Dodaj do ulubionych

Co mam jej powiedziec?

02.06.02, 11:39
Byl tu niedawno dosyc podobny watek, ale widze jednak "drobne" roznice i bardzo
zalezy mi na Waszym obiektywnym zdaniu, bo ja juz ten obiektywizm powoli trace.
Moja 40-letnia obecnie kolezanka szuka idealnego mezczyzny. Srednio co pol roku-
rok przezywa trafienie w dziesiatke, potem sie okazuje ze to jednak nie to.
Teraz informuje mnie, ze marzy o dziecku (nie ma jeszcze i kiedys nie chciala!)
i pyta mnie o moje zdanie.
Mieszkamy w innych miastach, ja faceta nie znam i nie widzialam - i nie wiem co
jej mam powiedziec.
Poradzcie cos, bo ja juz sama nie wiem. Ona sie latwo obraza.
(ja specjalnie nie pisze tu swojego zdania, bo jestem ciekawa co wy naprawde o
tym myslicie)
Obserwuj wątek
    • lalka74 Re: Co mam jej powiedziec? 02.06.02, 14:03
      za mało danych
    • galetik polishAm do roboty 02.06.02, 16:57
      murzynka napisał(a):

> Byl tu niedawno dosyc podobny watek, ale widze jednak "drobne" roznice i bardzo
      >
      > zalezy mi na Waszym obiektywnym zdaniu, bo ja juz ten obiektywizm powoli trace.
      > Moja 40-letnia obecnie kolezanka szuka idealnego mezczyzny. Srednio co pol roku
      > -
      > rok przezywa trafienie w dziesiatke, potem sie okazuje ze to jednak nie to.
      > Teraz informuje mnie, ze marzy o dziecku (nie ma jeszcze i kiedys nie chciala!)
      > i pyta mnie o moje zdanie.
      > Mieszkamy w innych miastach, ja faceta nie znam i nie widzialam - i nie wiem co
      >
      > jej mam powiedziec.
      > Poradzcie cos, bo ja juz sama nie wiem. Ona sie latwo obraza.
      > (ja specjalnie nie pisze tu swojego zdania, bo jestem ciekawa co wy naprawde o
      > tym myslicie)

podpowiedz kolezance.
      • murzynka lalka? 02.06.02, 19:42
        Co za malo danych? W jakim sensie?
        W sumie dla mnie tez jest za malo danych!
        No dobra, to powiem moje watpliwosci:
        40-letnia baba (jakby nie bylo) zachowuje sie jak nastolatka. Mam wrazenie, ze
        ma obsesje "ostatniego dzwonka". Czy mam jej powiedziec "jasne rob sobie
        dziecko natychmiast"? Ale skoro uwazam, ze ona sie do tego nie nadaje i mam
        watpliwosci, ze to co ona teraz przezywa to wcale nie milosc tylko chec na
        dziecko - to unieszczesliwi dziecko. A moze jestem nieobiektywna i powinnam jej
        powiedziec "na dziecko nigdy nie jest za pozno".
        Jak moge oceniac faceta, ktorego wcale nie znam? Nie widzialam!
        A poza tym jak moge zachwycac sie jej kolejna miloscia, skoro nie biore w tym
        udzialu - w sensie, ze dowiaduje sie o jakims tam kolejnym facecie po ilus tam
        miesiacach trwania zwiazku. Czy to infantylne czy inne, ja naprawde nie wiem co
        mam odpowiedziec.
        Ona mnie prosi o rade, no i co mam jej wogole poradzic?
        • Gość: Częstoch do Murzynki IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 21:19
          murzynka napisał(a):

> Co za malo danych? W jakim sensie?
          > W sumie dla mnie tez jest za malo danych!
          > No dobra, to powiem moje watpliwosci:
          > 40-letnia baba (jakby nie bylo) zachowuje sie jak nastolatka. Mam wrazenie, ze
          > ma obsesje "ostatniego dzwonka". Czy mam jej powiedziec "jasne rob sobie
          > dziecko natychmiast"? Ale skoro uwazam, ze ona sie do tego nie nadaje i mam
          > watpliwosci, ze to co ona teraz przezywa to wcale nie milosc tylko chec na
          > dziecko - to unieszczesliwi dziecko. A moze jestem nieobiektywna i powinnam jej
          >
          > powiedziec "na dziecko nigdy nie jest za pozno".
          > Jak moge oceniac faceta, ktorego wcale nie znam? Nie widzialam!
          > A poza tym jak moge zachwycac sie jej kolejna miloscia, skoro nie biore w tym
          > udzialu - w sensie, ze dowiaduje sie o jakims tam kolejnym facecie po ilus tam
          > miesiacach trwania zwiazku. Czy to infantylne czy inne, ja naprawde nie wiem co
          >
          > mam odpowiedziec.
          > Ona mnie prosi o rade, no i co mam jej wogole poradzic?

Niech chociaż Ci go przedstawi . Urządźcie jakąś imprezę we trójkę .

Poobserwuj go i dopiero doraź koleżance .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka