Gość: ola IP: *.gdynia.mm.pl 07.02.05, 19:02 Czesc, podaj namiary na wróżkę z Sopotu. DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pannaprym Re: Do GRUBASKI20 08.02.05, 09:03 No ja wlasnie tak czekam i czekam i...doczekac sie nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Do GRUBASKI20 08.02.05, 09:08 a przepowiedziała groszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Do GRUBASKI20 IP: *.gdynia.mm.pl 08.02.05, 11:26 Tez mnie to ciekawi (o groszku), ale chyba grubaski20 nie ma dzis z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Do GRUBASKI20 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:29 pewnie żyga;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: Do GRUBASKI20 08.02.05, 12:28 o ty ememku złośliwcu ty!;) ale jakbyś tu była.. masakra co sie ze mną dzieje.. nie wiem skad mam tyle siły, zeby nie dzwonić do latino i nie ryczeć mu w słuchawkę jak źle sie czuje..w ciągu dnia w pracy mam na to ochotę milion razy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Do GRUBASKI20 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:31 ee tam zara złośliwa,no niestety musisz to jakoś przetrwać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedzica Re: Do GRUBASKI20 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 12:36 przepowiedziała, czy nie? kurde bele!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: Do GRUBASKI20 08.02.05, 12:43 też mnie to zastanawiało.. powiedziała tylko, ze latino będzie już moim facetem na powaznie i to on jest tym człowiekiem z którym spędzę życie, no i że wszystkok fajnie, ze bedziemy udaną, szczęśliwą parą.. ale o grochu ani słowa.. zastanawiało mnie to, ale myślę, ze pewnie nie mogła tego powiedzieć, bo w ten sposób jakoś zagięłabym rzeczywistość, w sensie wpłynęła na bieg wydarzen. gdyby powiedziała cos o dzidziusiu, przecież okopalibyśmy sie jak na wojnie, nie dopuścilibyśmy za nic w świecie do takiej sytuacji.. a tak cieszymy się, ze tak sie stało, jesteśmy bardzo szczęśliwi, czekamy na dzidziusia i wierzymy że be dzie pięknie:)) Odpowiedz Link Zgłoś