Gość: wisienka IP: *.pl 03.06.02, 22:17 Kobiety, czy lubicie stringi czy tylko faceci je lubia na naszych pupach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 03.06.02, 22:20 Ja bardzo lubię. A mój facet polubił je dopiero na mnie, bo wcześniej nie znosił u żadnej dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisienka Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? IP: *.pl 03.06.02, 22:24 a moj uwielbia je na mnie, ale jak mu sama kupilam stringi z jakiejs okazji to nie chce nosic bo go uwieraja tu i owdzie Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? 04.06.02, 19:23 Gość portalu: Mia napisał(a): > Ja bardzo lubię. A mój facet polubił je dopiero na mnie, bo wcześniej nie > znosił u żadnej dziewczyny... A to dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 07.06.02, 10:26 Jego spytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? 06.06.02, 11:08 Gość portalu: Mia napisał(a): > Ja bardzo lubię. A mój facet polubił je dopiero na mnie, bo wcześniej nie > znosił u żadnej dziewczyny... a co ci mial powiedziec? ze uwielbial je sciagac w damskich pup? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 07.06.02, 10:31 Znajac go, opowiedziałby jeszcze której pannie ściągało się najlepiej... jego szczerość jest porażająca... ale ma to na dłuższą metę kupę plusów... też... :) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? 03.06.02, 22:23 lubie stringi. nie zawsze je nosze - ale nie wyobrazam sobie, ze pod obcisle jasne spodnie zaloze pelne majtki, odcinaja mi tylek (mam raczej latynoska pupe;)) no i nie da sie ukryc, ze w takich majtkach czlowiek sie od razu czuje seksowniejszy. xx. ps moj fryzjer tez nosi stringi;) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? 04.06.02, 09:07 gdzie ty tam fryzjerowi zaglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? 04.06.02, 09:42 muszek0 napisał(a): > gdzie ty tam fryzjerowi zaglądasz? akurat to nie tak;) fryzjer nosi biodrowki, wiec stringi widac wyraznie. a ja obserwuje. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? 04.06.02, 10:49 to musi być fajny chlopak;) biodróweczki powiadasz ? dasz mi namiar na ten salon? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? 04.06.02, 19:22 anexxa napisał(a): > xx. > > ps moj fryzjer tez nosi stringi;) No, znałem takiego, który nosi pampersy Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? 05.06.02, 14:23 rewelacja. a ile wnosi do watku:/ xx. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady byle nie na grubych 03.06.02, 22:45 bo wygladaja jak sznureczki na szynce babuni ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 03.06.02, 23:21 Ja lubie ,są wygodne i sexi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas NIEEEEEEEEE IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 07:47 nie cierpie stringow przechodzi mi od razu ochota na podrywanie nawet jelsi takie stringi wyladowaly na jakiejs zgrabnej pupci taki juz ze mnie dinozaur Gość portalu: wisienka napisał(a): > Kobiety, czy lubicie stringi czy tylko faceci je lubia na naszych pupach? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? 04.06.02, 08:58 Ja bardzo lubię - są bardzo wygodne i czasami konieczne, żeby nie odznaczały się zbytnio pod ubraniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Ten temat już był - pochlonął ponad 100 postw IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 09:53 wkółko się tematy powtarzają, bo przecież nie wszyscy na bieżąco śledzą poruszane kwestie na forum.. a jak widać temat stringów cieszy się powodzeniem ja stringi lubie, nosze i kupuje.. już się do nich przyzwyczaiłam i jestem b.zadowolona. a mój narzeczon: coraz mniej materiału! to są majtki?! hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Ten temat już był - pochlonął ponad 100 postw 04.06.02, 10:14 chociaż termat już był to i tak bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Ten temat już był - pochlonął ponad 100 postw IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 10:15 lalka, my to chyba w tym temacie nie zmienimy zdania, co? jak bedziemy miec lat 70-80 to tez na spacer do parku bedziemy zasuwac (m.in.) w stringach, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Ten temat już był - pochlonął ponad 100 postw 04.06.02, 10:27 OK - trzymam Cię za słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Ten temat już był - pochlonął ponad 100 postw 04.06.02, 18:29 lalka74 napisał(a): > OK - trzymam Cię za słowo :) Ale to chyba nie będzie najciekawszy widok :)) Kiedyś we Wrocławskim Orbisie widziałem kobitę - na oko tak z 60-tka - w czerwonej mini do połowy ud i granatowych rajtuzach z dziurami jak moja pięść na nogach, z których jedna jak moje 2. Myślalem że się przewroce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Ten temat już był - pochlonął ponad 100 postw IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.06.02, 09:34 to juz sa skrajnosci, ja mam zamiar byc b.ponetna, zadbana, mila, usmiechnieta, bez nadwagi - staruszka, :-) w stringach.. albo bez.. ha haha Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Ten temat już był - pochlonął ponad 100 postw 06.06.02, 10:30 Gość portalu: anE napisał(a): > to juz sa skrajnosci, > ja mam zamiar byc b.ponetna, zadbana, mila, usmiechnieta, bez nadwagi - > staruszka, :-) > w stringach.. albo bez.. ha haha Taką miłą i ciepłą, bajkową babunią, z drutami i kłębkiem wełny na kolanach ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Ten temat już był - pochlonął ponad 100 postw IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.06.02, 10:45 no nie wiem, jeszcze sie na drutach musze nauczyc, ale z moja cierpliwoscia (albo jej brakiem).. to moze zaszaleje na na rolkach, na rowerze, w jeansach - tak jak np. babcie w Holandii, :-) zimna na łyżwy, narty, te sprawy a fryzure na cebule, ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Ten temat już był - pochlonął ponad 100 postw 07.06.02, 10:45 Gość portalu: anE napisał(a): > no nie wiem, jeszcze sie na drutach musze nauczyc, ale z moja cierpliwoscia > (albo jej brakiem).. to moze zaszaleje na na rolkach, na rowerze, w jeansach - > tak jak np. babcie w Holandii, :-) > zimna na łyżwy, narty, te sprawy > > a fryzure na cebule, ha ha W Stanach istanieje klub 90-ciolatek. Min. granica wieku 90 lat - chodzą na siłownię itd. Jak popatrzeć na taką starowinkę, to wygląda lepiej niż nie jedna nasza 40-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Ten temat już był - pochlonął ponad 100 postw 04.06.02, 18:27 Gość portalu: anE napisał(a): > lalka, my to chyba w tym temacie nie zmienimy zdania, co? > > jak bedziemy miec lat 70-80 to tez na spacer do parku bedziemy zasuwac (m.in.) > w stringach, :-) Ha, ha, a dzisiaj mając 2x zasuwacie ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve dlatego... IP: *.netland.gda.pl 05.06.02, 14:13 ... że są niewygodne. wrzynają sie i nie można o nich zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax zalezy IP: 5.2.1R1D* / 10.5.18.* 04.06.02, 18:32 na zgrabnej, jedrnej pupie sa ok, ale babeczki z celulitem powinny go zaslaniac... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? 04.06.02, 18:49 Gość portalu: wisienka napisał(a): > Kobiety, czy lubicie stringi czy tylko faceci je lubia na naszych pupach? Mężczyźni lubia je co do zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Bardzo lubie :) 04.06.02, 20:57 Właściwie noszę tylko stringi, bo to tak głupio gdy u kobiety WZM (widać zarys majtek) Moi koledzy zawsze sie z tego podsmiewali, wiec postanowilam, ze przynajmniej ja nie dam im powodu. Poza tym uwazam, ze sa wygodne i sexy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Bardzo lubie :) 05.06.02, 09:53 bardzo, bardzo, bardzo lubie:) a dlaczego?, chyba dlatego że jak mam je na sobie to lepiej się czuję, szczególnie kiedy mam dosyć obcisłe ubranko na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell ogolnie lubie, tylko ten sznurek... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 09:57 co nie co obciera... Odpowiedz Link Zgłoś
rauser Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? 05.06.02, 19:39 a dlaczego właściwie tzw. "odznaczanie się" majtek jest źle widziane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 21:56 rauser napisał(a): > a dlaczego właściwie tzw. "odznaczanie się" majtek jest źle widziane? Bo jest aseksowne. A w dzisiejszych czasach liczy sie tylko to co jest sexi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 10:26 kolejny raz ten sam temat ;) lubię i noszę tylko stringi. dobrze dopasowanych w ogóle sie nie czuje, a zwykłe majtki są niewygodne. a to czy facetom się podoba to mnie nie obchodzi. mi jest dobrze i wygodnie. i tyle w tym temacie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? IP: *.waw.cdp.pl 06.06.02, 16:36 nosze stringi już 10 lat, są najlepsze. to zwykłe majtki uwierają Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: CZY LUBICIE STRINGI??????????????? 07.06.02, 10:41 Stringi podczas noszenia nie różnią się niczym od zwykłych gaci. Ja noszę stringi chetnie i nie wiem co to kogo obchodzi (oprócz mojego lubego) co mam pod spódnicą ???? Zresztą temat jest już ograny... prosimy the mana o nowy ekscytujacy wątek ! Odpowiedz Link Zgłoś