro jesteś Klosem, to wszystko jest w porządku...
                                                  • pietrek666 Re: Dobra, dobra... 27.01.05, 17:59
                                                    mamba30 napisała:

> Ale skoro jesteś Klosem, to wszystko jest w porządku...

No, no, no!!! Tylko nie Klosem, może Kloszem!!! K L O S S E M !!!
                                                    Klossssss tak jak robią węże. Paniatno.
                                                    Dobra spadam, bo już zaczynam w pintę gonić :-DD Do rana utra.
                                                  • mamba30 Re: Dobra, dobra... 27.01.05, 21:10
                                                    Do jutra Kloszu... :)))))
    • Gość: mm Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:36
      no własnie:-))
    • Gość: lisek Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ IP: *.icpnet.pl 27.01.05, 13:47
      Zajrzałam i nie wierzę. Potrafię - powiedzmy - wyobrazić sobie, że w chwili, w
      której nie panuje się nad sobą, komuś się może zdarzyć. Ale mam wewnętrzny opór
      przed przyjęciem do wiadomości, że o tym się pisze na forum. Ludzie, to jakiś
      Cosmo-s!
      • mamba30 Re: Cosmoproblemy cosmoczytelniczek............ 27.01.05, 13:52
        Zobacz Lisku, jaki odzew miał cosmowątek biednej Sabinki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka