Dodaj do ulubionych

Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi?

IP: *.ewave.at 29.05.02, 21:38
Obserwuj wątek
    • Gość: fantasia Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? IP: 62.233.138.* 29.05.02, 21:41
      Ja. (Jedno i drugie)
      I do tego uważam, że nie ma się czym chwalić :-(
      No bo jeszcze niespanie można wybaczyć. Ale pracę?! Brrr...
      • tuli_pan Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 21:45
        ja nie bede spal, bo jutro mam WOLNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :)

• tuli_pan Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 21:48
      a ty pracujesz czy nie chce ci sie spac?

• lena8 Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 21:50
      na razie jeszcze ja nie śpie:))
      • tuli_pan Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 21:52
        lena8 napisał(a):

> na razie jeszcze ja nie śpie:))

a Opola nie ogladasz?
        • lena8 Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 22:03
          katem oka oglądam:))
          • lalka74 Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 22:04
            witam wszystkich, ja nie śpię, a Gawliński fajnie śpiewa.
            • lena8 Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 22:07
              a Budka suflera zdobyła nagrodę:)
              • lalka74 Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 22:08
                właśnie tak sobie słucham - ale ta piosenka to bardzo podobna do "Piąty bieg"
                • lena8 Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 22:17
                  masz rację,
                  jutro się wyśpię :)))
                • tuli_pan Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 22:17
                  lalka74 napisał(a):

> właśnie tak sobie słucham - ale ta piosenka to bardzo podobna do "Piąty bieg"

nienawidze budki syflera, tych starych grzybow grajacych to samo od kilkunastu
                  lat, do tego jeszcze ten oblesny cugowski
                  • lalka74 Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 22:21
                    Masz prawo.
                  • mutka_ Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 22:28
                    Osobiscie lubilam Budke Suflera, ale odkad Cugowski zaczyna na bis spiewac te
                    same, najgorsze piosenki to cala wirtuozerie szlag trafil.
                    Zreszta tacy artysci jaka publicznosc (czyli i ja).
                    Mutka
                  • lena8 Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 22:28
                    mój ociec bardzo lubi budke,
                    fakt Cugowski czasami wygląda oblesnie.
                • Gość: Vika Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? IP: *.ewave.at 29.05.02, 22:26
                  Nie spie.Od czasu do czasu zagladam na forum i latam po hotelu w roznych
                  sluzbowych sprawach.Opola nie sucham bo nie i juz.W hotelu ruch jak
                  licho.Mareczek w recepcji chyba dzisiaj osiwieje.Moze pozniej bedzie troche
                  spokojniej to Wam napisze jakas smieszna historie z hotelowego zycia.
                  • tuli_pan Re: Kto dzisiaj w nocy pracuje???Albo nie spi? 29.05.02, 22:28
                    ale lubie De Mono, moze dlatego ze mialem przyjemnosc jechac z nimi w sobote w
                    jednym przedziale na trasie Gdynia - Katowice
                    • Gość: renia dlaczego tylko cugowski..... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 29.05.02, 23:16
                      ..... wam sie nie podoba? a lipko to niby seks bomba, albo ten mogielnicki? To
                      jest zespol niesamowitych brzydali , ale spiewaja niesamowicie tez i ja bardoz
                      lubie i sie nie wymadrzajcie, bo takiego zespolu jak budka nie ma nie bylo i
                      nie bedzie. Amen. i cicho tam jak sie komus nie podoba:))) pzdrw, r
                      • lalka74 Re: dlaczego tylko cugowski..... 29.05.02, 23:19
                        Czesc Renia - znowu nie spisz?
                        • Gość: renia Re: dlaczego tylko cugowski..... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 29.05.02, 23:35
                          No czesc lalka, nie spie, ogladam Opole, ale zaraz spadam jutro wczesnie wstaje,
                          a Ty do rana siedzisz? cmok:))
                      • tuli_pan Re: dlaczego tylko cugowski..... 29.05.02, 23:21
                        Gość portalu: renia napisał(a):

