Dodaj do ulubionych

Jaki garnitur dla Pana Młodego?Help!

IP: *.ha.pwr.wroc.pl 01.09.01, 18:41
Proszę o poradę. Jak uważacie, jaki jest odpowiedni tzn. elegencki garnitur do
ślubu. Chodzi mi o kolor. Moja narzeczona będzie miała suknię w kolorze jasnego
ecru. Czy ciemny granat ( nie szkolny ani kolejowy:)) pasowałby do zestawu?
Obserwuj wątek
    • sara Re: Jaki garnitur dla Pana Młodego?Help! 01.09.01, 21:16
      Najbardziej stosowne kolory garnituru slubnego to czarny, ciemnoszary lub
      ewentualnie ciemnoniebieski. Ten ostatni najmniej lubie. Na sluby popoludniowe -
      smoking.
    • Gość: kloss Re: Jaki garnitur dla Pana Młodego?Help! IP: 213.77.32.* 03.09.01, 01:41
      Czasami jak czytam takie posty to sobie mysle - ludzie!!! czy nie potraficie
      podjąc sami nawet tak prostej decyzji??? czy juz skretynieliscie do reszty.
      Niebawem pojawią się wątki: czy jak mi sie chce kupe tam mam podejsc do bidetu
      czy do muszli?
      • Gość: kasia Re: Jaki garnitur dla Pana Młodego?Help! IP: *.iel.wroc.pl 03.09.01, 13:51
        "Kto pyta nie błądzi"....a w ogóle uważam ze skoro zyjemy w wolnym kraju każdy
        ma prawo do zadawania róznych pytan. To pytanie nie jest ani wulgarne ani
        głupie, jest prosbą... o rade. Jeśli ktoś nie zna odpowiedzi albo nie jest w
        stanie jej udzielić niech takie wątki ignoruje.
        A może Remek robi ankiete.....:)Ja jestem za ciemnym garniturem, bardziej
        pasuje na taka uroczystość:))
        • Gość: Ika Re: Jaki garnitur dla Pana Młodego?Help! IP: 127.0.0.* / *.gliwice.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 15:06
          Ja uwazam ze zalezy to jedynie od gustu i wzgledow
          estetycznych. Np. wysoki i chudy Pan Mlody nie bedzie
          dobrze wyglądał w ciemnym garniturze, a pulchny w
          jasnym. Bralam slub latem i moj maz mial na sobie
          bezowy garnitur, a ja biala suknie. Wiekszosc znajomych
          uwazala, ze to byl swietny pomysl.

Pozdrowienia
          Ika
    • Gość: mirek Garnitur to może być do biura IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 04.09.01, 13:12
      Jak chcesz,żeby było naprawdę elegancko, to ubierz sie w smoking. Garnitur to
      może być do pracy, a nie na Twój własny ślub. Poza tym naprawdę jest parę
      okazji, gdzie wypada ubrać coś bardziej eleganckiego niż garnitur: bal ( np.
      sylwestrowy), wyjście do opery lub baletu itp,
    • Gość: kloss Re: Jaki garnitur dla Pana Młodego?Help! IP: *.bratniak.krakow.pl 04.09.01, 15:42
      A jeszcze niektorzy to idą w dresie - mój kolega tak poszedł i wszyscy byli
      bardzo zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka