Gość: X? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:01 Czy ktoś potrafi mi opisać różnicę między orgazmem łechtaczkowym a pochwowym (w doznaniach oczywiście)? Pozdrawiam, X Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: L Re: orgazm IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.05, 21:43 Jest tylko jedno doznanie zwane orgazmem,natomiast wiele drog ktore do tego prowadzi i rzzecz jasna jakosc tego przezycia.Orgazm to suma uwarunkowan psycho- fizycznych i wzajemnego wplywu partnerow.Cudowne przezycia dane tak naprawde nielicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:02 NIELICZNYM???!!! 90% populacji to nieliczni??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: orgazm IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.05, 01:38 89 % to namiastka orgazmu stad tyle pytan i poszukiwan .Rzecz jednak w tym ze nikt nie wie co jest pooza tym co sami przezywaja.A jest to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWOJA KIESZEN;) Re: orgazm IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 16.02.05, 01:49 nie no nie dam se rady....hahahhahahahhahahhahhahaha...MASZ PIEGI? Odpowiedz Link Zgłoś
dino22 Jaka róznica 16.02.05, 03:05 A jaka jesr róznica między orazmem samowalenia a dupczenia laski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jaka róznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 03:09 zastanów się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Jaka róznica IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.05, 13:21 A ja mysle ze Wasze orgazmy odpowiadaja poziomowi dyskusji.Statystyki podaja ze ok 40 % kobiet nie miala nigdy orgazmu.To forum dowodzi ze ta granice nalezaloby podniesc.Mysle ze to za trudny temat dla dzieci i slabo rozwinietej czesci forumowej spolecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.z.piernika Re: orgazm 16.02.05, 13:23 seks pochwowy: uuuuhhhhooooooohhhaaaaaaaaaahhhhhhhjjjjjjjjeeeeeejjjjjaaaaaaaaaa seks łechtaczkowy: uuuuhhhhooooooohhhaaaaaaaaaahhhhhhhjjjjjjjjeeeeeejjjjjaaaaaaaaaa starałam się najlepiej jak mogłam opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.z.piernika Re: orgazm 16.02.05, 13:25 oczywiście tylko mi seks w głowie ://// wstawcie tam sobie słowo "orgazm" zamaiast "sex" Odpowiedz Link Zgłoś
macho30 Re: orgazm 16.02.05, 13:26 sex łechtaczkowy uhaa uuuughaaa!!!! ughhh!!! sex pochwowy uaa uaaa uaa uhhaa ughaaa ughaa uuhaha uhhaa uhaha! uagha a a! ughaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.z.piernika Re: orgazm 16.02.05, 13:32 :)))))) wskazówka fonetycza: a to "h" jest nieme :)))) Odpowiedz Link Zgłoś