> ..... wam sie nie podoba? a lipko to niby seks bomba, albo ten mogielnicki? To
                        > jest zespol niesamowitych brzydali , ale spiewaja niesamowicie tez i ja bardoz
                        > lubie i sie nie wymadrzajcie, bo takiego zespolu jak budka nie ma nie bylo i
                        > nie bedzie. Amen. i cicho tam jak sie komus nie podoba:))) pzdrw, r

znam wiele zespolow lepszych i lepiej "wygladajacych", spiewaja? ugowski sapie do
                        mikrofonu, nie zycze mu zle ale kilka lat i wykituja na nadcisnienie

• Gość: renia Re: dlaczego tylko cugowski..... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 29.05.02, 23:34
                          tuli_pan napisał(a):

> znam wiele zespolow lepszych i lepiej "wygladajacych", spiewaja? ugowski sapie
                          > do
                          > mikrofonu, nie zycze mu zle ale kilka lat i wykituja na nadcisnienie
                          >

Ja nie mowie, ze to NAJLEPSZY zespol, ale na pewno takiego drugiego nie ma
                          (chocby wziawszy pod uwage brzydote WSZYSTKICH czlonkow tegoz) i spiewaja w
                          zupelni swoim stylu, fakt, ze zaczynaja sie powtarzac, ale ja tam lubie budke i
                          uwazam ze nie ma piosenki nad "Ratujmy co sie da". I koniec dyskusji! :))))
                          pzdrw, r
                          • tuli_pan Re: dlaczego tylko cugowski..... 29.05.02, 23:38

> tuli_pan napisał(a):
                            >
                            > > znam wiele zespolow lepszych i lepiej "wygladajacych", spiewaja? ugowski s
                            > apie
                            > > do
                            > > mikrofonu, nie zycze mu zle ale kilka lat i wykituja na nadcisnienie
                            > >
                            >
                            > Ja nie mowie, ze to NAJLEPSZY zespol, ale na pewno takiego drugiego nie ma
                            > (chocby wziawszy pod uwage brzydote WSZYSTKICH czlonkow tegoz) i spiewaja w
                            > zupelni swoim stylu, fakt, ze zaczynaja sie powtarzac, ale ja tam lubie budke i
                            >
                            > uwazam ze nie ma piosenki nad "Ratujmy co sie da". I koniec dyskusji! :))))
                            > pzdrw, r

a ja tam nadal nie lubie, a piosenka "Ratujmy co sie da" jest o nich, ale chyba
                            nie ma juz co ratowac, za pozno :)
                            • Gość: renia Re: dlaczego tylko cugowski..... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 29.05.02, 23:53
                              tuli_pan napisał(a):

>
                              > a ja tam nadal nie lubie, a piosenka "Ratujmy co sie da" jest o nich, ale chyba
                              >
                              > nie ma juz co ratowac, za pozno :)

Znasz ta piosenke? Nie jest o nich, jest pewna historia milosci, posluchaj kiedys
                              uwaznie zwalszcza w nowej aranzacji z plyty "akustycznie". Nie lubisz Budki - nie
                              musisz, nie musimy wszyscy lubic tego samego. Ja np nie cierpie sushi choc jest
                              b. medialne zdaje sie.... pzdrw, r
                              • tuli_pan Re: dlaczego tylko cugowski..... 30.05.02, 00:00

> tuli_pan napisał(a):
                                >
                                > >
                                > > a ja tam nadal nie lubie, a piosenka "Ratujmy co sie da" jest o nich, ale
                                > chyba
                                > >
                                > > nie ma juz co ratowac, za pozno :)
                                >
                                >
                                >
                                > Znasz ta piosenke? Nie jest o nich, jest pewna historia milosci, posluchaj kied
                                > ys
                                > uwaznie zwalszcza w nowej aranzacji z plyty "akustycznie". Nie lubisz Budki - n
                                > ie
                                > musisz, nie musimy wszyscy lubic tego samego. Ja np nie cierpie sushi choc jest
                                >
                                > b. medialne zdaje sie.... pzdrw, r

medialne :) , szczerze to nigdy mnie nie kusilo aby zjesc sushi, a ze medialne?
                                brzmi "ostro" i tajemniczo sama nazwa....sushi(zwlaszcza wymawiane szybko)
                                • Gość: renata Re: dlaczego tylko cugowski..... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 30.05.02, 00:07
                                  >
                                  > medialne :) , szczerze to nigdy mnie nie kusilo aby zjesc sushi, a ze medialne
                                  > ?
                                  > brzmi "ostro" i tajemniczo sama nazwa....sushi(zwlaszcza wymawiane szybko)

sushi to surowe suszone ryby z jakimis dodatkami, zwiniete w rulonik podane na
                                  drewnianej deseczce obok w glinianej miseczce slono kwasny sos do moczenia tego
                                  swinstwa wszystko nalezy jesc paleczkami, staje w gardle, powinni podawac od razu
                                  jakas miske na zwroty :))) SYF!! (dla mnie oczywiscie, ale kto lubi to bon
                                  appetit!)
                                  • lalka74 Re: dlaczego tylko cugowski..... 30.05.02, 00:10
                                    ja jadłam sushi - nie było takie obrzydliwe, ale fakt, że mogło być troche
                                    podrabiane.
                                    • maly.ksiaze Dobre sushi 30.05.02, 00:13
                                      jest przeeeswietne. Uwielbiam sushi. I jeszcze sashimi (chyba). Mniam!

mk.

(czy jesli u mnie jeszcze widno, to tez sie moge zaliczyc do tych, co *jeszcze*
                                      nie spia?)
                                      • lalka74 Re: Dobre sushi 30.05.02, 00:14
                                        przecież nie spisz - więc spoko, zaliczasz się. :)
                                        • maly.ksiaze Re: Dobre sushi 30.05.02, 00:18
                                          A dziekuje. Ale na sushi to juz dzis nie zdarze.
                                          • lalka74 Re: Dobre sushi 30.05.02, 00:19
                                            A którą masz godzinę?
                                            • maly.ksiaze Re: Dobre sushi 30.05.02, 00:20
                                              Szosta, szosta!
                                              • lalka74 Re: Dobre sushi 30.05.02, 00:24
                                                aha - czyli wschodnie wybrzeże, pozdrawiam. A zjeść pewnie coś jeszcze zdążysz.
                                                • maly.ksiaze Re: Dobre sushi 30.05.02, 00:28
                                                  No, niech bedzie, ze wybrzeze, choc do Wielkiej Wody kawal drogi. Ale, ale!
                                                  Ktora u Ciebie?
                                                  • lalka74 Re: Dobre sushi 30.05.02, 00:29
                                                    00:29 - ciemna noc, ale ciepła :)
                                                  • maly.ksiaze Re: Dobre sushi 30.05.02, 00:40
                                                    Stary Swiat zatem. Najlepszego.
                                  • tuli_pan Re: dlaczego tylko cugowski..... 30.05.02, 00:12
                                    Gość portalu: renata napisał(a):

> >
                                    > > medialne :) , szczerze to nigdy mnie nie kusilo aby zjesc sushi, a ze med
                                    > ialne
                                    > > ?
                                    > > brzmi "ostro" i tajemniczo sama nazwa....sushi(zwlaszcza wymawiane szybko)
                                    >
                                    > sushi to surowe suszone ryby z jakimis dodatkami, zwiniete w rulonik podane na
                                    > drewnianej deseczce obok w glinianej miseczce slono kwasny sos do moczenia tego
                                    >
                                    > swinstwa wszystko nalezy jesc paleczkami, staje w gardle, powinni podawac od ra
                                    > zu
                                    > jakas miske na zwroty :))) SYF!! (dla mnie oczywiscie, ale kto lubi to bon
                                    > appetit!)

wiem jak wyglada sushi i jak sie chyba powinno to jesc, ale po twoim opisie tym
                                    bardziej nie mam ochoty jesc.......:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka