Dodaj do ulubionych

Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?...

03.02.05, 11:51
... dojechacod Palacu Kultury? Jakis nr tramwaju abo co? Abo mapke na maila
prosze :))))...
Wniesniaczka nie warszawianka pyta :DDD...
Obserwuj wątek
    • Gość: speedy Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:56
      www.ztm.waw.pl

wejdz w wyszukiwarke,podaj nazwe ulicy skad i dokad,zreszta tam wszystko jest
      napisane,dasz rade. mozna wyswietlic mapke dojazdu.nie wiem ale chyba mozna ja
      drukowac?
      • edzia-fredzia Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 11:58
        O dzienks :))))...
    • Gość: Beti Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... IP: 217.153.224.* 03.02.05, 14:28
      Na Szwoleżerów z Centrum njlepiej dojechac tak: na przciewko domów centrum masz
      przystanek autobusowy-stojąc przodem do domów centrum-plecami do Pałacu-wsiądź
      w autobus 520,415 -wysiadasz na przystanku ROZBRAT -na moscie -schodzisz na dól
      po schodkach przechodzisz przez ulice w lewo na światłach i tam zobaczysz
      przystanek wisadasz w 102, 162 i jedziesz jeden przystanek-jak wysiądziesz na
      przeciwko masz swój cel czyli Szwoleżerów 8:)
      Wariant nr 2- jeśli wysiadasz na dworcu centralnym proponuje wisadz w byle jaki
      tramwaj ktory jedize w storne Pragi-wysiądz na rondize Degoula( czy jak to sei
      pisze) -trzeci przystanek -tam gdzie jest palma i idz na plac Trzech Krzyży
      tam zaraz koło takiego biurowca ktory bedize po Towjej lewej stornie jest pętla
      autobusowa-a tam przystanek autobusu 102-wsidasz i on podwozi Cie dokladnie
      pod Szwolezerów 8.

Wydaje mi sie ze tak jest najprościej.
      Powodzenia:)
      • edzia-fredzia Krolowo moja :)))... 03.02.05, 14:36
        DZIEKI, DZIEKI, DZIEKI.... :)))...
        Super napisane :) Teraz to na pewno trafie :)
        Jeszcze raz dzieki Beti :)
        Pozdro :)
        • annique1 Re: Krolowo moja :)))... 03.02.05, 14:56
          Bzdura.102 jeżdzi na trasie Emilii Plater-Olszynka.Czyli można wsiąść najlepiej
          koło Metra Świętokrzyska (przstanek równolegle do I Mc Donaldsa w Polsce;-).W
          życiu z Placu 3 krzyży!!!!
          • edzia-fredzia Re: Krolowo moja :)))... 03.02.05, 15:03
            A do 102 tarasa dobra?
    • niedzwiedzica_sousie Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 14:59
      wykręcić 919, zwierzyć się panu kierowcy quo vadis i po bólu ;))
      • edzia-fredzia Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 15:02
        skonczy sie tak, ze usiade na ulicy i zaczne plakac :)))..
        • niedzwiedzica_sousie Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 15:03
          A czemuż to? to bardzo mało pragmatyczne działanie :))
          • edzia-fredzia Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 15:05
            Jak sie zgubie to co mam zrobic? Abo szybe wybije, to mnie policja odwiezie na
            dworzec :DDD...
            • niedzwiedzica_sousie Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 15:09
              Kochana fredziu, nie tak łatwo zgubić się w taksówce ha ha. miotać też się
              trzeba porządnie żeby szybę wytłuc. A poza tym - po co? siedź spokojnie, zaufaj
              kierowcy, robi to nie pierwszy raz... :)
              • edzia-fredzia Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 15:15
                Szkoda mi na taksowke, ale pewnie w niej skoncze :))))...
                Nigdy nie ufaj kirowcy :PPP... Jeszcze mnie wykorzysta na jakies
                krancowce ;))))...
            • Gość: speedy Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:13
              na poczatku w przypadku zgubienia sie orientowalam sie po prostu na Palac
              Kultury ;)

a wg. mnie mozesz spokojnie wsiadac w 107 z centrum.
              • edzia-fredzia Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 15:16
                Dzienks :)
          • Gość: lola MIESZKAM OBOK!!!!PORADZE:)) IP: *.acn.waw.pl 03.02.05, 15:11
            najprosciej !!bo te wczesniejsze watki troszke sa zawile;)wiec wsiadasz sobie
            pod forum na przystanku w 171.jedziesz nim az do przystanku TORWAR(ale to jest
            nie ten ostatni przystanek ,tylko przedostatni-wiadukt)na przystanku masz 185 i
            141.wsiadasz w ktorys z nich .podjezdzasz 2przystanki(liczac ten na ktorym
            wsiadlas)wysiadsz na przystanku ciagle mi sie mysli czy to zaruskiego czy
            szwolezerow(musi byc tam kladka z przejsciem dla pieszych)i jestes juz an
            szwolezerow;)i numer 8 jest kawaleczek patrzac przed siebie od przystanku)jak
            bedziesz miec tam problem to pytaj kogos:)ja mam tam przychodnie wiec sie dobrze
            orientuje;)i ta droga jest najlatwiejsza;)niz te jechanie 520 czy
            415!:)pozdarwiam:)jakby co pytaj:)
            • edzia-fredzia Dzieki lola :) 03.02.05, 15:33
              Nie znam w ogole topografii Wa-wy, ale skopijuje Twoja odpowiedz i z karteczka
              jakos sbie poradze :) Dzieki bardzo :)
    • ticoqp Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 15:13
      przyjedź do mnie to Cię zawiozę:)))))))))
      • Gość: mm Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:16
        na żelowym siodełku;-)))?
        • ticoqp Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 15:31
          nie na ramie:))))))))
          • Gość: mm Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:58
            chyba na swoje :-))
      • edzia-fredzia Boje sie :P 03.02.05, 15:17
        Ty to lobuz jestes i mnie psem poszczujesz :PPP...
        • Gość: mm no co Ty,Kopova się boisz e tam;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:23
          zabierze Cie na Centarlny do swoich funfli;-))
          • edzia-fredzia psow sie boje ogolnie :))))... 03.02.05, 15:26
            funfli nie, bo u mnie na wsi wiecej biega niz na centralnym :)))
        • ticoqp Re: Boje sie :P 03.02.05, 15:31
          to niech Ci tyłek marźnie na przystanku:PPPPPPPPPPPPPPP
          • edzia-fredzia Sralsk-Obrazalski ;PPPP... 03.02.05, 15:37

• ticoqp Re: Sralsk-Obrazalski ;PPPP... 03.02.05, 15:41
              nie do rymu i bez sensu wsadź se dupe do kredensu:))))))))
              • edzia-fredzia Sralski mialo byc :DDD... 03.02.05, 15:43
                Nie do rymu nie do taktu, wsadz se d.u.p.e do kontaktu :))))... hehehehe...
                Tez takie znam :P
                • ticoqp Re: Sralski mialo byc :DDD... 03.02.05, 15:46
                  miało ale nie było:PPPPPPPPPPPPPPP
                  • edzia-fredzia Co bylo a nie jest... 03.02.05, 15:48
                    ...nie pisze sie w rejestr :) Zapomniales dodac :PPPP...
    • Gość: mm Fretka a co bedziesz robić na Szwoleżerów 8??;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:15
      • edzia-fredzia Ambasady szukac bede :)))... 03.02.05, 15:19
        Japonii :)
        • Gość: mm Re: Ambasady szukac bede :)))... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:24
          o matko az tak daleko,a co tam u was nie zapodają suszi;-)))???
          • edzia-fredzia Re: Ambasady szukac bede :)))... 03.02.05, 15:29
            Podaja ale zepsute ;))))... a sanepid ma to w nosie ;)))...
        • ticoqp gejsza????????;)))))))))))))))) )))NT 03.02.05, 15:32

• edzia-fredzia Re: gejsza????????;)))))))))))))))) )))NT 03.02.05, 15:34
            Nie wzieli mnie na gejsze za duze stopy mam :P
            • ticoqp Re: gejsza????????;)))))))))))))))) )))NT 03.02.05, 15:42
              no chyba nie na ochroniarza ambasadora?:))))))))
              • edzia-fredzia Re: gejsza????????;)))))))))))))))) )))NT 03.02.05, 15:46
                Nie moge na razie glosno o tym mowic ;))))...
                Ale cos w podobie ;))))...
                • ticoqp Re: gejsza????????;)))))))))))))))) )))NT 03.02.05, 15:56
                  a juz wiem chodzi o robote w kotłowni :))))))))))było ogłoszenie w
                  wyborczej:))))))
                  • edzia-fredzia Ty klepio TY :PPP... 03.02.05, 15:58
                    To byl prawie pewniak. Jak mnie teraz ktos uprzedzi, to ide do ciebie
                    mieszkac :PPPP...
                    • edzia-fredzia Klepo mialo byc :P 03.02.05, 16:01

• ticoqp Re: Klepo mialo byc :P 03.02.05, 16:26
                        ale u mnie nie ma kotłowni????????;)))))))))))))) ))
    • trzydziecha1 Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 15:49
      Edzka, a kiedy ty będzisz w Wawie? może w przerwie między ambasadą a pociągiem
      powrotnym na kawkę się umówimy?
      • edzia-fredzia Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 15:52
        Jakos w tygodniu bede musiala jechac bo w weekend to nic nie zalatwie :)
        • trzydziecha1 Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 15:58
          dobra to sie zgadamy :)
          • edzia-fredzia Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 16:01
            Oka :) Ja spadam - milego popoludnia :)
            • Gość: mm Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:12
              sajonara;-))
    • Gość: Beti Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... IP: 217.153.224.* 03.02.05, 16:18
      Oczywsice big pomyłka-chodziło mi o 108-ale myśle że edzia-fredzia i tak by sie
      domyśliła o co chodzi -wystarczyło by spojrzeć na opis trasy-nie dramatyzujcie-
      a w najgorszym przypadku -koniec języka za przewodnika.
      Ps. Z przystanku na 141 Czerniakowskiej trzeba isc kawałek a -108-!!! i 162
      zatrzymuje sei dokladnie naprzeciwko Szwoleżerów 8:)

Mysle ze to najlepsze rozwiązanie-wiem bo sama jezdze na szwolezerow do pracy:P

• pietrek666 Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 03.02.05, 16:34
        A pracujesz w kotłowni Ambasady Japońskiej. Jak tak to edzia szykuje się na
        Twój stołek :DDD
        • Gość: Sushi Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 21:01
          Jesli chodzi o sushi, to wysiadz na Zachodnim i wskocz do Blue City.
        • Gość: Beti Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... IP: 217.153.224.* 04.02.05, 09:11
          Napisalam ze pracuje na Szwoleżerów-a tam miesci sie kilka budynków, tak weic
          czytaj ze zrozumeiniem i do szkoły!
          • pietrek666 Re: Na Szwolezerow 8 w Wa-wie to jak?... 04.02.05, 11:17
            Gość portalu: Beti napisał(a):

> Napisalam ze pracuje na Szwoleżerów-a tam miesci sie kilka budynków, tak weic
            > czytaj ze zrozumeiniem i do szkoły!

Oki. Żadna praca nie chańbi. Jeżeli pracujesz na Szwoleżerów, to się tam nie
            pojawię, ale Ty omijaj w takim razie Maćka z Bogdańca :DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka