Dodaj do ulubionych

69 ? czy to się wam podoba ?

IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 14:24
mnie bardzo jak jestem u góry - a wam?
Obserwuj wątek
    • Gość: kloss Re: 69 ? czy to się wam podoba ? IP: 213.77.32.* 02.09.01, 16:51
      Ja to uwielbiam, bez wzgledu czy jestem na dole czy na gorze czy z boku
      :))
      • Gość: ANNA Re: 69 ? czy to się wam podoba ? IP: *.acn.waw.pl 16.10.01, 19:12
        to jest najprzyjemniejsza rzecz pod sloncem!!!!!:)
    • Gość: Glen69 Re: 69 ? czy to się wam podoba ? IP: *.cafe.czestochowa.pl 10.10.01, 23:33
      Mnie tez, niezaleznie czy gora czy dol.....choc wole kiedy kobieta jest u gory.
      Jednak, sa kobiety ktore maja przed tym opory. Czemu? ......niestety nie wiem :-
      (( Moze nie wiedza co traca.....
      • Gość: soso 96 IP: 195.41.66.* 11.10.01, 10:37
        Kochani, teraz zrobcie 96 i spac! Przestancie przynudzac, naprawde.
    • Gość: Michal Re: 69 ? czy to się wam podoba ? IP: 217.8.161.* 11.10.01, 13:25
      Mi sie bardzo podoba
      • Gość: Julka Re: 69 ? czy to się wam podoba ? IP: 217.8.161.* 11.10.01, 13:31
        Drogi Michale!
        Nie znam faceta, któremu by się to nie podobał, ale znam kobiety i to nie jest dla większość ta
        najwspanialsza pozycja!
        • Gość: Michal Re: 69 ? czy to się wam podoba - ? do Julki IP: 217.8.161.* 11.10.01, 13:34
          No cos ty? Mam nadzieje, ze ty do nich nie nalezysz. A uwazasz ze co jest lepsze?
          • Gość: Julka Re: 69 ? czy to się wam podoba - ? do Julki IP: 217.8.161.* 11.10.01, 13:41
            Michaś, nie za dużo chcesz wiedzieć....
            • Gość: Michas Re: 69 ? czy to się wam podoba - ? do Julki2 IP: 217.8.161.* 11.10.01, 13:43
              No chyba mozesz powiedziec, w koncu jestesmy anonimowi
              • Gość: Julka Re: 69 ? czy to się wam podoba - ? do Julki2 IP: 217.8.161.* 11.10.01, 13:52
                hahahahaha! no way!
                • Gość: Michal Re: 69 ? czy to się wam podoba - ? do Julki3 IP: 217.8.161.* 11.10.01, 13:55
                  Z tego wnioskuje ze ci sie nie podoba, ale nie z powodu tego ze nie sprawia ci to przyjemnosci,
                  tylko dla tego ze jestes skarbie pruderyjna i nie lubisz jak facet penetruje jezyczkiem twoja
                  dziurke...
                  • Gość: Kotek Re: 69 ? czy to się wam podoba - ? do Michala IP: 195.94.201.* 11.10.01, 17:02
                    ja nie przepadam za 69. moj chlopak uwielbia, wiec, zeby mu zrobic
                    przyjemnosc... jakos nie umiem sie wyluzowc. a pruderyjna nie jestem, bo rozne
                    inne wygibasy probowalam, czesc sie podobala, czesc nie. i tylko to 69...
                  • Gość: knockout bez sensu IP: *.pl.aiesec.org 16.10.01, 00:54
                    czesc,
                    wy to jedna osoba - piszecie z tego samego ipka. drugie wyjscie - siedzicie do
                    siebie plecami zamiast lezec i walczyc z 69
                    • oyama Re: Do knockaut 16.10.01, 19:18
                      Ona siedzi w drugim pokoju. Na 69 niestety nie ma szans...;-) Poza tym numer ip tak naprawde
                      niewiele znaczy - to provider. (wiem bo sie znam;-)
    • Gość: Aguś Re: 69 ? czy to się wam podoba ? IP: *.*.*.* 11.10.01, 13:30
      A my z moim jesteśmy zgodni - spróbowaliśmy i nie podobało się nam. Następny
      raz za dwadzieścia lat.
      • motor Re: 69 ? czy to się wam podoba ? 11.10.01, 14:07
        O to chodzi co by bylo wszystkim miło
        • Gość: Lorelei Re: 69 ? czy to się wam podoba ? IP: *.server.ntl.com 11.10.01, 16:25
          To ja nie z tej planety w takim razie, bo myslalam ze to raczej tak normalna i
          powszechnie stosowana pozycja jak robienie siusiu rano po wstaniu z lozka.....
          Gdyby ktos tu zapytal czy mi sie podoba uprawianie sexu z dwoma mezczyznami w
          tym samym czasie to musialabym sie nieco zastanowic nad odpowiedzia ale 69????
          hyba nie ma w sexie miedzy 2 osob odmiennej plci niczego czego nie sprobowalam
          poza SM oczywiscie.....No jakies male klapsy sa ok tez...
          • Gość: soso Lorelei jest z innej planety IP: *.*.*.* 11.10.01, 17:33

Razu pewnego Lorelei z mezem przybyla ze swojej planety na Ziemie i zostala
            zaproszona na kolacje do panstwa Kowalskich. Swiece, schabowy, sznapsiki, w
            koncu goscie zaproponowali, by na noc wymienic sie partnerami by bylo ciekawiej
            we wszechswiecie. Kowalscy z niejakimi oporami przystali.

Rano przy sniadanku pani Kowalska byla jak nowonarodzona, podspiewujaca i
            usmiechnieta. Pan Kowalski ponury i spogladajacy co jakis czas spode lba na
            Lorelei. Po sniadanku pani Lorelei z mezem udali sie na swoja planete a panstwo
            Kowalscy zaczeli dzielic sie wrazeniami:
            - Jak bylo? - spytal pan Kowalski.
            - Super, po prostu niesamowite wrazenia. A jak z toba?
            - Nieszczegolnie.
            - ?
            - Boli mnie za uszami.
            - Naprawde?
            - Tak, ta Lorelei drapala mnie za uszami cala noc.
            - A, o to chodzi. To ty nie wiesz, ze na ich planecie jak sie drapie za prawym
            uszkiem to ich ptaszek robie sie dluzszy a jak za lewym uszkiem to grubszy?!

pzdrw dla Lorelei 6x9. :-)

ć
            • Gość: Lorelei Re: Lorelei jest z innej planety IP: *.server.ntl.com 11.10.01, 17:44
              Ale sie obsmialam..........Coz ja po prostu lubie sex i nie mam zahamowan o ile
              moge ufac partnerowi.
              W kazdym razie dzieki soso, sprobuje z tym drapaniem :)
              • Gość: Michal Re: Lorelei jest z innej planety IP: 217.8.161.* 11.10.01, 17:46
                Zgadzam sie z Lorelei
                • Gość: Piotrek Re: Lorelei jest z innej planety IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 13.10.01, 00:04
                  Ja uwielbiam lizać; zdecydowanie bardziej niż być lizanym. Nie lubię jednak
                  pieszczenia jednoczesnego, moja partnerka zresztą też. Ona lubi najpierw być
                  wylizana. Mnie to odpowiada :-)
    • Gość: Gustaw Re: 69 ? 8))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 23:45
      Odkąd spotkałem dziewczynę, której sie wszystko podoba to i mi się wszystko
      podoba, czego i Wam wszystkim szczerzę życzę.
      Po prawdzie, to tak się nakręcamy, że możemy się wkółko bzykać jakkolwiek. W
      rezultacie najczęściej wybieramy pozycję najprostszą - dużo widać w oczach 8))

Gucio

• Gość: 9 Re: 69 ? czy to się wam podoba ? IP: *.208.64.49.Dial1.Chicago1.Level3.net 17.10.01, 09:40
      Gość portalu: karen napisał(a):

> mnie bardzo jak jestem u góry - a wam?

Ja wole 96.
    • marry Re: 69 ? czy to się wam podoba ? 17.10.01, 15:16
      oczywiście, ale zależy z kim ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka